polemommy

Platinum Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About polemommy

 • Birthday 11/27/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Heerlen

Recent Profile Visitors

128 profile views
 1. Spannend! Dus dat is dan ook al aftellen. ☺️ Ik weet dat het in Nederlands een hele gewone uitdrukking is, maar voor mij klinkt ‘geholpen worden’ altijd zo raar. 🤣🤣🤣 Ik krijg gewoon boobs. Yay. 😂
 2. Wat vervelend, ik wens je in ieder geval een voorspoedige genezing! 😔
 3. Na de consultatie bij Dr. Van der Weij keken mijn vriend en ik elkaar aan en het was zo van ‘dat is hem!’ 🤗
 4. Heya, sorry, was helemaal vergeten even terug te koppelen. Ik was echt super ontevreden over het consult. Mijn vriendin, die mee was, heeft zelf al een borstvergroting ondergaan (Natrelle Allergan) en is bijna panisch naar buiten gelopen. 😣 Het was geen succes.
 5. Hoi allemaal, Ik heb zojuist mijn operatie ingepland. 😁 Tot en met 8 februari ben ik op skivakantie en ga de tiende dan onder het mes. Spannend. In totaal had ik 3 consultaties: Bij Drs. Fortuin van Boerhaave, Drs. Booi van de Mooi Kliniek en uiteindelijk met Dr. van der Weij van Boerhaave. Drs. Fortuin en Drs. Booi adviseerden beiden Dual Plane, terwijl Dr. van der Weij juist adviseerde om de prothese voor de spier te plaatsen (en dat dit bij mij gemakkelijk mogelijk is tot en met 300 CC). Dual Plane zie ik niet zitten, omdat ik een fanatieke (en semi-professionele) athlete ben. Na mijn consult bij de Mooi Kliniek, wist ik zeker, dat ik de operatie niet daar wilde laten uitvoeren. Ik heb geen echt advies gekregen, behalve over het merk van de prothese (omdat dat voor de kliniek in de inkoop goedkoper is), en toen ik vragen wilde stellen, werd er gezegd dat ik maar een nieuw consult moet inplannen ( € 50 per consult). Ook werden de mentor protheses helemaal afgekraakt, omdat die "gegarandeerd gaan draaien, Motiva niet". De keuze tussen de twee Boerhaave-chirurgen werd me dan afgenomen door het advies naar de positie van de prothese. Omdat mijn borsten na zwangerschap en borstvoeding flink verslapt zijn (van D naar A/B) gaan we voor anatomische protheses van Mentor. De aanbeveling was 265 CC, maar ik twijfel nog, of ik niet toch nog een maatje groter wil. Dr. van der Weij heeft de breedte van mijn borst opgemeten met 13 cm aan beide kanten, maar de protheses zijn 11,5 cm breed. Zou ik dan niet eigenlijk voor breder moeten gaan? Groetjes, Stef
 6. Bij mij steekt het links bij het middenrif uit, rechts niet. Mijn linker borst is daardoor kleiner dan mijn rechter. De arts zei, dat mijn borsten daardoor nooit symmetrisch zullen zijn. Het advies was voor beide borsten gelijk.
 7. Ik vond het echt super fijn. Ook ben ik gecorrigeerd in mijn veronderstelling over ronde en anatomische prothesen. 😅 Ik heb er dus echt geen flauw idee van. Ik dacht van ronde prothesen krijg je ronde borsten en van anatomische ‚langwerpige‘ 😂 Haha, dat klinkt zo stom. Heb het advies 260 cc anatomisch achter de spier gekregen. Voor de spier kan helaas niet omdat ik te dun ben en mijn borstkas uitsteekt. Werd wel echt gerustgesteld over de dingetjes waar ik een beetje bang voor was. Toch heb ik nog totaal geen idee over hoe het resultaat zal worden. 😅 Kan het echt niet visualiseren.
 8. Hey, ik heb een maandje geleden een afspraak gemaakt bij Boerhaave, met de veronderstelling, dat ik een consultatie bij Dr. Van der Weij heb. Nu krijg ik een herinneringsmail en zie dus dat ik de consultatie bij drs. S Fortuin heb. Nu begin ik een beetje te flippen omdat ik helemaal niets over hem kan vinden. Help.
 9. @Forensica Weet je wat het is: ik wil de bv vooral om de vorm en positie van mijn borsten te veranderen. Als ik straks alleen maar een grotere versie van mijn eigen borsten heb, dan heb ik geen bv nodig, dan is het probleem hetzelfde, alleen groter.
 10. Hey dames, in hoeverre kan een chirurg eigenlijk het uiteindelijke resultaat van tevoren al bepalen of aangeven? Kun je eigenlijk van tevoren met foto’s naar een chirurg toe gaan en zeggen ‘dat wil ik’ of is het meer een ‘box of chocolate’? Ik vraag me serieus af of er met mijn borsten nog wat te redden valt en ben gewoon super bang dat het resultaat erg zal tegenvallen, dat het niet zo wordt als ik dat graag zou willen. Hoe zijn jullie ervaringen wat dit betreft? Groetjes
 11. Op 10 oktober heb ik mijn consult bij Dr. Booi. Dankje voor de tip!
 12. Dat vraag ik me dus af. In hoeverre is het bepaalbaar hoe het er straks uitziet en in welke mate is het een ‘box of chocolate’?
 13. Klinkt goed, ik ga zeker een afspraak inplannen. ☺️ Is wel fijn inderdaad, 15 minuten in de auto. Ik werk meteen bij het MUMC, dus dat komt goed uit. 😂