Jump to content

polemommy

Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

polemommy last won the day on March 31

polemommy had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

7 Followers

About polemommy

 • Birthday 11/27/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Heerlen

Recent Profile Visitors

2,622 profile views
 1. Jaa, ik baal ook echt. Toen ik ze heb laten zetten, ging ik er eigenlijk van uit, dat ik 10 jaren rust heb. Als ik er nu iets aan laat doen, ben ik serieuze knaken kwijt, maar dankzij de belastingsdienstaffaire, kan ik op dit moment helaas niet zo’n bedrag missen.
 2. Ja, ik vond ze ook mooi, maar nu zie je echt aan de binnenkant rimpels diagonaal naar beneden lopen 😩
 3. Ik was één keer op consult bij de Mooi-kliniek, maar ik had waarschijnlijk net de PC te pakken, waar ‘geen klik’ echt een understatement was. 🤣
 4. Ik denk ergens in de buurt, want altijd uit Zuid-Limburg naar Amsterdam te rijden, vind ik ook een beetje te veel van het goede. Ik weet alleen nog niet zo goed waar.
 5. Ik woog 54 en nu 48. Maar ik ben ook maar 154 cm. En zal zeker ook aan spiermassa zijn afgevallen sinds het sporten niet meer kan.
 6. Hey dames, Heeft iemand van jullie eens een prothese voor de spier laten weghalen en erachter laten plaatsen? Ik heb sinds kort problemen met mijn protheses (extreme rimpelvorming) en ook pijn. Ik heb ze voor de spier en ook het idee dat ze veel lager 'hangen' dan ze zouden moeten, dat de protheses te zwaar zijn voor mijn huid en mijn bindweefsel het begeeft of zo. Ik heb het idee dat het elke dag erger wordt. Mijn pc heeft er vorige week nog eens naar gekeken en zegt dat iedereen rimpelvorming heeft, dat dit normaal is en kwam niet echt met een optie behal
 7. Hij zij hij kan ze er uit halen, andere opties zijn er niet. Ik denk dat ze achter de spier moeten. Maarja.
 8. Hij zegt dat alles normaal is, iedereen heeft dit in meerdere of mindere mate. Hij kan ze er wel uithalen, maar anders is het gewoon afwachten. En aankomen. Wat ik absoluut niet wil.
 9. Dit is de borst waarvan ik tot nu toe het idee had dat het de minder erge is. Elke dag zie ik meer verandering. 😢
 10. Nouja, ik sport wel veel, maar hoe veel dames die in nachtclubs aan een paal hangen, hebben nepperds? Elke pornoactrice heeft meer beweging dan ik. 🤣 Eig. zou dat toch moeten kunnen. Ik heb al een aantal vriendinnen laten kijken en voelen die zelf nepperds hebben. Allemaal zeggen ze dat het er niet normaal uitziet/aanvoelt. Een van de dames is zelf binnen een jaar 20 kilo aangekomen en weer afgevallen. Ik heb ook last inmiddels. Echt een branderig en trekkend gevoel. Op 14 februari heb ik de afspraak, eig zondag a.s. maar met 25 cm sneeuwval willen we niet 6
 11. Ik ga weer een fysieke afspraak inplannen. Volgende week is het 1 jaar PO en mijn borsten gaan er steeds erger uitzien. Ik denk dat er een inschattingsfout is gemaakt en de implantaten achter de spier hadden gemoeten. Is er hier iemand die ervaring daarmee heeft?
 12. Hoe was het? Wat zei VdW? Ga je er voor de rest nog iets mee doen? Mijn nichtje heeft ook protheses en ernaar gekeken en ze zei dat ik een correctie moet zien te krijgen, want het ziet er niet ‘normaal’ uit. Ik heb veel geld betaald en als ik misvormde borsten had gewild, had ik ze gelaten zoals ze eerst waren. Nouja, ze waren slap, maar er zaten geen deuken in.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.