polemommy

Platinum Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About polemommy

 • Birthday 11/27/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Heerlen

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. Bij mij steekt het links bij het middenrif uit, rechts niet. Mijn linker borst is daardoor kleiner dan mijn rechter. De arts zei, dat mijn borsten daardoor nooit symmetrisch zullen zijn. Het advies was voor beide borsten gelijk.
 2. Ik vond het echt super fijn. Ook ben ik gecorrigeerd in mijn veronderstelling over ronde en anatomische prothesen. 😅 Ik heb er dus echt geen flauw idee van. Ik dacht van ronde prothesen krijg je ronde borsten en van anatomische ‚langwerpige‘ 😂 Haha, dat klinkt zo stom. Heb het advies 260 cc anatomisch achter de spier gekregen. Voor de spier kan helaas niet omdat ik te dun ben en mijn borstkas uitsteekt. Werd wel echt gerustgesteld over de dingetjes waar ik een beetje bang voor was. Toch heb ik nog totaal geen idee over hoe het resultaat zal worden. 😅 Kan het echt niet visualiseren.
 3. Hey, ik heb een maandje geleden een afspraak gemaakt bij Boerhaave, met de veronderstelling, dat ik een consultatie bij Dr. Van der Weij heb. Nu krijg ik een herinneringsmail en zie dus dat ik de consultatie bij drs. S Fortuin heb. Nu begin ik een beetje te flippen omdat ik helemaal niets over hem kan vinden. Help.
 4. @Forensica Weet je wat het is: ik wil de bv vooral om de vorm en positie van mijn borsten te veranderen. Als ik straks alleen maar een grotere versie van mijn eigen borsten heb, dan heb ik geen bv nodig, dan is het probleem hetzelfde, alleen groter.
 5. Hey dames, in hoeverre kan een chirurg eigenlijk het uiteindelijke resultaat van tevoren al bepalen of aangeven? Kun je eigenlijk van tevoren met foto’s naar een chirurg toe gaan en zeggen ‘dat wil ik’ of is het meer een ‘box of chocolate’? Ik vraag me serieus af of er met mijn borsten nog wat te redden valt en ben gewoon super bang dat het resultaat erg zal tegenvallen, dat het niet zo wordt als ik dat graag zou willen. Hoe zijn jullie ervaringen wat dit betreft? Groetjes
 6. Op 10 oktober heb ik mijn consult bij Dr. Booi. Dankje voor de tip!
 7. Dat vraag ik me dus af. In hoeverre is het bepaalbaar hoe het er straks uitziet en in welke mate is het een ‘box of chocolate’?
 8. Klinkt goed, ik ga zeker een afspraak inplannen. ☺️ Is wel fijn inderdaad, 15 minuten in de auto. Ik werk meteen bij het MUMC, dus dat komt goed uit. 😂
 9. Ja klopt, ik werk zelfs in Maastricht. Ik wil sowieso een afspraak inplannen. Maar kon niks van foto’s ofzo vinden. Ik las zoveel goede recensies over Boerhaave, daarom heb ik daar een afspraak ingepland.
 10. Voor een consult. Ik weet precies wat ik wil. Maar of het mogelijk is valt nog te zien. 😅
 11. Gelukkig hebben we familie in Den Haag die we nooit zien, dus dat kunnen we dan lekker combineren. ☺️ Voor mij hoeft het niet mega groot, de vorm en positie vind ik belangrijk. Heb al een aantal foto’s uitgeprint. 😅 Maarja, als we met een grotere maat mijn beoogd resultaat kunnen bereiken (weinig borstplooi), dan vind ik het prima. Kom maat op met een maatje groter.
 12. Ik paaldans dus ook (competities) en heb in november nog 2 en in december nog 1 wedstrijd(en), maar ik ben dus echt bang, dat de lenigheid in mijn rug blijvend zal afnemen. Ik heb zo'n nare gedachte in mijn hoofd dat de littekens bij een backbend openscheuren ofzo, waardoor ik bang zou zijn om erin door te gaan. Ik wil heel graag een bv, maar ik wil liever backbends kunnen blijven doen, en ja- het is voor mij werkelijk een k.o. criterium bij de keuze voor of tegen een bv. Please, haal die gedachte uit mijn hoofd.