Loessss

BV of Lipofilling, dr. Melenhorst, diaconessenhuis utrecht

Recommended Posts

Dag, 

ik zit in oriënterende fase voor borstvergroting.
Na drie zwangerschappen en borstvoedingsperiodes is er steeds meer buik en minder borst over gebleven. (1.74, 75kg, 75c wel wat leeg/hangend als ik de arts moet geloven, vond het hangen zelf wel mee vallen, haha) Ik twijfel enorm over lipofilling en een borstvergroting middels een implantaat. 
Ga aankomende periode veel van jullie ervaringen lezen, mochten mensen ervaringen hebben met lipofilling hou ik me aanbevelen. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

 

Ik oriënteer ook op een lipofilling. Hoe is het resultaat geworden? Is er een behoorlijk verschil? 

 

Groet, 

Steffy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor zover ik weet kun je met lipofilling maximaal 1/2 cupmaat vergroten.

Maar heb er zelf geen ervaring mee; Spookbewoning12 kan wel haar ervaring vertellen.

Ik heb een half jaar geleden wel een borstlift icm lipofilling overwogen bij Wouter van der Pot; de operatiedatum stond zelfs al gepland afgelopen oktober, maar op het allerlaatste moment toch vanaf gezien aangezien ik bang was dat er maar een minimale verbetering zou zijn; dat ik te weinig resultaat zou zien en dus teleurgesteld zou zijn en lipo is best een zware ingreep, en vond t ook te duur; 6000 euro...

Een andere arts raadde t me ook af; zei dat ik er nauwelijks iets van zou zien, dat ik ook te weinig vet had ( heb maat 36), en dat t weggegooid geld zou zijn. 

Bij Plastic Fantastic was er zo'n jonge bekende meid / " reality star"  (sorry ken dr naam niet meer..;) die lipofilling wilde om de kuiltjes op te vullen naast haar bilimplantaten en ze had een normaal formaat maar ze moest toch echt eerst minimaal 5 kilo aankomen... Toen dacht ik heb ik wel genoeg vet en waarom is niet tegen mij gezegd dat ik eerst wat aan moet komen?...

En toen dus besloten om t niet te doen en de boel af te blazen..

Vorige week bv gehad met 255 cc Motiva implantaten; ben er superblij mee! Blij dat ik geen lift met lipo heb gedaan.. Ik denk dat lipo wel geschikt is om bv zichtbare randen van implantaten te verdoezelen of om kuiltjes of andere kleine imperfecties weg te werken, of om een mooiere vorm te creëren. 

Maar voor een bv...? Op internet zie je soms hele mooie foto's van lipo waar je zeker 1 cupmaat verschil ziet, maar ik vraag me af of dit wel waarheidsgetrouw is...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb 4 maand geleden een LF gehad. Achteraf gezien (maar ja....) had ik liever een hybride bv met implantaat gehad en een 360 graden lipo. 
maar dat ben ik. 
 

waarom koos ik voor lipo? Niet invasief. Beperkte resultaten dus ook geen opvallend grote borsten en het is vet dus geen bijwerkingen en je voelt niet iets in je borst wat er niet hoort. 
 

ik heb er een halve cup bijgekregen, meer stevigheid en ook wat meer upper pole fullness. Eigenlijk had ik al mooie borsten, zijn ze nog mooier geworden maaaaaaar ze zijn niet heel groot. 
ik ben daar heel lang heel erg tevreden mee geweest, vond t wel praktisch dat ik sportbeha loos kon rennen en dat soort :-). Maar nu wordt ik wat ouder en gaat t lijf wat meer veranderen (overgang) en wil ik geen oma met te kleine borsten zijn. Ik ga dus alsnog implantaten nemen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wellnesskliniek en uiteindelijk was ik zo’n 3200 euro kwijt. Wel iets goedkoper dus dan in Nederland maar de ervaring van de wellnesskliniek is niet te best. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat je jouw ervaring wil delen! Ik lees niet heel veel lipofilling-verhalen hier. 

 

Wat vond je van de ingreep zelf en de pijn achteraf? En hoe zien de plekken eruit waar ze liposuctie hebben gedaan? Ik vraag me af of de huid daar net zo mooi blijft als voorheen. Het idee is wel heel aantrekkelijk; natuurlijke, zachte borsten en toch net iets groter. Maar begrijp dat je er geen wonderen mee kan verwachten en beperkt in cupmaat omhoog kan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik koos ervoor lipo op m’n buik te doen, daar zat t me toch t meest in de weg. De resultaten daarvan schijn je t eerste jaar nog niet te mogen beoordelen want bobbelig door eiwit ophoping en zo. 
Maar mijn ervaring bij de Wellnesskliniek heeft de lipo ervaring een beetje verstoord. Zo ging ik t consult uit met de mededeling dat hij er wat moois van zou maken en ik nam aan de hele buik. Die indruk is ook wel gewekt tijdens t gesprek. Ik denk echter dat ze alleen de onderbuik gedaan hebben dus ik hoop dat ik niet scheef ga zien deze zomer ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, ik heb zelf in juni 2018 liposuctie laten doen maar verder niet voor een lipofilling maar ik lees het bovenstaande over onderbuik en hele buik. Het is namelijk zo dat de buik en maag dus onder en boven de navel als twee verschillende zones worden gezien, ik weet niet of spookbewoning dus met onderbuik alleen het gedeelte zo’n beetje van de navel naar de venusheuvel bedoelt, anders hadden ze dus de maag erbij moeten doen. Zelf heb ik vier zones laten doen, buik, maag, heupen (love handles) en bikiniband, dus bh band rug zeg maar. Dat is op een vrijdag gebeurd en op de maandag ben ik gewoon weer gaan werken, wel in een compressie-pak onder mijn kleding en met paracetamol maar dat ging wel. Mijn huid is niet meer de jongste maar hij is zeker net zo mooi als voorheen gebleven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb achteraf via de mail begrepen dat ze de abdomen (buik en maag) hebben gedaan. Maar daar geloof ik helemaal niks van.

 

wat ook gek was dat er niks werd afgetekend. Kortom, niet naartoe gaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow @Recidiva, jij bent dan snel hersteld van die liposuctie zeg! Ik dacht dat het vrij pijnlijk en ingrijpend zou zijn en je echt een week op bed moet blijven met om de zoveel uur een stukje lopen. In ieder geval fijn te horen dat jouw huid mooi is gebleven en je zo te horen wel tevreden bent.

 

@Spookbewoning12 Balen dat ze niet gedaan hebben wat je had verwacht. Kan je niet nog een klacht indienen en een hersteloperatie vragen? Hoewel ik het ook begrijp als je daar niet meer geholpen wil worden. Na alles wat ik heb gelezen erover, lijkt het me niet de meest betrouwbare kliniek.

Waar ik nog benieuwd naar was, je schreef dat je een halve cupmaat omhoog bent gegaan. Weet je hoeveel cc ze ongeveer per borst ingespoten hebben? Ik wil ook graag een halve cupmaat meer, maar 100cc is met mijn vetgehalte echt de max. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze zeggen 375 per borst, maar weet niet of dat betrouwbaar is. Was in ieder geval veeeel meer dan Velthuis zei maximaal in te kunnen spuiten (250). 
 

ik ga niet meer terug voor herstel. Is ook België hè, toch lastiger te kijken wat je kunt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Dank voor je reactie. Ik twijfel erg, want eigenlijk zou ik liever geen siliconen in mn lijf willen, maar ik lees ook veel verhalen online over de afname van het "toegevoegde 

 

En ik heb inmiddels op het forum boel gelezen en 2 gesprekken met artsen gehad. 

Eerste arts gaf aan dat voor een optimaal resultaat ik toch moet denken aan een buikwandcorrectie en dan Lipofilling van de borsten. Maar ik voel me daar helemaal niet goed bij, ook bij offerte voelde het een beetje als koehandel. 
Ik heb best wel een buikje, maar vind een zware buikoperatie toch echt te veel van het goede en zo erg vind ik de staat van mn lijf ook weer niet. 

 

Wat ook niet mee hielp is dat ik ook een consult bij Boerhaave heb gehad, voor lipofilling waar de arts aangaf prima resultaat te kunnen boeken met alleen liposuctie en dan lipofilling. Dat heeft me erg doen twijfelen aan het eerste gesprek. 

Heb aan de eerste arts nu laten weten dat ik verder ga kijken. 

 

En heb nu een tweede gesprek aangevraagd bij Boehaave, dr MacLennan dat heb ik maandagmiddag. 

Want we hebben eigenlijk alleen naar lipofilling gekeken en heb hier zulke mooie resultaten gezien met implantaten dat ik toch daar nog eens serieus wil kijken. 

En ik denk dat ik dan wel nog inderdaad liposuctie van de buik/maag en flanken laat doen voor het meest optimale resultaat. 

 

Misschien gekke vraag maar wanneer wisten jullie zeker dat je de bv definitief wilde? 
Ik merk dat ik het erg spannend vind en dat ik moeilijk kan beslissen dat ik het ook daad werkelijk durf, ben zo bang dat het misgaat en dat ik mezelf dan vervloek dat ik niet tevreden kon zijn met hoe het nu is.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites