Jump to content

Steffy85

Gold Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Steffy85

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, Ik oriënteer ook op een lipofilling. Hoe is het resultaat geworden? Is er een behoorlijk verschil? Groet, Steffy
  2. Hi BB, Bedankt voor je lieve een uitgebreide bericht. Dat doet me echt heel goed. Ik ben bij Dr. Selms, Dr. Kappel en Dr. Niessen geweest, maar Dr. Niessen doet wel lipofilling maar geen hydrogel implantaten. Dr. Kappel gaf aan dat zij eigenlijk voor explantatie zou zijn omdat hydrogel soms ook klachten kunnen geven (vooral als je eerder siliconen hebt gehad omdat je afweer dan al sterker reageert) maar gaf aan dat het soms ook wel goed gaat. Zij en dr. Selms zijn wel bereid hydrogel te plaatsen. Ik overweeg dit risico te nemen en het doet mij echt goed je reactie te lezen.
  3. Dag lieve dames, al heel lang lees ik mee op dit forum. Ook toen ik 15 jaar geleden mijn borstvergroting onderging. Ik ben altijd heel blij geweest met het resultaat. Helaas heb ik de laatste jaren steeds meer lichamelijke klachten en ik heb meer en meer de overtuiging dat het best door de siliconen zou kunnen komen en hoe mijn lichaam daar op reageert. Ik heb last van vermoeidheid, reumatische klachten in vinger knokkels en polsen en last van mijn schouder. Vooral de reumatische klachten vind ik merkwaardig omdat dit een paar jaar geleden nog voor mijn 30ste begon. Het zijn echt
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.