Jump to content

Goow

Silver Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Goow last won the day on October 26 2020

Goow had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Goow

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan me heel goed voorstellen dat het je niet snel genoeg kan gaan dat ze helemaal perfect zijn “gelandt” 😅 Ik probeer geduldig af te wachten tot mijn operatie mag doorgaan, maar kan me ook niet snel genoeg gaan haha. zou ik ook toegang tot je album mogen? Ik zag eerst wel je foto’s, maar nu niet meer. Ben heel benieuwd :-)!
 2. Fijn om te horen dat het goed is verlopen 🙂 ik heb wel eens eerder narcose gehad en wilde ook alleen maar slapen slapen slapen erna haha. Ik kan niet meepraten over de pijn, ik moet nog. zou ik met je mee mogen kijken in je album? dankjewel alvast!
 3. Wat vervelend dat het resultaat niet is wat je had gehoopt 🙁 ik zie het lijntje wat je bedoeld, ik heb geen idee of dit een double bouble is of gewoon nog een rand van het implantaat wat nog vanzelf weg zal gaan? Heb je de fotos ook met de kliniek gedeeld? Ik heb zelf ook uit elkaar staande borsten (nog niet geopereerd) en heb inderdaad al begrepen dat dat lastig is aan te passen. Ik ben benieuwd naar je voorsituatie, zou ik toegang tot je album mogen?
 4. Jeetje wat een nare situatie. Dat er van te voren niet een goed advies/besluit is genomen is tot daaraan toe, maar dat hoe er daarna mee om gegaan wordt is echt onder de maat... Heb je je klachten nu alleen bij de arts neergelegd of ook bij Bergman zelf? Elke kliniek zou een klachtencommittee moeten hebben, daar zou ik ook een brief/mail naar sturen. Wellicht kan je ook nog naar een andere arts/kliniek gaan en wellicht dat zij ook nog wat op papier/mail willen zetten voor de arts/kliniek. Wellicht dat nadien de NVPC of hoe de instantie ook heet, nog iets kan betekenen?
 5. Hi @Annem1985 Het blijft lastig, als je echt hypochonder bent is het wel een risico met implantaten. Je gedachtes kunnen supersterk zijn. Als je denkt dat je bepaalde klachten hebt, dan kan je die pijn/klachten ook echt voelen terwijl het er feitelijk helemaal niet is. Als je bang bent dat te ervaren zou ik inderdaad kiezen voor iets waar je niet bang voor bent klachten te krijgen. zelf ben ik vrij nuchter dus verwacht ik daar niet zo snel last van te hebben. succes met je keuze!
 6. Wat toevallig! Ja ik vond hem heel vriendelijk, persoonlijk en eerlijk. Ik was ook benieuwd naar lipofilling, maar slechts 1 van de 3 artsen waar ik ben geweest raadde dat aan ivm weinig vet. Het zou maar 100cc per borst zijn en er verdwijnt altijd wat dus ik vond dat teveel moeite & geld voor (zeer wrs) te weinig resultaat. Ik heb nu ook 75A, en weeg 56 kg en ben 170 lang. Breedte van mn borst is verschillend tussen de 12-13cm. Mijn eerste consult was bij dr bruekers en toen had ik nog de instelling graag van “niets” naar “iets” te willen, oftewel minimale vergroti
 7. Ben je zelf ook in twijfel? @Annem1985
 8. Hi! Ja ik heb het besluit genomen 🙂 Ik ga het doen! Een borstvergroting met mentor implantaten bij dr Bruekers in het Diakonessen ziekenhuis. Deze arts vond ik het meest prettig en persoonlijk en heeft mijn laatste vragen via de mail fijn beantwoordt. Alle papieren zijn getekend, screening met anesthesie gehad en volgende week mijn 2e consult om de juiste maat te bepalen. Deze 2e afspraak stond in december gepland maar werd door covid geannuleerd. Weet nog niet wanneer ik geopereerd ga worden, de wachttijden bij ziekenhuizen zijn helaas wat langer, zeker nu door covid ☹️
 9. Hi, Ik heb er ook research naar gedaan omdat mijn voorkeur hier in eerste instantie ook naar uitging. Ze wachten inderdaad op een nieuwe CE markering. Elk product (van bril tot siliconen) hebben een CE markering nodig. Die moet om de zoveel tijd opnieuw gegeven worden door een bevoegde instantie. Deze bevoegde instanties moeten ook eens in de zoveel tijd een inspectie/goedkeuring krijgen. Een van de klinieken waar ik ben geweest vertelde me dat het zo lang duurt om de bevoegde instantie nu zelf op goedkeuring wacht. De kliniek verwachtte dat ze komend jaar weer leverb
 10. Fijn dat het herstel goed gaat! Zou ik ook toegang mogen krijgen? 🤗 volgens mij gaf je mij al via je eigen topic toegang, maar ik lijk er toch niet bij te kunnen.
 11. Hoihoi! Ik zit ook nog in de twijfelfase. Ben óók in het diak en bij vd pot geweest, haha 😆 En redelijk zelfde lichaamsmaten: ik ben 171 en weeg 56 kilo. Ik kreeg bij vd pot zelfde advies: 310 mini of 360 demi maar ik had ook met de pasprothese zoiets van holy moly! Heb fotos daarvan openbaar staan in mijn album. Ik ga volgende week nog een keer passen bij het diak, ik vond de arts in het diak fijner, hoewel ik denk dat vd pot ook echt een vd beste is. Op basis van fotos op sites van klinieken vind ik vaak de mini het mooiste, omdat ik bij dr demi snel d
 12. Ik vind het supermooi hoor! En wat iedereen zegt; zal vaak nog groter worden na aantal weken. Je hebt de high profile toch?
 13. Hoi @Willsx, wat fijn dat het goed gaat, lijkt me heerlijk om weer nieuwe BHs en kleding te shoppen! Zou ik je album mogen kijken? Dankjewel alvast!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.