Loessss

Silver Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Loessss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha @dientjedank voor je bericht ik las het gesprek nog even na en vroeg me wel af hoe bij jou het gevoel bij je tepels is? Want lees bij jou vooral dat je qua slaap houding lastig vind. (ik ben ook een zij/Buiksloterdijk- dus probeer mezelf nu al beetje te wennen aan op m’n rug slapen) ik vind dat nu qua erotisch gevoel wel belangrijk duszou wel echt domper zijn als ik dat kwijt raak... (al krijg je er ook wel weer iets anders voor terug denk ik 😊 )
 2. Dankjewel dames voor alle verhalen. Wel fijn om zo een realistisch beeld te krijgen! (Al maakt het mijn zoektocht nog niet makkelijker maar toch...) Heb nog een telefonisch afspraak staan met Boerhaave dus zal daar ook nog eens navragen.
 3. @dientje en zou ik eventueel ook in je album mogen kijken naar het resultaat?
 4. @dientje mag ik vragen hoe het nu is? Ik merk dat dit dingen zijn die me best angstig maken en twijfel veroorzaken.
 5. @CB88 ziet er erg mooi uit. Fijn zeg! Heb vorige week een consult gehad en kwam ook uit op 340 voor de spier. zou ik mee mogen kijken in je album? Ik moet nog bellen voor een datum. Blijf een kleine twijfel houden... vind het zo spannend!
 6. Ha Raven zou ik wellicht mee mogen kijken in je album. Ik heb eind deze maand een gesprek bij Boerhaave staan.
 7. Hi Goow, Nou ik heb inderdaad lipofilling laten doen. Ik ben uiteindelijk bij dr MacLannen van Boerhave terecht gekomen en zij heeft me in juni behandeld. Ik heb liposuctie laten doen op mn buik en flanken. Daarover ben ik grotendeels tevreden, al is het wel zo dat ze een kant (zo lijkt het) een stukje vergeten zijn, ik hoop dat dat nog te herstellen is. En heb toen ook lipofilling laten doen. Ik zou dat denk ik niet aanraden. Vooraf gaf de arts aan dat ze dacht dat mijn resultaat positief zou zijn en als ik kijk naar mijn uit eindelijke opbrengst is dat best een dure investering geweest ;-) gezien het minimale resultaat. Voor mij is het nu oke, je weet bij deze behandeling dat je een risico neemt dat het resultaat minimaal is. Maar ik sluit niet uit dat ik op termijn alsnog mn borsten laat doen met implantaten. De liposuctie zelf viel me overigens erg tegen, heb me echt slecht gevoeld (Na mn bevallingen was ik sneller op de been) en nog steeds is mn buik wel gevoelig. Maar het resultaat (op ene plek na) is wel erg mooi, al zeg ik het zelf ;-)
 8. Ha @Veerveertje dankjewel voor je reactie. Ja ik merk dat ik sowieso al rust heb nu ik me bij dr Melenhorst afgemeld heb en heb aangegeven dat ik geen buikwandcorrectie wil. Hoop dat ik maandagavond ook een soort berusting vind na het gesprek dat ik definitief ja kan zeggen. Zou me een boel twijfel en onrust schelen
 9. Dank voor je reactie. Ik twijfel erg, want eigenlijk zou ik liever geen siliconen in mn lijf willen, maar ik lees ook veel verhalen online over de afname van het "toegevoegde En ik heb inmiddels op het forum boel gelezen en 2 gesprekken met artsen gehad. Eerste arts gaf aan dat voor een optimaal resultaat ik toch moet denken aan een buikwandcorrectie en dan Lipofilling van de borsten. Maar ik voel me daar helemaal niet goed bij, ook bij offerte voelde het een beetje als koehandel. Ik heb best wel een buikje, maar vind een zware buikoperatie toch echt te veel van het goede en zo erg vind ik de staat van mn lijf ook weer niet. Wat ook niet mee hielp is dat ik ook een consult bij Boerhaave heb gehad, voor lipofilling waar de arts aangaf prima resultaat te kunnen boeken met alleen liposuctie en dan lipofilling. Dat heeft me erg doen twijfelen aan het eerste gesprek. Heb aan de eerste arts nu laten weten dat ik verder ga kijken. En heb nu een tweede gesprek aangevraagd bij Boehaave, dr MacLennan dat heb ik maandagmiddag. Want we hebben eigenlijk alleen naar lipofilling gekeken en heb hier zulke mooie resultaten gezien met implantaten dat ik toch daar nog eens serieus wil kijken. En ik denk dat ik dan wel nog inderdaad liposuctie van de buik/maag en flanken laat doen voor het meest optimale resultaat. Misschien gekke vraag maar wanneer wisten jullie zeker dat je de bv definitief wilde? Ik merk dat ik het erg spannend vind en dat ik moeilijk kan beslissen dat ik het ook daad werkelijk durf, ben zo bang dat het misgaat en dat ik mezelf dan vervloek dat ik niet tevreden kon zijn met hoe het nu is.
 10. Dag, ik zit in oriënterende fase voor borstvergroting. Na drie zwangerschappen en borstvoedingsperiodes is er steeds meer buik en minder borst over gebleven. (1.74, 75kg, 75c wel wat leeg/hangend als ik de arts moet geloven, vond het hangen zelf wel mee vallen, haha) Ik twijfel enorm over lipofilling en een borstvergroting middels een implantaat. Ga aankomende periode veel van jullie ervaringen lezen, mochten mensen ervaringen hebben met lipofilling hou ik me aanbevelen.