Jump to content

Loessss

Silver Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Loessss last won the day on January 18

Loessss had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Loessss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha Marie ben elke keer weer onder de indruk van je resultaat. Hier zijn we inmiddels allemaal hersteld van Corona (uiteindelijk heeft iedereen gekregen behalve ik zelf) maar heeft bij de kinderen voor boel onrust gezorgd dus ik heb nog geen nieuwe afspraak gepland. Moet zeggen dat ik er afgelopen periode ook weinig aan gedacht heb door al het gedoe. wat ik jou wilde vragen hoe voelen ze inmiddels? En voel je de prothese heel goed en duidelijk? Of juist niet? nou ja ben even benieuwd en nogmaals complimenten over hoe ze eruit zien! Echt indrukwekkend
 2. Ja hij is vanochtend gelijk getest en we werden eind van de middag gebeld. nee het is echt wel even domper.
 3. Ha dames Nou helaas we zitten in quarantaine met het hele gezin! Gelukkig heeft niemand verder klachten. Maar we zitten dus voorlopig de rit uit. We mogen als alles goed gaat en hij geen klachten meer heeft over vijf dagen testen of wij het ook hebben of niet. Dus we gaan het zien, hopelijk is ie er snel over heen! Schijnt dat jonge kinderen minder makkelijk ouders en of andere kinderen besmetten. Dus we hebben nu mij aangewezen als diegene die meeste doet met ons “zieke” kind zodat mijn man wat meer afstand kan houden en de andere kinderen voor z’n rekening neemt. Scheelt wel dat all
 4. Ha Dames dank voor jullie lieve berichtjes. Had gisteren al gebeld of ze überhaupt door gingen dat was het geval. En ik werd vanochtend gebeld dat ik om 08.00 uur gelijk aan de beurt ben super fijn. Maar toen werd ik door school van oudste gebeld dat hij opgehaald moest worden, want niet fit en verhoging. En idd bij thuis komst had hij koorts en moet dus volgens de nieuwe RIVM richtlijnen getest worden en dat betekend dat wij als gezin in quarantaine moeten! Heb gelijk Boerhaave gebeld, ze reageerden gelukkig heel goed, want ik voel me super knullig! Nu is het even afwachten hoe eea
 5. Hahah geen probleem hoor!! Heb het gelijk gehaald zit dus nu in het pakket
 6. Lief hoor. Moet zeggen dat het ook steeds meer begint te kriebelen. Bedacht me wel vandaag in eens dat ik de vitamine C en arnica moet gaan slikken 🙁 Dus gelijk maar even gedaan en online bij bestelt.
 7. Goedzo, vooral rustig aan doen en kijken naar je nieuwe (ingepakte) maatjes
 8. Succes, hopelijk gaat alles goed en valt herstel mee!! ik mag volgende week, ook bij Boerhaave. Lijkt haast wel alsof je alleen maar Boerhaave ziet momenteel (maar dat is wellicht willekeur omdat ik er zelf ook ga)
 9. Hahaha ja al zijn de zenuwen en twijfels ook weer volop aanwezig. Nu moet het gewoon zo zijn, drie keer is scheepsrecht 😅
 10. Ha Laura, goed om je verhaal te lezen, ga zelf over 1,5 week bij van der Weij onder het mes. Zou ik in je album mee mogen kijken? Hb me inderdaad voorgenomen de eerste week zo min mogelijk te doen en veel te rusten, met her en der wat beweging tussendoor. Maar in ieder geval zo min mogelijk!!
 11. Oh ik vind ze inderdaad erg mooi geworden, ook niet mega groot maar mooi in balans. Ja qua herstel lees je zo veel verschillende verhalen dat ik echt heel spannend vind allemaal. Heb zelf drie kleinere kinderen die ook wel knuffelig en fysiek zijn ingesteld dus dat wordt de grootste uitdaging denk ik. Ik ga nu uiteindelijk 9februari onder het mes. Ik zou eigenlijk 31-12 en toen 12-1 onder het mes gaan maar de implantaten waren niet leverbaar dus afgezegd. Tussentijds nog keer wezen passen voor andere modellen maar dat voelde toch beetje als tweede keus dus nu de 9e onder het mes.
 12. Ha Fleur, ja klopt. Blij mee dat het zo kon en was gelukkig ook geen enkel probleem en heb er eigenlijk ook niets over hoeven zeggen, ze vroegen er ook niet naar. Dus wellicht kwam het hen ook goed uit! Hoe is het met jou? Als ik me niet vergis is bij jou operatie ook uitgesteld toch omdat je voor andere reden onder het mes moest. Nou hopelijk gaat alles goed met je!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.