e.e.f.

bovenooglidcorrectie

Recommended Posts

Hoi allemaal

 

Dinsdag 16 april heb ik een intake gesprek voor een bovenooglidcorrectie.

Kan iemand mij vertellen waar ik allemaal om moet denken/vragen?

Alvast bedankt!!!

 

Lieve gr Eef...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Eef,

 

Wat volgens mij zeker belangrijk is zijn de voor en na foto’s omdat het op verschillende manieren gedaan kan worden ..

 

Ga je bij de chirurg of laat je het op een andere manier doen?

 

Spannend, ik kom meelezen.

 

Liefs Sjuul xx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Sjuul

 

Bedankt voor je berichtje en je advies!!!

Ik ben naar de huisarts geweest omdat ik veel last/klachten heb van hangende oogleden en heb wat gele vlekken (vetophoping ) rondom de ogen. Hij heeft me doorgestuurd naar een plastisch chirurg in het ziekenhuis. Ik hoopte dat ik in aanmerking zou komen voor ziekenfondsvergoeding. Zo als verwacht kom ik niet in aanmerking. De regels hiervoor zijn extreem streng en de klachten tellen niet mee ☹️. Ik kan nu wel in het ziekenhuis geholpen worden en dan de kosten voor eigen rekening. De prijs is dan bijna €1000,00. Erg prijzig!!! De kliniek, waar ik ook mijn borstvergroting heb laten doen, is ruim €300,00 goedkoper. 

Heb daar voor volgende week dinsdag een afspraak staan...

 

En wat die gele vlekken betreft die kan mijn huisarts ook weg halen maar hij wilde eerst ff de plastisch chirurg afwachten. 

 

Ik vind het ook heel spannend 😬...

Ik zie er enorm tegenop dat ik mijn beide ogen dicht moet houden en er gebeurt van alles om heen. (controledreef?!?!? 😆)

 

Lieve gr Eef...

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey meid

Ik heb twee jaar geleden een ooglidcorrectie aan beide kanten laten doen en geloof me, je gaat echt wel je ogen dicht houden :45: 
Je gaat daar echt niet met open ogen liggen... Ik ben zelf ook nogal van het controle in eigen handen houden, maar dit kan echt niet zelf :P 
Ik kreeg voordat ze begonnen een kalmeringstabletje (maar 5 mg, dus stelt niet veel voor, maar toch.. ) Alleen al het idee dat ik dat gehad had, stelde me wat gerust. Zweethandjes had ik alsnog, en hyper was ik pas na de ingreep.. (omg ja.... ik was écht hyper, want ja, ik had het overleefd :lol: )

Maar even zonder gekheid.. Wat kun je vragen....
Eigenlijk valt er niet veel te vragen, alleen is het wel belangrijk om te weten hoe het resultaat bij jou kan worden.. Ik had, om een beter resultaat te krijgen, ook eigenlijk een wenkbrauwlift moeten laten doen, maar de pc raadde me dat af en ik was het zelf ook niet van plan.. Ik merk nu wel dat daar bij mij wel een heel verschil in resultaat gezeten zou hebben. Ik had verwacht dat ik meer ooglid vrij zou hebben na de ingreep... In het begin was dat ook zo, want ik leek wel iemand uit Korea, maar het uiteindelijke resultaat was minder dan verwacht eigenlijk.
Dit was echter wel iets dat de pc me dus van te voren verteld had.

Ik vond de prik wel ff gevoelig, maar de ingreep zelf was goed te doen.. 
Heb ook eigenlijk haast geen pijn gehad naderhand.. Ik denk dat ik twee paracetamolletjes gehad heb dezelfde dag, en dat was het...

Oh ja, wat je wel moet vragen is hoe lang je geen make up mag dragen.. het opbrengen is het probleem niet, maar het eraf halen :P 
Verder misschien goed om te weten of ze het lijmen, of dat ze het met een draad dichtmaken en wanneer die draad er dan uit moet... Bij mij was het gelijmd, en op zich was dat wel echt fijn. Normaal is de lijm binnen een week of 2 verdwenen (bij mij duurde het 5 weken voordat het laatste restje eraf viel en je mag er NIET aan pulken)

Maar over de ingreep zelf hoef je je niet druk te maken.. Of je blauw en/of gezwollen wordt of niet, dat ligt ook maar net eraan.. Ik werd best tamelijk blauw en mijn gezicht zwol nogal op, later kreeg ik gele wangen (want het zakt) en ik zag er echt uit als een Chinees :45: Dus houd daar wel even rekening mee.... (ivm werk en sociale contacten :P
Als je mazzel hebt, zoals een meid die ik ken, dan wordt het maar weinig blauw en bijna niet dik. 
Na een week zag dat er trouwens bij mij weer stukken beter uit....

Verder weet ik even niet wat je zou moeten vragen, of zou moeten weten... Ik kan je alleen maar veel succes wensen.. En zeker als je veel last hebt van je ogen, dan moet je het zeker laten doen....

 

Liefs, BB

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een prijsverschil 😱.

Ik heb anderhalf jaar geleden een plexr II behandeling laten doen en nog een herhaal behandeling, kosten in totaal 750 euro, downtime 3 weken in totaal ..

Niet blauw maar zeer gezwollen ogen en ruim anderhalve week korsten op de oogleden, de behandeling was pijnlijk en ik zou het dus niet meer doen als ik het nog eens moest doen omdat het resultaat niet zo veelbelovend is als dat ze zeggen ..

Met botox hou ik het resultaat in stand, ik laat de wenkbrauwen dus regelmatig behandelen en wil in de toekomst ook een ingreep bij de chirurg laten doen ..

 

De prijzen variëren hier nogal en uiteraard wil ik 100% zekerheid dat ik het resultaat krijg wat ik wil bereiken .. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@best_boobie Bedankt voor je reactie en mooie verhaal :35:

Ik zal de tips meenemen en hopelijk wandel ik er niet zo makkelijk door heen dan jou :D

Een zonnebril doet ook wonderen he mocht het te bont en blauw zijn :108:

 

Lieve gr Eef...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hoi Sjuul,

 

Ik ken die behandeling niet maar zo te horen is deze geen optie!!! 

Het kost je dus nog meer geld doordat je met botox het in stand moet houden. Om de hoeveel tijd moet je botox laten inspuiten dan? 

Ik begrijp uit je verhaal dat je in de toekomst aan een oogligcorrectie zit te denken of begrijp ik het niet goed 🤔

 

Lieve gr Eef...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Jazeker wil ik in de toekomst een ooglidcorrectie.

Ik ga 2 a 3 keer per jaar voor botox, het werkt wel steeds langer dat scheelt maar ik wil dat uiteraard niet nog 10 jaar doen want voor dat geld kan ik mijn wenkbrauwen meteen mee laten liften . 

 

Als ik iets storend vind is het een vermoeide blik als ik in de spiegel kijk.

 

Die plexr II is ook een beetje te positief op de markt geprezen , eerst spraken ze over een definitief resultaat, toen werd het een jaar of 5 maar na anderhalf jaar merk ik toch nu al een verslapping van de huid ..

 

De cosmetisch arts ziet het niet zo en haalt er steeds mijn voor foto bij, maar ik ben het toch niet met hem eens en zeker niet als de botox is uitgewerkt ..

Ik heb volgende maand ook een afspraak bij een andere cosmetisch arts om eens te kijken wat die voor me kan betekenen en om de botox nog eens te herhalen, de vorige keer heeft die niet echt goed gepakt dus ik ben er ook niet 100% tevreden over en heb dit aangegeven waarna de behandeling herhaald is maar ook nu is het niet optimaal dus ik laat m even uitwerken en kijk een deur verder ..

 

Dus we gaan er nog een keertje voor in de toekomst, ik weet wel nog niet waar en wanneer, maar daar ben ik gauw genoeg achter ..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Je hebt gelijk dat je dan voor een ooglidcorrectie. Dit is zo ook niks lijkt mij...

 Ik herken dat van die vermoeide blik. Wordt mij ook vaak gevraagd of ik moe ben ☹️. Ja ik wordt daar dus moe van...

 

Ik wens je succes met het zoeken naar een goeie arts :35:

Laat je het dan ff weten???

 

Lieve gr Eef...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

een vermoeide blik... 
Is dat een blik met staalmoeheid?

(ja ja hij is heeeeeel flauw.. maarja…. it's I he, BB :P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat spannend! Bij mij wordt het van de zomer 6 jaar geleden dat ik een ooglidcorrectie heb laten doen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Je ziet er daarna gewoon tien jaar jonger uit met een veel frissere blik. En ik vond de operatie echt reuze meevallen. Ben daarna lekker verwend door mijn man, die de hele dag zakjes diepvrieserwten voor me klaarmaakte om op mijn ogen te leggen om te koelen. Daardoor heb ik ook helemaal geen last gehad van zwelling of blauwe plekken. Na een week ging ik alweer naar een feestje en niemand die zag dat ik geopereerd was. Ze vonden wel dat ik er opvallend goed uitzag..... of ik misschien op vakantie geweest was :152:.

Ik heb het laten doen bij A-klinieken in Huis ter Heide. Heeft me €800,- gekost en ben er zeer tevreden over. Zou het zo weer over doen. 

Good luck volgende week, meis. 

 

 😘 , Jaydee

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Was t dan geen vermoeid blik 😄

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites