Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Doe ik het of niet?

VIP
 • Aantal bijdragen

  1301
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  16

Doe ik het of niet? last won the day on March 24

Doe ik het of niet? had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1556 Excellent

Over Doe ik het of niet?

 • Verjaardag May 3

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recente profielbezoeken

1568 profielweergaven
 1. @Lai88, misschien best even @best_boobie taggen. Die weet vaak raad. Ik had geen hechtpleisters maar had mijn BVK ook niet bij Nio.
 2. Gefeliciteerd met je C-tje. Veel sterkte met je herstel. En doe rustig aan; hoe goed je je ook voelt.
 3. Nooit te oud om je wens in vervulling te laten gaan...

  Hoi @KvP . ik heb op mij 54 een BVK gehad. Afgelopen december. Je bent nooit te oud om ... er iets aan te laten doen. En zet je schrap voor de invloed op hoe je je voelt. Veel succes met je traject.
 4. Da's een makkelijke. Wanneer ik die keuze heb @Gastje dan kies ik altijd voor beide ... We hebben ook allemaal onze beide boobies laten doen. (verkleinen dan in mijn geval).
 5. Goede morgen @Gastje. Wat fijn om te lezen dat je je normale leventje weer oppikt en er zo van geniet. Ik heb nu ook een BHshopverslaving lijkt het wel. Gisteren nog 3 bikini's gekocht en er dan meteen nog een BH bijgekocht. Nu moet ik me echt wat gaan intomen. Ik wens je nog een leuk weekend en ga zelf ook wat naar buiten - genieten van het mooiere weer. Ik kijk al uit naar je nieuwe profielfoto.
 6. Boobs2015 : 3 april 2018 : Dr. Nio : Park Kliniek

  Wat vervelend @Boobs2015 maar hoort erbij denk ik. Lang leve het online shoppen (voor nu dan maar). Hopelijk wordt het snel beter.
 7. Ach ja, mijn forumnaam - die is nu wel verwarrend. Ik snap hem. Maar hij herinnert me aan het begin van mijn zoektocht op dit forum - toen twijfelde ik nog wel heel erg. Als ik toen had geweten wat ik nu ervaar dan had ik me al dat twijfelen kunnen besparen.
 8. Ik heb al wat ik wou! Ik heb in december een borstverkleining gehad. En ik ben helemaal verliefd op mijn kleinere tweeling.
 9. Dan doe je dat precies goed, he @L.HR. Lekker niksen. Da's de bedoeling van het herstel. En dan heb je nog een vriend die alles voor je doet. Houden zo zou ik zeggen. Succes nog met je herstel.
 10. Hey @Speediepeg het was mijn kinesist/fysiotherapeut die mij er op wees dat mijn nek-, rug- en schouderklachten daar wel eens aan zouden kunnen liggen. Daarom heb ik vorig jaar ook de stap gezet en nu ben ik superblij. Veel succes met je traject.
 11. HELP!!! kliniek gezocht onder 18jaar

  Hoi @Sarah Kay; als je nog moet wachten tot eind van het jaar dan heb je lekker de tijd om je te oriënteren. En het forum uit te pluizen. Gezien je jonge leeftijd zal je ook moeten nadenken wat je wil aangaande zwangerschap en borstvoeding - omdat dit ook een ernstige invloed kan hebben op je borsten en dan zou het misschien zonder zijn om het nu al te laten doen. Maar dat kan alleen jij uitmaken uiteraard. Succes met je traject.
 12. Hoi @BubblegumBarbie. Ik heb ook een BVK gehad afgelopen december. Ik kan het iedereen die er over nadenkt aanraden. Rug-, nek- en schouderpijn weg. Ik ben van een F-cup naar een B-cup gegaan. Zalig, praktisch, je kan mooie BH's aan, ... Ik ben er 54 - ik had het veel eerder moeten doen. Maar wat jouw jonge leeftijd betreft - laat je goed adviseren en je zal moeten nadenken over zwangerschap en borstvoeding. Veel succes met je traject.
 13. Hoi @unicornmida. Gefeliciteerd met je beslissing. Da's de eerste moedige stap die je al genomen hebt. Als je wil weten hoe het mij vergaan is dan kan je mijn topic erover nalezen. Ik heb een redelijk gedetailleerd operatieverslag geschreven. Achteraf bekeken zou ik het meteen weer doen en alle dames met grote borsten die er hinder van ondervinden zou ik het aanraden. De impact van mijn BVK op mijn leven is niet te geloven. En die narcose (ik was nog nooit onder narcose of geopereerd) is mij heel goed meegevallen - en ja je moet vertrouwen hebben i de PC en iedereen die erbij betrokken is. Dat is misschien nog het moeilijkste aan alles. Ik tag @Desert-Rose en @best_boobie even dan kunnen ze een topic voor je aanmaken waar jij je ervaringen kan neerschrijven zodat andere dames er ook wat aan hebben. Altijd fijn om een ander BVK-tje tegen te komen. Ik ga je in ieder geval volgen en als je nog vragen hebt ... kom maar op. Veel succes met je traject.
 14. Ja, eigenlijk heb je in de aanloop naar je beslissing al jaren geduld opgebracht en nu wil je na de OP eindelijk je gewenste resultaat. En wel zo snel mogelijk. Veel succes nog met je herstel.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×