Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Doe ik het of niet?

VIP
 • Aantal bijdragen

  1477
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  19

Doe ik het of niet? last won the day on Juli 7

Doe ik het of niet? had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1672 Excellent

Over Doe ik het of niet?

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recente profielbezoeken

2199 profielweergaven
 1. Zo, weer even een update. Lekker even een paar dagen weg geweest. Gezwommen in mijn nieuwe bikini. Supertrots nu op de vakantiefoto's. Ik kijk alleen maar naar mijn kleinere boobies. En dan voel ik me . Nog steeds. En ook weer 2 nieuwe BH's gescoord. In lichtblauw; die kleur had ik nog niet.
 2. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  8 september zal er snel zijn. Probeer wat afleiding te zoeken.
 3. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  Ik begrijp je helemaal ...
 4. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  Hey @Pixie10. Hier ben ik weer (na mijn mini-vakantie). Dankjewel voor het compliment dat je wat hebt aan mijn adviezen. En gefeliciteerd dat je aan het proces bent begonnen. You go, girl! Ik ben nog steeds superblij. Met alle voordelen van mijn BVK. Het is natuurlijk moeilijk voor te stellen wat een volle C dan is. Maar "less" is echt wel "more" bij een BVK. Ik ben benieuwd welk advies je bij Colpaert gaat krijgen. Ik zet 8 september ook in mijn agenda. Geniet nog lekker van je zomer - de mijne is dankzij mijn BVK helemaal anders dan vorig jaar.
 5. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  Dat is het enige wat ik anders had willen doen .. ik zou naar meerdere chirurgen op 1ste consult gaan. Ik was nu zo onder de indruk van het hele proces dat ik dat (ondanks het advies van het forum) niet gedaan heb. Dus ik zou jou ook aanraden om bij meer dan 1 PC te gaan informeren. (Maar dat brengt natuurlijk extra consultkosten met zich mee). Succes meid en ben benieuwd hoe dit verder gaat. Ik voor je. Tot gauw!
 6. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  Ik heb net even op de website van Theunis gekeken. Zeer informatief en ziet er een aardige man uit. Veel succes morgen met je eerste consult. Ik ben benieuwd. Ik ben deze en volgende week een paar dagen in het buitenland en zal dan niet op het forum kunnen. Ik zal snel weer komen kijken.
 7. Doe ik het of niet?

  Even voorstellen naar aanloop Bvk

  Hey @Pixie10 Nu nog even naast de titel van je topic op "volgen" klikken.
 8. Laat je in die periode maar lekker verwennen. Dat heb ik ook gedaan. Ik heb zelfs ergens in mijn topic geschreven "ik kan de afhankelijkheid goed aan". Ik ben 2 weken bij mijn broer en schoonzus gaan wonen. En daar ben ik lekker verwend geworden. Via het forum kan je er lekker anoniem over praten - trouwens niks om je over te schamen. Dan heb je geluk dat je mij nu leert kennen ... ik ben een open boek. Heb je trouwens al een voorsteltopic aangemaakt? Dat wordt wel verwacht hier. Dat kan je nalezen bij de instructies.
 9. Da's lief dat je dat zegt. Het forum was voor mij eigenlijk de grootste steun in het hele verhaal. Hier vond ik mensen die wisten waarover het ging. Ik heb geen idee meer wanneer ik gebeld heb voor het eerste consult. Ben je al eens gaan kijken op zijn website? Daar kun je ook toegang vragen tot de resultaten van zijn BVK's. Dat helpt misschien ook. Hij houdt consultaties in zijn privé-praktijk en in het ziekenhuis. Allebei makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wie zit er in jouw steunteam?
 10. Ah zo. OK. Lees je polis er maar goed op na en laat je desnoods nog eens informeren door het ziekenfonds. Better safe than sorry. Of je recht hebt op een éénpersoonskamer of niet. Dat jaagt de erelonen de hoogte in. Bij DKV zat dat er mee in. Als het de kosten kan drukken en de goedkeuring ervan afhangt dan kan je net zo goed een meerpersoonskamer nemen. Dan heb je misschien ook iemand om mee te kletsen. Gezellig toch? Ik had 22 augustus 2017 mijn eerste consult, moest op 23 september wat documenten gaan ondertekenen, in november langs de anesthesist en 6 december 2017 was de BVK. Volgens mij is dat snel; maar ik had nog geen eerdere ervaring ermee. Het geeft je ook de tijd om je voor te bereiden (ook mentaal). En al helemaal als je 2 kinderen hebt. Ik moest alleen voor mezelf zorgen.
 11. Graag gedaan. Dat snap ik dat je je om de financiën zorgen maakt. Heeft Ethias al bevestigd dat ze tussen komen dan? Ik dacht dat ze dat pas deden nadat de chirurg een aanvraag heeft ingediend. Ik ben bij dokter Colpaert uit Antwerpen geweest. Ik heb helemaal niets op voorhand moeten betalen en ook geen ereloon. Ga maar goed op zoek naar een chirurg die geen voorschot vraagt, zou ik zeggen. Maar het belangrijkste is dat het moet klikken met je PC. Het is tenslotte een ingrijpende operatie. En geef de naam van de PC eens in in de zoekbalk van het forum - mogelijk vind je daardoor ook ervaringen van andere dames. Good luck.
 12. Doe ik het of niet?

  Borstverkleining

  Je volgt hem al, zie ik.
 13. Doe ik het of niet?

  Borstverkleining

  Roze balkje, bovenaan rechts op je scherm (laptop). Daar kan je zien wie je verhaal volgt en kan je je eigen verhaal ook volgen.
 14. Hey @Pixie10 Welkom. Goed van je dat je de beslissing hebt genomen. En succes met je traject. Laat je niet beïnvloeden door de dingen die je hoort. Zorg ervoor dat je alle feiten duidelijk op een rijtje hebt. Ik merkte bij mezelf dat als iemand zo iets opmerkte ik meer zin had om het op te geven dan om er mee door te gaan. En nu ben ik (nog steeds) superblij dat ik het heb doorgezet. Wat nu je vraag betreft: Het antwoord zal afhangen van een aantal zaken zoals woon je in NL of in België? (mijn avontuur speelt zich af in België) heb je een hospitalisatieverzekering? (Ik zat bij DKV) is er een medische indicatie voor de OP? Vast wel als je zo'n grote cup hebt. (Ik had een F en rug-, nek- en schouderklachten, uitslag door zweten in de borstplooi, laag zelfbeeld, ...) Ik zou je aanraden om eens langs een plastisch chirurg te gaan om advies in te winnen - hij kan waarschijnlijk meteen zien/meten of er een medische indicatie is en of je mogelijk een tussenkomst zou kunnen krijgen van het ziekenfonds en/of je hospitalisatieverzekering. Ik heb het remgeld van de consultaties bij de PC zelf betaald en 1€ voor een fles water in het ziekenhuis. Dat viel voor mij dus erg mee. Ik hoop dat het voor jou ook gaat lukken - want wat je er voor terug krijgt is fantastisch. Ik ga je volgen want ik wil weten hoe het gaat verlopen. Succes , moed en sterkte. En altijd welkom met je vragen.
 15. Doe ik het of niet?

  Veel pech....

  Voor nu lekker slapen @Dhc158 en dan een vlot herstel. Ik bewonder je moed en doorzettingsvermogen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×