Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Doe ik het of niet?

VIP
 • Aantal bijdragen

  1574
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  24

Doe ik het of niet? last won the day on Oktober 15

Doe ik het of niet? had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1723 Excellent

Over Doe ik het of niet?

 • Verjaardag Mei 3

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recente profielbezoeken

2463 profielweergaven
 1. Ik denk dat ze pas op de dag van de OP kijken of je dat pilletje nodig hebt. Maar zeker weten doe ik dat niet.
 2. Dat wordt vast heel mooi @Daniellads! Succes met je herstel. Wat een verschil al.
 3. Doe ik het of niet?

  Onzeker over borstvergroting

  en deze 55-jarige sluit zich daarbij aan - maar ik ben in de andere richting gegaan (BVK).
 4. Doe ik het of niet?

  Stel me voor: doel optimistische borsten!!

  Gefeliciteerd alvast met je gewichtsverlies. En succes met je verdere traject.
 5. Geniet ervan! Het is je zeker gegund.
 6. Hoi @Daniellads - gefeliciteerd met je BVK. En verder een vlot herstel gewenst. En bedankt om je verhaal te delen. Ik tag @Desert-Rose even zodat ze je topic-titel kan aanpassen. Dan wordt je verhaal makkelijker gevonden door andere dames die naar info op zoek zijn.
 7. Hey @Miek65H; ik heb je net een PB gestuurd met foto's. Maar ik kreeg een bericht dat jij geen foto's kan ontvangen. Kun je laten weten of je ze gekregen hebt?
 8. Doe ik het of niet?

  2e keer Bvk 26-9

  Hoi @Anne355. Ik had dat branderige gevoel in mijn borsten ook. En mijn tepels waren overgevoelig en branderig. Je kan er mijn operatietopic op nalezen als je wil. Ik heb de dingen nogal nauwkeurig beschreven. Succes met je 2de herstel - hopelijk gaat het zo vlot als je eerste.
 9. Doe ik het of niet?

  Angelice : 5 oktober 2018 : Dr. Bosmans

  Wat een leuk en uitgebreid verslag. Daar had ik een jaar geleden ook nood aan. Je zal er vast iemand mee verder helpen @Angelice. Succes nog met je herstel.
 10. Doe ik het of niet?

  Afvallen voor de operatie. Wie doet mee?

  Dat zou ik ook wel willen.
 11. Doe ik het of niet?

  Angelice : 5 oktober 2018 : Dr. Bosmans

  Hey @Angelice gefeliciteerd met je operatie. Ik was net onze PB-tjes aan het lezen en vroeg me af hoe het met je ging. Zo ben ik hier dan terecht gekomen. Je hebt het dus al achter de rug. En? Hoe gaat het nu met je? Het is wel nog maar pas gebeurd. Kan je de pijn wat hanteren? Mijn truucje ivm de stoelgang was yoghurt met lijnzaad en toch wat proberen te bewegen. Misschien moet je de zoekterm stoelgang of constipatie eens ingeven in de zoekbalk rechtsboven. Je kan ook je eigen topic volgen dan krijg je een melding wanneer iemand reageert op je verhaal. In ieder geval wens ik je een vlot herstel en een superresultaat. Waarschijnlijk zit je nu nog met zwelling - maar hopelijk trekt dat snel weg. Goed blijven drinken om de narcose uit je lijf te spoelen. En heb je ook een operatieverslag gemaakt zodat andere dames uit jouw ervaringen kunnen leren? Veel succes nog Angelice.
 12. Hey @nelly1703 voor haar forumnaam nog een @ zetten. Aanéénsluitend. Zodat die in een roze vakje komt te staan.
 13. Doe ik het of niet?

  Twijfel wel of niet doen

  Gefeliciteerd @Ensi met je goedkeuring! Als het de PC van je voorkeur is dan zou ik toch snel al een afspraak vastleggen. Het zal er sneller zijn dan je denkt. Een wachtlijst kan er natuurlijk ook op wijzen dat de PC goed is. Ondertussen kan je dan ook je geduld al oefenen.
 14. Hey @Pixie10 ik ben niet naar de controlearts moeten gaan. Ik zit bij VNZ en zij hebben mij de goedkeuring gegeven op basis van het document (tekening en opsomming van klachten) dat Dr. C. had opgesteld en foto's, denk ik. 1 tip: maak altijd een kopie van alle documenten voor je zelf. Deze raken soms wel eens verloren bij de instanties. Succes met je controle en laat even weten of je al meteen een beslissing hebt gekregen? Bij mij heeft het een week of 2 geduurd. Eerst kreeg ik de goedkeuring voor een foute ingreep maar dat was snel rechtgezet met 1 telefoontje naar mijn ziekenfonds.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×