Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Doe ik het of niet?

VIP
 • Aantal bijdragen

  1411
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  18

Doe ik het of niet? last won the day on Mei 30

Doe ik het of niet? had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1654 Excellent

Over Doe ik het of niet?

 • Verjaardag Mei 3

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recente profielbezoeken

1914 profielweergaven
 1. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Ik vond je al stoer maar na het lezen van je gedetailleerd (en toch ook grappig beschreven) verhaal helemaal. Wat een kanjer ben jij. Ik denk dat ik zou gezegd hebben; STOP! Dit gaan we dus niet doen. En dat ik naar huis gegaan zou zijn. Succes nog met je herstel. X
 2. Hey @Manta bedankt voorde navraag. Met mij gaat het goed hoor. Elke dag de littekens verzorgen en hopen dat ze nog meer gaan wegtrekken. Maar ik ben nog steeds blij met hoe ze er uit zien en hoe ze aanvoelen. Wel goed dat de assistente blijkbaar wel in natuurlijke middelen gelooft met dat zeewierpleistertje. Daar had ik nog nooit van gehoord. Ik vond autorijden na 2 weken nog wel moeilijk. Dat deed bij mij nog erg zeer.
 3. Goh; daar kan ik niet op antwoorden. Ik schakel de duimpjes in een hogere versnelling. Ga je morgen naar de huisarts of naar je PC?
 4. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Dankjewel @noov. Ja het gaat goed. Mijn maand met complica-tietje was niks vergeleken met wat andere dames moeten doorstaan. En nu af en toe een steekje - dat kon nog een jaar duren zei de PC. Maar die steekjes herinneren me aan een heel spannende tijd waarin ik veel moed heb getoond en met een resultaat waar ik nog steeds trots op ben. En het verschil dat ik nu zie was er in mijn voorsituatie ook al, dus ... Maar ik ga jouw topic niet verder vervuilen - hier moet het over JOU en JOUW MOED gaan.
 5. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Toegang geregeld. En idd. Wat ben jij moedig geweest met die plaatselijke verdoving. Ik weet niet of ik dat had aangekund. Vlot herstel nog @noov. Elke dag een beetje beter en dan hopelijk de boobies van je dromen.
 6. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Dank je voor de toevoeging. Ik zal je toegang geven tot mijn niet openbare album. Sommige foto's van mijn complica-tietje zijn nogal expliciet (de reden waarom ik pas toegang geef als forumgenoten het vragen). Ik ga zo even naar die van jou kijken.
 7. Doe ik het of niet?

  Waarom moet die BH nou eigenlijk? ( heb bvk gehad)

  Ik moest hem na mijn BVK 6 weken, dag en nacht aan. En dat vond ik prettig als je zag hoe mijn borsten waren "toegetakeld" (met alle respect voor het werk van mijn PC ) met de ankermethode. Toch wel fijn dat alles stevig zat ingepakt.
 8. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Hey @noov; mag ik ook toegang tot je album?
 9. Doe ik het of niet?

  arnica montana d6

  Ik heb de druppels gebruikt 14 dagen voor de BVK ter voorkoming van bloeduitstortingen. En idd ik had redelijk weinig bloeduitstortingen. Maar mijn PC zei: homeopathie is niet wetenschappelijk bewezen. Ik heb er nog niet over gelezen om ze voor het herstel te nemen - maar via de zoekbalk vind je er hier vast info over. Succes met je zoektocht.
 10. Hoi @Ilonka1909 Volgens mij heb ik dat ook onder aan de borst waar ik mijn gaatje had. Ik zal eens proberen er een foto van te maken met mijn arm omhoog. En dan stuur ik je die in een PB. Mijn complicatie was minder erg dan die van jou maar dan kan je eens kijken hoe het bij mij na 6 maanden + evolueert. Hopelijk kan dat je een beetje geruststellen.
 11. Doe ik het of niet?

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  En nu met een juistere timing. Veel succes vandaag @noov en een vlot herstel. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
 12. En uiteraard zonder () is nog het lekkerste van allemaal.
 13. Goh dat geeft toch weer hoop dat jij het er als een C-tje vindt uitzien. Bedankt. Ik ben 1.68 lang. En bij mij valt nu ook mijn buikje eerder op - maar daar wordt aan gewerkt (behalve vandaag - ik had zin in een fritje ). Als ik mijn buikje intrek (voor de spiegel) dan past mijn B-tje perfect bij mijn lichaam. Dat heeft de PC goed ingeschat. Hij had van tevoren gezegd dat hij er een volle B, kleine C van ging maken. En al die voordelen die je beschrijft ... klopt helemaal. hoe je het beschrijft ook. Ik kan nu eindelijk beugel BH's aan. Die kon ik vroeger niet verdragen vanwege het gewicht van mijn boezem. Die drukte de beugel op mijn rib. Bij mij is er iets meer dan anderhalve kilo afgekomen. Hoe was dat bij jou? Nu draag ik de hele dag een (leuk uitziende) beugelBH en voel er niets van. Elke dag kijk ik 2 keer in de spiegel en bewonder mijn boobies in die mooie (ipv degelijke) BH's.
 14. Doe ik het of niet?

  Waarom moet die BH nou eigenlijk? ( heb bvk gehad)

  Om de wonden te ondersteunen lijkt me, naar gelang welke methode je gehad hebt.
 15. Ik heb dagonderwijs gecombineerd met een fulltime baan. Ik nam vakantie op het werk om naar de les te gaan en om stage te doen. Ik kon elk jaar het aantal studiepunten dat ik opnam zelf bepalen. Daardoor heb ik er wel 5 jaar over gedaan ipv 3. Huishouden en sociaal leven kwamen hierdoor wat in het gedrang maar ik heb geen gezin. Maar jij hebt het precies al wel goed overdacht en gepland. Dat komt vast ook goed.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×