Ga naar inhoud
Borsten Forum

Sjuul

Donateur
 • Aantal items

  157
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Sjuul won de laatste dag op 13 november

Sjuul had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

59 Excellent

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Fitness, health, beauty, mode, muziek

Recente bezoekers van dit profiel

296 profielweergaven
 1. Ik heb lekker een hele week op de hoekbank gelegen, die had een ideale hoek om de kussens in te stapelen. De dag van de operatie vond ik het ergste, niet door de pijn maar doordat ik misselijk was en met een flinke migraine uit de narcose kwam, dag 2 had ik wat pijn wat je kunt vergelijken met een flinke spierpijn die van mijn nekspieren tot aan mijn navel zat en dag 3 heb ik de kliniek gebeld of ik mocht stoppen met de pijnstillers want het was ook zonder heel goed te doen. Het is mij dus echt heel erg meegevallen.
 2. Ohh dus ze proberen je er meteen nog even een bloedplasma behandeling bij te verkopen , ik denk dat dat binnen een paar maandjes weer goed is met je haar, haar reageert op stress, voeding, medicijnen en uiteraard ook narcose .. Dat allemaal kan shedding veroorzaken maar dat herstelt zich ook weer. Hou je maar lekker aan je eigen plan en zorg ervoor dat je vitamine inname op peil blijft, en vertroetel je haar van tijd tot tijd met een goed voedend maskertje en een zachte shampoo, de rest zal duidelijk worden bij je haaronderzoek .. Gelukkig heeft hij je gerust kunnen stellen, dat is al heel veel waard dan kun je tenminste al enigszins met een gerust hart verder .. En bij twijfel kun je altijd hier terecht of nog een consult inplannen bij je pc .. Ik ben blij voor je, je zult in elk geval al wat beter kunnen slapen voorlopig ..
 3. Ik weet niet waar je woont maar ik lees heel veel goeds over Dr. Nio en dokter Plovier hier op het forum, maar misschien kan je huisarts je ook een verwijsbrief maken voor de pc in het ziekenhuis die kan dan wellicht ook meteen je mri beoordelen? Ik ben bij de Mooi kliniek bij drs Sawor geweest, daar werken ook allemaal artsen en professoren die aan de ziekenhuizen verbonden zijn maar ook samenwerken met de privè kliniek maar dat is in Maastricht .. Ik ben daar ook heel erg over te spreken vooral omdat drs Sawor ( die mij geholpen heeft) ook heel veel met borstreconstructies en dergelijke doet en de kliniek verbonden is aan de mama poli in het Zuyderland, dr Mertens is mede oprichtster en zelf ook chirurg ..
 4. Sjuul

  1 borst pijnlijker/vervelend voelen

  @jewel88 Misschien is het handig om een pijnstiller te nemen, dan gaat het pijnlijke misschien over en dan voel je je automatisch ook wat beter .. Dat doe ik ook nog ‘s avonds voordat ik ga slapen, het mag, je hoeft geen pijn te lijden ..
 5. Zou dat echt niet zichtbaar zijn op een mri of echo? Dan moet er toch ook lucht om de prothese zitten lijkt me *als ik even logisch probeer na te denken* Ik zou inderdaad ook gaan voor een second opinion als er niets uitkomt op de mri maar ook als er wel iets uitkomt, mocht die pocket te ruim zijn dan kan dat zorgen voor extra snelle slijtage van je prothese, iets wat dus toch wel aandacht nodig heeft .. De reactie van Hupkens geeft me eigenlijk al een beetje het gevoel dat hij echt wel weet wat er is, dat wegwuiven .. Sterkte meissie, die spanning is niet fijn .. Ik zou het ook fijn vinden als je ons op de hoogte houdt ..
 6. Sjuul

  1 borst pijnlijker/vervelend voelen

  Gelukkig heeft hij je gerust kunnen stellen, dat scheelt enorm :-) Fijne avond met een gerust gemoed xx
 7. 1 cc zal 1 gram wegen, plus je eigen weefsel .. Komt allemaal goed hoor, de eerste dagen (2 maar bij mij) wat pijnlijk en ongemakkelijk en daarna gaat het gauw bergop, het gaat hier nu zo goed dat ik echt moet oppassen dat ik niet teveel doe ..
 8. Ik denk dat dat standaard zo is ja, 16 jaar geleden moest het ook al. We kunnen nog van geluk spreken als we geen borstband hoeven te dragen want dat schijnt nog vervelender te zijn
 9. Dat schuiven lijkt me meer te lijken op een ruime pocket, koud gevoel kan aan de zenuwen liggen die nog niet hersteld zijn .. Wat ik hier links en rechts gelezen heb over rupturen is dat het een brandend gevoel geeft maar het blijft in elk geval bij elkaar want je prothese is omhuld met een kapsel wat eventuele gel uit het lichaam houdt .. Als er een fout door de arts is gemaakt door bv de pocket te ruim dan komt je arts ook op voor de kosten, scheuren worden tegenwoordig door de fabrikant betaald .. Ik hoop dat ik je een beetje gerust kan stellen hiermee .. De mri zal vast uitsluitsel geven, ook als er kapselvorming of iets dergelijks is .. Succes meis!
 10. Ik denk dat dat is om je borst zo optimaal mogelijk te ondersteunen en de kapselvorming te ondersteunen .. Ook zijn ze beter beschermd tegen schokjes in een ondersteunende bh .. Het lijkt lang 6 weken, maar die gaan ook voorbij, het is misschien oncomfortabel maar je voorkomt er complicaties mee en doet jezelf daarmee een enorm plezier :-) Een shock absorber mag overigens ook, als het maar goed ondersteund
 11. Sjuul

  1 borst pijnlijker/vervelend voelen

  @jewel88, als ie niet warm voelt en veel groter is dan de andere is er niets aan de hand, dat hoort bij het genezingsproces. Opletten echter dat er niet een significant verschil in grootte gaat onstaan in beide borsten want dan moet je contact opnemen met je arts. Hier ook een borst gevoeliger als de andere, maar ze doen geen pijn .. Wel ook wat grootte verschil en de een zit al wat lager als de ander ..
 12. Gewone bh mag met 6 weken, ja die krappe knellende sport bh ben je gauw zat .. Ik ben m nu al beu, heb er pijn van aan mijn ribben, dat kon ook nog van de operatie zijn dus nu mag ik hem ‘s avonds een uurtje 1 tandje losser, hopelijk lost dat het op want ik mag nog bijna 5 weken door met dat ding
 13. Ik kwam deze week nog iemand tegen hier op het forum die op 24 december haar ingreep heeft dus je bent nog niet de laatste voor kerst, maar gelukkig wel al over het ergste heen en dan kun je vast ook al kerst vieren .. Kerstballen hihi ja, ik mag de week voor kerst gewone bh’s gaan dragen dus dan zitten ze in een mooie verpakking, vandaar de term kerstballen :-D Zo is er toch iets feestelijks aan het opknappen en herstellen waardoor de sfeer van december toch een beetje langs je neus gaat .. Geniet, het is al gauw zover ..
 14. Als fervent sporter durf ik echt nog niet te beginnen met trainen maar ben ook pas 8 dagen po. Over de buikspier, ik sta op uit bed en gebruik mijn buikspier daarvoor, voel daar niets van in mijn borststreek dus misschien een goede oefening, liggen en dan opstaan zonder handen, puur vanuit je buik .. Je kunt je armen nog kruisen voor je borst om te voorkomen dat je andere spieren gaat gebruiken die je nog niet mag gebruiken .. Fietsen in de lucht, leglifts vanuit liggende positie, je benen een stukje optillen en vast blijven houden, maar doe niet te veel van het goede, je lichaam is nog aan het herstellen en dat kan tot een jaar duren voordat het echt helemaal hersteld is. Een goede spotcoach in je gym of een fysio kan hier veel betekenen, deze kunnen je vaak beter adviseren door de enorme kennis die ze hebben van de spieren en anatomie. Grt, Sjuul
 15. Sjuul

  Hallo iedereen

  Heel veel succes xx
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×