Cato2

Cato2 : 24 april 2019 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael

Recommended Posts

Hoi allen!

 

Lang verhaal! Scroll naar beneden als je het korte verhaal wilt!

 

Hier is dan ook mijn eerste post. Ik ben 24 jaar en heb nooit veel gehad, in een enkele bh een B cuppie, maar de meeste een A. Ben 170cm en weeg momenteel 60kg.

 

Ben altijd heel dun geweest, tot ergernis toe. Want ik kon gewoon niet aankomen(vrat echt alles), maar kreeg wel opmerkingen naar mijn hoofd dat ik zo dun was en of ik ziek was. 

Op 12jarige leeftijd was er een klein beetje borstgroei en toen stopte het al snel en er is nooit meer iets bijgekomen. Dus dat hielp mn slanke figuur ook niet. Nu ben ik voor het eerst in mn leven echt goed aangekomen! Maar helaas zitten mijn 12jarige boobies er nog steeds. Vorig jaar in de zomer werd ik helemaal down als ik een bikini aanmoest en iedereen om mij heen wél een mooie voorgevel had.

 

Ik wist altijd wel dat ik een bv wilde, maar dacht dat kan ik nu toch nog niet doen. Nu heb ik sinds een paar maanden me er helemaal in verdiept en ik ben er klaar voor!

 

Korte verhaal

 

Ik had een consult ingepland bij kliniek Veldhoven op 12 april, omdat er online zoveel goede reviews over staan. Daarna ben ik op dit forum gekomen en lees ik heeel weinig over Veldhoven! En datgene wat ik gelezen heb is: ze doen bijna altijd voor de spier(waardoor je niet zo groot kan) en ik wil heel graag dual plane!

Nu ging ik toch weer twijfelen en heb ik gekeken naar klinieken die het meest op dit forum stonden. Mijn oog viel direct op kliniek Heyendael. 

 

Vooral omdat ik een paar voor een na foto's opgeslagen had om mee te nemen en die waren allemaal van dr Straten! Dus Heyendael!

 

Dus nu heb ik ook contact met hen opgenomen om een consult in te plannen.

 

Ik ga gewoon naar beiden, dan kan ik altijd nog bepalen wat in wil!

 

Vraagjes

Nu hoopte ik voor de zomervakantie geopereerd te worden, maar helaas zit ik vast aan schoolvakanties, dus ik baal wel dat ik het niet veel eerder ingepland had. Wat is jullie ervaring met in de zomer geopereerd worden?

 

Ook vraag ik me af, als je zo'n borstband krijgt, hoe lang die om moet blijven? Ik wilde namelijk het liefst anatomisch gevormde implantaten. 

 

Bedankt voor het lezen en ik hou jullie op de hoogte!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Succes met je traject. :71:

Over een BV kan ik niet veel zeggen want ik had een BVK, maar ivm herstellen tijdens de zomer heb ik wel al dingen gelezen dat de warmte een uitdaging kan zijn voor de wondheling.

En bij een BV, als je een borstband om moet dat je die in de herfst/winter beter kan verbergen onder je winteroutfit. Herfst/winter nodigt ook meer uit om gezellig op de bank te hangen tijdens je herstel. Waar je in de zomer graag wil flaneren met je nieuwe boobies.

Maar ik begrijp je ongeduld wel :1bouncingboobs: ... maar pas want het codewoord van dit forum is GEDULD. Daar kom je nog wel achter. :44:

Veel leesplezier.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je ook gelijk in! Ik wacht mijn gesprek af en dan gaan we het zien! :)

 

Als ik iets in mijn leven niet heb.. dan is het wel geduld... en tieten!

 

Maar ik ga mijn best doen! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:45: ... en tieten!

Bij mij net andersom. Ik HAD tieten maar ik had er ook last van.

En ik ben nu blijer met mijn tietjes. :1boobs:

 

Doe jij je best maar voor wat jij graag wil. :35:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh oh! Mevrouw ongeduld heeft weer eens ontzettend geluk! Een dag later en ik ben op consult geweest en heb een operatiedatum.. vóór de zomer! 🙊

 

24 april ben ik al aan de beurt! 345 of 390cc anatomische high profile implantaten, dual plane geplaatst, door dr. Straten!

 

En nu 23 dagen wel echt geduld hebben! Spannend!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Cato2

 

Hoi hoi, dat is idd lekker snel.

Ik heb gelijk de titel aangepast en topic verplaatst naar operatieverslagen, hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en ook je verslag neerzetten, zo heb je dan alles netjes en overzichtelijk op 1 plek bij elkaar staan.

 

Veel plezier met aftellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat leuk!! Ik ben precies een week geleden door hem geopereerd met dezelfde maat, ook high profile dual plane alleen dan rond. Om welke reden bij jou anatomisch? Omdat ik vrijwel niks had en wel graag boezem wilde zei hij tegen mij dat rond achter de spier dan mooier resultaat gaf. Ben erg benieuwd hoe bij jou het advies tot stamd kwam. Veel succes 🍀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk! Hoe gaat het met je herstel?

Ik had eigenlijk al voor dat ik er kwam voorkeur voor anatomisch, omdat ik veel foto's vergeleken heb en dat mij mooier leek(bij mijn lichaam).

 

Ik heb zelf bovenin niks en onderin een klein beetje, dus anatomisch is een beetje "mijn vorm", maar dan groter.. denk ik? Dus ik dacht dit past bij mijn lichaam, omdat er dan qua vorm niet veel verandert, alleen qua grootte.

 

Maar de foto's die ik gezien heb van dr. Straten zijn eigenlijk allemaal heel mooi, onafhankelijk van de vorm!

 

Ben wel benieuwd hoe bij jou de operatie is gegaan! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaat goed! Net terug van de eerste controle en alles zag er goed uit zeiden ze.

 

Operatie is heel fijn gegaan, fijn team en verliep snel allemaal. De dagen erna vond ik wel erg heftig. Veel pijn en misselijk vooral. Maar nu al stukken beter, minder pijn. Ben wel nog steeds afhankelijk met douche en opstaan ed, maar red mezelf wel al stukke beter! 

 

Resultaten van dr straten zijn indd prachtig!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat alles er goed uit ziet! 

 

Ik ben ook aardig bang voor de narcose en bet herstel. Ben nog nooit onder narcose geweest, lees van veel mensen dat ze er flink misselijk van zijn geweest!

 

En het herstel.. mijn vriend is de eerste 4 dagen vrij, maar ik heb het idee dat ik het flink onderschat. Lees van sommigen dat ze al hulp nodig hadden met wc bezoekjes. Dus ben benieuwd of ik met 4 dagen al zelf overeind kan komen. 

 

Ook een vraag of jij de beha bij de kliniek gekocht hebt. Ik lees dat die behoorlijk vervelend zit, maar zou zelf niet weten wat ik moet kopen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Cato2,

 

Ik heb gewoon de bh van de kliniek genomen (Ik ben ook bij Heyendael geweest) en die zit best prima. Ik heb na de operatie een Carefix ava besteld. Het was fijn om af te wisselen want dan heb je verschillende drukpunten.

 

Die band moet je trouwens zes weken. 

 

Wat fijn dat je al zo snel kon! Succes met aftellen, een goed herstel en prachtige borsten gewenst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik keek ook naar de carefix ava, maar ik zou niet weten wat voor maat ik zou moeten nemen! Dus ik koop er denk ik gewoon 1 bij Heyendael en dan kan ik er nog 1 bestellen.

 

Verder zit ik ook een beetje te inventariseren.. 

Tot nu toe is mijn lijst:

- paracetamol

- nekkussen

- littekencreme

- icepacks

- arnica(weet niet of dat mag)?

- kleding die van voren sluit

- makkelijke broek

- extra vitaminen?

 

Ik lees van een hoop mensen dat ze bepaalde vitaminen innemen om het herstel te bevorderen, maar ik weet niet zo goed wat ik specifiek zou moeten nemen. 

 

Ook lees ik(vooral op een Amerikaans forum) van vrouwen die vantevoren al hun borsten elke dag even insmeren om striae te voorkomen. Geen idee wat te smeren en of dit ook nut heeft.

 

Heeft iemand verder nog tips van wat ik in huis moet halen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Littekencreme mag je  pas gaan smeren als de korstjes weg zijn dus dat heeft geen haast. Ik kan icepacks idd aanraden. Fijn tegen de zwelling.  Brandnetel thee helpt bij vochtafdrijving. Dikke kans dat je de eerste paar weken flink vocht vasthoudt.  

 

Verder slikte ik vitamine C (3wk van te voren gestart en op gebouwd tot 4 p er r dag) en Magnesium met zink op natuurlijke basis (zonder synthetische hulpstoffen)

 

Arnica kan je in druppelvorm nemen.  Schijnt tegen blauwe plekken een bocht te helpen. 

 

Ik heb die carfeix ava idd ook pas na de operatie besteld ivm de maat. 

 

Succes!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankje voor je reactie! Even een boel vitaminen inslaan dus! Nog 15 dagen.. aaah!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog een week.. begin nu toch wel nerveus te worden! 

 

Ik moet me om 12.15 melden.. dat betekent dat ik flink honger ga krijgen die dag. 

 

Heeft iemand nog tips voor mij? 🥰

Share this post


Link to post
Share on other sites