Ga naar inhoud
Borsten Forum

Adnil

Premium Member
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Spannend hè. We gaan nu zo'n drukke tijd tegemoet dat ik ook denk dat het heel hard zal gaan. Alleen januari zal tegenvallen. Vind ik normaal al zo'n saaie maand.
 2. Bedankt! Ik heb dat idd ook een keer via de bergman site gedaan. Ik wilde het later nog een keer doen maar toen lukte het niet. Misschien toch nog maar weer eens proberen.
 3. Ik heb meteen even gekeken. Wat mooi al! Super om het proces te zien en wat verandert het snel. Onze voorsituatie is volgens mij niet zo heel anders. Ik vind de cupmaat altijd moeilijk benoemen zeker door het verschil. Volgens mij heb ik een streples 70 aa die ik pas maar draag nu een 75b ( dat is ook wel een ouwetje, bh's kopen is nu niet mijn hobby) . Mijn grootste borst lijkt goed vergelijkbaar met jou voor situatie. Hihi. Eigenlijk gek hè. Dat borsten vergelijken. Als ik nu jouw borsten zie denk ik dat ik prima voor de grootste kan gaan. Gelukkig heb ik nog wel even voor ik de definitieve keus moet maken.
 4. Anatomisch duel plane. Ik krijg twee verschillende maten omdat mijn borsten ongelijk zijn. Ik twijfel nog of 260 links en 300 rechts of 300 links en 340 rechts. En bedankt!
 5. Hoi @rtx mag ik misschien ook meekijken in je album? Ik wordt in januari ook door Dr Straten geopereerd. Ben heel benieuwd naar jou resultaat.
 6. Had die band ook niet iets te maken met rond of anatomisch? Bij de een krijg je hem gelijk en bij de andere bij de eerste controle? Staat mij iets van bij dat ze dat bij het consult zeiden. Ik ga ook bij Heyendael, Frans Straten. Ik moet alleen nog wel even wachten. 29 januari. Ik lees nu heel fanatiek de verhalen van iedereen die daar ook is geweest.
 7. Ik kom net bij Kliniek Heyendael vandaan. Ik kan Alleen maar beamen dat De Frans Straten een prettige man is. Rustig, geduldig en luistert goed. En dat wil wat zeggen want manlief en ik waren flink kritisch. Vooral ook omdat het advies weer heel anders was. Hij adviseerde dual plane omdat dat zoiezo zijn voorkeur heeft. Hij heeft twee maten laten zien waarvan hij denkt dat het mooi staat en ik blij van wordt. Ik vond de hele ervaring prettig en ga dan ook voor deze kliniek. Ik ga voor twee verschillende implantaten. Mijn rechter borst is kleiner dan mijn linker. Het verschil is net iets minder dan we met de implantaten kunnen ondervangen. Hierdoor zal strak rechts iets groter zijn. Maar dat verschil is dan veel minder dan nu. Zal wel gek zijn als straks mijn rechter borst ineens de grote is. Al is dat straks nihil gelukkig.
 8. Ik kom net bij Kliniek Heyendael vandaan. Ik kan Alleen maar beamen dat De Frans Straten een prettige man is. Rustig, geduldig en luistert goed. En dat wil wat zeggen want manlief en ik waren flink kritisch. Vooral ook omdat het advies weer heel anders was. Hij adviseerde dual plane omdat dat zoiezo zijn voorkeur heeft. Hij heeft twee maten laten zien waarvan hij denkt dat het mooi staat en ik blij van wordt. Ik vond de hele ervaring prettig en ga dan ook voor deze kliniek. Ik ga voor twee verschillende implantaten. Mijn rechter borst is kleiner dan mijn linker. Het verschil is net iets minder dan we met de implantaten kunnen ondervangen. Hierdoor zal strak rechts iets groter zijn. Maar dat verschil is dan veel minder dan nu. Zal wel gek zijn als straks mijn rechter borst ineens de grote is. Al is dat straks nihil gelukkig.
 9. Ik wil graag gebruik blijven maken van het forum. Ook. als ik hiervoor moet betalen. Ik zou waarschijnlijk cookie de optie van 20 euro per jaar gaan. In elk geval zolang ik er nog middenin zit. Wanneer wil je dit in laten gaan en hoe?
 10. "Kliniek Heyendael maakt gebruik van de expertise van twee ervaren plastisch chirurgen: oprichter en chirurg Frans Straten en chirurg Roman Lisovets. Beiden hebben de beroepsethiek hoog in het vaandel. Zij staan bovendien voor een natuurlijk resultaat bij iedere behandeling.:
 11. Knoop(je) doorgehakt. Ik heb 5 november een afspraak bij Kliniek Heyendael. Dus Dr Frans Straaten. Want die andere chirurg doet geen borsten (toch?). Ok wil kijken wat hij zegt zodat ik vergelijkingsmateriaal heb en daarna de knoop doorhakken. Nu maar hopen dat ik het mijzelf niet nog moeilijker maak.
 12. Dat is waarschijnlijk het verstandigst. Maar ik vind het wel een toestand om zoveel klinieken af te lopen. Een als die arts dan weer totaal iets anders zegt, wie moet je dan geloven?
 13. Vandaag bij Veldhoven geweest bij Dr Wijnberg. En nu weet ik het helemaal niet meer! Ik vond de kliniek prettig en het verhaal helder. Ik ben te spreken over de chirurg. Een beetje een bijzondere man die grapjes maakt maar dat houdt het wel lekker luchtig. Hij gaf alleen aan dat hij bij mij max 245 cc plaatst. En hij wil 215cc standby voor als het niet past. Hij adviseert anatomisch voor de spier. Op zich is mijn wens ook een mooi natuurlijk ogende borst maar had toch wel graag minimaal een c cup en weet niet of ik dat hiermee ga redden. Dr Wijnberg zegt dat groter niet past. Ik heb ook straie op mijn borsten dat kan erger worden als ik vergroot. Hoe groter hoe erger. Manlief is in de gloria. Die wilt niet zo groot. Maar ik weet het niet. Ga ik hiermee gewoon mooie borsten krijgen? Of ga ik ze te klein vinden? Moet ik toch nog maar nog een ander? Maar geloof ik dat advirs dan wel als die er meer in willen stoppen? Het moet vooral mooi worden. Ik weet het niet meer
 14. @NatasBrabant, niet precies. In elk geval een natuurlijke vorm en ongeveer volle C of beschaafde D. Ik heb nu een kleine A. Mijn kleinste borst is denk ik AA. Ze zijn daarnaast ook vrij leeg als gevolg van het oprekken tijdens mijn zwangerschappen. Ik heb bij Bergman online zo'n 3D ding gemaakt. Daarin vond ik 350 cc mooi. Ik wil niet te rond dus ik denk of rond achter de spier of anatomisch ervoor. Ik ben erg benieuwd wat ze gaan zeggen bij Veldhoven. Daar spreek je tijdens het eerste consult al een chirurg. Dat vind ik erg fijn. Bij Gabriels heb ik alleen haarzelf gesproken en zij is geen arts. Ik last het zeker even weten als ik geweest ben.
 15. Hoi @NatasBrabant Ik heb volgende week ook een consult bij Veldhoven. Ik heb al 1 consult gehad bij Gabriels maar dat beviel niet. Er staat op dit forum een hele uitgebreide lijst met vragen voor tijdens het consult. Daar heb ik enorm veel aan gehad en die gaat volgende week zeker weer mee. Je kan hem via de zoekbalk wel terug vinden. Als je zoekt op vragen consult kom je er wel denk ik.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×