Cato2

Silver Member
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

About Cato2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ken het! Ik kijk nu net foto's van een maand geleden en ik zie toch heel veel verandering, ook al voelt het alsof er niks gebeurde! Dus het wordt alleen maar beter. Ah lekker! Ik ben aardig wat pondjes aangekomen sinds de operatie, omdat ik weinig bewogen heb daarna, dus ik voel me nog niet helemaal op mijn gemak zonder shirt ๐Ÿ˜‚. Hier wat foto's toen het nog open was: (Dat gele is van de betadine) Dit was de goede kant(ook verdikking waar het knoopje heeft gezeten) Dit was waar het wondje zat, niet zo mooi meer dus. Nu ben ik sowieso niet zo'n ster met littekens, ze komen er bij mij altijd wat roder en dikker uit, dus vrees niet. Hopelijk trekt het nog wel meer weg.
 2. Ja ik moest ook elke paar dagen een foto sturen. Dat vind ik wel netjes dat ze het zo bijhouden. Vervelend hoe lang het kan duren hรจ! Hopelijk is het bij jou ook goed aan het helen nu! Ja ik hoop toch wel op iets meer verandering, want mijn tepels staan een beetje scheel ๐Ÿ˜‚. Mag je nu wel bh's gaan proberen? Het enige wat ik niet leuk vond was bikini's.. dan ziet het er nog wel neppig uit.
 3. Hey, ik had het ook inderdaad. Bij mij bleef het opengaan, werd er gek van! Op een gegeven moment kwam het korstje er weer af, maar deze keer met het knoopje erin! Sindsdien is het eindelijk dicht gaan groeien. Mijn littekens zijn op die plekken wel aardig verdikt helaas, maar ben alsnog blij met mijn boobies. Qua verandering.. er gebeurt weinig. Ze voelen wat zachter aan, maar zonder beha zie je nog steeds dat ze ongelijk zijn. Hopelijk trekt dit nog recht. Ik moet een afspraak gaan maken voor de eindcontrole bedenk ik nu! Het is alweer 3 maanden geleden.. Hopelijk ben je er snel van af en kan je lekker beha's gaan shoppen!
 4. Mooi zo! Ik heb zelf een carefix anna erbij besteld.. dat zat zoveel beter.. en ook makkelijker aan en uit te doen. Om heel eerlijk te zijn ben ik pas echt volledig op mn zij gaan liggen na 6 weken.. het mocht al veel eerder, maar ik vond het best eng. Ik heb een bed wat omhoog kan dus dat heeft heel erg gescheeld bij mij. Ik heb tot 5 weken nog verhoogd gelegen(niet heel hoog meer, steeds een tandje lager). Maar misschien ben ik een beetje te schijterig geweest ermee ๐Ÿ™Š. Op je zij liggen voelt heel raar... maar daar moet je denk ik even aan wennen. Experimenteer wat voor jou het beste ligt. De assistente zei doe een kussentje onder je borsten als je op je zij gaat liggen. Misschien helpt dat. Dat drukkende gevoel ken ik goed.. en 's ochtends uit bed komen is ook geen pretje, maar dat is bij mij helemaal weg.. ik denk dat de morning boob na 4 weken is weggetrokken. Het is even een rot periode, toen ik net geholpen was dacht ik "dit komt nooit meer goed" en toen voelde het alsof het zo langzaam ging. En als ik nu terugkijk ben ik eigenlijk door die 6 weken heen geraasd.. Het komt goed! Kijk lekker veel in de spiegel en naar je voor en na foto's! Dan weet je weer waar je het voor doet haha! Xx
 5. Fijn dat het je meegevallen is! Je bent aardig blauw zag ik! Ben je al wel blij met het resultaat? Van de pijnstillers word je ook moe/duf, dus dat wordt echt wel beter. Bij de 1e controle gaan je pleisters eraf. Ze zeggen ook dat je na 2 weken littekencreme mag gaan smeren, maar ik begrijp dat je dat beter niet kunt doen. Misschien heeft @best_boobie daar nog advies over! Ik heb zelf een hechting gehad die niet op wilde lossen. Dat is een wondje geworden en lijkt nu gelukkig dicht te gaan, maar ik ben dus nog niet helemaal mooi en dicht. Afgezien daarvan vind ik ze prachtig! Ze voelen al wat zachter en beginnen al een beetje mee te bewegen! Succes bij de controle!
 6. Hey ik moest op de 13e dag weer aan de slag en ik had meteen een dag van 9 tot half 9.. dat ging verschrikkelijk.. Toen was ik weer een dag thuis gebleven, had ik weekend en daarna opeens een soort miraculous recovery. Toen had ik(behalve stijfheid en trekkerig gevoel) bijna nergens last meer van! Dus probeer op je eigen tempo te blijven en niet als 1e werkdag meteen heel gek doen haha!
 7. Hoi hoi, Ik heb precies hetzelfde gehad. 390cc anatomisch bij Heyendael! De eerste dagen zijn zwaar, maar het wordt echt beter! Succes met het herstel!
 8. Dat is wel goed om te horen, dat die zijn werk verricht! Ik heb na veel moeite een shirtje gevonden waar de band bijna niet zichtbaar is. Het is nog een lastige taak; kleding die makkelijk aan gaat en de band verbergt. Ik ga zo eens kijken! Dankjewel
 9. Oke, in ieder geval geen zwaar lichamelijk werk! Dat scheelt al! Hopelijk gaat alles goed en kan je weer lekker aan de slag! Antibiotica tipje: neem het in met een beetje yoghurt. En misschien naar wat probiotica kijken! Antibiotica is vervelend spul, maar het moet even
 10. Je eerste vraag kan ik niet beantwoorden. Over de celebrex: zorg dat je het met wat eten inneemt. Ik ben er niet misselijk van geworden. Heel soms een klein borreltje in mijn maag. Ik heb geen last gehad van de bijwerkingen. Ik heb wel na een paar dagen een beetje huiduitslag gekregen, maar de dokter kon niet bepalen waar dat aan lag, want dat begon na 5 dagen pas.. dus hij zei dat het niet aan de celebrex kon liggen. Ik had het gevoel dat ik het wel echt nodig had qua pijnstilling, dit is natuurlijk voor iedereen anders, maar ik denk dat je de eerste paar dagen je het beste aan het medicatieschema kunt houden, in plaats van wachten tot je pijn hebt. De borsten staan zeker hoog, maar de eerste dagen zou ik ook niet al te strakke kleding aan doen. Ik heb zelf vesten gedragen, dit is makkelijker aan en uit te doen. Ik droeg altijd dikke beha's voor de operatie en zie met kleding aan weinig verschil qua grootte, wel heb ik een borstband die bovenop de boel naar beneden duwt. Na 4 dagen is die zwelling niet zomaar weg, maar met wat ruimere kleren kun je dit redelijk verbergen denk ik. Ik vraag me af wat voor werk je doet? Ik had na 4 dagen niet aan de slag gekund, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk! Ik zie nu dat je voor de spier krijgt en heb begrepen dat dat herstel wat minder heftig is dan tussen de spier(wat ik heb). Misschien zijn er andere meiden die ook voor de spier hebben die wat ervaringen kunnen delen. Dat zeg ik niet om je te ontmoedigen, maar als een "wees voorzichtig en ga niet te snel te veel doen"!
 11. Hoi allemaal, Na bijna 2 weken moet ik me weer onder de mensen bevinden. Nu is mijn probleem dat de borstband zo zichtbaar is onder mijn kleren.. ik heb voornamelijk dikke wijde vesten gedragen en daar zie je het ook in. Wat hebben jullie aangetrokken met de borstband? Heeft iemand tips om het een beetje te verbergen? Ik hoor graag van jullie!