Jump to content
Borsten Forum


Cato2

Silver Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daar hoop ik inderdaad op, zit nu natuurlijk op de rotste dagen! Dankjewel 😘. Ik mocht na de operatie kijken, maar ik was zo duf van de narcose dat ik compleet vergeten ben hoe het eruit zag. Dus gisteren mezelf even uitgepakt(wat een opluchting) en tja ik kan niet anders zeggen dan.. hopelijk zakken ze snel 😂. Ze zijn super gezwollen, heb een soort uniboob. Ze zijn ernstig vierkant.. maarja dit wist ik allemaal vantevoren, dat is echt een kwestie van geduld. Heb ook echt torpedo nipples 😂 alsof ik het constant mega koud heb, ze steken overal doorheen. Dus afwachten hoe ze gaan zakken! Ik ben in ieder geval blij dat ik het gedaan heb! Gister vroeg ik wat water aan mn vent, die houdt een flesje voor en stoot zo tegen mn tiet aan! "Wow oh ja er zit nu wat" 😂😂
 2. Au ook lekker pijnlijk zo'n band! Het zal ook wel idd.. nu zijn de pijnlijkste dagen voor mij. Heb al met een hete kruik tussen mn schouderbladen gezeten, want ik ben helemaal stijf 😂. Ik probeer zo erg mn armen te relaxen maar het wil maar niet! Maar ja ik onthou maar waar ik het voor doe! En het is goed om te horen dat het inderdaad beter wordt! Jij ook nog veel sterkte! Hoe lang moet jij je band omhouden?
 3. Beetje met mezelf aan t praten inmiddels, maar dan ben ik t maar kwijt! Ben inmiddels geopereerd en ik zie niet hoe ik 6 weken lang dit marteltuig om moet.. wat een hel! Lijkt alsof de meeste pijn van die borstband komt momenteel.
 4. Dat is wel heel lang wachten met een lege maag zeg! Had je veel last van de narcose, qua misselijkheid ed? Bedankt voor je verslag! Ik vind het wel grappig om te lezen wat je zegt over dr straten, dat idee had ik ook. Hopelijk heb je een vlot herstel en kan je er snel van gaan genieten! Sterkte!
 5. Nou dat geloof ik! Ik heb toevallig dezelfde tijd(volgende week) en ik zie daar ook flink tegenop. Maar uiteindelijk zal het het allemaal waard zijn! Heel veel succes!
 6. Nog een week.. begin nu toch wel nerveus te worden! Ik moet me om 12.15 melden.. dat betekent dat ik flink honger ga krijgen die dag. Heeft iemand nog tips voor mij? 🥰
 7. Succes vandaag! Hopelijk mag je snel naar huis om te genieten van de boobies!
 8. Ja ze doen inderdaad wel dual plane, maar voor zover ik las willen ze eigenlijk bijna altijd voor de spier doen en ik was bang met mijn itty bitty titties dat je dan die randen zou zien. Ik bedoelde het trouwens niet om je weg te jagen daar he! Als het goed voelt moet je het gewoon doen! De foto's die ik van Veldhoven gezien heb zijn wel super mooi, dus het is echt geen verkeerde zaak! Bedoelde het meer mocht je twijfels hebben! Ik ben de 24e aan de beurt, dus nog even wachten :). Succes met je keuze maken in ieder geval!
 9. Hey! Ik had eerst ook een consult ingepland bij Veldhoven, ook dr Heine volgens mij. Toen ben ik op dit forum beland en toen kon ik vrij weinig verslagen van Veldhoven vinden! Wat ik wel kon vinden is dat ze eigenlijk altijd voor de spier aanraden, wat ik niet wilde. Ook waren zij niet beschikbaar wanneer ik graag wilde en ben ik verder gaan kijken. Via dit forum ben ik bij dr. Straten terecht gekomen bij Heyendael. Die doet volgens mij vrijwel altijd Dual Plane. Als je een goed gevoel hebt bij Veldhoven moet je het zeker doen! Ik kan je alleen als tip geven dat als je twijfelt het geen kwaad kan om ergens anders nog een consult in te plannen. Het is (meestal) gratis :)!
 10. Ik word een week na jou geopereerd, maar ik zou wel in de nieuwe OK geopereerd worden. Ben benieuwd of dat doorgaat dan! Hopelijk valt alles heel erg voor je mee en heb je een goed herstel!
 11. Dankje voor je reactie! Even een boel vitaminen inslaan dus! Nog 15 dagen.. aaah!
 12. Wat erg om te horen! Terwijl ik vd Weij zo vaak voorbij heb zien komen op dit forum. Ik vraag me af hoe het nu met @Naj1984 is! Hopelijk zijn/worden jullie allemaal goed geholpen.
×
×
 • Create New...