Cornelius

Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik volg al een aantal maanden verschillende gesprekken op dit forum omdat ik dus al een langere tijd een bv overweeg.

Zelf ben ik een mama van 2 jonge kinderen, 35 jaar oud,...en de tijd is rijp dat ik eens iets voor mezelf doe. 

Inmiddels ben ik bij dr. Verdonck op consultatie geweest en ik voel me echt op mijn gemak bij hem. Ik hoop nog in november geopereerd te worden, ik heb nu enkel nog even keuzestress. Na het passen kwamen we uit op een 295cc Motiva ergonomix ( natuurlijke look) of op een 275cc Mentor of Motiva Progressive ( lichte push up protheses daarom minder Cc nodig). Zelf neig ik eerder naar de natuurlijke look van de Ergonomix, omdat je die ook past. Heeft iemand op dit forum de Motiva Progressive laten plaatsen??? En wat zijn jullie ervaringen?? 

Ik lees het graag!

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee @cornelius :) 

Spannend! Heb je inmiddels al een definitieve datum? 

Ik heb zelf gekozen voor ergonomix, omdat ik graag een zo natuurlijk mogelijk resultaat wilde. Had het forum en internet goed afgespeurd en vond de resultaten erg mooi. Ik ben nu 1 week PO dus kan nog niet echt veel zeggen over het uiteindelijke resultaat, maar ben tot nu toe super tevreden!

 

Ik denk dat het vooral belangrijk is om bij jezelf goed na te gaan wat je graag wilt. Wil je liever het meest natuurlijk mogelijke effect, of mogen mensen best zien dat er 'iets aan je borsten' gedaan is? 

 

Verder kun je in de zoekbalk volgens mij best goed zoeken op 'Motiva Progressive' en je kan dan ook bijvoorbeeld 'images' of 'albums' aanklikken, zodat je gerichte zoekresultaten krijgt. 

 

Succes met de keuze!! 

Groetjes, Marg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag dames,

Bedankt voor jullie reacties!

Na toch nog een dikke week twijfelen heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil eigenlijk, zoals Marg23 zegt, echt de meest natuurlijke look. Er zijn maar weinig mensen die van mijn aanstaande bv afweten en dat wil ik zo houden. Ik heb 2 kinderen en vind het niet erg dat mijn borsten niet meer zo pront zijn als voorheen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ik wil wel gewoon terug in verhouding zijn, dus grotere borsten hebben. Een vriendin van me heeft Mentor (volgens Verdonck ook push up omdat ze rond zijn en niet de even slimme gel hebben als de Motiva) en die vindt het net zalig dat ze nu geen voorgevormde BH meer moet dragen, of zelfs geen BH in het algemeen. Zelf kom ik zonder BH niet buiten hoor, bang voor tepels die door mijn kledij te zien zijn.:D Daarom denk ik dus dat ik vandaag toch maar de Ergonomix ga laten bestellen. Groetjes!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Cornelius Ah fijn dat je een keus hebt kunnen maken! Ik heb je toegevoegd aan mijn album aangezien ik ook ergonomix heb (ik weet niet of je daar nu écht al wat van kan zien, maar toch ;p). Ik had het in eerste instantie eigenlijk aan helemaal niemand verteld behalve mijn vriend. Toen ik (na de operatie) bij mijn ouders thuis kwam zagen ze het in eerste instantie ook niet eens. Het hóéft dus helemaal niet op te vallen, gelukkig ;) 

Weet je al wanneer je geopereerd gaat worden? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nu ook de Motiva  Ergonomix Rond 340cc. Voorheen had ik McGhane 300cc

Weet je ook of ze onder borstspier of erboven geplaatst worden?

Succes :71:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. 

Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar.

 

Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar'  ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. 

Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik..

Wat een lastige keuzes allemaal he ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hallo!

 

Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! 

 

Ik ben nu 2,5 week PO. 

Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. 

 

Heb je al een datum voor je operatie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Thnx voor je reactie! Lijkt me heerlijk om al 2.5 week PO te zijn :D

Met de foto's die ik had laten zien gaf de pc ook aan dat ik dan beter de gewone kon nemen. Ik vraag me alleen af als het aantal cc bijv. hetzelfde blijft, gaat dit dan af van het volume onderin? Begrijp je wat ik bedoel? 

Heb jij toevallig een album?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. 

 

Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hey Pipo,

 

Wij hebben exact hetzelfde als ik het goed lees. 255 motiva progressive plus dual plane. Woensdag 3 weken po. Ik heb ook nog veel bolling bovenaan, valt vooral in profiel op.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja inderdaad! Ik ben wel super blij met mijn resultaat! Ben ze wel al wat gewoon geworden maar als ik dan denk aan mijn voorsituatie is dit perfect! Ze lijken nu zonder bh op de grootte die ik altijd probeerde te maken met een dikke pushup bh! 

 

Ik heb ook van niets last! Enkel bij het douchen deed mijn linker borst even lastig alsof ik gekke bewegingen heb gedaan. 

 

Maar mijn tepels.. amai die doen veel zeer! Die zijn overgevoelig! Als je erop zou blazen zouden ze al zeer doen.. Is dat bij jou ook zo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helemaal hetzelfde bij mij! Moet mezelf er regelmatig aan herinneren dat ik geopereerd ben en toch moet opletten met wat ik doe.

Ja die tepels...Jesus! In de fik en nog veel meer :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wauw Marg23, jouw borsten zien er al onmiddellijk super natuurlijk uit!! Wat een plaatje! Ik wil gerust na mijn bv mijn naaste familie inlichten, maar nu nog even niet, ik wil immers geen commentaar of extra twijfels krijgen. Mijn operatiedatum is nu gereserveerd, op 29/11, dus heel binnenkort!! Bedankt voor de foto's!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Pipo1, verloop t het herstel intss nog even vlot? Zou ik nog eens een foto van jou situatie mogen zien nu je alweer wat meer Po bent? Ik wou gisteren de protheses laten bestellen , maar bij dr. Verdonck maakten ze de brug, dus niemand beschikbaar. Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites