Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Nevermind

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hey, misschien heb je geen melding gehad van mijn berichtje, dus ik citeer je nu even. Ben heel benieuwd hoe de operatie is gegaan en hoe het nu met je gaat!
 2. Naar Gent ga ik 24 oktober. Volgens mij kan het daar bijna altijd voor de spier (zelfs bij cup A of AA), met heel weinig eigen klierweefsel kan het zijn dat je da voor anatomische moet gaan. Die heeft veel dunnere randen ofzo.. Ze doen dit lang niet overal, maar schijnbaar is dit gewoon echt zijn ding. Althans dat lees ik veel hier op dit forum. Blijft een beetje rot om zoiets prive's te 'moeten' vertellen he.. Wanneer weet je de datum of waar is het van afhankelijk? Hebben ze er een wachtlijst?
 3. Fijn dat het direct goed voelde bij haar. Ik ben heel benieuwd naar het consult in oktober. Wil zelf ook heel graag dat het natuurlijk oogt. Het verschil mag wel zichtbaar zijn. Uiteindelijk doe ik het wel ergens voor, snap je.. Ik heb er veel over gelezen en heb het idee dat plaatsing voor de spier met name vrij natuurlijk uitziet. Dan bewegen ze zo gezegd wat meer mee. Gaan overigens wel wat minder cc in dan, dus even kijken wat het advies in Gent gaat zijn.. Ben niet de dikste en kom nu wss net aan een A, misschien zelfs AA (geen idee eigenlijk). Ik denk bij dr. Meesters ook rond de 300 geadviseerd te krijgen. Iemand die ik ken met vergelijkbare maten als mij, heeft 300 gekregen bij haar.. Ik ben het nu enkelen aan het vertellen. Uiteraard weet mijn man het, moeder, broer en zus, een vriendin en mijn collega's.. Ik vind het niet heel erg als mensen het weten. Beter sat dan dat ze iets vermoeden en gaan 'kletsen'. Heb klein drempeltje om het aan mijn schoonouders te vertellen. Vrees dat ik er niet onderuit kom, aangezien ik twee kids heb en dus een paar weken wat beroep zal moeten doen op familie. Op zich zou de ingreep bii de MOOI kliniek heel fijn zijn want dit is echt heel dichtbij voor mij.. We zullen zien!
 4. Ha Nicoline! Ik kan me een beetje herkennen in jouw maten. Ben 1.72m en weeg 62 kilo (3mnd geleden bevallen en moet nog even zo'n 2 kilo 'wegwerken'..) en heb een kleine A75. Zou dus heel een kijkje willen nemen in je album want ik vermoed dat als ik zou kiezen voor dual plane (twijfel nog tussen dual plane en coor de spier), het vergelijkbaar zal zijn... Ziet er goed uit hoor!
 5. Hey Cubi! Ik lees dat je door de Meyere bent geopereerd. Voor de spier ga ik dan vanuit he.. Hoe gaat het nu? Ben er vooral benieuwd naar omdat ik zie dat jij ook een kleine hebt. Heb zelf twee kids waarvan eentje nog maar bijna 4 maanden is. Zou graag een ingreep in januari plannen (ook consult bij de Meyere trouwens!).. Dan is mijn jongste dik 7 maanden. Mijn grootste angst is dat ik dan een tijdje niks met hem kan.. Ik ben dus heel benieuwd hoe jij dat doet!
 6. Ha Alice, spannend he! Ik heb begin oktober een consult gepland bij Dr. Meesters. Wat vond je van haar? Goed gevoel? Ik heb ook nog een consult gepland bij dr. De Meyere in Gent. Ik vermoed namelijk dat dr. Meesters vooral dual plane plaatsingen doet en mijn voorkeur eigenlijk wel uitgaat naar voor de spier. Maar ja, wie weet! Als het lukt, plan ik het liefst mijn operatie in januari.. Heb er wel al veel zin in om volgend jaar 'goed gevuld' te kunnen rondlopen
 7. ha! Ik zie hier waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer.. Ik speur al een tijdje het hele forum af naar foto's (voor en na) van meiden die door dr. De meyere zijn geopereerd en een vergelijkbare situatie als mij hadden. Ik ben 1.72, weeg ongeveer 62 kilo en heb een lege a cup (denk ik :P). Ik lees ook ergens dat er op zijn site foto's zouden staan? Is dit nu nog het geval? (ik kan ze namelijk niet vinden helaas) Als er dus iemand zich wat kan herkennen wat betreft voorsituatie en haar ervaringen en eventueel foto's met mij wilt delen, zou dat super zijn! ps. ik heb eind oktober een eerste consult bij dr. Demeyere. Ik hoop heel erg op een mooi resultaat voor de spier..
 8. @ShieldCharm Ik zie dat je pas geopereerd bent! Gaaf zeg! Hoe is het? Zelf heb ik in oktober een consult gepland bij dr. Demeyere. Mijn voorkEur gaat absoluut uit naar plaatsing voor de spier maar heb helaas ook maar iets van A/AA en dus bang dat er dan niet veel in past zeg maar... Ben dus heel erg benieuwd of je foto's hebt die je wilt delen.
 9. Nevermind

  Ik stel me voor + voor/na foto's gezocht

  Is het mogelijk om iets meer info te krijgen ivm een eventuele vergoeding? Wanneer kom je hiervoor in aanmerking? Iemand ervaring met een vergoeding van CZ?
 10. Hey Mienemuis! Ik ben nieuw lid van het forum en heb wat zitten zoeken op ervaringen met Dr. De Meyere. Zo kwam ik hier uit.. Ik vind je fotos er al heel mooi uitzien. Hoe is het nu met je? Heb je voor de borstspier laten plaatsen? Zou je het aanraden bij deze dokter? Mag ik vragen wat de kosten zijn geweest? En heb je heel toevallig ook een voor foto? Sorry dat ik je bestook met al mijn vragen!
 11. Nevermind

  groentje met vragen!

  Hoi allemaal! ik heb me pas aangemeld en al heel veel zitten speuren op het forum. Vind het heel fijn om andere ervaringen te lezen. Zelf ben ik mama van twee knappe zoontjes, jongste pas 3 maandjes. Ik heb nooit veel gehad, hooguit een a-cupje. Nu tijd om hier verandering in te brengen. Ik weet dat ik beter nog even kan wachten ivm mijn jongste zoon. Toch ben ik benieuwd naar hoelang anderen hebben gewacht ermee. Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar plaatsing van prothese voor de spier. Dit in verband met een meer natuurlijk uiterlijk en beweging en een prettiger herstel. Ik lees dat Dr. de Meyere in Gent hier sneller de voorkeur voor geeft dus dat vind ik interessant. Zijn er nog andere artsen die sneller voor de spier zullen plaatsen? Heeft iemand een idee van de kosten voor een bv bij zijn kliniek in Gent? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen, met name van meiden in mijn situatie. Jonge kids, van heel weinig naar een mooi en natuurlijk resultaat en voor de borstspier. (cupmaten zeggen me niet zoveel). Ook heel benieuwd naar foto's
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×