Nevermind

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Nevermind

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had van te voren nog aangegeven dat ik wel wat meer projectie wilde dan de mini en dat het best wat voller aan de bovenkant mocht zijn.. Inderdaad goed nieuws dus ? Het zou inderdaad een sneller herstel moeten zijn ja, maar zo voelt het nu gelaas nog niet.. Blij als ik niet meer afhankelijk ben van mijn man ? Enne, ik verheug me inderdaad nu al op de zomer!!
 2. yeah, boobies in the pocket!! (letterlijk en figuurlijk, haha!) Gisteren was het zover en man man man wat was ik nerveus... Helemaal nergens voor nodig want de ingreep was echt wel piece of cake! Ik werd lekker wakker op de uitslaapkamer. Er werd mij verteld dat ik zelf van de operatietafel naar deze kamer ven gelopen, maar daar kan ik me nog altijd helemaal niets van herinneren, zo gek... De arts kwam me vertellen hoe het was gegaan. Ik had blijkbaar heel erg stug weefsel, opmerkelijk stug zelfs. Maar hij had ook goed nieuws voor me: Hij had 315cc kunnen plaatsen, profiel was zelfs een full. Op een eerder consult had hij aangegeven dat het wss maar een demi of zelfs mini van rond 250cc zou gaan worden. Op advies van @best_boobie heb ik gisteren nog eens aangegeven dat ik qua projectie echt wel liefst dan zeker een demi zou willen. Ik ben dus in de wolken met mijn 315cc motiva progressive plus full protheses!! ? Thnx dus @best_boobie voor de tip! Het herstel vind ik wel pittig tot nu toe. Mijn man moet mij bij bijna alles helpen, alles zit mega strak en knelt behoorlijk. Zometeen doe ik het verband eraf en mag ik al eens ff gluren. Ik ben onzettend benieuwd! Hoelang duren die zwellingen ongeveer? Het is trouwens voor de spier geplaatst..
 3. Top @best_boobie thnx! Jaaa, over drie weekjes is het zover. 10 januari is mijn Boob-day Ik kan niet wachten en fantaseer al weken over mooie lingerie, bikini's en kleding wat ik deze zomer allemaal WEL aan ga kunnen doen! Joepie! Ik ga namelijk van maatje a/aa naar ...... (tja, dat weet ik nog niet ) Ik krijg motiva progressive plus protheses geplaatst van rond de 250 voor de spier. Dr. de Meyere doet met name plaatsingen voor de spier. Dit had echt mijn voorkeur om een aantal redenen. Niet in de laatste plaats omdat ik twee jonge kindjes heb van 3 jr en 7 maanden. Ik heb dus wel wat nood aa een snel herstel. Volgens de Meyere zou ik de dag erna mijn zoontje weer kunnen tillen en noem maar op. Maar tja, daar ga ik maar niet helemaal vanuit. Ik heb het zo kunnen regelen dat ik toch zeker de eerste twee weken grotendeels ontzien kan worden. Gelijk iets waar ik natuurlijk ook het meeste tegenop zie; niet goed voor mijn kindjes kunnen zorgen... Hopelijk gaat dit dus achteraf goed meevallen! Toevallig nog iemand die rond de 10e wordt geopereerd? Of zelfs bij dr. de Meyere? -x- D
 4. Ben een beetje jaloers dat je het al achter de rug hebt en nu met twee mooie borsten rondloopt, hihi.. Mooi resultaat hoor! Zelf zit ik elke nacht met de jongste op. Die ligt schijnbaar precies op schema als het gaat om verlatingsangst in de nacht Nu is de bedoeling dat ik over 5 weken wordt geopereerd, maar dit is al een dikke maand gaande.. Over drie weken moet ik betalen. Ik vrees ervoor dat als het dan niet over is, ik het helaas moet gaan uitstellen.. Dus als iemand nog goede tips heeft om je kleintje weer de nachten te laten doorslapen, heel graag...!!
 5. Ohh realiseer ik me pas aan het eind van de dag dat mijn kleintje al een half jaar is.. En toen dacht ik meteen aan jou en dat dit jouw dag is!! spannend!!! Ik hoop dat het je goed is meegevallen. Je bent in elk geval nu twee borsten rijker! Lijkt me heerlijk hoor. Hopelijk herstel je goed en valt het je niet te zwaar....
 6. Hoi! Nog geen ervaring want ik moet nog geopereerd worden. Maar ik heb de ingreep ook gepland bij dr. De Meyere. Weet jij al welke protheses je neemt? Ik ben zelf namelijk nog erg aan het twijfelen. Heb binnenkort gelukkig nog een tweede consult gepland. Wanneer heb je de ingreep? Je kunt inderdaad veel vinden als je zoekt op dr. De Meyere. Ik heb enkel maar goede ervaringen gelezen!
 7. oh, ben benieuwd. Welke prothese neig je te nemen en waarom? En welke foto's hebben de doorslag gegeven?
 8. Als je vragen hebt, zou ik zeker nog even langsgaan. Wellicht kan hij je nog wat meer info geven m.b.t. deze keuze. Het is niet niks allemaal he..
 9. spannend. Mijn is gepland op 10 jan. We hebben nog eventjes om eruit te komen dan he Ga je in de tussentijd nog eens op consultatie? Ik ga 12 dec nog langs om wat vragen te stellen over de verschillende protheses..
 10. Hoi! nog iemand in hetzelfde schuitje, hihi.. Als het goed is kun je zoeken op afbeeldingen van Motiva. Dan zie je zowel de gewone als de ergonomix. Het nadeel is dat de meeste afbeeldingen van in de eerste weken na de ingreep zijn en weinig van echte eindresultaten. Weet je al waar en wanneer je je bv laat doen?
 11. Volgens mij heb ik dit bericht over het hoofd gezien Omdat ik ze voor de spier krijg, moet ik goed rekening houden met de rimpeling aan de bovenkant. Dit kan met de ergonomix wat sneller zichtbaar zijn dan met de gewone motiva begreep ik van de pc. Ik denk dat ik het daar vooral van laat afhangen. Zolang het maar geen ronde bollen worden die er als het ware opgeplakt zitten! Ik dacht trouwens dat je beter geen push-up bh's meer kon dragen na een bv. Maar misschien heb ik het mis, hopelijk zelfs want ik zou best nog af en toe hier voor willen kiezen denk ik. Maar ja, ik kan me nog moeilijk voorstellen dat ik geen push-up meer nodig zal hebben
 12. Dat zou fijn zijn! Ik heb trouwens de ingreep gepland op 10 januari. Gelukkig nog een consult op 12 december...
 13. Thnx voor je reactie! Lijkt me heerlijk om al 2.5 week PO te zijn Met de foto's die ik had laten zien gaf de pc ook aan dat ik dan beter de gewone kon nemen. Ik vraag me alleen af als het aantal cc bijv. hetzelfde blijft, gaat dit dan af van het volume onderin? Begrijp je wat ik bedoel? Heb jij toevallig een album?
 14. Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar. Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar' ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik.. Wat een lastige keuzes allemaal he