Ga naar inhoud
Borsten Forum

Nevermind

Premium Member
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nevermind

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Dat zou fijn zijn! Ik heb trouwens de ingreep gepland op 10 januari. Gelukkig nog een consult op 12 december...
 2. Nevermind

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Thnx voor je reactie! Lijkt me heerlijk om al 2.5 week PO te zijn Met de foto's die ik had laten zien gaf de pc ook aan dat ik dan beter de gewone kon nemen. Ik vraag me alleen af als het aantal cc bijv. hetzelfde blijft, gaat dit dan af van het volume onderin? Begrijp je wat ik bedoel? Heb jij toevallig een album?
 3. Nevermind

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar. Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar' ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik.. Wat een lastige keuzes allemaal he
 4. Thnx voor het toevoegen! Ziet er toch al heel goed uit hoor Ze zullen denk ik nog flink veranderen van vorm maar je hebt toch een aardig volume erbij gekregen zeg! Wat was jouw voorsituatie en waar ga je op uitkomen denk je?
 5. Mooi hoor! Ga ik toch een beetje twijfelen over de ergonomix, hihi... Ik wil graag een voor de spier plaatsing omdat het schijnt dat ze dan een natuurlijkere 'beweging' hebben dan achter de spier. Bovendien is het herstel iets minder heftig en ik heb twee jonge kindjes dus kan het me niet permitteren om 6 weken niets te kunnen tillen. Ik heb mijn arts speciaal uitgekozen voor eej plaatsing voor de spier, namelijk dr. De Meyere van Artemedis. Op wat voor een cupmaat ga jij denkelijk uitkomen en wat was jouw wens op voorhand?
 6. @Atiz Gefeliciteerd met je borsten! hihi Ik ben heel benieuwd naar je resultaat en het type prothese dat je hebt van Motiva. Zelf krijg ik in januari rond de 250cc van motiva geplaatst, wel voor de spier. Ik heb een kleine A75 en hoop toch ver richting een C te komen. De breedte van de prothese zal een 12cm worden. Weet jij wat de diameter van jouw prothesen is? Als je een album hebt, zou je mij dan willen toevoegen? Ben heel benieuwd! Nog een goed herstel!
 7. Ohh gaaf he @Marg23 je hebt het al achter de rug! Ik las dat je ergens schreef over de keuze tussen de motiva ergonomix rn de 'gewone'. Welke zijn dan de gewone? Ik word ik januari bij dr. de Meyere geopereerd en hij stelde de Motiva responsive gel voor. Deze zou van boven iets voller blijven dan de ergonomix. Ik kan echter helemaal niets over deze vinden. Het wordt wel een platsing voor de spier van rond de 250cc. Ik heb vergelijlbare maten als jou. 1.72m, 61 kilo en kleine A75. Wil je mij toevoegen zodra je een album hebt?
 8. Ik heb mijn keuze gemaakt, en het wordt................... Jawel we gaan naar Gent! hihi... Ik kies toch om het voor de spier te plaatsen. Dan maar wat minder cc, ik moet ook nog wel mezelf kunnen blijven Ik heb trouwens eens twee zakjes water met 240cc gevuld om te zien hoeveel dat nu eigenlijk is en toen dacht ik 'dit vind ik wel prima zo hoor' haha! Toch nog maar wat harder werken aan die buik. Die zal met minder cc wel nog iets platter mogen Mijn ingreep staat gepland op 10 januari!! Op 12 dec heb ik nog een tweede consult. Heb nog enkele vragen over get type prothese e.d. Eerst maar eens voor jou aftellen, hihi.. Ben heel benieuwd naar jouw resultaat. Ik lees dat dual plane ongeveer 50cc 'eraf' haalt en dan hebben we ongeveer een vergelijkbare 'donatie' haha... (geen idee trouwens of je dit zo echt kunt bekijken hoor
 9. Heel herkenbaar, jouw situatie! Ik ben bij dr. de Meyere uitgekomen omdat deze toch veel voor de spier plaatsingen doet. Kan hij blijkbaar heel goed. Er past misschien niet altijd heel veel in, bij mij zou het rond de 250cc worden en hij gaf aan dat het dan een B zou worden. Ik heb al veel gelezen dat dit dan vermoedelijk wel een C zal zijn. (Hoop ik toch op ) Je kunt eens in het forum zoeken op zijn naam en dan vind je heel wat slanke dames die een prachtig resultaat van hem hebben gekregen.. Veel succes!
 10. Gisteren dus bij dr. De Meyere geweest! Was een beetje waar ik wat bang voor was. Wat betreft ingreep, herstel en kliniek e.d. zou mijn keuze heel gemakkelijk zijn en kies ik voor hem. Ik heb alleen niet veel eigen weefsel van mezelf en dat betekent dat hij ongeveer een 250cc kan plaatsen. Ik heb twee modelletjes gepast; eentje was 240 en eentje 280. Hij weet nog niet op voorhand wat er precies in past, dus dat wordt dan nog eens helemaal spannend.. Ben nu dus ongelooflijk in dubio. Ik vroeg hem wat het in cupmaat ongeveer zou zijn en hij gaf aan dat het wel een B zou worden en niet veel meer. Hij zag natuurlijk wel mijn teleurstelling.. Ik vermoed dat er na de bv visueel niet veel zal veranderen. Naakt natuurlijk wel, maar met kleren aan zal het er hetzelfde uitzien. En dat vind ik wel wat jammer. Wat kreeg jij ook alweer? was het 275 of 300? En wat schat de pc in dat het uiteindelijk gaat worden qua cupmaat? Onze voor-situaties zijn echt vergelijkbaar namelijk. Ben ook echt op zoek hier op het forum naar vrouwen die ongeveer 250 hebben gekregen en echt wel meer dan een B eraan over hebben gehouden pff, in ieder geval een hersenbreker..
 11. Hey, ik ben benieuwd hoe het ondertussen met je gaat en of je tevreden bent over je nieuwe borsten Ben zelf vandaag bij dr. De Meyere op consult geweest. Ik heb een klein Acupje nu en hij kan er ongeveer 250 bij doen schat hij. Hij gaf aan dat het dan een B cup zou worden. Nu lijkt me dat helaas wat klein dus ik ben benieuwd naar jouw situatie voor en na.. Kun jr er wat over zeggen of heb je een album wat ik mag inzien? grtz!
 12. Ik ga woensdag over een week inderdaad naar Dr. de Meyere in Gent. Meesters gaf aan dat het dan een hele andere maat, een stuk minder cc, zou worden. Zou dus misschien wel kunnen, maar heb daar verder niet meer zo naar doorgevraagd. In Gent zijn ze blijkbaar zo goed in die voor de spier plaatsingen, dat ik dat dan ook het liefste daar wil laten doen. En ik wil dit kunnen vergelijken met een dual plane capaciteit. DP weet ik nu kan ongeveer tot een 485 cc. Heb de catalogus opgezocht en zag dat Meesters eigenlijk gewoon je diameter pakt en daarmee kijkt welke protheses allemaal kunnen. Ik ben dus eigenlijk ook heel benieuwd en heb nog geen idee... En jij al voorbereidingen aan het treffen voor jouw bv?
 13. ha! inderdaad een hele fijne ontvangst en door voor de foto's. Tja, ik dacht "doe maar meteen, hebben we dat al gehad"... Tijdje gewacht op dr. Meesters en vervolgens mee naar de mooie praktijkruimte van haar. Supermooi gebouw trouwens!! Even aangegeven wat ik ongeveer wilde en toen meteen gaan passen. Nu was ik wel erg verbaasd over het aantal cc. Ze kwam uit op een breedte van 13cm. Ik heb 375, 445 en 485 schijnbaar gepast ... Klinkt zo mega veel.. die van 375 en 485 waren 13cm breed en hadden wat meer projectie en die van 445 was 13.5 en had iets minder projectie. Qua cupmaat had ze het steeds over een volle C, wat mij prima lijkt.. Toch denk ik ergens dat het veel groter wordt dan een C als ik voor bijv. 445 zou kiezen.. hmm, daar ben ik nog echt niet over uit. Ik vrees nu wel dat er voor de spier echt niet genoeg te plaatsen valt. Ook gaf ze aan dat ik het beste snel akkoord kon gaan met de offerte gezien ik zo vroeg mogelijk in 2019 de ingreep wil laten doen.. Ik merk trouwens dat nu ik de foto's van het passen terugkijk, het toch kleiner lijkt als dat ik daar vond.. Daar dacht ik echt "OMG, dit is mega.." Zij vond trouwens dat ik deze maten echt wel kon hebben en gaf aan niet van grote borsten te houden.. Flink wat om over na te denken in ieder geval!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×