Ga naar inhoud
Borsten Forum

Jd_94

Premium Member
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

152 profielweergaven
 1. Jd_94

  Voorstelling + vragen Dr. Verdonck

  Progressive plus zijn ronde prothesen met een stevigere gel dan de ergonomix waardoor die niet die druppelvorm aannemen. Ik heb 275cc gekregen, wat mij een 75D zou moeten geven, mijn voorsituatie was een 75B. Fotos heb ik (nog) niet. Weet ook nog niet of ik fotos zal posten hierop
 2. Jd_94

  Voorstelling + vragen Dr. Verdonck

  Hey! Ik ben zelf afgelopen vrijdag geopereerd door Dr Verdonck. Ik kreeg de motiva progressive plus 275cc. Voor mijn consultatie had ik ook altijd de ergonomix in gedachten, maar omdat ik vooral volume onderaan in de borst had en zo goed als geen volume bovenin ben ik gegaan voor de progressive plus. Dr Verdonck stelt je echt direct op je gemak, het is een heel aangename man! Voorlopig gaat mn herstel wel redelijk goed. Echt pijn heb ik niet, voornamelijk druk en zeker snachts, maar dit is blijkbaar wel normaal. Ik wens je veel succes!
 3. Zo goed om te lezen dat jullie herstel zo vlot gaat! Ik ben momenteel dag 4 PO en het gaat ook wel al redelijk goed. Pijn heb ik niet echt, echter wel een drukkend gevoel, voornamelijk snachts en wanneer ik rechtsta. Ik had het wel erger voorgesteld Vandaag ook de kliniek aan de lijn gehad en zal eventueel morgen eens een knipje geven in het verband, want dat spant echt nogal hard... Vandaag ook een paar keer moeten niezen, amai, deed ook allesbehalve deugd Ik kan echt nie wachten tot ik de boobies kan zien!
 4. Hey! Ja, vanmorgen de kliniek aan de lijn gehad en ik mag een klein knipje geven in het verband onder mn oksel, om zo wat de druk wat te verminderen. Zal nu nog een dagje afwachten om te zien hoe het gaat en anders zal ik er toch een knipje ingeven. Ik zal het verband er zo lang mogelijk aanlaten, maar denk toch dat ik het geen 2 weken zal volhouden
 5. Jd_94

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hey! Ik ben vrijdag 9/11 geopereerd door Dr Verdonck. Voor mijn consultatie dacht ik ook de Ergonomix te willen, maar tijdens het consult werd duidelijk dat de Progressive beter zou zijn voor mij. Ik had echter niet veel (zogoed als geen) volume bovenaan in de borst. De progressive zou mij dit wel moeten geven, met een licht push-up effect inderdaad. Voorlopig zit ik nog in het verband dus veel kan ik er nog niet van zien, kan niet wachten tot dat verband eraf mag . Ik kreeg trouwens de 275cc.
 6. Zo.. de borsten zijn een feit. Gisterenochtend 9u30 werd ik geopereerd. Alles heel vlot verlopen, was ook totaal niet ziek of misselijk van de narcose. Rond 11u30 mocht ik terug naar huis. Maar man! Dat verband spant zo hard! Kan amper rechtop lopen haha. Hopelijk betert dit nog... Ook in en uit mn bed/zetel kruipen is een enorme missie. Slapen vanacht was ook geen lachtertje, wou de hele tijd op mn zij draaien. Ook voel ik dat mijn rechterborst veel gevoeliger is dan de linker. Af en toe wat pijn, maar valt goed mee, vooral enorm ongemakkelijk omdat dat verband zo hard spant. Dinsdag zullen ze bellen van de kliniek om te horen hoe het gaat. Indien het dan nog altijd zo spant, zal ik toch vragen of ik dat zelf wat losser mag maken... Mn borsten jeuken ook regelmatig, kan niet stoppen met erover te wrijven haha. Ik hoop echt dat dat verband er vroeger af mag dan na 2 weken, want dit hou ik echt nie vol zo..
 7. Ja ik dacht ook van rond 5u30 te vertrekken, rekening houdend met files enzo... inderdaad goed dat het zo vroeg is, om nuchter te blijven is dit makkelijker en ook voor de stress Ja amai, zo spannend! Kan niet snel genoeg komen nu!
 8. Goeiemiddag! Ik heb daarnet mn uur gekregen: 8u30 daar zijn en operatie 9u30. Zal vroeg vertrekken worden, woon namelijk aan de kust... Heb jij al je uur gekregen? Groetjes!
 9. Jd_94

  BV door dr.verdonck

  Hey! Ik word op 9/11 geopereerd door Dr Verdonck. Ik heb maar 1 consultatie gehad en daar hebben we direct al besproken wat er zou genomen worden van implantaat/aantal cc. Ik kreeg eerst gewone pasprothesen in en dan moest ik zeggen wat ik het best vond, daarna vertaalde hij dat naar het aantal cc wat nodig zou zijn om dat resultaat te behalen. Voor mij is dat 275cc om op ongeveer ee 75D uit te komen. Nu heb ik een 75B met vooral volume onderin mn borst waardoor ik ga voor de Motiva progressive plus, die geeft dat lichte pushup effect. Groetjes!
 10. Wat tof om te lezen dat het zo goed met je gaat! Waarvoor ben je precies gegaan?
 11. Hoi, mijn keuze momenteel ligt vast op 275cc motiva progressive plus. Hoe gaat het nog met je? En je boobies? xx
 12. Ja, word op 9 november geopereerd bij Dr Verdonck. Goed om te weten, ik stuur vandaag een mailtje!
 13. Hey! kwam net op jouw verslag terecht. Ik word op 9/11 geopereerd door dr Verdonck. Krijg motiva progressive plus 275cc. Ik zag ook dat je een album hebt, mag ik meekijken?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×