Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Cornelius

Leden
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

1 Volger

Over Cornelius

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey Simplyflat, ik heb inmiddels je verhaal gelezen en snap je helemaal mbt het consult bij dr. Verdonck. Een heel fijne arts, stelt je op je gemak, ...maar ook ik zou niet weten welk mijn max volume van prothese zou zijn. Ik weet zelfs mijn borstbreedte niet, meet ik dit gewoon van mijn borstbeen tot mijn oksel? Ik vind achteraf ook dat een prothese passen in een strak topje voor mezelf niet representatief is. Ik draag geen strakke topjes, wel t-shirtjes en hemdjes. Ik vrees dus ook dat ik een te kleine prothese gekozen heb. Mijn operatie staat eind november gepland, nu heb ik de Ergonomix Full van 295 Cc besteld. Ik kom van een A cup, maar betwijfel of ik een mooie C hiermee ga halen. Ik heb ook lang getwijfeld tss de gewone ronde en de Ergonomix, ik wil een natuurlijke look, maar ook geen gangborsten over enkele jaren. Zou ik ook een kijkje mogen nemen in je album? Groetjes.
 2. Hey fitgirlkim! Ik lees dat je ook een Motiva Ergonomix meid bent. Zelf krijg ik einde november ook deze prothese (waarschijnlijk de 295cc). Na jouw ene foto in deze topic te zien, begin ik toch wat bang te worden dat 295cc iets te weinig gaat zijn. Ook lees je bijna nooit verhalen over te grote borsten, meeste vrouwen zouden zelfs nadien wat groter gewild hebben. Ik weet ook dat tijdens het passen bij Verdonck ik heel snel zei (bij de 2de maat al) dat ik het te groot vond. Verdonck zei onmiddellijk : " dat is gewoon echt omdat je nu niet veel hebt en je het niet gewoon bent om volume te voelen" . Misschien moet ik toch maar een maatje groter laten bijbestellen. Wat was jouw voorsituatie en hoe groot ben je? Ik heb nu een lege A cup en wil naar een mooie C gaan. Zou je me aan je album kunnen toevoegen, dan kan ik het verloop ook eens bekijken. Groetjes!
 3. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hey Ellen125, hoe is het met je hersteloperatie gegaan? Je hebt gelijk, op de Instagram van Motiva Switzerland staan veel foto's. Ik ben er hierdoor toch wel achter dat ik een Ergonomix meid ben. Er staat een video op van hoe die protheses meebewegen met je eigen lichaamsbeweging,... Echt mooi.
 4. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Haha, hier moeten de grootouders dat ook niet echt weten, zij zien een operatie als iets waar je niet zelf voor kiest. Verder is het idd al aftellen, ik ben in oktober op consult geweest en ga eind november onder het mes,.. korte pijn dus,.. nu ja dat zullen we nadien nog wel zien.
 5. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Super!! Dus je kan terug gewoon aan het werk na 2 weken zonder dat iemand persé iets door heeft?? Goh, hopelijk mag ik hetzelfde ervaren. Alvast bedankt voor je foto's morgen.
 6. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal!! Ik wil een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei ineens dat sommige vrouwen met Ergonomix protheses achter Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal. Ik wil ook een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei tijdens de 1ste consultatie dat sommige vrouwen met Ergonomix prothesen ietwat spijt hadden omdat ze nadien toch nog een push up BH droegen. Nu vind ikzelf ook géén 6maanden PO foto's van dames met de Progressive protheses. En het definitieve resultaat zou toch pas te zien zijn na 6 maanden he? Op Motiva Instagram ook niet,.... Daarom dat de keuze ook zo moeilijk is!! Bij mij worden ze dual plane geplaatst, 295cc of 275cc, dat beslis ik samen met de dokter nog vlak voor de operatie. Maar voor de spier heb je minder Cc nodig voor hetzelfde effect, dus zal wel groot genoeg zijn denk ik!
 7. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hoi IneT, alvast bedankt voor je reactie op mijn voorstelling! Heb jij toevallig een album dat ik zou mogen inkijken?? Mijn operatie staat op 29/11 gepland,.... Spa nnend!!!!
 8. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hey Pipo1, verloop t het herstel intss nog even vlot? Zou ik nog eens een foto van jou situatie mogen zien nu je alweer wat meer Po bent? Ik wou gisteren de protheses laten bestellen , maar bij dr. Verdonck maakten ze de brug, dus niemand beschikbaar. Groetjes!
 9. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Wauw Marg23, jouw borsten zien er al onmiddellijk super natuurlijk uit!! Wat een plaatje! Ik wil gerust na mijn bv mijn naaste familie inlichten, maar nu nog even niet, ik wil immers geen commentaar of extra twijfels krijgen. Mijn operatiedatum is nu gereserveerd, op 29/11, dus heel binnenkort!! Bedankt voor de foto's!
 10. Cornelius

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Dag dames, Bedankt voor jullie reacties! Na toch nog een dikke week twijfelen heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil eigenlijk, zoals Marg23 zegt, echt de meest natuurlijke look. Er zijn maar weinig mensen die van mijn aanstaande bv afweten en dat wil ik zo houden. Ik heb 2 kinderen en vind het niet erg dat mijn borsten niet meer zo pront zijn als voorheen, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar ik wil wel gewoon terug in verhouding zijn, dus grotere borsten hebben. Een vriendin van me heeft Mentor (volgens Verdonck ook push up omdat ze rond zijn en niet de even slimme gel hebben als de Motiva) en die vindt het net zalig dat ze nu geen voorgevormde BH meer moet dragen, of zelfs geen BH in het algemeen. Zelf kom ik zonder BH niet buiten hoor, bang voor tepels die door mijn kledij te zien zijn. Daarom denk ik dus dat ik vandaag toch maar de Ergonomix ga laten bestellen. Groetjes!!!
 11. Wat fijn voor je dat het allemaal zo positief is verlopen!! Nu ben ik al wat meer gerust gesteld. Ik ben nog maar 1 keer gaan passen met mijn vriend, maar wil het daar bij laten zodat ik niet nog meer ga twijfelen. Omdat ik eind november sta ingepland moet ik tegen de 15de een beslissing hebben genomen ivm de prothese,... Wat moeilijk!! Je hebt 2 verschillende volumes, is dit omdat je voorsituatie ook echt een verschil vertoont tussen beide borsten? Verdonck zei me dat mijn borsten ook een klein verschil vertonen, meeste vrouwen hebben dit van nature, maar hij vindt het niet noemenswaardig om dit te corrigeren door verschillende volumes van prothese te gebruiken ...
 12. Hoi Pipo1, ik lees dat je ook door dr. Verdonck onder handen bent genomen. is alles meegevallen en ben je blij met het resultaat tot nu toe? Zelf wil ik nog in november geopereerd worden door hem, maar twijfel nog tss de Motiva Ergonomix 295cc en de Motiva Progressive 275cc. Ik zou van een A naar een C cup hiermee gaan. Zou ik misschien een kijkje mogen nemen in jouw album? Groetjes!
 13. Hoi IneT, welke prothese van Motiva heb je net laten plaatsen? Ik twijfel hier enorm tussen de Ergonomix (zou 295cc) worden of de progressive (zou 275cc worden). Ben je voor de rest tevreden over de. Verdonck? Je leest hier immers goede en een pak minder goede ervaringen. Zou ik een kijkje mogen nemen in je album? Groetjes!
 14. Hey Atiz, ben jij ook door dr. Verdonck geopereerd? Jij hebt ook de Ergonomix? Bij mij zou hij de 295cc kunnen plaatsen en dan zou ik van een A naar een C cup gaan. Mag ik misschien eens een kijkje nemen in je album?? Alvast veel succes op je eerste werkdag met boobies!!!
 15. Bedankt voor het toevoegen, maar ik zou niet weten waar ik het album kan vinden,... Misschien omdat ik nog maar net lid ben??
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×