Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Boobs29

Premium Member
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Boobs29

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Ik krijg volgende maand een wissel met de Motiva Ergonomix implantaten. Ik wil een natuurlijke look met borsten die meer naast elkaar staan. Ik twijfel nog wel over de Ergonomix of de gewone motiva.....Ik wil wel wat volume bovenin behouden. Moeilijke keuzes allemaal!
 2. Goede avond Ladies, Ik heb voor december een wissel gepland staan waarbij ik van Mentor hp naar Motiva ergonomix zal gaan. Ik heb voor Motiva gekozen omdat de implantaten natuurlijker ogen en zachter aanvoelen. Ik wil mijn borsten ook dichter bij elkaar hebben staan (nu een behoorlijk gat) en wil wat bredere borsten, hierop raadde de arts mij Motiva aan. Nu ik echter de maten en projectie doorneem, vraag ik me af of dat wel gaat lukken....het lijkt wel alsof de Motiva implantaten kleiner zijn dan de Mentor ook al krijg ik meer Cc's. Zijn er hier dames die verstand hebben van projecties en diameters? Want ik begrijp er niet zoveel van! Wellicht ook dames die motiva implantaten hebben van boven de 700cc? Ik begin nu toch wel te stressen want de datum komt steeds dichterbij en ik wil niet weer teleurgesteld worden. Thanx!
 3. Goedemiddag Ladies, Ik heb een kleine 3 maanden geleden een implantaten wissel ondergaan. Ik ben van 300cc Eurosilicone naar 450cc links en 500cc rechts, high profile Mentor gegaan. Ik wilde eigenlijk groter gaan ( 550cc en 600cc) maar volgende de chirurg paste dit niet tijdens de operatie. Ik ben niet blij met het resultaat...mijn rechterborst hangt lager dan de linker, en ik heb niet de grootte die ik graag had gewild. Na hier op het forum veel goede gelezen te hebben over dr Nio, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een consult bij hem gepland om te kijken wat hij ervan vond. Hij gaf aan dat de hangende borst gecorrigeerd kan worden en dat er veel meer cc in kan dan dat de vorige chirurg aangaf. We kunnen zover als 800cc gaan mocht ik dat willen! Het klinkt allemaal super goed en ik heb een heel positief gevoel over Nio. Maar om weer een teleurstelling te voorkomen en dat ik weer heel veel geld kwijt ben....zou ik graag willen horen van andere dames die in een zelfde soort situatie hebben gezeten. Groetjes Boobs29
 4. Hallo dames, Ik ben nu 8 dagen PO nadat ik een prothese wissel heb ondergaan. Ik ben van 300cc eurosilicone naar 450cc mentor high profile in de linkerborst en naar 500cc in de rechterborst gegaan. Dit omdat ik een verschil in grootte heb. Vreemd genoeg is mijn linkerborst nog steeds een stuk groter dan mijn rechter! Ik baal hier behoorlijk van want had eigenlijk gehoopt dat het verschil nu zou wegvallen.....zijn hier dames die hier ook ervaring mee hebben?
 5. Dank je voor je reactie. Ik wil graag anatomische implantaten die er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Zien ze er bij jou natuurlijk uit?
 6. Hallo allemaal, Ben hier nieuw op dit forum! En heb wat vraagjes....Ik heb momenteel al borstimplantaten 325cc, maar ik wil graag groter gaan tussen de 500 en 600 cc. Ik ben me momenteel breed aan het oriënteren mbt verschillende klinieken en hun werkwijzen. Nou hoorde ik laatst van iemand die via Faceland een borstvergroting heeft gedaan dat dit uitstekend is bevallen. Zijn er nog andere dames die via Faceland een borstvergroting of een prothesewissel hebben ondergaan? En wat was jullie ervaring? Thanx ladies!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×