Ga naar inhoud
Borsten Forum

Pipo1

Premium Member
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo! Super dat het bij jou zo goed gaat! Ik lees dat jij ook iets op je borsten smeert? Wat smeer je en waarom moet dat? Ik wist dit niet..
 2. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Ja! Ik geef les in het lager onderwijs en ik doe dat zelf niet graag vanop een stoel.. dus ik ben elke les actief geweest, heb mee spelletjes gespeelt enzo en ik geef ook de turnlessen erbij en zelfs die gaan! Lopen doe ik liever niet maar iets voordoen zoals werpen enzo dat is geen probleem! Nee, niemand die het ziet!
 3. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Ja! Enkel gevoelige tepels, voor de rest lijkt het alsof ik geen operatie heb gehad! Ik zal je morgen een foto sturen
 4. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Ja inderdaad! Ik ben wel super blij met mijn resultaat! Ben ze wel al wat gewoon geworden maar als ik dan denk aan mijn voorsituatie is dit perfect! Ze lijken nu zonder bh op de grootte die ik altijd probeerde te maken met een dikke pushup bh! Ik heb ook van niets last! Enkel bij het douchen deed mijn linker borst even lastig alsof ik gekke bewegingen heb gedaan. Maar mijn tepels.. amai die doen veel zeer! Die zijn overgevoelig! Als je erop zou blazen zouden ze al zeer doen.. Is dat bij jou ook zo?
 5. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen
 6. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hallo! Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! Ik ben nu 2,5 week PO. Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. Heb je al een datum voor je operatie?
 7. Hallo! Jammer dat jij je zo slecht voelt.. De eerste 3-4 dagen zijn heel erg! De dagen daarna ga jij je nog slecht voelen maar als je de pijn gaat vergelijken met de dagen daarvoor lijkt het weer niets! Komt goed! De nachten gaan denk ik nog een ramp blijven tot een week, misschien twee weken ( dat had ik toch). Vanaf alles beter gaat, ga je automatisch weer "normaal" bewegen. Pas hier zeker mee op! Ik ga al snel op mijn zij liggen en dat gaat wel, maar na een tijdje krijg ik steken. Ik wens je nog veel beterschap! Nu aftellen om je verband uit te mogen doen! Groetjes
 8. Hallo! Ik ben nu iets meer dan 2 weken PO. Ik heb 255 en 235cc DualPlane Motiva progressive plus gekregen! Het verband is inderdaad een ramp! De jeuk is vaak niet te houden! Ik moet wel zeggen dat vanaf de zwelling wat minder wordt, het verdraagzamer wordt! Toen ze me belden had ik gevraagt of het er niet vroeger af kon wegens stage. Ze zeiden dat je het verband er best zo lang mogelijk aan houd! Ik heb ze wel 3 dagen eerder mogen verwijderen. Vanaf die weg is heb je een vrij gevoel! Aftellen dus
 9. Hey! Vooral de eerste week vliegt voorbij! Je bent nieuwsgierig en begint af te tellen om het verband eraf te halen + je bent zo moe dat je de helft van de tijd afwezig bent!
 10. Pipo1

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Hallo! Heb je al een keuze kunnen maken? Wanneer is jouw grote dag?
 11. Hallo! Net 10 min geleden mijn draadjes laten verwijderen door mijn huisdokter! Litteken is zodanig genezen dat ik in principe morge al mag douchen! Het resultaat vind ik geweldig! Ze zijn nog hard en redelijk bol maar je ziet wel dat ze aan het inzakken zijn! Heb geen last meer! Soms vergeet ik zelfs dat ik geopereerd ben geweest.. Enkel enorm gevoelige tepels maar dat is leefbaar!
 12. Mijn linkerborst is qua volume wat kleiner maar de plooi hiervan is ook hoger dan bij mijn rechterborst waardoor het effect meer opviel. Hij zei dat 25cc niet veel verschil is en hij hiermee het effect kon verkleinen maar er sowieso nog een verschil ging blijven want aan de plooi kon hij niets doen.
 13. Hallo! Alles is super goed gegaan! Ik voelde me niet misselijk en vond die dag zelfs kei leuk! Die verpleger was geweldig om mee te lachen! Alles ging zo soepel en vlot.. Ik werd wakker en heb meteen alles zelf kunnen doen qua aankleden en stappen enzo. Ik had de eerste dagen enkel last van mijn rug en steken in mijn borsten. Daarna ging de pijn weg en had ik even last van misselijkheid. Morgen mag ik een sportbh dragen dus mag dag verband er eindelijk af! Ik heb nu af en toe eens steken in mijn borsten maar dat is enkel al ik lang en veel gewandeld heb. Ik kan mijn armen weer gewoon bewegen! Ik ben super content met het resultaat! Was even bang hoe het zou zijn zonder verband maar ik ben meer dan tevreden! Ik heb uiteindelijk gekozen voor links 255cc en rechts 235cc dualplane motiva progressive plus! Ik draag graag triangle bikini's en topjes dat wat dieper uitgesneden is (nu ik dat kan!) en dan zei dr Verdonck dat ik dan beter deze maten kon nemen in progressive plus voor een puqh up effect. Ik kon ook een maat groter nemen maar dan zou het iets te hard opvallen met een push up effect.. Ik heb momenteel geen album maar ik zal anders uitzoeken hoe ik privé foto's kan sturen.
 14. Pipo1

  Carefix anna M te koop

  Hallo! Heb je deze nog?
 15. Pipo1

  Carefix Bonnie M zwart 2x

  Hallo Maat medium, is dat geschikt voor een C cup?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×