Pipo1

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About Pipo1

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Charlotte94 Weet jij toevallig wanneer je weer mag zwemmen? ( uren in het water zitten, glijbanen, wildwaterbaan,...)
 2. Hallo! Zou normaal nog veranderen! Mijn linker borst was wat kleiner en de borstplooi was ook wat hoger. Ik heb daarom daar 255cc en in mijn rechter borst 235cc laten zetten. Mijn tepels stonden ook niet gelijk en het leek of mijn borst die eerst kleiner was, nu groter is. Maar nu zie ik dat mijn tepels weer gelijk staan en mijn rechterborst weer wat groter is.
 3. Hey! Fijn dat het zo goed gaat! Hoe zijn ze ondertussen? Al gewoon geraakt? Ik heb een sportbh in de maat S dus ik heb geen flauw idee wat mijn cup is.. Ik dacht eerst ook dat ze kleiner worden maar vond dat niet erg omdat ik dan dacht van ah in die speciale kledij en feestjes kan ik eens een pushup bh dragen maar ik hoorde dat dit niet mag na een BV? groetjes
 4. Hey! Fijn! Nu kun je aftellen!! geloof het of niet, de kans dat je blijft twijfelen kan tot de dag zelf zijn.. Ik had dat met de maten. Je kunt er normaal twee klaarleggen en die de dag zelf nog bespreken en dan kiezen. Voor de pijn moet jij je niet al te veel zorgen maken. De eerste 3-4 dagen zijn het ergste! Dan zijn het de nachten nog waarvan de kans groot is dat je zeker 1x wakker wordt ( een week of iets meer) en dan is het allemaal appeltje eitje! Alleen voelt het of je hebt hard gesport als je grote bewegingen gaat maken! Ik had enkel nog last van overgevoelige tepels maar die zijn allen geluk voorbij! Succes met je keuze nog!
 5. Hallo! Met mij gaat het goed! Mijn borsten beginnen al wat te dalen en zijn bovenaan wat zachter. Wel nog bol en stevig hoor! De maat is perfect! Niet te groot of te klein! Hoewel.. mijn sportbh's perfect pasten en zelf wat elastisch waren en ze nu behoorlijk spannen dus mijn borsten worden precies groter? Ik moet zeggen dat ik me er soms aan moet herinneren dat ik een operatie heb gehad. Ik heb geen pijn meer of last! Hoe is het met jou?
 6. Hallo! Ik ben 1m63 en weeg 51kg. Ik kwam van een A cup en heb nu een volle C cup. Ik kreeg 255cc en 335cc (wegens een verschil) Motive Progressive Plus dualplane bij dr. Verdonck. Ik kon ook een maat groter nemen maar ik wou persoonlijk een push up effect dus ik ben 1 25cc kleiner gegaan omdat het anders wat te opvallend zou zijn bij mijn lichaam. De chirurg helpt je echt goed! Je moet zeggen wat je graag wil, eventueel voorbeeldfotos en wat je graag draagt! Succes met je zoektocht!
 7. Hallo! Super dat het bij jou zo goed gaat! Ik lees dat jij ook iets op je borsten smeert? Wat smeer je en waarom moet dat? Ik wist dit niet..
 8. Ja! Ik geef les in het lager onderwijs en ik doe dat zelf niet graag vanop een stoel.. dus ik ben elke les actief geweest, heb mee spelletjes gespeelt enzo en ik geef ook de turnlessen erbij en zelfs die gaan! Lopen doe ik liever niet maar iets voordoen zoals werpen enzo dat is geen probleem! Nee, niemand die het ziet!
 9. Ja! Enkel gevoelige tepels, voor de rest lijkt het alsof ik geen operatie heb gehad! Ik zal je morgen een foto sturen
 10. Ja inderdaad! Ik ben wel super blij met mijn resultaat! Ben ze wel al wat gewoon geworden maar als ik dan denk aan mijn voorsituatie is dit perfect! Ze lijken nu zonder bh op de grootte die ik altijd probeerde te maken met een dikke pushup bh! Ik heb ook van niets last! Enkel bij het douchen deed mijn linker borst even lastig alsof ik gekke bewegingen heb gedaan. Maar mijn tepels.. amai die doen veel zeer! Die zijn overgevoelig! Als je erop zou blazen zouden ze al zeer doen.. Is dat bij jou ook zo?
 11. Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen
 12. Hallo! Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! Ik ben nu 2,5 week PO. Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. Heb je al een datum voor je operatie?
 13. Hallo! Jammer dat jij je zo slecht voelt.. De eerste 3-4 dagen zijn heel erg! De dagen daarna ga jij je nog slecht voelen maar als je de pijn gaat vergelijken met de dagen daarvoor lijkt het weer niets! Komt goed! De nachten gaan denk ik nog een ramp blijven tot een week, misschien twee weken ( dat had ik toch). Vanaf alles beter gaat, ga je automatisch weer "normaal" bewegen. Pas hier zeker mee op! Ik ga al snel op mijn zij liggen en dat gaat wel, maar na een tijdje krijg ik steken. Ik wens je nog veel beterschap! Nu aftellen om je verband uit te mogen doen! Groetjes
 14. Hallo! Ik ben nu iets meer dan 2 weken PO. Ik heb 255 en 235cc DualPlane Motiva progressive plus gekregen! Het verband is inderdaad een ramp! De jeuk is vaak niet te houden! Ik moet wel zeggen dat vanaf de zwelling wat minder wordt, het verdraagzamer wordt! Toen ze me belden had ik gevraagt of het er niet vroeger af kon wegens stage. Ze zeiden dat je het verband er best zo lang mogelijk aan houd! Ik heb ze wel 3 dagen eerder mogen verwijderen. Vanaf die weg is heb je een vrij gevoel! Aftellen dus
 15. Hey! Vooral de eerste week vliegt voorbij! Je bent nieuwsgierig en begint af te tellen om het verband eraf te halen + je bent zo moe dat je de helft van de tijd afwezig bent!