Melanie24

Bewegen ze netjes mee en hoe voelen ze aan?

Recommended Posts

Hoi,

 

Wat ik heel belangrijk vind voor de keus wat voor soort prothese en hoe geplaatst, is de natuurlijke beweging van de borst na vergroting.

 

Ik zou heel graag van jullie allemaal willen weten welke prothese je hebt, grootte, hoe geplaatst en of ze natuurlijk meebewegen. Als je loopt, doen je borsten dan een beetje bouncen? En als je ligt, blijven ze dan rechtop staan of vallen ze opzij? Zijn je borsten enorm soepel en voelen ze alsof er niks in zit?

En als je ze voor de spier hebt, voel je dan randen of echt siliconen als je de borsten vasthoudt? En als je ze dual plane hebt, je dan dat je borsten anders vormen als je bijvoorbeeld een kindje optilt.

 

Heel veel vragen, I know. Maar ik wil het zo graag weten van de dames die echt advies daarin kunnen geven. Een pc kan dit ook, maarja die wil ook verkopen.... ;-).

 

Ik hoor het heel graag van jullie. Jullie kunnen mij enorm helpen in mijn keuze.

 

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

ik heb 340cc Mentor, anatomisch voor de spier. Ik ben nu 9 weken po en ze zijn echt soepel en worden steeds zachter. Ik voel geen randen of de protheses zelf. Alleen als ik op m’n zij lig dan voel ik de borst die boven ligt zeg maar drukken, beetje vervelend. Ik slaap naakt maar met een kussentje er tussen. Als ik voorover hang hangen ze heel natuurlijk mee. Als ik ze insmeer voelen en bewegen ze heel soepel mee. Als ik op m’n rug lig vallen ze niet echt op zij maar ze staan zeker niet rechtop. Ze bounchen al wel een beetje maar nog niet heel erg. Qua uiterlijk zien ze er wel heel natuurlijk uit vind ik zelf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Vonnepon, dankjewel voor je reactie! Ik zie dat jij bij Vd Weij bent geweest? Ik moet zeggen dat ik er veel zie die daar geweest zijn met anatomisch voor de spier met een mooi resultaat. Ik ga dat ook even meenemen naar mn consult bij Straten eind van de maand. Want kan me voorstellen dat ze beter mee bewegen met je lichaam omdat ze voor de spier zijn geplaatst, maar je boven minder snel randen zal voelen of zien, omdat anatomisch dunner is, boven. Toch? En voor het oog heel natuurlijk. Dus eigenlijk klinkt het heel goed! 

Heeft Vd Weij misschien iets gezegd over mogelijk draaien van de implantaten? Bij dual plane heb ik in Mn hoofd zitten dat ze beter blijven zitten, omdat ze tussen die spier zitten. Hoe zit dat bij voor de spier? 

 

Hoe was je gevoel bij Vd Weij? 

 

Sorry voor alle vragen hoor! Controlfreak en perfectionist die een borstvergroting wil! Haha. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Melanie24 heel goed juist dat je veel vragen hebt, dan ga je ook goed voorbereid je consult in. An

 

atomische protheses hebben idd van boven een beetje aflopende vorm waardoor je bovenaan geen randen ziet of voelt. Is wel afhankelijk van je eigen voorsituatie. Het kan best zijn dat voor jou juist wel ronde meer geschikt zijn. Geef daarom goed aan wat je wilt en vooral ook wat je niet wilt. 

 

Ik heb dr vd Weij gevraagd of ze konden draaien maar hij zei dat als de pocket goed gemaakt is de kans zeer klein is dat dat gebeurd. Ik weet niet of de protheses vaster zitten wanneer ze dual plane zijn geplaatst. Ik weet alleen dat ze dual plane plaatsen wanneer je zelf niet genoeg borstweefsel hebt (moet minimaal 2 cm zijn) Ik denk dat het vastzitten vooral door het kapselvorming wordt bepaald. 

 

Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over dr vd Weij. Hij meet zeer nauwkeurig je borsten en aan de hand daarvan geeft hij een advies. Bij mij was dat 300cc en maximaal kon ik 340cc hebben. Dat heeft dan weer te maken met de breedte van je eigen borst. Ik ben uiteindelijk voor t maximale gegaan en heb daar geen spijt van. Ik had ze niet kleiner willen hebben. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Vonnepon

ik lees hier dat jij anatomisch en voor de spier hebt en ook 340cc

heb je miss foto’s ik krijg dat namelijk ook precies hetzelfde 29 augustus :blush:

 

xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jenx spannend meis, 29 augustus dat is al lekker snel.

 

Ik zal je toevoegen aan m’n album. Er staat ook 1 voorfoto bij, kun je zien hoe het was en geworden is. 

 

Ik ben benieuwd hoe het bij jou gaat worden. Door welke pc wordt je geopereerd? 

 

Liefs

Von

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vonnepon Mag ik vragen wat jouw maat was voor de operatie? Ik ga ook anatomisch voor de spier laten zetten. Heb jij wel het gevoel dat het 1 geheel is met je eigen weefsel, of duurt dat even voordat je het gevoel hebt? En zou ik misschien ook in je album mogen kijken? Sorry voor al de vragen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Peanut82 spannend, heb je al een datum? 

 

De eerste 4-5 weken heb ik steeds t gevoel gehad dat ze er zaten zeg maar. Maar in de 6e week was dat gevoel weg en voelde ze als van mijzelf, eigen. Ik heb nog wel op sommige plekken een soort doof gevoel in m’n huid, dat

komt door t oprekken van de huid en de zenuwen moeten daar blijkbaar nog herstellen. Voelt niet vervelend ofzo. 

 

Ik kwam van een lege 75A en heb nu 75E en ben 9 weken po. Klinkt groot maar ziet er uit als volle C vind ik. 

 

Ik heb je toegevoegd, kun je kijken hoe t was en is geworde 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fitgirlkim ik zag dat jij maandag je nieuwe boobs krijgt. Spannend !!

ik heb je toegevoegd. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik heb mentor 500cc cohesie 1, dual plane. Ben nu.... 1 jaar en 4 maanden geleden geopereerd. 

Als ik geen stevige sportbh aan heb dan wiebelen ze als ik loop, als ik op m'n werk ineens moet rennen moet ik ze ook vasthouden. Altijd heel charmant als je aan komt rennen met je armen om je tetten heen.
Als ik lig vallen ze iets opzij, eigenlijk wel net zoveel als toen ze nog echt waren. 
Ze zijn enorm zacht, ik kan de protheses ook echt niet vinden hoe goed ik ook m'n best doe met zoeken haha. Alleen als ik op m'n rug lig dan is de onderkant wel iets harder, maar goed... dat nemen we voor lief.
Ik hoef geen kinderen op te tillen maar heb niet gemerkt dat ze met tillen vervormen.

Ze vervormen wel ietsjes als ik een push up of een pull up doe, maar (dat heb ik getest voor de operatie) dat deden ze ervoor ook al iets als ik m'n borstspier aanspande. 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites