• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Utopia

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

4 Volgers

Over Utopia

 • Verjaardag 06-04-1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Flevoland
 • Interests
  makeup artist

Recente profielbezoeken

433 profielweergaven
 1. Ha! ik dacht al dat jij het was! Kon ook niet missen omdat ik wist dat jij na mij moest natuurlijk. Ik was alleen echt amper wakker. Jouw vriend zat in zn uppie in de wachtkamer en ik kwam er uit om naar huis te gaan, zo angstig als die keek ooohhh echt zielig! Dan was jij ook eerder aan de beurt zeker? Omdat er iemand uitviel. ik heb echt niks van de narcose gemerkt verder, terugweg was alleen gewoon rot omdat je niet lekker ligt en al die hobbels enzo. Ik heb net om 18:00 pas gegeten beetje soep heb niet echt honger.. heb jij ook een raar gevoel in je keel door die slang van de operatie? Heb best een droge mond en veel dorst ook. moe ben ik niet echt, maar moet me wel rustig houden anders krijg ik last. Zolang ik rustig blijf liggen gaat het prima. Die tramadol vind ik echt heeeerlijk. Tel de uren af tot ik er weer 1 mag want dan voel ik me kiplekker. Heb een eerste fotootje kunnen maken alleen zie je niet veel hihi.. leuk om elkaar zo op de hoogte te houden! Jij ook lekker uitrusten en ik hoor je wel weer!
 2. Oohh ik ga meteen kijken! Ben heel erg benieuwd. dankjewel!
 3. Hai dames! Daar ben ik weer! voelt zo fijn om even mn verhaal te doen. Vanochtend 10.30 moest ik me melden in Baulandkliniek in Mill, anderhalf uur rijden ongeveer voor ons. Ik voelde me vrij rustig voor mijn doen (ben heel snel zenuwachtig overal voor) maar heb gisteravond oxazepam genomen en dat werkt echt enorm goed tegen de zenuwen. Mijn man was mee. We waren een uur te vroeg vertrokken en maar goed ook want er was een ongeluk gebeurd dus stuk omgereden. Rond 9.30 werd ik gebeld door de kliniek eerst dacht ik ojee straks gaat het niet door.... maar ze belden om te vragen of ik toevallig vroeger kon komen want er was een uitvaller. Kwam precies mooi uit dus. Eenmaal in de kliniek werd ik direct opgehaald en mocht ik me omkleden meteen mee naar de zaal. Ik vond dat erg fijn daardoor hoef je niet te wachten en gaan de zenuwen alleen maar meer opspelen. Team gezien en anesthesist; wat echt een ontzettend lieve vrouw was. Iedereen was heel lief trouwens. Lekker warm dekentje kreeg ik over me heen en infuus werd geprikt (al met al het vervelendste van alles). Fresow kwam langs om af te tekenen en alles nog eens te checken. Daarna mocht ik direct mee naar de OK. Het was toen 10.30 half uur vroeger dan gepland. Brrr wat was het daar koud! Blij dat ik mn sokken aan mocht houden. De anesthesist zei nog dat ik echt zoooo relaxed was en dat ik daardoor waarschijnlijk ook heel rustig zou inslapen en weer wakker worden. Echt voordat ik het wist was ik in slaap heerlijk gevoel is dat. Je gaat een beetje zweven en dan weet je niks meer. Ik werd wakker van de bloeddrukmeter om mijn arm die oppompte en hoorde allemaal piepjes. Best gek want het eerste wat je doet is die deken optillen. Heb ze niet lang kunnen zien want was hartstikke suf maar wat zijn ze al mooi! Echt heel gek. Zusters kwamen meteen allemaal even gedag zeggen weer en Fresow vroeg nog hoe het ging want de volgende patiënte ging al mee. Weet nog dat ik succes heb gezegd dus als je ook hier zit: hopelijk is bij jou ook alles goed gegaan! Het eerste wat je natuurlijk afvraagt is of je pijn hebt en dat viel eigenlijk heel erg mee. Alleen mijn borstbeen is voor mijn gevoel nogal beurs en het voelt heel stijf allemaal. Kan wel voelen dat er iets gedaan is zeg maar maar absoluut niet pijnlijk ofzo. Na 20 minuutjes was ik goed wakker en werd ik in een soort rijdende stoel gezet en kreeg kopje thee met beschuitje. Echt zo gek heb geen seconde last gehad van de narcose. Mocht om 9 uur nog flesje water nemen en volgens mijn anesthesist helpt dat heel goed met hoe je wakker gaat worden na de tijd. Om 13:00 mocht ik naar huis toe. De autorit vond ik ietwat Vervelend omdat je niet echt een houding kan vinden die echt lekker ligt of zit. Nu lekker mn bed in gedoken met een tramadol en voel me tot dusver prima. Is me echt 1000% meegevallen! Kan niet wachten om mooie boobiepics te showen! Hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verslag te lezen, wie weet heb je er nog iets aan! Liefs
 4. Ahh wat lief, dankjewel! Ga ik zeker doen igg, straks nog lekker even uitgebreid in bad ook.. en dan moet het allemaal goed komen denk ik!
 5. Dankjewel! Jij ook veel succes natuurlijk
 6. Morgen is het zover! wat ben ik zenuwachtig zeg, jullie nog tips?
 7. 295 cc is ook een mooi aantal! Ik twijfel nu of ik 355 niet te groot vind, mijn man heb ik foto’s laten zien en die vind het wel erg groot. Maar ik hoor steeds van iedereen die het gedaan heeft dat ze achteraf spijt hebben dat ze niet groter gegaan zijn en zelf vind ik grotere borsten wel mooi dus ik ga er maar vanuit dat het heel mooi wordt. Haha hier net zo, mijn man is de hele week vrij en daarna heb ik mijn moeder en schoonzus die komen bijspringen. Gelukkig hier nog geen zieken. Ik zeg precies hetzelfde over die bevallingen haha! Alleen heb ik bij de 2e een minder leuke ervaring gehad. Werd toen ingeleid en kreeg een weeenstorm waardoor ik ze niet meer kon opvangen en ging hyperventileren. Toen ik moest persen raakte ik daardoor in shock.. bevalling duurde maar anderhalf uur maar zoiets heftigs hoop ik niet meer mee te maken. heb dit vrijdag met het gesprek bij de anesthesist allemaal aangegeven en als ik dus morgen strak sta van de zenuwen krijg ik een kalmeringsmiddeltje om rustig de narcose in te gaan. narcose schijnt heerlijk te zijn zegt iedereen dus dat hoop ik dan maar ik denk dat het ook wel normaal is om gezonde spanning te hebben. Vanavond voor het slapengaan een oxazepammetje. hoelang ben jij vrij van je werk? Wel grappig Haha want dan ben jij dus direct na mij aan de beurt! Wie weet zien we elkaar!
 8. He hallo! wat toevallig dat ik je hier tref, ik wordt ook maandag geopereerd door Dr. Fresow in de Baulandkliniek! Krijg het ook vergoed trouwens.. jij kreeg 325 cc van Motiva dacht ik gelezen te hebben? Ik 355 full round. ben je ook zo zenuwachtig? En hoe laat moet je? Ik 10.30 melden 11.00 operatie
 9. Over een goeie week is het al zover. gek genoeg heb ik de afgelopen dagen ook heel veel spanning. Enerzijds gezond natuurlijk maar dat roept ook wel twijfels op. Vooral de napijn zie ik tegenop.. je wee toch niet wat je te wachten staat en daar kan ik niet goed tegen. Ben een echte controlefreak. Herkennen jullie dit??
 10. Ik lees even mee hoor! Wordt 22 januari geopereerd in de Baulandkliniek maar dan door Fresow
 11. Wauw Meis wat goed om te horen! Eindelijk heb je boobies gefeliciteerd! En de pijn valt goed te doen dus als ik het zo hoor. Goed uitrusten en laat je maar goed verwennen!
 12. Vergoeding in 2017?

  Oh jeetje morgen al!! Ja heel normaal hoor ik ben nu al doodzenuwachtig en duurt nog 2 maanden! Maar jij hebt t morgen lekker achter de rug.. heb je al een operatieverslag topic?
 13. Vergoeding in 2017?

  Ja inderdaad! Ik ben ook wel smal hoor.. Hmm nu twijfel ik weer. Maar ze meten de breedte op van je borstkas toch en daartussen plaatsen ze dan de protheses Hoop niet dat bij mij ze heel erg gaan uitsteken dan. Wel een goede vraag om straks bij de kennismaking te vragen. Hij gaat op m’n lijstje Haha.. Dit was met passen:
 14. Eindelijk de dag waar ik zo lang naar heb uitgekeken!