Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Utopia

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

21 Excellent

Over Utopia

 • Verjaardag 06-04-1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Flevoland
 • Interests
  makeup artist

Recente profielbezoeken

1145 profielweergaven
 1. @best_boobie heb jij misschien nog tips of wijze raad?
 2. Hallo meiden, ik ben nu 7 weken po en echt heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Echter sinds week 3 is mijn rechterborst ronder/gespannen dan links. Sommige dagen valt het niet op en andere dagen valt het het heel erg op. ik begin me nu echt een beetje zorgen te maken, wat als rechts niet zakt, is mijn pocket dan bijvoorbeeld te klein? Of kan het zijn dat de spier gewoon nog niet ontspannen is? Ik heb voor mijn rechterschouder fysio nodig gehad omdat het helemaal vast zat. Ik zou graag wat ervaringen willen horen. Liefs Utopia
 3. Progressive gel plus motiva

  @Evaa @Bodum @x_Fenne_x Heb jullie toegevoegd. Ik ben nu 7 weken po. @x_Fenne_x het resultaat verschilt heel erg per persoon. Ik vind ze bij mij heel natuurlijk, terwijl ik iemand heb gezien met 295 cc van de progressive plus die echt pornoboobs had. En ik dus met 355 nog heel natuurlijk. Heeft ook alles met je postuur en voorsituatie te maken.
 4. Progressive gel plus motiva

  Heb je aan beide albums toegevoegd!
 5. Progressive gel plus motiva

  Ik heb de progressive gel plus, oftewel de silksurface. De Ergonomix/Ultima misten voor mij toch wat volume aan de bovenkant want ik juist graag wou opvullen. Ik vind de mijne echt heel natuurlijk. Heb 2 albums met foto’s dus als je ze wilt zien kan ik je wel toevoegen
 6. Hahaha idd... daar staat je hoofd de eerste weken niet naar. Mijn kids gingen de eerste weken ook veel logeren heerlijk was dat ff tijd voor mezelf om goed bij te komen. Heb je je boobies al ondertussen?
 7. Ik zat mijn topic eens door te lezen en kwam dit bericht van jou tegen, zie dat ik er nooit op gereageerd heb, wat stom! Vast helemaal over het hoofd gezien. ik ga je gelijk toevoegen aan mn album, nu heb je ook wat meer foto’s om te bekijken hihi.. spannend! Deze week is dus jouw beurt! Ben je nerveus? hier gaat ‘t inmiddels goed hoor. Kon de eerste 2 weken niet veel en week 3 last gehad van de littekens. Nu week 4 en gaat een stuk beter. Weer rustig begonnen met werken dus kan alleen maar beter worden nog.
 8. Jaa! Ik ben sowieso al een stresskip en kan ook gaan hyperventileren daardoor.. ik mocht de avond ervoor een oxazepam nemen van de anesthesist.. werkt echt super je wordt er lekker rustig van en slaapt heerlijk. Ging echt zo mak als een lammetje de OK in en zo kwam ik er ook weer uit. Echt een aanrader..
 9. Ik voeg je toe! Spannend zeg! Heel veel succes morgen!
 10. Inmiddels bijna 4 weken po. ik voel me goed, wel snel moe nog maar dat komt omdat ik de eerste weken veel heb gerust. Autorijden gaat al aardig, schakelen en sturen nog wel voorzichtig maar het lukt. Volgende week weer beginnen met werken. De afgelopen week veel last gehad van de littekens, maar gelukkig mag ik nu zalf smeren en dat geeft een hoop verlichting. Nog steeds ontzettend blij met mn boobies! Zal wat nieuwe foto’s aan het album toevoegen.
 11. Ik voeg je toe! Spannend, hoeveel cc krijg je?
 12. Carefix Anna maat M te koop 2 stuks

  Cupmaat? Als het D/F is heb ik wel belang bij eentje
 13. Vergoeding in 2017?

  Goed zo! Gefeliciteerd! ik ben al met al denk ik ongeveer een half jaar ermee bezig geweest voordat alles rond was. Tussendoor zelf een pauze ingelast ivm verhuizen. in november had ik mijn eerste consult bij Faceland/Bauland en in januari ben ik geopereerd. Dus naar mijn idee heel vlot allemaal!
 14. Wauw ziet er al goed uit! ik ben vorige week maandag 22 januari door hem geopereerd. Hij is een kunstenaar. lekker uitrusten en goed bijkomen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×