Utopia

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Utopia

 • Birthday 04/06/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Flevoland
 • Interests
  makeup artist

Recent Profile Visitors

2,066 profile views
 1. Ik zou er even mee wachten. Ik heb na 10 weken mijn eerste bh gekocht in een goeie lingeriezaak en die zat perfect. Echter ging ik daarna naar Hunkemöller om in te slaan in dezelfde maat en die bh’s liggen nu te klein in de kast. Nu 10 maanden po en soms is het nog een hele struggle. Van Sapph heb ik bijvoorbeeld 70D, bij de speciaalzaak 75D en bij Hunkemöller is 75D te klein en weet ik dus nu nog steeds mijn maat niet. Overal om advies vragen en je elke keer opnieuw laten opmeten want het kan zeker nog veranderen.
 2. Ik lees even mee. Vind wisselen best een dingetje. Ik heb mijn boobies pas net en de chirurg verzekerde me dat deze levenslang kunnen blijven zitten (Motiva). Mits er geen complicaties optreden in tussentijd natuurlijk. Toch lijkt het me veiliger om ze na verloop van tijd te wisselen.
 3. Ja dat blijft gek hoor! Zeker de eerste dagen zitten ze nog heel hoog en rare vorm. Je zal zien na een week of 4 beginnen ze echt te vormen en worden ze steeds mooier
 4. Hoezo? Heb je veel negatieve reacties over ze gelezen? Tuurlijk, ik voeg je toe.
 5. Heel mooi al hoor! Heb even gespiekt bij je en ik voeg jou ook toe aan mijn album. ik denk dat je dan inderdaad de juiste keuze hebt gemaakt! Ik wilde juist een beetje de neppe look, vind dat wel mooi en de corse vond ik weer té, al denk ik nu dat dat prima had gekund. Ach ja het went gewoon heel snel.
 6. Inmiddels 7 maanden po en nog altijd happy met mijn boobs! Hier een before en after foto:
 7. Eens. Ik vind ook dat de risico’s voor de patiënt zijn als ze toch groter willen en ik respecteer het dat een arts als Fresow het gewoon niet doet.
 8. Wat toevallig! Ik heb de silksurface - rond rond zeg maar. Alleen ik vind het zelf wel ogen als de ergonomix of de demi omdat ze er zo natuurlijk uit zien. Ik ben door Fresow geopereerd, nu 7 maanden po. Je mag wel even in mn album spieken?
 9. Inderdaad. Achteraf had ik ze wel groter gewild maar dat had ook zeker niet prettig aangevoeld denk ik. Ik heb nu de max laten plaatsen (Motiva full 355 cc) en na 7 maanden voelen ze nog altijd best strak in mijn velletje. Mag nog wel een stuk soepeler worden zeg maar. Plus dan zouden ze echt gaan uitsteken onder je oksel ook denk ik.
 10. Faceland plaatst juist niet wat jij zelf wilt maar zijn heel erg van de natuurlijke borsten. Ik gaf bij mijn eerste consult aan dat ik richting de 400 cc wou, maar werd meteen duidelijk gemaakt dat dat technisch gezien niet zou passen, en als ik dat wel zou willen dat ik naar een chirurg als Nio zou moeten gaan die wel buiten de standaard durft.
 11. Sorry voor de late reactie, ben niet meer zo heel actief! Ik voeg je toe
 12. @best_boobie heb jij misschien nog tips of wijze raad?
 13. Hallo meiden, ik ben nu 7 weken po en echt heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Echter sinds week 3 is mijn rechterborst ronder/gespannen dan links. Sommige dagen valt het niet op en andere dagen valt het het heel erg op. ik begin me nu echt een beetje zorgen te maken, wat als rechts niet zakt, is mijn pocket dan bijvoorbeeld te klein? Of kan het zijn dat de spier gewoon nog niet ontspannen is? Ik heb voor mijn rechterschouder fysio nodig gehad omdat het helemaal vast zat. Ik zou graag wat ervaringen willen horen. Liefs Utopia
 14. @Evaa @Bodum @x_Fenne_x Heb jullie toegevoegd. Ik ben nu 7 weken po. @x_Fenne_x het resultaat verschilt heel erg per persoon. Ik vind ze bij mij heel natuurlijk, terwijl ik iemand heb gezien met 295 cc van de progressive plus die echt pornoboobs had. En ik dus met 355 nog heel natuurlijk. Heeft ook alles met je postuur en voorsituatie te maken.