Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Utopia

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

20 Excellent

Over Utopia

 • Verjaardag 06-04-1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Flevoland
 • Interests
  makeup artist

Recente profielbezoeken

1264 profielweergaven
 1. Utopia

  Progressive gel plus motiva

  Sorry voor de late reactie, ben niet meer zo heel actief! Ik voeg je toe
 2. @best_boobie heb jij misschien nog tips of wijze raad?
 3. Hallo meiden, ik ben nu 7 weken po en echt heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Echter sinds week 3 is mijn rechterborst ronder/gespannen dan links. Sommige dagen valt het niet op en andere dagen valt het het heel erg op. ik begin me nu echt een beetje zorgen te maken, wat als rechts niet zakt, is mijn pocket dan bijvoorbeeld te klein? Of kan het zijn dat de spier gewoon nog niet ontspannen is? Ik heb voor mijn rechterschouder fysio nodig gehad omdat het helemaal vast zat. Ik zou graag wat ervaringen willen horen. Liefs Utopia
 4. Utopia

  Progressive gel plus motiva

  @Evaa @Bodum @x_Fenne_x Heb jullie toegevoegd. Ik ben nu 7 weken po. @x_Fenne_x het resultaat verschilt heel erg per persoon. Ik vind ze bij mij heel natuurlijk, terwijl ik iemand heb gezien met 295 cc van de progressive plus die echt pornoboobs had. En ik dus met 355 nog heel natuurlijk. Heeft ook alles met je postuur en voorsituatie te maken.
 5. Utopia

  Progressive gel plus motiva

  Heb je aan beide albums toegevoegd!
 6. Utopia

  Progressive gel plus motiva

  Ik heb de progressive gel plus, oftewel de silksurface. De Ergonomix/Ultima misten voor mij toch wat volume aan de bovenkant want ik juist graag wou opvullen. Ik vind de mijne echt heel natuurlijk. Heb 2 albums met foto’s dus als je ze wilt zien kan ik je wel toevoegen
 7. Hahaha idd... daar staat je hoofd de eerste weken niet naar. Mijn kids gingen de eerste weken ook veel logeren heerlijk was dat ff tijd voor mezelf om goed bij te komen. Heb je je boobies al ondertussen?
 8. Ik zat mijn topic eens door te lezen en kwam dit bericht van jou tegen, zie dat ik er nooit op gereageerd heb, wat stom! Vast helemaal over het hoofd gezien. ik ga je gelijk toevoegen aan mn album, nu heb je ook wat meer foto’s om te bekijken hihi.. spannend! Deze week is dus jouw beurt! Ben je nerveus? hier gaat ‘t inmiddels goed hoor. Kon de eerste 2 weken niet veel en week 3 last gehad van de littekens. Nu week 4 en gaat een stuk beter. Weer rustig begonnen met werken dus kan alleen maar beter worden nog.
 9. Jaa! Ik ben sowieso al een stresskip en kan ook gaan hyperventileren daardoor.. ik mocht de avond ervoor een oxazepam nemen van de anesthesist.. werkt echt super je wordt er lekker rustig van en slaapt heerlijk. Ging echt zo mak als een lammetje de OK in en zo kwam ik er ook weer uit. Echt een aanrader..
 10. Ik voeg je toe! Spannend zeg! Heel veel succes morgen!
 11. Inmiddels bijna 4 weken po. ik voel me goed, wel snel moe nog maar dat komt omdat ik de eerste weken veel heb gerust. Autorijden gaat al aardig, schakelen en sturen nog wel voorzichtig maar het lukt. Volgende week weer beginnen met werken. De afgelopen week veel last gehad van de littekens, maar gelukkig mag ik nu zalf smeren en dat geeft een hoop verlichting. Nog steeds ontzettend blij met mn boobies! Zal wat nieuwe foto’s aan het album toevoegen.
 12. Ik voeg je toe! Spannend, hoeveel cc krijg je?
 13. Utopia

  Carefix Anna maat M te koop 2 stuks

  Cupmaat? Als het D/F is heb ik wel belang bij eentje
 14. Utopia

  Vergoeding in 2017?

  Goed zo! Gefeliciteerd! ik ben al met al denk ik ongeveer een half jaar ermee bezig geweest voordat alles rond was. Tussendoor zelf een pauze ingelast ivm verhuizen. in november had ik mijn eerste consult bij Faceland/Bauland en in januari ben ik geopereerd. Dus naar mijn idee heel vlot allemaal!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×