Flowersh

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flowersh last won the day on December 18 2018

Flowersh had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About Flowersh

Recent Profile Visitors

1,250 profile views
 1. Hi, Ik ben 18 dec geopereerd en heb 425cc mentor high profile gekregen. De decoletté vind ik afwisselend... Ik moet toegeven dat ik het klein beetje vind tegenvallen. Ze staan wel echt hoog en recht dat vind ik top maar de decoletté verschilt per shirtje/truitje.. Bij een truitje met een diepe V-hals is het wel goed zichtbaar maar bijvoorbeeld bij een ander topje van me zie je echt niet veel.. Ik ben van echt niks naar dit gegaan en ze zijn als ik naakt ben echt aanwezig maar met kleding had ik toch wat groter verwacht! En ben ik ook opzoek naar een goeie bh die het een beetje bij elkaar kan pushen voor meer "inkijk"? De ultra high profile schijnt meer projectie te hebben aan de voorkant en die is dus in de breedte smaller en bij de high profile juist andersom, dus dan heb je nog meer volume als ik het goed zeg ?
 2. Hi! De 1e week was voor mij echt heel heftig.. Maar na die 7 dagen begon alles met baby stapjes echt steeds beter en soepeler te gaan.. Bij 2 weken ging alles in prin cipe alles wel weer goed, kon alleen een beetje moeilijk me jas aan/uittrekken en natuurlijk nog niet zware dingen tillen of me armen boven me hoofd uitstrekken, dat soort ongemakken maar geen pijn. Ik heb wel echt een tijdje gehad dat ik die protheses erg voelde, alsof ze de heletijd los zaten/bewogen als ik dan buiten liep. Dat voelde alleen een beetje onprettig. Vanaf 2,5 week ongeveer voelde het voor mij aan dat het wel goed zat en ik wel iets minder voorzichtig kon zijn ? & vanaf de 5 weken vond ik het ook steeds meer als me eigen voelen maar ik ben nu inmiddels 6,5 week po en ze mogen zeker nog wat zachter worden! Wanneer word je geopereerd & hoeveel cc krijg je ?
 3. Ok dan hoef ik me geen zorgen te maken, dankje voor je berichtje ❤
 4. Hi, Ik vroeg me af hoe jullie littekens eruit zagen na 6 weken? Foto's ervan? Mijne zijn namelijk nog erg rood, is dat normaal? Zie hieronder;
 5. Ik moet eerlijk zeggen dat de 1e dagen wel echt vreselijk waren, ik heb ontzettend veel pijn gehad en was er ook emotioneel kapot van! Het viel vies tegen maar toen ik week 1 had gehad ging het als maar beter met baby stapjes haha! Ik heb nu een album en die is gewoon openbaar ? Ik heb vakantie, begin maandag met school en met werk pas over twee weken! Ik durf het niet te zeggen of 1,5 week genoeg is, voor mij zeker niet en ben blij dat ik genoeg weken vrij heb kunnen nemen!! Maar dat verschilt echt per persoon, misschien ervaar jij het minder zwaar en gaat je herstel soepeler! ? Nu ben ik inmiddels 16 dagen po en heb alleen dat me littekens af n toe trekken, beetje zwaar gevoel van de protheses maar voor de rest gaat t prima en ben ik super happy ermee! Lekker aftellen jij nu, nog een maandje! Gaat zo voorbij ?
 6. Oh nice 495cc ? Ik heb zeker inmiddels me bh uit gedaan, nu durf ik het en ben ik er blij mee!! Ik ga vandaag wel even een fototje plaatsen! Maar had 2 pogingen in de 1e dagen gedaan om de bh uit te doen en ik werd gelijk licht in me hoofd beide keren en begon helemaal te trillen van angst ?.. Het gaat echt met de dag beter, ben ontzettend blij dat ik die 1e week overleefd had!! Thanks voor je berichtje ?
 7. Wel top dat je herstel best soepel loopt!! Ik was gister ook met me vriend weg in de auto en voelde echt weer me litteken branden/trekken bij bochten en hobbels dus was daar niet zo blij mee ! Hahah mortuarium dat herken ik heel erg zo slapen wij ook ? Ik ben normaal een buik slaper maar dat word hem voorlopig echt niet ??
 8. Ik heb het gelezen!! Ach gelukkig is het wel goed gekomen tussen jou en je man en helpt ie je wel met alles!! Heel belangrijk de 1e dagen en dan zou je wss nu wel merken dat het met baby stapjes beter gaat ? Ik heb je foto's gezien, jou borsten zien er ook erg goed uit, ik vind dat je voor dag 2 erg weinig zwelling hebt. Bij mij aan de boven kant was die zwelling enorm en nu is het gelukkig wel een stuk minder. Ja dat heb ik met de carefix bonnie, die zit rolt echt op strak tegen me litteken, dus heb de carefix ava en sportbh van de hunkemoller besteld en die zitten top!? Heerlijk dat jullie een bad hebben dat zou ik nu heel goed kunnen gebruiken. Ik heb gister gedoucht, wel me pleisters afgeplakt maar me oksels wassen gaat nog niet echt soepel me borst is echt groot die zit in me oksel zowat ?? Ben benieuwd naar je volgende foto's!! ????
 9. Het gaat nu een stuk beter godzijdank!! Heb alleen af n toe dat me rechter wond nog brand maar heb vandaag voor t eerst mee gegaan in de auto en boodschappen gedaan, normale kleding aan en helemaal gedoucht eindelijk na 1 week ? Voelde me echt een dakloze al die dagen bah ? lag ook de 1e nachten met een bevroren aquawater fles op me borst haha Hoe voel je je nu? Wat ik hierboven al zei die 1e 4 dagen waren afschuwelijk en erna werd het geleidelijk minder Mentaal ben ik nu ook weer een beetje in orde want was een emotioneel wrak hahaha Hield ze in de auto trouwens wel vast bij bochten of hobbels voor de zekerheid dat de prothese niet te heftig beweegt Welke bh's heb jij eigelijk??
 10. Ach nou gelukkig heeft het geholpen!! Ik ben ook gelijk naar het forum gegaan als ik omging van de pijn om te kijken of andere het ook hadden en het wel normaal was hahaha geeft stress! Ik weet zeker hoe je je voelt, ik heb zoveel gehuild die 1e dagen, zo ongelukkig was ik.. Had echt spijt, de zwelling was zo erg een borst was zo opgezwollen, de pijn was ondraagelijk & toen kreeg ik ook echt een brandend gevoel bij de wond van me rechterborst. Zo'n snijdende pijn bij elke beweging, me vriend heeft me echt er door heen moeten praten Bij dag 3 wou ik toch proberen me sportbh uit te doen om te kijken hoe ze er nou uit zagen nou ik werd licht in me hoofd, trillende beentjes en moest de bh onmiddelijk weer aan, ik was zo angstig Vanaf dag 4 begint het echt beter te gaan, ik durf meer ook te doen en daardoor maak ik de situatie ook minder erg dan alleen maar te huilen en bang te zijn, dus voel nog die snijdende pijn maar daar bijt ik echt ff doorheen Ohja ik zou voor de zwelling iets uit de vriezer op je borst leggen, dat hielp bij mij ook heel erg En over die knot omg dat kon ik ook echt niet, me vriend probeerde wat van me haar te maken.. Ik loop er in ieder geval als n dakloze bij ? Kortom dit hele verhaal je bent zeker niet de enige !!! Maar dat lees je ook zeker op dit forum meis:) ? xx
 11. Ooh netjes!! Dualplane of voor de spier? Heb wel een verslagje ja, geen foto's nog! Die 1e dagen voor mij waren wel hell eerlijk gezegd nu dag 4 en t gaat nu wel een stuk beter gelukkig!! Ik kon ook echt niks die 1e dagen, nu kan ik zelf naar de wc, handen wassen, glas pakken etc kleine dingetjes dus ? Ik had de pijn wel onderschat maar ik ben erg blij en hoe meer dagen ik po ben hoe blijer ik word en echt ervan begin te genieten was namelijk nog al emotioneel die 1e 3 dagen hahaha. Komt helemaal goed tis het zeker waard !!
 12. Ik ben wel blij met de hoeveelheid CC wou meer als 425cc maar paste niet en gelukkig maar dit is precies goed voor mij! Pijn is wel minder kan al veel makkelijker opstaan en pak steeds meer uurtjes slaap. Mijn wond van me rechter borst brand alleen heel heftig daar heb ik nu het meeste last van maar dat schijnt erbij te horen dus ik hoop dat t niks ernstigs is voor de rest gaat t me echt steeds beter af (ook mentaal) haha Jij vandaag je boobies!! Komt helemaal goed
 13. Oh leuk!! Was je herstel goed te doen? Hoeveel cc heb je gekregen? Ik ben benieuwd wil ze zeker zien! Ik heb nog geen album ik durf me bh nog niet uit te doen hahaha!
 14. Wanneer had jij eigelijk de operatie gehad ? Hoeveel cc & voor de spier of dual plane? Lief dat je het vraagt! ? Vandaag gaat het gelukkig wel beter, ik heb eindelijk een goede nacht gehad & ook gister avond eetlust gekregen. Ik kan wel wat kleine dingetjes zelf zolang ik maar me ellebogen langs me zij houd! Dat drukkend gevoel is er wel nog, soort van borrelen voel ik ook heel erg! En me litteken brand af en toe hopelijk is dat normaal? Hoe kan ik eigelijk weten of er niks aan de hand is met mijn litteken? Ik heb oplosbare hechtingen die er 2 weken over heen zitten..