Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Flowersh

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

3 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ik heb even gekeken, ik heb er niet veel verstand van.. maar als ik er zo even naar kijk snap ik zeker je twijfels. Ik zou wel idd dualplane wss overwegen als ik jou had geweest.. maar ja als de chirurg zegt dat het gewoon mogelijk is in jou situatie , tsja die zegt dat niet voor niets natuurlijk en heeft ervaring met wel honderde verschillende patiënten. Dus als het een ervaren chirurg is, dan weet hij wel degelijk of het correct is wat hij adviseerd... Lastige situatie!! Even afwachten wat het advies word en dan maar even wikken en wegen!
 2. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Thankss!! Slaap lekkerrr
 3. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  @Jesssi die foto's van jou trouwens staan wel erg goed. Niet te groot en niet te klein!!
 4. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ik vind het bij jou allemaal veél groter ogen zeg.. Vind je het niet te klein bij mij? Mijn buik is trouwens in t echt heel erg plat en afgetraind en ik heb een hele smalle taille.. Bakker zegt dat het mij heel mooi gaat staan en heeft mij sterk afgeraden groter te gaan. maar ik denk ook trouwens de soort camera,belichting etc ook zo mee speelt!! Hieronder heb ik een foto toegevoegd van een van de patiënten van Bakker die hij aan mij liet zien. Dit vond ik heel mooi (is 365cc rond mentor) en mijne zouden dus dan nog groter worden en dan denk ik wel van dat het groot genoeg is..
 5. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ik heb nu 80B maar een lege b is echt puur mijn omtrek. Ja ik heb wel wat foto's van het passen vind het alleen heel anders uitvallen op de foto dan in het echt. Ik zal hier onder wel eentje ervan plaatsen, ik ben namelijk een beetje te herkenbaar op de andere foto's met me gezicht en sieraden en vind ik niet zo prettig!
 6. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Haha ja dat heb ik ook! Haal ik bepaalde dames/nicknames door elkaar etc!! Nee dan heb ik me operatie staan. Volgende maand wel me 2e consult nog een x bij bakker wil nog één x langs voor de operatie en nog dubbel checken hoe of wat met de plaatsing van de protheses.. Want nu ben ik helemaal in de war gemaakt van allerlei verschillende info. Ja 425cc meer is niet verantwoord dat is de max voor mij, ik heb helemaal in me hoofd dat ik zo bang ben dat het te klein voor me gaat zijn..
 7. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ik weet wel bijna zeker dat ik echt snel me keuze gemaakt zou hebben als ik dit forum niet had gekend!! Zou ik gelijk mee in t advies gaan van de pc. Je kan hierop zoveel vinden waardoor je echt gaat nadenken hoe of wat. Wel echt een pluspunt ja kan je zeker met elkaar vergelijken! Ik ben pas 19december aan de beurt ivm de kerstvakantie! Ik heb der zoveel zin en ik vind het zelf helemaal niet zo lang duren ... bij jou 2 weekies.. zo spannend! Ik ben je gaan volgen
 8. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Hee meid, hele duidelijke redenen weer.. Mijn voorkeur ging uit naar voor de borstspier maar door bakker, de berichten op t forum & internet lieten me dan toch twijfelen voor dualplane maar nu ik dit lees twijfel ik opnieuw omdat ik het voor de spier ook juist zo graag wou!! Moeilijke keuze zeg, ik heb een extra consult bij Bakker staan en ga wel even dit voorleggen wat jij allemaal opgenoemd hebt!! Bedankt in ieder geval en succes en veel plezier alvast & misschien dat ik een verslagje nog van je lees
 9. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ja doe dat! Ik heb wel genoeg vlees om vast te pakken en van der weij was ook gelijk zeker van ze zaak dat t zeker kan bij mij dus ik vat het ook niet meer !
 10. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Thanks! Ik heb t hele filmpje gekeken & hij legt t erg duidelijk uit. Bij mij zie je net niet de ribben maar ik zit echt op t randje.. alleen ik vraag me af hoe t komt dat van der weij wel gelijk zei dat op de spier mogelijk is?
 11. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Succes!! Ik ben benieuwd laat het zeker even weten
 12. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Ja klopt dat is ook de reden waarom ik voor de spier eigelijk wou want mijn pijngrens is ook echt aan de lage kant. Maar ik heb dan toch liever een wat zwaarder herstel maar een een beter resultaat voor langere tijd! Moeilijke keuzes moeten we maken he
 13. Flowersh

  Dual plane of voor de spier?

  Helemaal top deze reactie, goed om te weten en erg nuttig!! Geeft mij ook minder twijfels want ik zat echt ermee dat t dan dualplane word geplaatst. Maar na jou reactie en de rest van de dingen die ik lees op t internet begin ik t toch wel een goed idee te vinden
 14. Ja daarom ben me ook lekker aan t oriënteren op t internet maar dat geeft wel ook zo ze twijfels haha!
 15. Hij zei dat t op langere termijn minder kans op kapselvorming geeft.. ik ben dus ook slank gebouwd dus naarmate je ouder word des de slapper je vel word.. minder mooi & je ziet randen.. Dat is een beetje op me best samengevat wat ik onthouden heb haha! En op het internet lees ik ook ong dezelfde dingen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×