Melanie24

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Melanie24

Recent Profile Visitors

434 profile views
 1. Ja precies! Dat je er niet zo bij loopt van: “heey wat is dat?!” Oh wacht, dat is mijn tet! Eerst wennen inderdaad aan het idee dat ze er zitten en het volume. Het is ook een gek idee! Ik kan me er ook nog geen voorstelling van maken. Maar wel dat het mooi zal zijn! haha, ik moet ook vaker naar hem luisteren. Maarja, de twijfels zijn enorm omdat ik gewoon echt bang ben voor hoe ik me erna zal voelen. En dan ben ik eerder een doemdenker dan dat ik denk jeetje wat zal je straks gelukkig zijn. Ik ben 31 jaar. En natuurlijk is het iets mentaals, dit speelt toch al je hele leven! Van alles probeer je, maar niks werkt natuurlijk! Het enige waardoor ze echt groter worden is zwangerschap of een vergroting.... dus ja, of ik moet me erbij neerleggen of een vergroting doen...
 2. Hoi Vonnepon, dankjewel voor je reactie! Ik zie dat jij bij Vd Weij bent geweest? Ik moet zeggen dat ik er veel zie die daar geweest zijn met anatomisch voor de spier met een mooi resultaat. Ik ga dat ook even meenemen naar mn consult bij Straten eind van de maand. Want kan me voorstellen dat ze beter mee bewegen met je lichaam omdat ze voor de spier zijn geplaatst, maar je boven minder snel randen zal voelen of zien, omdat anatomisch dunner is, boven. Toch? En voor het oog heel natuurlijk. Dus eigenlijk klinkt het heel goed! Heeft Vd Weij misschien iets gezegd over mogelijk draaien van de implantaten? Bij dual plane heb ik in Mn hoofd zitten dat ze beter blijven zitten, omdat ze tussen die spier zitten. Hoe zit dat bij voor de spier? Hoe was je gevoel bij Vd Weij? Sorry voor alle vragen hoor! Controlfreak en perfectionist die een borstvergroting wil! Haha.
 3. Het zandloper model heb ik dus ook! Brede schouders, hele smalle taille en een mooie, bolle kont (dat dan weer wel!). Dus die borsten vallen gewoon in het niet erbij! En na 2 zwangerschappen weet ik hoe Mn borsten er ook uit kunnen zien, oh my! Ik had door de stuwing een E-cup!! Helaas maar gedurende 2 dagen. Waarom nou niet blijvend?! Haha. Mijn man gaat altijd met mij mee, maar die zegt gewoon implantaten en gewoon doen. We zijn al 12,5 jaar samen en hij heeft mij nog nooit tevreden horen zijn. Dus hij zei dat het echt een goed idee is voor mij om mn zelfvertrouwen eens op te krikken. Hij vindt dat ik er nu wel lang genoeg over nagedacht heb haha. Ik denk dat ik het gewoon allemaal eng vind, operatie, ineens iets “vreemds” in je lichaam, de mogelijke complicaties en voel ik me dan nog wel mezelf? Ik weet niet waarom ik daar zo mee zit. Herken iemand dat? Haha spannend hoor, zo snel al! Mijn richtlijn zal ook zijn in het najaar. Zodat je in de winter goed kunt herstellen en het niet direct opvalt en je in zomer kunt shinen met je zelfvertrouwen! Theezakje24, bij Bergman werd me verteld dat ik gewoon ronde kon nemen omdat ik al een druppel van mezelf heb en dan zou het alleen maar de druppel meer benadrukken. Maarja, Velthuis adviseerde ze anatomisch... Dus ik denk dat je met beide wel vulling boven hebt, alleen met rond iets meer.
 4. Bedankt weer voor jullie reacties. Ik heb een nieuw consult ingepland voor eind van de maand met dr Straten. Hopelijk heb ik dan weer wat meer informatie.
 5. Hoi, Wat ik heel belangrijk vind voor de keus wat voor soort prothese en hoe geplaatst, is de natuurlijke beweging van de borst na vergroting. Ik zou heel graag van jullie allemaal willen weten welke prothese je hebt, grootte, hoe geplaatst en of ze natuurlijk meebewegen. Als je loopt, doen je borsten dan een beetje bouncen? En als je ligt, blijven ze dan rechtop staan of vallen ze opzij? Zijn je borsten enorm soepel en voelen ze alsof er niks in zit? En als je ze voor de spier hebt, voel je dan randen of echt siliconen als je de borsten vasthoudt? En als je ze dual plane hebt, je dan dat je borsten anders vormen als je bijvoorbeeld een kindje optilt. Heel veel vragen, I know. Maar ik wil het zo graag weten van de dames die echt advies daarin kunnen geven. Een pc kan dit ook, maarja die wil ook verkopen.... ;-). Ik hoor het heel graag van jullie. Jullie kunnen mij enorm helpen in mijn keuze. Groetjes
 6. Mijn voorkeur gaat uit naar heel subtiel, eigenlijk dat je niet kunt zien dat ik het heb laten doen. Ik draag altijd superpush up, dus eigenlijk die vergroting. Nu heb ik, volgens bergman, genoeg borstweefsel voor voor de spier en ik heb zelf het idee dat dat het meeste mee beweegt met je lichaam, dus qua beweging voelt het natuurlijker. Alleen in hoeverre zal ik die prothese kunnen voelen als ik over mn borsten voel... Dat vind ik dus lastig. Voor het zicht is anatomisch achter de spier weer het meest natuurlijk. Ik vind het allemaal zo moeilijk haha! En eigenlijk ging mn voorkeur uit naar lipofilling! Maarja, dat kost een hoop geld en je weet niet wat ervan overblijft. Maarja, het is wel natuurlijk en je zal niks in je lichaam voelen zitten... Maw, ik ben er nog niet over uit haha. Maar voor jou komt het al lekker dichtbij!
 7. Hoi, ik ga ook op consult bij Frans Straten. Ik ben toch erg benieuwd geraakt naar hem vanwege de lovende woorden hier. Op Zorgkaart Nederland wordt hij gewaardeerd met een 7 nog wat. Dus in eerste instantie had ik Mn twijfels, maar daarna ging ik hier rond kijken en zie zoveel goeds over hem! Fijn dat het “ergste” gedeelte erop zit en je nu aan het herstellen bent! Mag ik misschien ook meekijken in je album? Ik ben erg benieuwd naar je resultaat. Je hebt nu 300cc? En wat heb je, rond of anatomisch en voor of achter de spier? Groetjes
 8. Ik heb eind van de maand een consult met Dr Straten. Ik ben bij Velthuis en Bergman geweest, maar teveel twijfels. Velthuis zegt anatomisch achter de spier, Bergman zegt rond en voor de spier. Ik weet nu precies wat mij het mooiste zal staan! Haha Vanwege de lovende berichten hier op het forum maar eens langs bij Straten. Dame aan de telefoon was al heel vriendelijk. Het heeft natuurlijk geen klap te maken met de ingreep zelf, maar toch. Je voelt je wel gelijk serieus genomen. Krijg jij ze voor de spier of erachter? En waarom wordt er gekozen voor rond? Even puur uit nieuwsgierigheid.
 9. Rocker, dankjewel! Hier heb ik best veel aan! Ik was inderdaad al bij foto’s gaan kijken, maar het zijn 140 pagina’s vol! Dus was al een beginnetje gaan maken. Welke cupmaat had jij hiervoor en hoeveel cc heb je nu? Bedankt Ank. Mijn gevoel zei inderdaad al zoiets. Maar ben je tenger of wat voller van jezelf? Volgens Blecourt heb ik voldoende borstweefsel om het voor de spier te doen, volgens Velthuis dus blijkbaar niet. Misschien inderdaad nog eens op consult ergens anders. Waar ben jij geweest en hoeveel cc heb je nu?
 10. Precies! Bizar toch?! Ik weet het hierdoor echt niet meer en twijfel dan ook of ik er goed aan doe...
 11. Dankjewel voor je reactie! Voel je wel heel duidelijk de randen of voel je de protheses zitten? Want ik heb wel het idee dat voor de spier ze beter mee bewegen dan erachter, klopt dat? Nee, nog niet gekeken. Ik wist niet dat dat kon. Ik zal eens kijken! Bedankt voor de tip!
 12. Hoi, Ik zit al een tijdje mee te kijken op dit forum, maar ik heb nooit een bericht geplaatst. Hier dus de eerste. Al een behoorlijke tijd wil ik graag grotere borsten en sinds een jaar overweeg ik dan echt een operatie. Ik had altijd hoop dat ze wat groter zouden worden door zwangerschappen, maar helaas. Ik ben inmiddels op 2 consults geweest, maar heel tegenstrijdig! Bij Velthuis werd geadviseerd: 270 cc, anatomisch dual plane. Bij Bergman: 250cc rond en voor de spier. Wat ik écht het belangrijkst vind, is dat het heel natuurlijk oogt, voelt en beweegt! Ik heb geen grote borsten, kleine 75 B, ben 1.60m en weeg 58kg. Maar als ik loop, bewegen ze wel gewoon mee en als ik lig, vallen ze op zij. En het voelt allemaal heel zacht. Ik ben enorm bang dat ik dit straks niet meer heb na een operatie en dat het rechtop blijft staan, of dat je bij voor de spier een zichtbare rand ziet. Daar moet ik niet aan denken. Ik overweeg ook nog steeds lipofilling. Heeft weliswaar minder resultaat, maar is wel natuurlijk. Wat nu eigenlijk mijn vraag is: Welke prothesen heb je, hoe groot en beweegt dit mee met je lichaam? Valt het opzij, "bouncen ze mee tijdens het lopen of rennen" en voelt het natuurlijk aan? Voel je een rand? En heb je lipofilling gedaan, dan please tell me! Hier is zo weinig over te vinden! Veel vragen, maar jullie zouden mij onwijs helpen met jullie antwoorden! Alvast bedankt.