Spring naar bijdragen
Borsten Forum

fitgirlkim

Donateur
 • Aantal bijdragen

  397
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  9

fitgirlkim last won the day on Augustus 30

fitgirlkim had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

83 Excellent

Over fitgirlkim

 • Verjaardag 19-11-1996

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1628 profielweergaven
 1. Hee meis jij loopt 2 weken voor op mij, merk jij al iets van de ‘drop & fluff’ ? Ofwel merk je al dat je borstspieren gaan ontspannen?
 2. fitgirlkim

  Hoe snel hersteld voor vakantie? +voor/na fotos

  Oh ja op mijn buik liggen gaat absoluut niet. Nee dat voelt heel onprettig, alsof ik op 2 balonnen lig en ik ben bang dat ze ‘knappen’ haha
 3. fitgirlkim

  Hoe snel hersteld voor vakantie? +voor/na fotos

  Hoi hoi! Alles gaat goed met mij, had me geen vlotter en fijner herstel kunnen wensen. Vandaag 6 weken en 1 dag po. Ben alweer aan het sporten en kan eigenlijk alles weer. Slapen op mijn zij zonder sportbh gaat ook prima en ze worden ook al soepel. Ik zou heel graag op vakantie willen! Gister even in de voortuin liggen zonnen. Maar je mag zelf oordelen goor, heb je toegevoegd!
 4. De vorm zit er inderdaad goed in! En je littekens vallen al mooi in de plooi voor zover ik kan zien
 5. Ik gebruik zelf siliconencreme icm siliconenpleisters. Kan ik je zeker aanraden! Mag ik meekijken in je album? Ik ben morgen 6 weken po en ben toch benieuwd hoe het verschil eruit ziet als de spier eenmaal ontspannen is, zoals je dat zelf omschrijft. liefs kim
 6. Ik gebruik de pleisters en creme sinds ik 4 weken po ben. Ik mocht met 2 weken al smeren van de HA. Maar wilde toch voor de zekerheid nog even wachten.
 7. Dag lieve meiden, gister was ik alweer 5 weken PO. Wat gaat de tijd snel zeg... ik ben ondertussen helemaal gewend aan mijn borsten. Ik ervaar geen ongemak meer. Gister een heel klein sprintje moeten trekken naar de trein (#studentenleven) en zelfs dat voelde niet vervelend aan. Sorry @best_boobie ik zal het niet meer doen. Mijn borsten worden steeds mooier en een stuk zachter. Als ik mijn borst vergelijk met mijn bil zijn ze even ‘kneedbaar’ haha tanks ergonomix implantaat . Wel merk ik dat mijn huid onwijs strak staat. Ik hoop dat dat ook snel gaat veranderen. Met de littekens gaat ook alles prima. Ik gebruik overdag de silliconenpleidters van dermatix en smeer savonds een silliconencreme van het apotheek huismerk. Ik doe dit nu een week en heb echt al het gevoel dat het werkt. Gister even langs de Hunkemöller geweest om mijn bh maat op te meten. Heel even een vervelend momentje, het is namelijk voor nu een 65G geworden. Ik zal dus voortaan 70F bh’s moeten kopen en laten innemen. Dit had ik voor de operatie ook al, maar blijkbaar hoopte ik op een of andere wijze ook te groeien in de breedte omvang.. haha. Ik had al eerder een bh besteld via Hunkemöller in een 65F, als ik zie hoe de cup van een 70F zit, dan past deze echt vele malen mooier. Heel gek om mezelf met borsten in een pashokhe te zien overigens. Het studentenleven is sinds vorige week weer begonnen. Ik heb het nog niet heel druk gelukkig en weiger om schoolboeken mee te nemen. Ik hoop over een week of 2 weer terug naar mijn bijbaan (leidster op een kinderdagverblijf) te kunnen keren. Ik zie toch nog wel verschil tussen mijn borsten, ik hoop dat het nog wat bijtrekt als ze nog gaan zakken. Als ze nog gaan zakken dan tenminste.. haha oh en er staan nieuwe foto’s in mijn album
 8. fitgirlkim

  Hunkemöller sportBH

  Snap ik! Deze werd mij aangeraden door plastisch chirurg Lydia Bol. Ze zal het wel weten, en het voelt goed dus daarom draag ik hem. Ik vind hem meer ondersteunen dan de carefix.
 9. fitgirlkim

  Hunkemöller sportBH

  Ja ze zitten wel stevig, maar niet echt naar elkaar gedrukt. Dat kan niet echt want mijne zitten al dicht bij elkaar. Ik heb deze, de carefix bella en een donkerblauwe met zwart van de hunkemoller blogger lijn, is ook een hele fijne en erg mooi!
 10. fitgirlkim

  Hunkemöller sportBH

  Ik heb de vulling er inderdaad ook uitgehaald (want die hebben we nu niet meer nodig hihi )
 11. fitgirlkim

  Hunkemöller sportBH

  Dat is gek, mij werd deze door de pc zelf aangeraden! Hij zit strak dat wel, maar dat vond ik persoonlijk erg fijn.
 12. fitgirlkim

  Hoeveel cc?

  Ik kom van een 65B af en heb 355 motiva ergonomix. Ik vind ze niet te klein. Ik vind ze net goed. Zit nu voor het zicht wel op een D en bhmaat is 65F. Voor nu. Heb ook dual plane en het schijnt dat ze dan nog wel eens gaan ‘groeien’. Ik hoop eigenlijk niet teveel..
 13. fitgirlkim

  Prothese verwijderd na ontsteking bijna 4 weken PO

  Oh meid wat erg.. grootste nachtmerrie. en je probeerde mij nog wel op te beuren door een foto van jouw litteken te laten zien. Geen woorden voor, ik vind het zó erg voor je
 14. fitgirlkim

  arnica - vitamine C - zink

  Ik! Vitamine C, magnesium en zink. Geen blauwe plek of iets van pijn gehad na de operatie. Begon een maand van tevoren en slik nu nog steeds, omdat ik heb gemerkt dat mijn haar er sneller van is gaan groeien maarja geen blauwe plekken en geen pijn hoeft er natuurlijk niet aan te liggen.. al heb ik het vaker gelezen op het forum. Ik slikte het onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet. En ik ben maar wat blij dat ik ze genomen heb.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×