Jump to content

fitgirlkim

Members
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

fitgirlkim last won the day on August 30 2018

fitgirlkim had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

2 Followers

About fitgirlkim

 • Birthday 11/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,695 profile views
 1. Hoi meis! oh dat klinkt vervelend.. nee daar heb ik zelf geen last van. Doet het pijn?
 2. Ik heb motiva ergonomix en vind ze al superzacht! Bewegen ook mee met mijn lichaam. Enkel zijn de spieren bovenop nog niet helemaal ontspannen (dual plane, 11 weken po)
 3. Hoi hoi, vanaf 6 weken heb ik mijn sportschema weer opgepakt. Lees: oefeningen met lichaamsgewicht en minimale bijgewicht op hoge intensiteit en cardio oa hardlopen (superstevige sportbh). Dat gaat allemaal prima, maar borstspieroefeningen vind ik nog heel eng, ik heb ze dual plane geplaatst. Push ups doe ik bij voorbaat al niet.
 4. Hoi meiden, Het gaat heel goed met me! Ik doe weer alles wat ik normaal ook deed, ookal deed ik dat al een tijdje. Ik zit nu nog steeds op een 70F en de littekens genezen mooi met dank aan de siliconencreme en pleisters. Mijn borsten worden al steeds zachter. Wel denk ik dat mijn spieren echt nog moeten gaan ontspannen want de boel staat nog redelijk strak en ik zie ook nog wel wat verschil in mijn borsten. Nu 9,5 week po en ik hoop dat ze met 12 weken mooi gelijk en druppelvormig zijn. Ik vind ze nu namelijk ook nog best rond. Maar veel vriendinnen hebben ze bekeken en gevoeld en
 5. Hee meis jij loopt 2 weken voor op mij, merk jij al iets van de ‘drop & fluff’ ? Ofwel merk je al dat je borstspieren gaan ontspannen?
 6. Oh ja op mijn buik liggen gaat absoluut niet. Nee dat voelt heel onprettig, alsof ik op 2 balonnen lig en ik ben bang dat ze ‘knappen’ haha
 7. Hoi hoi! Alles gaat goed met mij, had me geen vlotter en fijner herstel kunnen wensen. Vandaag 6 weken en 1 dag po. Ben alweer aan het sporten en kan eigenlijk alles weer. Slapen op mijn zij zonder sportbh gaat ook prima en ze worden ook al soepel. Ik zou heel graag op vakantie willen! Gister even in de voortuin liggen zonnen. Maar je mag zelf oordelen goor, heb je toegevoegd!
 8. De vorm zit er inderdaad goed in! En je littekens vallen al mooi in de plooi voor zover ik kan zien
 9. Ik gebruik zelf siliconencreme icm siliconenpleisters. Kan ik je zeker aanraden! Mag ik meekijken in je album? Ik ben morgen 6 weken po en ben toch benieuwd hoe het verschil eruit ziet als de spier eenmaal ontspannen is, zoals je dat zelf omschrijft. liefs kim
 10. Ik gebruik de pleisters en creme sinds ik 4 weken po ben. Ik mocht met 2 weken al smeren van de HA. Maar wilde toch voor de zekerheid nog even wachten.
 11. Dag lieve meiden, gister was ik alweer 5 weken PO. Wat gaat de tijd snel zeg... ik ben ondertussen helemaal gewend aan mijn borsten. Ik ervaar geen ongemak meer. Gister een heel klein sprintje moeten trekken naar de trein (#studentenleven) en zelfs dat voelde niet vervelend aan. Sorry @best_boobie ik zal het niet meer doen. Mijn borsten worden steeds mooier en een stuk zachter. Als ik mijn borst vergelijk met mijn bil zijn ze even ‘kneedbaar’ haha tanks ergonomix implantaat . Wel merk ik dat mijn huid onwijs strak staat. Ik hoop dat dat ook snel gaat veranderen. Met de
 12. Snap ik! Deze werd mij aangeraden door plastisch chirurg Lydia Bol. Ze zal het wel weten, en het voelt goed dus daarom draag ik hem. Ik vind hem meer ondersteunen dan de carefix.
 13. Ja ze zitten wel stevig, maar niet echt naar elkaar gedrukt. Dat kan niet echt want mijne zitten al dicht bij elkaar. Ik heb deze, de carefix bella en een donkerblauwe met zwart van de hunkemoller blogger lijn, is ook een hele fijne en erg mooi!
 14. Ik heb de vulling er inderdaad ook uitgehaald (want die hebben we nu niet meer nodig hihi )
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.