Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Peanut82

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

5 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Moontje95 Wat goed dat je voor een wissel bent gegaan en dat je toch de borsten krijgt die je zo graag wilt. Zou ik mee mogen kijken in je album?
 2. Ben ook echt heel erg blij dat ze voor de spier komen, maakt het herstel toch vele malen gemakkelijker
 3. @Jesssi ja ik heb er heel erg zin in. Heb de laatste tijd mijn training omhoog gegooid, dus heb nog meer van mijn bors ten af getraind. Dus ik weet dat ze zoveel mooier gaan worden. Het enige waar ik me zorgen over maak, is dat ik weer vrijgezel ben na een relatie van 14 jaar en dus alleen woon. Ik zal dus best wel op mezelf zijn aangewezen. Mijn beste vriendin gaat mee en slaapt ook bij me de eerste nacht en helpt me met douchen enzo. Maar ik moet best nog wel wat voorbereiden voor de operatie, ik heb wel losse hulp van vrienden en hoef maar te bellen en ik krijg hulp, maar heb dus niet de eerste week iemand vast bij me. Moet allemaal wel lukken, maar toch maak ik me daar het meeste zorgen over.
 4. @Jesssi Nog een week voor jou!!! Rete spannend!
 5. @sophieberry Dat is wel handig zo'n vriendje, ik heb de mijne net de deur uit gezet. Hahaha misschien had ik beter nog even kunnen wachten dan Ik ga bij de Velthuis kliniek bij Laura Zaal
 6. @Jesssi Wat goed!! Ik wil wel graag toegevoegd worden. Hahahaha ik ga binnenkort als ik de 'ballen' heb, ook mijn before foto's plaatsen
 7. @sophieberry Ik heb je toegevoegd! Ik krijg 445cc. Heb je geen problemen gehad met de rugsluiting? Ik denk dat ik ook voor een extra sportbh ga, ik sport veel, dus dan heb ik er inderdaad later nog wat aan. Hahaha we moeten straks allemaal nog genoeg geld uitgeven aan bh's enzo!
 8. @Maaike1 Wat leuk dag jij ook door Laura bent geopereerd. Ik wordt de 8e door haar geopereeerd. Ik ga zeker even kijken naar die YouTube filmpjes die je noemt, ik kijk er zo tegenop om zo lang niet te sporten. Mag ik misschien meekijken in je album? Groetjes Sandra
 9. @sophieberry Wauw! Mooie borsten, echt een mooie maat en je litteken ziet er zo mooi rustig uit! Als je het leuk vind kan ik je ook toevoegen aan mijn album, ik ga straks ook foto’s plaatsen na mijn BV. Ja ik heb er enorm zin in, ben mijn huis al aan het voorbereiden, mijn magnetron lager gezet. Eten in de vriezer. Kan niet wachten! Fijn dat het zo’n goede bh is, maar jij hebt toch ook nog een carefix gekocht, hoe vind je die? De moeite waard om die ook nog te kopen?
 10. Peanut82

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Kelly_E Ja lastig omdat je wel wat borst hebt, maar niet bovenop. Je wil natuurlijk niet de randen gaan zien van de implantaten. Ik denk dat je hier echt op het oordeel van de PC moet afgaan en natuurlijk op je gevoel wat je bij de PC hebt. Heel veel succes met je consulten, ben heel erg benieuwd wat beide PC's gaan adviseren. Maak wel even een vragenlijstje voordat je gaat, dat was ik nl de eerste keer vergeten
 11. Peanut82

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Kelly_E Bedankt voor het toevoegen! Inderdaad lastig kiezen of het dual plane of voor de spier moet worden. Ik hoop dat je een goed advies krijgt op je consult. Ik ben blij dat ik alleen maar de maat moest kiezen, vond ik al moeilijk genoeg. Wanneer ga je op consult?
 12. Peanut82

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  @Kelly_E Ik ben nou eigenlijk ook wel benieuwd, mag ik ook meekijken in je album? Groetjes Sandra
 13. @sophieberry Weet jij welke bh je meekrijgt van de Velthuis kliniek? Is het een fijne?
 14. Peanut82

  BV Velthuis Kliniek Laura Zaal

  Jaaah 8 oktober is het zover! Mijn BV, ik krijg mentor 332, 445cc anatomisch.
 15. Peanut82

  Hoe snel hersteld voor vakantie? +voor/na fotos

  @vuurzonnetje Superspannend vrijdag al! Gek he, de hele tijd denk je, wat duurt het nog lang en dan opeens gaat het heel erg snel! En inderdaad je niet meer druk maken! Leuk, ik ga je volgen! Oh hahaha ik volgde je al!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×