Ga naar inhoud

jennifer : 19 april 2010 : Dr. van Onselen : ACCZ


Gast jennifer_whatever

Aanbevolen berichten

Excella,

ik heb niet vier maanden geleden een kind gehad, hahaha, wel bijna 8 jaar geleden...je bedoelt Marjolein, die heeft 4 maanden geleden een keizersnede gehad en krijgt nu een BV.

Tja, bij mijn eerste BV was mijn zoontje 1,5....De enige reden die ik kan bedenken om niet heel snel na een bevalling een BV te doen is als je bijvoorbeeld nog borstvoeding geeft of ontstoken borsten hebt. Jullie weten misschien wel van mijn problemen aan mijn linkerborst. Toen ik borstvoeding gaf, dus voor mijn eerste BV, was mijn linkerborst ontstoken, de tepels deden zo zeer dat ik moest stoppen met de borstvoeding. Dezelfde borst heeft mij later nog veel problemen gegeven ondanks dat ik na het stoppen met de borstvoeding meer dan een jaar heb gewacht met mijn BV.

Of er een relatie is weet ik niet en ik zal het ook nooit weten. Wanneer het misgaat en er complicaties zijn sta je er meestal wel ALLEEN voor. Bewijzen kun je niets....je zit zelf met de ellende. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen gewoon goed!

Wonderbaarlijk lichaam hebben we, dat we zulke vreemde objecten in ons lichaam kunnen opnemen zonder al te veel problemen.

Maar verder kan ik niets bedenken waarom je niet een paar maanden na je bevalling een BV zou kunnen doen.

Groetjes,

Yasmin

als je bij de borstvoeding een borstontsteking heb gekregen heb je dan ook meer kans dat het straks wat minder snel gaat met het herstel?

heb zelf namelijk 4 keer borstontsteking gehad en dat is geen pretje

hoop dus echt dat dat niks hoeft te beteken voor de bv het is nu een jaar geleden da ik borstvoeding heb gegeven

Jennifer heel veel suc6 vandaag

hoop snel een verslag van je te lezen hoe het is gegaan

Rebecca

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefelici :1boobs:!!!! :D Hopelijk valt de pijn een beetje mee voor je.

Wens je alvast een goed herstel en veel mooie gevulde bikini's toe :2:

Las trouwens net dat je t had over het raden van cups van mannen. Heb ik gister gedaan!! :4: Stond bij mijn vriend zn voetbalwedstrijd te supporteren en de keeper van de tegenpartij had toch grote!!! Denk dat wij zelfs met onze nieuwe boobies nog niet eens bij die van hem in de buurt zullen komen :4: lol

Link naar reactie
Delen op andere sites

Proficiat!!! Hopelijk is alles goed meegevallen en heb je niet te veel pijn! Een heel goed herstel toegewenst en nu genieten van het laten verwennen!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hey meid

van harte gefeliciteerd met je :1bouncingboobs:

echt supper dat het achter de rug is

nu hopen dat de pijn als je die hebt snel weggaat en dat je lekker kan gaan genieten van je nieuwe boobs

heel veel beter schap

Rebecca

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast jennifer_whatever

Hoi meiden, bedankt voor alle berichtjes!

Nou ik heb ze hoor! :D Hier volgt even een verslag over hoe het ging enzo :)

Maandag om 9 uur moesten we in Bocholt zijn, en dus gingen we half 9 rijden. Echt ideaal dat we er een nachtje zijn blijven slapen, scheelt echt zo veel gedoe! Nou uiteraard nog te vroeg, dus even zitten wachten in de wachtkamer. Toen werd ik gehaald door de allerbeste assistentie ever, wat een topmens! Vervolgens moesten de kleertjes en piercing uit, maar dat ding zat goed vast zeg! Even schoot het door me heen dat het allemaal niet door zou gaan omdat dat rotding niet uit zou gaan haha maar gelukkig zei de pc dat ze dat ding tijdens de operatie los zouden kunnen maken en anders los kunnen knippen.

Toen ging ie met een stift aan de slag en toen werd ik opeens heel erg bang dat, omdat ik niet goed stil kan staan, de tekening en ook het resultaat zou verpesten. Wat een doos he :P

Vervolgens mocht ik gaan liggen, kreeg ik een infuus en werd ik onder narcose gebracht. Heel raar om jezelf zo snel weg te voelen zakken zeg :)

Toen ik bijkwam in een andere kamer keek ik naar beneden en begon meteen keihard te huilen, dus het personeel kwam snel naar me toe om te vragen wat er mis was, maar het waren natuurlijk tranen van geluk! :D want daar zaten ze dan! Raar is dat zeg! :D

Toen werd ik weer naar een andere kamer gereden en daar kwam mn vriend ook snel naar toe. En eigenlijk ben ik daar heel de dag gebleven, van s ochtends half 11 ofzo, tot s avonds half 10 :( In het begin dacht ik echt dat het een eitje was, en dat het zo meeviel. Laat mij maar gewoon meteen naar huis gaan! Maarrr al snel bleek dat niet echt te gaan want ik werd met het oefenen om te gaan staan kotsmisselijk en spuugde mezelf dus leeg. Toen kreeg ik een infuus, t duurde best lang voordat die er helemaal in zat, maar helaas niet zo lang voor die er weer uit was, ik moest dus weer spugen. Gelukkig mocht ik toch nog naar huis als ik maar genoeg dronk.

De rit naar huis was een hel zeg. 2 uur lang in een niet zo comfortabele autostoel waarin je elk hobbeltje kan voelen... pijnlijk!

Nou de eerste paar dagen en nachten waren echt geen pretje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er een beetje op verkeken heb. Nu gaat het wel al een stuk beter. De pijnlijke druk is al een stuk minder, THANK GOD, ik heb af en toe wel pijnscheuten in mn borstspieren, of een vlaag van wondpijn maar het is te doen. En het is het natuurlijk gewoon waard :D Ik durf nog niet echt te kijken, gister heel voorzichtig gedoucht met beha aan maar dan zonder die band. Echt heel eng om dat ding af te hebben, ik verwachtte bijna dat die protheses naar boven zouden schieten ofzo :S

Slapen gaat ook al iets beter maar jezus wat mis ik het op mn zij liggen en gewoon plat liggen enzo!

Misschien dat ik vandaag even ga spieken zonder beha, als ik het durf dan :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee Jennifer!

Erg leuk om je verslagje te lezen! Wel vervelend voor je dat je daar zo lang moest blijven en zo misselijk was. Had je daar van tevoren geen medicijnen voor gehad? Ik heb 2 pillen gekregen die ik 2 uur voor de operatie in moet nemen. In ieder geval fijn dat het nu wat beter met je gaat! Vroeg me af, waarom je met de bh aan ging douchen? Moest dat? Of vond je het eng om hem af te doen? Nou, succes met je herstel! Gaan we ook nog foto's bewonderen?

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast jennifer_whatever

De beha mocht af hoor, maar ik durfde het echt niet :blush:

Nou, ik heb net gekeken en wat foto's gemaakt! Haha mn vriend bleeeef maar zeuren 'mag ik ze zien, alsjeblieft? mag ik ze zien?' net een klein kind haha maar ik was zelf ook te nieuwsgierig geworden. En jemig wat een opluchting om ze gezien te hebben zeg! ik verwachtte 2 hele lelijke borsten maar ik vind ze nu al super mooi!

ze zijn natuurlijk erg rond en opgezwollen maar ik herken mn kleine borstjes er nog in! das natuurlijk logisch, maar ik verwachtte dat ze onherkenbaar zouden zijn en raar... maar het is gewoon nog steeds van mij! :) het voelde nog steeds bekend, echt zo leuk! :D mn vriend en ik zijn totaal gerustgesteld!

k zal ze snel in een album zetten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig ben je tevreden! Ik kijk nu al uit naar je foto's dus als je ze online hebt kom ik wel even spieken als je het goed vindt.

Te aftelplaatje klopt niet er staat only 11 monthes, 3 weeks and 5 days. hahah is 'ie weer opnieuw gaan aftellen voor 2011?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Jennifer,

Leuk je verslagje te kunnen lezen, maar dat je wel 4 dagen hebt gewacht om je nieuwe aanwinsten te bewonderen, zou ik niet gekund hebben hoor! Zo'n schrik dat het zou tegen vallen? Nou, gelukkig viel dat even mee zeg! Ben ook wel heel benieuwd nu hoor, dus als je 't goedvind mag ik dan je link of ww?

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.