K-tje

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About K-tje

Recent Profile Visitors

128 profile views
  1. Ja dat heb ik ook, op de foto - en dan vooral in selfie stand- schrik ik me kapot. Als ik in de spiegel kijk zie ik het maar een beetje. Het is mooier dan het was, dat sowieso, maar ik ben nou eenmaal niet gauw tevreden en heel ongeduldig. Denk dat die combinatie nu ff niet zo handig is... Ook had ik vooraf nauwelijks ongelijkheid: iig niet in tepelhoogte, wel ietsje in formaat wat me zelf nooit opgevallen was maar dankzij meerdere consults duidelijk werd. Heb 9 weken na de operatie de situatie besproken met de kliniek en omdat ik enorme zwelling en flinke blauwe plekken had aan de rechterzijde vermoed de chirurg hier meer littekenweefsel wat het zakken van het implantaat tegenhoudt. Zou kunnen, maar heb nu (12 weken PO) inmiddels ook de kliniek gemaild wat nu realistisch om te verwachten. Thanks voor je reactie, ik moet t maar afwachten. Mochten er dames zijn die zich herkennen in mijn situatie: ik zou het fijn vinden van je te horen :-)
  2. Thanks voor je reactie. Ja heb je ook gelijk in, maar dat verschil wordt veroorzaakt door dat t implantaat net iets hoger zit, zo'n 8 mm. Niet door een eigen ongelijke voorsituatie en dat is precies waar door ik er geïrriteerd van ben. Tepels zitten daardoor ook niet mooi op gelijke hoogte, scheelt die 8 mm. Ik hoop nu steeds dat die rechter gewoon nog zakt. Maar lijkt mij zo onwaarschijnlijk... Is het bij jou wel gelijk(er) gekomen? Groetjes!
  3. Ik heb daar ook last van. Scheelt slechts paar mm maar stoort me mateloos. Kan dat nog goedkomen? Ik ben 27 mei geopereerd.