ProjectX

Silver Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About ProjectX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Veerveertje goed idee, dankje! Waar had je die foto's vandaan gehaald? Op google vind ik ze niet zo.. zal eens kijken ook bij klinieken op instagram. @Elize89 @Beyonce heb jullie toegevoegd! Staat nog niet zoveel in hoor.. maar dat komt nog wel na de operatie πŸ€—
 2. @bent001 ja scheelt zeker een hoop! Vriendin van mij zei laatst 'wow je bent gewoon de helft van wat je was' haha. Wel weer leuk om te horen ook! A.s. maandag mijn consult staan om nog vragen te stellen en te passen. Heb er onwijs veel zin in!! D-day komt steeds dichterbij! De vragen die ik tot nu toe nog heb zijn: - Max aantal cc's die erin kunnen voor de spier - Nog twijfel motiva/mentor ivm rimpels bij mentor en/of randen bij motiva - Breedte en projectie vd protheses - Dieper hechten of dat mogelijk is ter voorkoming dat ze sneller gaan 'hangen' En wil nog voorbeeldfoto's vd arts zien en vragen of ze aan 3D projectie doen. Alweer een hele waslijst. Jullie nog tips/aanvullingen?
 3. @Beyonce 3 maanden van te voren is echt priiiiima! Ja wel gelijk heel spannend, over 2 weken al! Maar als je er een goed gevoel bij hebt moet het ook goed komen! ☺️ Ja ik heb een topic bij operatieverslagen staan, ga bij Klaver kliniek bij dr. Bodde. Heel spannend! A.s. maandag nog even passen en dan alles 100% vast leggen. Ik ga je even volgen, dan kan ik je updates makkelijker zien.
 4. @Beyonce Ja die goede en ook slechte verhalen maken het erg ingewikkeld, daar had en heb ik nog steeds ook wel moeite mee. Maar goed, het is net zoals met producten.. er is altijd wel iemand ontevreden. Meestal hoor je de succesverhalen ook niet. Mooi aantal cc, ben heel benieuwd hoe het resultaat gaat zijn! Leuk! Ik zou zo ver mogelijk van je vakantie af plannen en dan gaan voor 12 maart, maar dat is persoonlijk. Dan hebben ze de meeste tijd om in te dalen, zeker als je dual plane gaat. Ik ben nog niet geweest, ik word 31 maart geopereerd. Geloof me, zodra je het aan je ouders hebt verteld valt er zo'n last van je schouders, dat is zo fijn!
 5. Oh goeie tip ja van de wegwerpwashandjes, ga ik eens naar kijken! Denk dat ik ook naar de kapper ga, zie mijn vriend echt nog niet mijn haren wassen.. dan blijft er niks van mijn haar over denk ik πŸ˜‚ Wat zal het heerlijk zijn als je weer in bad kan! Nog even volhouden!
 6. Hi meis, ik val ook even binnen. Fijn dat je consult zo goed beviel, een goed gevoel is onwijs belangrijk zo heb ik mijn pc ook uitgekozen. Eerlijk advies is het beste wat je kan krijgen! Voor welke protheses heb je gekozen en ga je voor voor of achter de spier? Dat kon ik even niet terugvinden in je topic. Herkenbaar die stress nu het allemaal zo kort dag is voor je gevoel. Ik weet niet wat de exacte datum is, maar ik zou eerst met je werk proberen vrij te regelen. Je bent ook niet verplicht te vertellen waaraan je geopereerd wordt, dus niet doen als je dat nog steeds niet wilt. 😊 Als dat geregeld is kan je het beste gewoon open en eerlijk tegen je moeder zijn, ik heb gewoon op tafel gegooid dat ik mijn borsten na afvallen niet meer mooi vind en ze ga laten doen. Toen begreep mijn moeder wel waarom. Uiteindelijk zijn ze alleen maar bezorgd. Ben heel benieuwd naar je vervolg!
 7. @Elize89 heb even je verhaal gelezen, fijn dat je operatie goed is gegaan en het herstel tot nu toe ook! Lijkt me idd wel zwaar/lastig met 4 jonge kinderen om je heen. Slim dat je eerst naar je ouders bent gegaan. πŸ˜‰ Goed opletten dat je toch wel je rust pakt wanneer het dan kan.. maar blijft moeilijk. Gaat het slapen al wat beter? Mag ik trouwens meekijken in je album, ben wel benieuwd..
 8. Wat fijn dat het zo goed verloopt! Hoop dat het bij mij ook zo gaat haha.. Heb je nog een nieuwe foto hoe het nu is zonder de pleisters erop? Mag je nu wel gewoon douchen? Hoe deed je dat eigenlijk hiervoor, want je littekens mogen 2 weken niet nat worden toch? Het enige waar ik bang voor ben is idd dat mijn omgeving het heel erg gaat zien. Hoop dat het meevalt, net zoals bij jou!
 9. Wat spannend Parle, bij Nio ben je in goede handen als ik van alle verhalen hier op het forum mag uitgaan! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. πŸ˜ƒ
 10. Hi meid, ik zag dat je ook op de planning staat voor 31 maart, ik word die dag ook geopereerd (bij Klaver klinieken) en vind het wel leuk om jouw ervaring te lezen. Wellicht kunnen we elkaar een beetje oppeppen de dagen erna. πŸ˜‚ Goed dat je nog een 2e consult hebt ingepland, ik heb mijn 2e consult op 2 maart staan ook om nog even te passen etc.
 11. Je hebt de eerste dagen wel een soort korset om dat geeft wel veel stevigheid gelukkig! Maar goed, draaien was geen pretje evenals opstaan. Leek wel 80.. 🀣 Nee ik heb geen overtollige huid oid, maar komt denk ook omdat ik jong ben en was niet zó zwaar. Ben +/- 25 kg kwijt nu, maar was gelijkelijk verdeeld. Heb hem ook niet vergoed gekregen.
 12. @polemommy @bent001 daar zie ik als zijslaper ook het meest tegenop.. krijg al rugpijn als ik gewoon een halve nacht op mijn rug slaap. Toen met mijn bypass was dat ook echt ver-schri-kkelijk. We moeten wat over hebben he voor mooie boobies πŸ˜†πŸ˜…
 13. Ja als je weer heel veel gaat sporten en afvallen snap ik dat je het risico niet wilt nemen dat de randen zichtbaar worden, dan is dual plane een betere optie zoals je nu hebt. Welke prothese heb je nu? Je kan wellicht kijken voor de motiva en dan de full voor meer projectie boven, maar daarbij kan @best_boobie je beter helpen. Ik ga 31 maart, voor de spier en twijfel nog tussen mentor of motiva. Heb 375cc van mentor gepast en dat vond ik mooi, maar heb hier en daar nog wat vragen. 2 maart gat ik terug op consult daarvoor.
 14. Hi meid, kan me goed voorstellen dat je je borsten wat meer bij elkaar zou willen hebben als ik de foto's zo zie. Op het forum hoor je veel over Nio, ik weet wel dat hij niet meer in het OLVG opereert dus de intakes die in het OLVG zijn worden ook geopereerd in PMC Rotterdam. Dat was althans wat de kliniek mij kon vertellen. Ik zelf ga niet naar Nio maar naar dr. Bodde van Klaver klinieken, wellicht dat je daar ook nog even kan kijken. Ga zelf enkel voor een bv, dus geen wissel. Wel heeft @Ld1234 een wissel ondergaan, wellicht dat zij je wat meer kan vertellen. En waarom kijk je niet of ze voor de spier geplaatst kunnen worden of heb je daar niet genoeg weefsel voor? Liefs!