ProjectX

Silver Member
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About ProjectX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kleine update: ☺️ Mijn operatie was verzet naar 14 april maar gaat ook niet door vanwege de verlengde maatregelen, hier had ik al rekening mee gehouden. Dus voor nu staat hij ingepland op 10 juli, omdat ik 1 mei met een nieuwe baan start en niet wil dat die wéér verzet gaat worden.. Mocht 10 juli met mijn werk niet lukken dan kan het ook 25 augustus. Maar voor nu hoop ik dat juli wel gaat lukken, dan neem ik gewoon 2 weken vakantie op.
 2. Ziet er al veelbelovend uit meid, nog even iets meer indalen! Geduld hebben haha ?
 3. Wow ik heb even je hele topic doorgelezen en wat erg dat je dit hebt moeten meemaken! Dit gun je niemand. Zoals de rest van de dames heb ik echt bewondering voor hoe je hiermee omgaat!! Zo nuchter, telkens een update, heel transparant. Petje af meid ❤️ Fijn dat de operatie goed is gegaan en het ziet er met de drain zo al rustiger uit dan hoe het was. Ik heb ook ooit zo’n drain gehad bij mijn GBP, was toen een hele lange sliert achteraf.. gek gevoel als ze die weghalen. Ik duim voor je dat dit goed hersteld en je zo snel mogelijk weer een nieuwe prothese kan krijgen! In de tussentijd mag je je lekker laten verwennen inderdaad.
 4. ProjectX

  Corona

  jeetje, ook heftig! Alles goed gegaan? Beterschap voor nu ? Ik heb zelf de normale griep (denk ik) gehad vorige week. Nu weer helemaal fit en gelukkig geen Corona.
 5. Whaaa wat zijn ze mooi!! ?? Lekker dat je ook weer aan het sporten bent!
 6. Ik heb even in je album gekeken en ik vind ze er mooi/goed uitzien hoor! Kan alleen je litteken nog niet goed zien door het licht.
 7. Wat fijn dat het zo goed met je gaat en je al zoveel zelf weer kan! Eindelijk iets positiefs in deze gekke tijd. ? Spannend dat je donderdag eindelijk kan spieken hoe ze eruit zien, nog eventjes volhouden! Mijn operatie is vooralsnog 14 april, maar we gaan het zien..
 8. Fijn dat je herstel zo goed gaat zeg! Op de foto's zien ze er ook al echt heel mooi uit!! ? Hopelijk wordt je niet ziek nu! @Charlie1 heb jij ook een album? Ben wel benieuwd naar je lift, die krijg ik zelf namelijk ook.
 9. Gaat de goede kant op als ik je foto's zo zie! Fijn dat de arts ook tevreden was. Gaat dus wel even duren voordat je het uiteindelijke resultaat bereikt hebt. Zie je die band niet heel erg zitten onder je kleren? Dat lijkt mij lastig met werk, alhoewel nu met thuis werken (als je dat doet) niemand het ziet.
 10. ProjectX

  Corona

  @Special-Me de 31e bij Klaver Klinieken. Hun personeel moet gaan helpen in de ziekenhuizen. @polemommy Kijk eens aan, positief bekijken!
 11. ProjectX

  Corona

  Mijn operatie is zojuist verplaatst naar 14 april (met de hoop dat het dan door kan gaan)..
 12. ProjectX

  Corona

  Vakantie uren kunnen ze niet verplichten inderdaad, zou mooi zijn zeg. Werktijdverkorting kost de werknemer als het goed is geen geld. Het UWV vult de werkgever dan aan bij de uren die de werknemer niet meer voor de werkgever kan werken, omdat er te weinig werk is. Krijg dan in principe gewoon geld van mijn werkgever, maar die krijgt het dan weer van het UWV. Zoiets is het.. weet er ook niet helemaal het fijne van.
 13. @Nog even wachten @Charlie1 @Bridgett ik heb jullie toegevoegd dames!