ProjectX

Silver Member
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ProjectX last won the day on September 11

ProjectX had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

5 Followers

About ProjectX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoop dat alles goed is gegaan met je operatie! Ben benieuwd wat het geworden is. Alvast heel veel succes met het herstel ☘️😊
 2. @AMST wat een leuk, enthousiast verhaal om te lezen haha! Krijg er een lach op mijn gezicht van. Fantastisch die cocktail πŸ˜‚! Fijn dat je geen tot weinig last hebt afgezien van het drukkende gevoel. Ik moest de oxycodon innemen voor het slapen gaan 22.00 en β€˜s ochtends 08.00. In de nacht vond ik dat toch wel erg prettig. Maar laten we hopen dat het zo goed bij jou blijft gaan!! Lekker genieten van je meiden! πŸ₯°πŸ₯°
 3. Och meid zo herkenbaar... snap heel goed dat je meer wilt doen dan eigenlijk mag. En zeker even je kleine mannetje knuffelen (en de grote natuurlijk ook 😜). Voelen ze ook als beton als je wakker wordt? Bij mij is dat namelijk een teken dat ik te veel doe. Als ik zit heb ik er geen last van. Mijn arts zei dat de wond van binnen echt nog niet genezen is dus hou dat voor ogen.. uitwendig is 1 maar inwendig is 2. πŸ™πŸΌ Knuffel!!
 4. @Petra84 ja snap ik! Na een week ben ik denk gestopt met de paracetamol.. maar slaap nog altijd wat rechterop en met voedingskussen πŸ˜… Plat liggen vind ik echt nog niet fijn!
 5. Ja fijn dat je man thuis is, wat een luxe! Mijne ging gewoon werken hoor.. maar die is zelfstandig ondernemer dus dat snap ik wel. πŸ˜… Gelukkig had ik een hele lieve moeder. Slaap je wel met het voedingskussen? Dat vond ik echt een wereld van verschil. En je wekker zetten voor medicatie. Als de kids maar voorzichtig met je doen. Ze zijn vast lief voor je ☺️
 6. @AMST fijn dat alles goed is gegaan! Zo lekker naar huis en herstellen β˜˜οΈπŸ€—
 7. @Petra84 fijn dat het goed met je gaat! En het drukkende/stekende gevoel hoort erbij. Wordt na verloop van tijd wel minder. Hoe vinden de kids het dat je niks kan doen? Heb je het ze eigenlijk verteld?
 8. @Kaya74 leuk om even jouw topic door te lezen op de vroege ochtend. Zie dat je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt voor 450 full. Gaat denk erg mooi zijn. Hoewel ik jouw borsten nu ook al mooi vind zeg! 😊 Je had mijn album al gezien maar om je een idee te geven ik ben 1.80 en 83/84 kg schommel een beetje met de dag. Over precies een week is het jouw dag, spannend! Ben je zenuwachtig of heb je zoiets van is de 2e keer komt helemaal goed? liefs!
 9. @Mar1986 Spannende dag, heel veel succes! ☘️☘️ Ik zie dat je ook een lift krijgt. Gaat vast heel mooi worden. Mocht je een idee willen hebben hoe dat eruit ziet wil ik je wel toevoegen aan mijn album. Heb 25/8 een lift gehad en 360cc motiva demi. Geef maar een gilletje als je dat wil.
 10. @lauralaura hoe gaat het met je? Ze worden met de dag mooier als ik zo in je album kijk! Steeds natuurlijker 😍 Dat was ook wat je wilde toch?
 11. Ik heb je toegevoegd, mag ik bij jou ook meekijken? Hoe gaat het nu met jou? Nog last ergens van? πŸ˜ƒ
 12. Nieuwe update in mijn album dames πŸ˜ƒ pleisters zijn eraf! @Zoemertje oh ja wellicht komt het als die pleisters eraf zijn.. even laten zitten kan geen kwaad. Ben dat rugslapen nu echt wel beu πŸ˜‚ maar als ik een beetje ga verliggen doet dat zeer.. dus moet er nog even aan geloven.
 13. @AMST ja snap ik! Lekker nog even soppen vandaag en dan morgen alles op je af laten komen. Ik kreeg ook Oxycodon ipv tramadol, daar had ik geen last van, ging super! Mocht je nog nieuwsgierig zijn ik heb een nieuwe update geplaatst in mijn album, gisteren zijn de pleisters weggehaald. Als ik je niet meer spreek heel veel succes morgen vroeg!! 😘☘️