Jump to content

Happy100

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Happy100 last won the day on March 18 2020

Happy100 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

3 Followers

About Happy100

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. o zie je berichtje nu pas 😊 Met mij gaat het goed. Nu 7,5 weken PO. Heb na 6 weken 2 beugelbh's gekocht in speciaalzaak maar merk dat ik ze toch nog niet de hele dag aan kan, het gaat irriteren, aan de zijkanten en aan de onderkant, dus dan trek ik vervolgens maar weer mijn 'oude' sportbh's aan van de kliniek. Waar ik inmiddels de deuken van in mijn schouders heb staan 😩maar toch zitten die nog steeds het beste. Ik slaap er s nachts ook mee en op mijn zij slapen lukt ook nog niet. Ik probeer het wel maar het voelt heel ongemakkelijk. Mijn borsten zijn gewoon nog supergevoelig maar ik ben erg b
 2. @Nog even wachten nou dat zou toch wel fijn zijn als je vakantie door zou kunnen gaan, dat heb je wel verdiend. Even bijtanken 😊
 3. En zou het straks bij de hersteloperatie van je andere borst niet al sneller resultaat geven? Omdat je al 4 weken PO was, zit er toch ook al wat meer onderpool in.
 4. Jeetje @Nog even wachten ik heb net even je foto's bekeken maar je 'goede' borst is echt al prachtig geworden! Als ik dat vergelijk met de beginsituatie dan is het al heel erg veranderd. Echt vakwerk!
 5. nee inderdaad, alleen lichte dingen tillen, maar stofzuigen en een zware pan afgieten en zo doe ik ook nog niet. Mijn lijf geeft het inderdaad aan, ik was vanavond even een tijdje aan het sorteren in mijn kledingkast (echt een puinhoop daar) en krijg dan toch al snel last van 'harde' borsten haha. Bovendien, zo soepel zijn ze nog niet, ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ze echt zachter worden. Ik zal binnenkort wel weer eens een paar foto's plaatsen. Ik heb mijn vorige album verwijderd, wilde een paar foto's wijzigen (van voor de operatie) maar dat lukte niet (en BB had in die week aa
 6. De eerste twee weken heb ik eigenlijk niets gedaan, mijn partner deed alles in het huishouden. bij de controle na 2 weken zei van der Pot dat ik wel wat meer mocht bewegen, ik mocht als ik dat wilde op mijn zij gaan slapen en mijn armen wat hoger doen ( maar niet meteen de zonnegroet zei hij 😁) en ook weer proberen te fietsen en autorijden. Maar ik voelde me daar toen echt nog niet toe in staat. En door de Corona situatie werk ik thuis en kom ik bijna de deur niet uit. Dus fietsen en autorijden was niet perse nodig en dus ook nog niet gedaan. En over anderhalve week zit ik op 6 weken en zou ik
 7. Hi, ik heb een vraag, ik ben nu 4,5 week PO. Mijn herstel verloopt wel goed ook al is het allemaal nog heel gevoelig, vooral de rand van de sportbeha op de littekens. Ik weet dat je de eerste 6 weken niet mag tillen. Maar wat verstaan jullie onder tillen? Dus hoe zwaar? ik bedoel, de waterkoker gebruiken is ook tillen.... Wat voor dingen doen/deden jullie al in het huishouden in deze periode?
 8. wat een ongelofelijke pech.... maar het komt goed hoor, ook al is dat voor nu een schrale troost. Je weet inmiddels hoe mooi het kan worden, en dat gaat het ook weer worden. Voor nu veel sterkte en beterschap ?
 9. ach jeetje wat ontzettend k.. voor je! Ik schrik er van! Hopelijk kan de prothese blijven zitten en kunnen ze het gewoon goed spoelen en zo. Ik duim voor je!!
 10. wow, echt een ieniemienie litteken zeg, heel netjes ! En het zal wel een bevrijding zijn nu dat verband er eindelijk af mocht ?
 11. o wat fijn dat het zo goed gaat! bij mij gaat het ook goed, ik heb vandaag mijn controle afspraak telefonisch gehad (2 weken PO). In verband met de corona crisis was het telefonisch, maar ik heb alleen maar oplosbare hechtingen dus geen probleem. Ik had van te voren een paar foto's gestuurd. Ik mag voorzichtig weer beginnen met autorijden en fietsen. En ik hoef niet perse meer op mijn rug te slapen, mag ook op mijn zij als dat lukt. Iedere PC zal hier zijn eigen ideeën over hebben. Anders bel je toch nog met de kliniek, om te vragen of je al op je zij mag slapen?
 12. heel mooi @Elize89 ! leuk he, eindelijk kun je dan weer mooie lingerie kopen ? En wat een mooi figuur heb jij zeg, na 4 zwangerschappen!
 13. hey @Clautje82 inmiddels zijn alweer een week verder, hoe gaat het nu met je?
 14. ja wat gaat dat al goed met je littekens! En dat helemaal indalen zal nog wel een tijdje duren. Maar in je kleding zie je dat niet neem ik aan, daar zie je alleen maar extra volume ? Wanneer gingen jouw hechtpleisters eraf?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.