Happy100

Gold Member
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Happy100 last won the day on March 18

Happy100 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

3 Followers

About Happy100

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wat een ongelofelijke pech.... maar het komt goed hoor, ook al is dat voor nu een schrale troost. Je weet inmiddels hoe mooi het kan worden, en dat gaat het ook weer worden. Voor nu veel sterkte en beterschap 😘
 2. ach jeetje wat ontzettend k.. voor je! Ik schrik er van! Hopelijk kan de prothese blijven zitten en kunnen ze het gewoon goed spoelen en zo. Ik duim voor je!!
 3. wow, echt een ieniemienie litteken zeg, heel netjes ! En het zal wel een bevrijding zijn nu dat verband er eindelijk af mocht 😁
 4. o wat fijn dat het zo goed gaat! bij mij gaat het ook goed, ik heb vandaag mijn controle afspraak telefonisch gehad (2 weken PO). In verband met de corona crisis was het telefonisch, maar ik heb alleen maar oplosbare hechtingen dus geen probleem. Ik had van te voren een paar foto's gestuurd. Ik mag voorzichtig weer beginnen met autorijden en fietsen. En ik hoef niet perse meer op mijn rug te slapen, mag ook op mijn zij als dat lukt. Iedere PC zal hier zijn eigen ideeën over hebben. Anders bel je toch nog met de kliniek, om te vragen of je al op je zij mag slapen?
 5. heel mooi @Elize89 ! leuk he, eindelijk kun je dan weer mooie lingerie kopen 😃 En wat een mooi figuur heb jij zeg, na 4 zwangerschappen!
 6. hey @Clautje82 inmiddels zijn alweer een week verder, hoe gaat het nu met je?
 7. ja wat gaat dat al goed met je littekens! En dat helemaal indalen zal nog wel een tijdje duren. Maar in je kleding zie je dat niet neem ik aan, daar zie je alleen maar extra volume 😁 Wanneer gingen jouw hechtpleisters eraf?
 8. Happy100

  Corona

  @bent001 heftig hoor, pfff...veel beterschap!
 9. @Clautje82 lekker liggen is inderdaad een uitdaging, een beetje rechtop met veel kussens werkt voor mij het beste. Succes met je herstel!
 10. ja, op dit moment voel ik niet echt de behoefte om mijn borsten op te tillen 😬 Hopelijk gaat dat binnenkort wat beter. Dus jij hebt nu telefonisch, dat zal ik straks ook wel hebben dan, het is wat het is.. Op dit moment ben ik heel blij met het resultaat. Als mijn littekens maar goed genezen, daar heb ik nu geen zicht op. Maar er is tot nu toe geen wondvocht uit gekomen en ik voel me wel oké, voor het eerst zonder paracetamol vandaag.
 11. Ik zou vrijdag de 27 een controle afspraak hebben maar ik kreeg vandaag een sms dat de afspraak is gecanceld.. en dat als er meer bekend is ze contact met me opnemen voor het plannen van een nieuwe afspraak. Tja, vervelend maar ik ben in ieder geval nog heel blij dat mijn operatie doorging.. ik denk dat ik afgelopen donderdagmiddag voorlopig even de laatste was die door van der Pot is geopereerd (althans, voor iets cosmetisch, dus niet spoedeisend of iets dergelijks). Ik vind het nu alleen lastig om mijn operatiewonden te bekijken, ze liggen echt diep in mijn borstplooi en ik vind het eng op mijn borst echt op te tillen, is ook nog heel hard (en deels gevoelloos) dus ik dacht, fijn als er volgende week daar even goed naar gekeken wordt..
 12. ja hoor, ik heb je toegevoegd. het verschil tussen de 550 cc en de 625 zit m in de vorm volgens mij, de 550 cc is de full en de 625 cc de demi, toch?
 13. Daar sluit ik me bij aan, deze bh zit echt heel fijn, ik heb deze in maat M.