Ga naar inhoud

Jess_

Leden
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Jess_

  1. 15 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Heel herkenbaar hoor.  Ik kwam van een 85b en met 550cc ben ik naar een 85f of 85g gegaan (scheelt per merk). Zelf vind ik het een grote d lijken.  Als ik mijn bh's kijk lijken het net tenten ( wel fraaie tenten 😊). Borsten met protheses hebben nou eenmaal een grotere cup nodig.  Dat komt deels omdat ze vormvaster zijn dan reguliere borsten. Dus kies de maat die gewoon goed bij je past.  

    Op het forum noemen we het ook wel het kleinetietensyndroom, dat je ze eigenlijk wel groter had gewild.

    Haha fraaie tenten🤣🤣

    Ik heb echt het kleinetietensyndroom haha.  Ik hoor mezelf nog tegen de PC zeggen: ik wil ze niet te groot!!🤣

  2. 17 uur geleden, GlitterMermaid zei:

    Ik moet dit nog gaan mee maken.. ik ben 3.5 week PO maar had mijzelf al opgemeten en kom dan op een C uit. (Onder de borst en rondom de borst gemeten) Ik kom van een kleine B en heb 600cc, logisch is het niet. 😂

    Omvang met 1.5 week terug is ook met 6cm geslonken door het vocht, ik ben benieuwd wat het nou echt zal gaan worden. Tijdens de consult is cup E gezegd... I don’t know.

     

    Het gaat sowieso geen C worden,  dat kan ik je nu al vertellen haha.  Denk ook eerder E of F. Hou me op de hoogte wat het gaat worden!!

  3. Ik heb toch wel een gekkigheidje nu hoor...

    Ik ben nu 8 weken PO.

     

    Ik had diverse maten BH's bij de Hunkemöller besteld en ik dacht dat ik op een 80C uit zou komen. Ik kom van een 80A af en heb 320 cc demi gekregen.

    Nu blijkt dat 80D voor mij de goede maat is,  zit perfect. Bij 80C zijn de cups net te klein.

     

    Maar... dan kijk ik in de spiegel en ZIE ik eigenlijk een grote maat B/ kleine C borst. Ze zien er absoluut niet als een cup D uit. 

    Maar dan trek ik mijn BH uit,  en dan kijk ik naar de 80D BH en dan denk ik: Mijn hemel wat een grote BH!! 

     

    Ik zie dus kleine borsten en een hele grote BH en als ik de BH aan heb dan past het perfect.

    Het is gewoon een mindfuck hahaha:154:

     

    Wie had dat ook??

    • Like 1
  4. Op 9-1-2021 om 11:01, MiaMae zei:

    @Arlandria @Flowerbloempje7 @Marietjuh @veel @Nog even wachten @Femme_ @Jess_ @BonnyBastian Dank, alles is goed gegaan!

     

    Iedereen in de kliniek was super lief, en de zenuwen waren minder dan de weken vooraf. Was vooral blij dat het eindelijk ging gebeuren. Narcose is echt bizar voor het eerst! Precies hoe iedereen het uitlegt maar toch maf als je het zelf meemaakt. Vond het slapen veel te fijn dus heb bijna 2 uur op de verkoeverkamer gelegen. Zelfs toen ze met een spiegel langs wilden komen, wilde ik blijkbaar liever slapen 😂 Kan me er niets meer van herinneren. Op de eigen kamer ook weer slapen, slapen, beetje eten, slapen... tot 's ochtends vroeg. Dr vd Pot kwam even kijken, was blij met wat hij zag en ik ook! Incisies zijn maar 1,5-2cm groot en zitten nu veilig achter de pleisters. 

     

    Na een rustige nacht in de kliniek vannacht een wat heftigere nacht thuis gehad. Om 4 uur flinke pijn, denk omdat de paracetamol uitgewerkt raakte...? Opnieuw genomen en dat sloeg binnen 15 minuten aan dus geen reden voor zorgen. Maar vandaag lijkt alles wel iets meer opgezwollen, was dat bij jullie ook op PO 2? Iets minder bewegingsvrijheid vandaag dus, wie weet heb ik gisteren toch teveel bewogen door restjes narcose en adrenaline? Who knows, vandaag rustig aan met boekje in bed en straks even frisse neus halen. Er wordt goed voor me gezorgd :)

     

    Twee opvallende dingetjes: ik heb echt enorme rugpijn! Tussen m'n schouderbladen vooral... ik voel deze pijn nog meer zeuren dan de druk op m'n borst... Iemand ook ervaren, en tips misschien? Zou m'n rug zo graag even flink willen strekken maar dat gaat nu niet :( 

     

    En diep ademhalen doet  pijn. Vooral vannacht vloog dat me even aan. Nu overdag lukt het wel, maar is het nog steeds niet prettig. De druk op de borst neemt dan erg toe. Hadden/hebben jullie dat ook?

     

    Heb ook een foto (PO1) geüpload. Heb jullie allemaal maar toegevoegd aan m'n album, voor wie het leuk vindt om even mee te kijken :) Vandaag ga ik echt m'n rust nemen. Het is allemaal goed te doen hoor, maar voel me toch wel erg beperkt door de pijn en druk. De eerste dagen zijn het ergst, toch...?

    Ik zeg het eerlijk,  ik had de pijnstilling echt genomen voor m'n rugpijn en niet voor de borsten haha.  Ik ik had de eerste 2 dagen last van ademen. Alles gaat iedere dag beter.  De eerste week heb je de meeste klachten. Je borsten zien er nu al super mooi uit! Gefeliciteerd hoor!! Xx

  5. 27 minuten geleden, Sabine- zei:

    Ja ze zakken elke dag een stukje. Je ziet nu mijn littekens ook minder zitten omdat mijn borsten er wat meer overheen vallen. Hoe is het bij jou? Zakken ze bij jou ook al goed? Jij hebt ze dual plane toch? :)

    Oh dat is fijn! De mijne zakken echt maar een paar millimeter per week. Ja,  ik heb ze dual plane. Ik zal even een update foto plaatsen

  6. 6 uur geleden, Marietjuh zei:

    Jaaaa morgen om deze tijd lig ik op de operatietafel!! 😯

    Daarom! Ik heb ook heel veel gehad aan jullie foto's maar blijft toch spannend om jezelf online letterlijk "bloot" te geven, haha!

    Lief, dankjewel! 😘

     

    Hoe gaat het nu met jou? Zijn ze al meer naar beneden gezakt?

    De mijne zijn stront eigenwijs en willen nog niet zakken 🙈🤣

  7. Op 29-12-2020 om 12:11, Marietjuh zei:

    Ik heb net een album aangemaakt met mijn voorsituatie en passessie.

    Vind het best spannend om foto's van mezelf online te posten, vandaar de hartjes! 😂

    @Jess_ @Flowerbloempje7 @FL_94 @BonnyBastian@Anns@SiBre@GlitterMermaid ik zal jullie alvast toevoegen! :)

    Is toch ook te spannend!  Vond het ook "gek" om te plaatsen hoor.  Maar ik weet dat we door het plaatsen weer zo veel andere vrouwen helpen en het is gewoon leuk om naar de veranderingen te kijken.  

    Jouw voorsituatie vind ik al heel mooi,  dus het zal prachtig worden!

  8. 3 uur geleden, Boobcar zei:

    Even een tijdje niet geweest maar jullie zeker niet vergeten hoor. O meiden ik ben zo blij met mijn borsten! Vind ze zooo mooi! Morgen alweer 6 weken geleden dat ik geopereerd ben. En ik voel me top. Ben sinds gisteren weer lekker dingen aan het doen in het huishouden. Af en toe wat stofzuigen. Dit ga ik steeds verder uitbreiden en daarna weer lekker sporten. Heerlijk! 

     

    Heb mijn 4 en 5 weken po foto in mijn album geplaatst voor de gene die wil spieken 😉

    Echt zo mooi om te zien hoe ze veranderden.  Je ziet dat ze zachter zijn geworden en dat de tepels omhoog zijn gekomen.  Ik hoop echt dat mijn boobs ook snel zo gaan staan!

    • Like 1
  9. 41 minuten geleden, Anns zei:

    Zo, vanochtend voor de 2e keer gedouched. Nu helemaal alleen zonder hulp. Wat een uitputtingsslag. Ben gewoon moe nu.

    Maar wel weer lekker fris uiteraard. Er zitten onder mijn borsten wel kleine bloeduitstortingen en ook blauwe plekken naast de borsten en tussen de borsten in.

    Straks gaan we al naar de kliniek toe voor de 1e controle en waarschijnlijk pleisters en hechting doorknippen. Wel snel vind ik zelf, maar toe maar. Zij plannen het niet voor niks nu al in denk ik dan maar. Het is vandaag de 5e dag na de operatie. Ben benieuwd wat de pc ervan zegt. Ik vind ze zelf nog redelijk uit elkaar staan momenteel.

    Dat is inderdaad snel.  Ik mag na 2 weken zelf de pleisters eraf halen, daaronder zitten oplosbare hechtingen. Pas na 6 weken controle. Ik had geen blauwe plekken. Misschien komt dat door de Arnica die ik slik.  Ik ben heel benieuwd naar je foto's hoor Anns! Toch wel fijn dat de PC er even na kijkt.  Succes vandaag!

  10. 9 uur geleden, Anns zei:

    Hoi, mijn album staat openbaar. Maar er staat alleen een voor situatie foto in. Vandaag is net de 4e dag, dus alles is nog knetterstrak en gevoelig. Ik zal binnenkort even foto's proberen te maken. Had er nog niet echt zin in de afgelopen dagen helaas. Ik loop nog een beetje als een oud omaatje door het huis heen :) . Kan niet wachten tot het een paar weken verder zijn. Hoop dat ik me dan iets meer mens voel haha.

    Ik voelde mij ook echt een bejaarde  hahaha.  Ik zit nog steeds te hijgen en te puffen (10 dagen PO) met douchen en aankleden

  11. 1 uur terug, Anns zei:

    Afgelopen woensdag was het zover ! 

    Uiteindelijk is het toch op mijn verzoek 380 cc geworden, maar heeft de chirurg er tijdens de operatie toch voor gekozen om dual plane te doen ipv voor de spier ivm bedekking aan de bovenkant. De huid wordt volgens hem dunner tijdens het ouder worden en aangezien ik 40 plus ben wilde hij het risico niet lopen dat je binnen een aantal jaren misschien de implantaten gaat zien. Dus het herstel zal nu iets zwaarder en langer duren dan ik gehoopt had.

     

    Verslagje:

    Ik moest om 07:30 melden en de operatie stond gepland om 09:00 uur. Mooi op tijd ivm nuchter zijn.

    Ik was enorm zenuwachtig, voor wat er ging gebeuren en de narcose. De operatie duurde ongeveer een uur begreep ik en richting 11 uur was is ongeveer weer wakker. Maar weet het niet precies meer. Ik mis 2 uur van die dag :) 

    Daarna van de uitslaap kamer terug naar de afdeling. Daar ben ik enkele uren gebleven en eerst had ik helemaal nog geen honger. Wel dorst. Ik voelde me ook nog wat duizelig. Later na het broodje en 2 koppen thee moest ik toch plassen en dat ging gelukkig redelijk goed.

    Rond 3 uur kwam de chirurg nog even langs en daarna mocht ik naar huis.

    Een schema van pijnstilling meegekregen en daar houd ik me braaf aan.

    De eerste nacht was niet zo fijn. Ik had mijn matras wat omhoog gezet met zo'n rugsteun eronder, ivm niet plat liggen wat ik hier overal las. Dat was wel lekker op zich, maar toch vaak wakker geweest.

    Maar dan..... je moet ook nog een keer weer uit bed in de ochtend. Wat een ramp. Zelf wassen en aankleden valt niet mee. Man en kinderen helpen gelukkig ook waar nodig.

    Ik had het olifant op de borst gevoel zeker en de kliniek bh zat ook behoorlijk strak. Geen pretje. Plus het gevoel dat alles stijf en stram is en dat het uitstraalt naar je armen en je rug. Ik loop zelfs als een oud vrouwtje door het huis heen en voel me nog niet zo soepel helaas.

    Het is nu einde van de 3e dag en ik hoop dat het vanaf nu beter gaat. Ik durf mijn armen enzo ook nog niet goed te bewegen omdat alles zo strak en stijf voelt.

     

    Mijn borsten staan nu nog redelijk ver uit elkaar vind ik zelf en ik heb nog geen zin gehad om foto's te maken.

    De eerste paar dagen zijn het zwaarst om door te komen hoop ik toch ?

    Ik kan niet wachten totdat er een paar weken voorbij zijn haha !

     

    Gefeliciteerd met je boobies!! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat! Ik ben nu 9 dagen PO en alles gaat een heel stuk makkelijker. Doe vooral rustig aan!!

  12. 27 minuten geleden, Marietjuh zei:

    Dat lijkt mij dus ook, het is natuurlijk nog zo gevoelig allemaal!

    Ik probeer nu ook al af en toe op mijn rug in slaap gevallen en dat gaat steeds beter dus blijven oefenen, heb nog een maand haha!

    Haha minder rimpels/vouwen 's ochtends is inderdaad ook wel een voordeel :3:

    Ik heb maar één (gouden) tip en dat is buikspieren trainen! Ik was al wat getraind daar en ik kon daardoor heel makkelijk rechtop komen te zitten en uit bed stappen etc. zonder hulp. Probeer maar; in bed te liggen en dan naar zithouding te gaan,  zonder je armen te gebruiken. Als dat je makkelijk af gaat, ga je daar zoveel profijt van hebben 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.