veel

Silver Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About veel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. grootte* Ik vond een maat groter veel te groot worden, dan zou ik op F cup uitkomen, de arts zegt dat ik nu op ongeveer 70D uit ga komen trouwens.
 2. Hii, Lastig ja! Ik had bij het passen ook 3 verschillende maten gepast en ben uiteindelijk voor de middelste maat gegaan! De eerste waren wat kleiner, weet eerlijk gezegd niet hoeveel CC, maar de arts zei eigenlijk al meteen dat ik daar spijt van zou krijgen omdat je er snel aan went en dat het iets te smal op mijn lichaam zou zijn. Ik krijg nu anatomisch 330 CC van mentor (medium height en moderate plus projection). Ik ben wel wat langer (1,79 en ongeveer 62 Kg). Ik zal je even toevoegen aan mijn album met 3D simulatie, dan kan je even kijken wat je van de groote vind misschien
 3. Heb al gepast! Kreeg 3 maten te passen en heb uiteindelijk voor de middelste gekozen, maar omdat ik nu bij veel mensen lees dat ze bij 330 cc al bij een E/F uitkomen schrok ik een beetje. Maar lees dat het voor het oog dan vaak een C/D cup is en dat wilde ik ook. De arts adviseerde mij ook voor de middelste protheses, bij de maat kleiner zouden ze te smal zijn en dat vind ik ook niet mooi. Moet goed komen dus!
 4. Ja dat is waar, cupmaat zegt weinig. Arts zei ook dat als ik kleiner zou gaan dat ik spijt zou krijgen en dat het verschil minimaal zou zijn Vind het er bij jou echt super uitzien!!
 5. Ah oke, voor het oog is het belangrijkste. Ik moet voorlopig even geduld hebben hoe het eruit komt te zien, hoop niet dat ze voor het oog te groot worden
 6. Hahah, die korting is toch aantrekkelijk altijd he. Ja ik denk dat ik gewoon moet afwachten met de grootte, lees bij iedereen weer andere dingen namelijk. De arts zei dat ik ongeveer op 70D uit zou komen en dat vind ik groot zat, als het groter dan dat oogt lijk ik weer uit proportie denk ik... Wat zien die van jou er mooi uit al zeg (voor de operatie ook al)! Waar ben je geweest?
 7. Hii, thanks voor je reactie! Ja is wel iets om rekening mee te houden dan eigenlijk, ik kan er wel voor kiezen om tussendoor niet gebeld te worden dus dat scheelt al. Ze zijn bij mijn werk gelukkig niet heel lastig, dus als het niet gaat kan ik altijd nog uitloggen... Misschien dat ik dan wel maandag de 21ste vrij neem extra
 8. Heeft iemand trouwens een idee/inschatting over de cupmaat waarop ik uit ga komen? Komen van 70B...
 9. Hahah nou inderdaad, kan bijna zelf gaan opereren😂 Deze foto's zien er ook wel heel mooi uit hoor! Zie het verschil tussen rond en anatomisch dan nieteens zo heel erg... Fijn dat hij je meteen begreep en met een goed advies kwam
 10. Ja die 322 heeft met de hoogte/breedte te maken geloof ik, dat is niet het aantal cc. Verder zijn ze medium Hight en moderate plus projection (wat dat ook in mag houden😝) Ik heb bovenop ook geen volume, maar er is eigenlijk helemaal niet over ronde protheses gesproken. Misschiem omdat ik aangaf dat het zo natuurlijk mogelijk moest? Ik heb niet zoveel huid ook boven en ben met rond dan bang dat je het ziet zitten ofzo.
 11. Bedankt! Er gaat CPG 322-330 CC, anatomisch en Dual plane. Heb jij ronde of anatomische protheses?
 12. Jaa dat is waar. Ik kan vanuit bed werken dus ik laat hem gewoon zo staan. Kan ik ook regelmatiger die medicatie ervoor innemen. Ik sport veel en train mijn benen vaak dus zet mezelf automatisch af met m'n benem, dat scheelt Ik ben 18 december aan de beurt!