FL_94

Gold Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FL_94

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb wel een elektrisch bed, zou dat ook gaan als je hem helemaal rechtop zet.. ik ben echt even benieuwd hoe je dan slaapt. Moet echt nog even van mn slaap genieten dus..
 2. Oh dat is fijn, wil liever niet de hele tijd in bed gaan liggen. Hoelang heb je trouwens nog gaasjes nodig?
 3. Oh ben echt zo benieuwd. Ik hoopte misschien na een week een beetje weer te gaan wandelen en erop uit te gaan maar als ik dat zo hoor valt dat eigenlijk tegen.. 🤷🏼‍♀️ thanks😁 in heyendael door dr Straten!
 4. Vraagje, hoe voelde je je 3 tot 5 dagen na de behandeling? Ik mag 15 december!
 5. Heey Vannie, ik ben 15 december aan de beurt. En moet zeggen dat ik er heeeeel veel zin in heb maar ook zoals jij zegt over de zwelling etc, dat proces ben ik wel een beetje zenuwachtig om.. omdat je best wel geduld moet hebben eigenlijk.
 6. Hahah dat is een goede afleiding inderdaad! Nu je het zegt🤔 nja denk wel dat het door gaat.. ja is ook zo, wil het al zooo graag zoo lang dat je er meer naar uit kijkt, ik weet nog niet perse hoeveel maar of 345 of 390 anatomisch achter de spier. Ik ben 1.80 lang en weeg 70kg. Denk dat ik voor 390 ga. Trouwens hele mooie fotos, oh past echt precies bij je lichaam!!
 7. Oja! Nu je dat zo zegt..alsof het nog meer vanuit je borst dan je buik komt.. ik ben nog nooit geopereerd aan bijvoorbeeld een keizersnede dus ben echt wel heel zenuwachtig voor dat gevoel.. en okk hoelang dat blijft! Ja, je wordt wel even met de neus op de feiten gedrukt dat je ze hebt met die pijn🤣 X
 8. Heey mag ik ook toegang tot je album? Ik heb 15 december de operatie staan! Oooh zo spannend. En als ik dat lees met dat uit bed komen enzo, kan me echt niet voorstellen wat voor pijn dat doet. Is het ook nog erg onwerkelijj of wen je er wel snel aan?
 9. Ja best nog wel even, kwam zo beter uit in verband met dat ik dan 2 weken vakantie heb. Dat is inderdaad wel heel fijn, het is natuurlijk ook wel iets waar je heel lang naar uit kijkt. Dat lijkt me zn mooi moment, dat je een gewone bh aan kan.
 10. Heeeel mooi! En wat een verschil per dag ook! Oh nu kan ik echt al helemaal niet meer wachten😭 ik ga dit ook doen, elke dag een foto!
 11. Heeey, mag in misschien meekijken met je album? Ik ben 15 december aan de beurt. Heb er zoooveel zin in maar ook zenuwachtig! Vooral voor de eerste paar dagen, de pijn zal super heftig zijn heb ik het idee maar goed alles voor her resultaat! Mag je na 4 weken een gewone bh aan?
 12. Ja je schrikt er wel even van! Maar 550 cc ronde protheses of anatomisch? Ik denk inderdaad als ik dat zo hoor dat ik beter voor groter kan gaan.. ben wel benieuwd!
 13. Ooh ik kan niet wachten tot ik ook geopereerd ben! Heb er echt zoveel zin in. Ik ga inderdaad uit van het ergste. Heb wel een elektrisch bed dus zou ook op die manier wat rechterop kunnen slapen. Ja dat hoor ik vaker dat je beter voor groter kan gaan, denk dan ook dat ik dat maar moet gaan doen. Het is gewoon lastig om een voorstelling te maken van hoe het eruit gaat zien. Ja wel gepast maar toch🤷🏼‍♀️ Mijn vriend heeft zich al aangeboden om me te helpen dus daar kan im gebruin van maken😁 en ik ga ook een voedingskussen aanschaffen, heb wel het eea gelezen dat dat echt wel handig is. Fijn dat je met 1 week al van de medicatie af was! Heb je de prothese voor of achter de spier?
 14. Hallo allemaal, Ik ben pas geweest in kliniek Heyendael en heb toen eigenlijk gelijk een afspraak gemaakt voor de operatie (15 December). Vlak voor de vakantie want waarschijnlijk kunnen we toch geen kant op met corona🤷🏼‍♀️ ik ben 1.80 lang en weeg 71 kg. Tijdens het consult werd me 345 of 390 cc aangeraden en dan anatomisch omdat dit mijn wens is en omdat ik best breedt ben in mn bovenlichaam. Ik twijfel nog best wel.. omdat 390 cc als veel klinkt maar wil ook niet dat het te klein word! Heb er trouwens zoveel zin in. Ik ben nu 26 jaar en wil dit al sinds dat im 16/17 ben. Ben wel heel zenuwachtig voor de narcose , heb nog nooit eerder een operatie gehad. En ben ook wel bang voor de napijn, maar wat ik lees is dat je sowieso een week uit de running bent dus dat kan makkelijk. Ben nieuwschierig naar andere verslagen! Groetjes 😁