Jump to content

Femme_

Silver Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Femme_ last won the day on February 18

Femme_ had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Femme_

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi dames, Ik wil weer gaan hardlopen en sporten en ben op zoek naar een goede sportbeha. Wat kunnen jullie aanraden?
 2. Ja ze zijn inderdaad wel gelift. Het hangt niet meer zoals het was. Ik vind een lift niet nodig.
 3. Hoi, Heeft hij ook gezegd of je ze voor of achter de spier krijgt? Bij mij adviseerrde ze ook een vergroting met lift, maar omdat het voor de spier kon en ik voor ergonomix heb gekozen zou dat ook al wat liften. Een lift kin daarna altijd nog gedaan worden gaf ze aan. Dus ik heb ervoor gekozen om alleen de vergroting te doen en ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb trouwens 475 cc gekregen.
 4. Wat fijn dat alles goed is gegaan. Je zult je iedere dag wat beter gaan voelen. Ik had vanaf dag 10 geen klachten meer. Ja en dat slapen vond ik in het begin niet fijn, zo op je rug. Nu slaap ik wel weer op mijn zij. Dat is heerlijk. Succes met je herstel en super om te horen dat je al blij bent met je resultaat. Zou je mij ook willen toevoegen?
 5. Hoi Myrthe, Ik heb ook de ergonomix 475 cc voor de spier. Weet je al of jij ze voor of achter de spier krijgt? Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik ben ook nog een 2e keer op consult geweest om nog eens gaan passen omdat ik nog twijfelde. Succes met aftellen, voordat je het weet is het zover.
 6. Auto rijden ging na 2 weken ook weer. Wel maar kleine stukjes gereden in het begin. Dank je wel. Ik ben ook erg blij met het resultaat tot nu toe. Dat zal bij jou vast ook heel mooi gaan worden.
 7. Hoi Noor, Ik heb 475 cc voor de spier. Na 10 dagen ging het een stuk beter en na 2 weken ging ik weer aan het werk (ik heb een zittend beroep) dus niet zwaar en dit ging makkelijk. Voor je het weet is het zover, de weken vliegen voorbij. Succes alvast!
 8. Zou ik ook bij jou mogen kijken? Ik lees dat je ook een buikwandcorrectie hebt laten doen. Wat fijn dat je je al zo goed voelt. Is toch best een zware operatie.
 9. Ja tuurlijk ik zal je toevoegen. Ik slaap nog niet plat, ik slaap nog altijd een beetje rechtop met het voedingskussen. Dat voelt voor nu toch nog fijner.
 10. Ik vind het inderdaad echt snel gaan. Nog even geduld hebben. Wil ook niks overhaasten. De hechtingen zitten er wel nog in, knoopjes zijn afgeknipt. Hoor je ook wel vaker dat het gevoelloos is, ik heb daar geen last van en de gevoelige tepels nu ook niet meer. Hopelijk blijft dat zo! Ik moet ook maar eens gaan meten. Ik heb eigenlijk helemaal geen idee. Ik had aangegeven dat ik op een D wilde uitkomen. Ik heb je al toegang gegeven voor het album.
 11. Wat leuk, hoeveel cc krijg jij? Ik zal je toevoegen aan het album. Ik vond de 1e 10 dagen best pittig en ik ben absoluut niet iemand die snel pijn heeft. Maar daar moet je even doorheen en het is het meer dan waard. Ik heb een voedingskussen en daarin en beetje erop mijn gewone kussen. Dat slaapt heel fijn en kan ik ook niet in mijn slaap op mijn zij rollen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.