Jump to content

Femme_

Silver Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Femme_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat leuk dat je ook de keuze hebt gemaakt. Heel veel succes morgen!
 2. Ik word 25 februari geholpen en krijg motiva ergonomix. Ik vond ze ook heel soepel en zacht aanvoelen. Ik wil ook natuurlijk en de arts raadde mij daarom de ergonomix aan.
 3. Fijn om te lezen! Soms twijfel ik nog wel of het niet te groot is. Maar ik vertrouw op het advies van de pc. Dank je wel, zo lang is het gelukkig niet meer.
 4. Hoe gaat het met je herstel? Voor de spier schijnt minder pijnlijk te zijn. Wat fijn dat je er nu al blij mee bent, wordt alleen maar mooier.
 5. Eindelijk ook een datum gepland! Ik krijg motiva demi 475 cc voor de spier. Ik vind het wel spannend of het ook dat wordt wat ik ervan verwacht. Maar dat zal vast goed komen. @best_boobie ik weet niet hoe ik mijn topics kan samenvoegen?
 6. Succes morgen en een goed herstel! Zou ik ook alvast toegang mogen tot je album? Ze hebben mij demi 475 cc geadviseerd en twijfel ook of dat niet te groot is.
 7. Lastig hé die keuzes. Ik heb precies hetzelfde. Ik heb nu ook een B cup. PC gaf aan 425 cc demi of 475 cc demi waarbij haar voorkeur 475 is. Ik ben 1.54 en 52 kg en vraag me af of dat niet te groot wordt. Iedereen zegt altijd zo groot mogelijk gaan, maar ik twijfel toch ook nog. Succes met je keuze!
 8. Wat goed om te lezen dat je bijna geen pijn hebt gehad en nog goed hebt kunnen slapen!
 9. Ik heb nu een B en de 475 zou demi worden. Je foto's van het consult zien er echt goed uit. Wel jammer dat ze dat niet overal kunnen. Dan kun je er toch beter een voorstelling van maken.
 10. Ik heb net gekeken en ze zien er heel mooi uit. Ik twijfel ook nog heel erg. Misschien nog eens gaan voor een 2e keer passen
 11. Hoi dames, Ik heb 2 consults gehad bij verschillende klinieken. De 1 adviseert mentor rond high profile 350 cc dual plane en de ander motiva ergonomix demi 475 cc achter het bindweefsel of de 500/550 full maar dan oogt het snel nep gaf ze aan. Mijn voorkeur gaat uit naar motiva 475 cc. Zijn er hier dames die deze ook hebben en waar ik foto's van mag zien? Ik wist overigens niet dat je ook achter het bindweefsel kunt laten plaatsen. Ik dacht alleen voor of achter de spier.
 12. Wat fijn dat het goed is gegaan en de pijn nog mee valt. Zou ik ook mogen mee kijken in je album. Ik twijfel zelf ook nog. De pc heeft aangegeven motiva ergonomix 475 cc achter het bindweefsel. Of het zou al 500 of 550 full moeten worden maar dan vond ze het er al snel nep uit zien. Succes met je herstel!
 13. Is niet erg, fijn dat je je ervaring nog even deelt. Kan me voorstellen dat je je ivm werk niet prettig bij voelt. Ik heb inmiddels ook veel goede reviews gelezen over Michelle Feijen bij de Mooi Kliniek en denk dat ik bij haar op consult ga. Ik heb ol 6 okt eerst nog een consult bij acura in weert. Dank je voor je tips, dat neem ik mee voor tijdens het consult. Dat lees je wel vaker dat als je voor een BV gaat het meer opvalt vd ruimte ertussen. Ik zal het goed navragen en hopelijk trekt het bij jou nog bij.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.