Marietjuh

Silver Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Marietjuh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, zou ik ook mee mogen kijken in je album? Ik word op 4 januari geopereerd door dr. van der Weij en krijg 300 cc anatomisch voor de spier.
 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt mijn buikspieren getraind heb maar ze zijn van zichzelf wel sterk. Heb net even geprobeerd om zonder handen rechtop te zitten en dat gaat gelukkig heel makkelijk. Zal ze nog wel even extra trainen, bedankt voor de tip!
 3. Haii, ik ben ook heel benieuwd hoe het met je gaat nu je al bijna een maand verder bent. Nog maar een maandje en dan ben ik ook aan de beurt, spannend!!
 4. Hi, zou ik ook mee mogen spieken in je album? Ik ben 4 januari aan de beurt bij dr. van der Weij en krijg 300 cc anatomisch voor de spier.
 5. Dat lijkt mij dus ook, het is natuurlijk nog zo gevoelig allemaal! Ik probeer nu ook al af en toe op mijn rug in slaap gevallen en dat gaat steeds beter dus blijven oefenen, heb nog een maand haha! Haha minder rimpels/vouwen 's ochtends is inderdaad ook wel een voordeel
 6. Oké goed om te horen haha! Grappig dat het zo verschilt per dag maar ik vind ze mooi bij je lichaam passen en dat hoekerige bovenin is inderdaad niets anders dan geduld geduld geduld hebben maar zie nu al dat ze echt wel heel mooi gaan worden! Dr. van der Weij zei dat ik (als vervend zij en buik slaper ) na een week al met een kussen eronder op mijn zij kon liggen maar dat lijkt me al zo snel, lukt het jou al of slaap je nog op je rug?
 7. Wow! Ziet er echt al supermooi uit! Ze veranderen echt met de dag, zijn mooi naar beneden gezakt nu Ik ben 165, weeg 58 kilo en heb nu een vrij lege 75B. Viel het je mee of tegen en voelen ze al een beetje eigen?
 8. Maar natuurlijk! Ik moet me nog steeds even voorstellen, zit voornamelijk mee te lezen en ervaringen en tips op te doen. Ik zal ook nog een album aanmaken. Ik heb nu een vrij lege 75B en zou volgens dr. van der Weij met 300 cc op een volle C/kleine D uitkomen. Het ziet er echt al goed uit voor nog geen week po Is het je tot nu toe mee of tegen gevallen en voelen ze al een beetje eigen?
 9. Zou ik ook mee mogen kijken in je album? Ik word op 4 januari door dr. van der Weij geopereerd en krijg 300 cc anatomisch voor de spier.
 10. Zou ik ook mee mogen spieken in je album? Ik ben ook 165 en 58 kilo dus praktisch gelijk. Ik krijg op 4 januari 300 cc voor de spier en wordt geopereerd door dr. van der Weij (Boerhaave kliniek). Vind het superspannend allemaal!
 11. Gefeliciteerd met je nieuwe boobies! Fijn dat alles goed is gegaan en je je goed voelt. Nu lekker je rust pakken!
 12. Jeetje zeg wel een flinke cup maar ze lijken niet zo groot en passen goed bij je lichaam. Ik heb aangegeven dat ik terug wil naar een volle C en volgens dr. Van der Weij zou ik met 300 cc uitkomen op een C/D cup dus ben heel benieuwd!
 13. Ze zijn nu echt al heel mooi zeg!! 👌 Jij hebt 395 cc toch? Ik krijg 300 maar ben iets kleiner (1.65) en heb nu een b-cupje. Weet je al wat je definitieve cupmaat is/wordt?
 14. Dankje! Jazeker!! 😁 Was trouwens blij te lezen dat jij ze al snel eigen vond voelen want was daar beetje bang voor of dat ze koud blijven aanvoelen heb ik ook weleens gelezen. Ik ga ff spieken in je album.. ben benieuwd!