Adriaantje

Silver Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Adriaantje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op Marktplaats heb ik twee Carefix Bonnies gekocht. Maar die vonden ze bij de kliniek niet stevig genoeg. Tja... ik ga maar van hun advies uit. Die Carefix zitten inderdaad veel soepeler. Misschien voor over een paar weekjes. Straks heerlijk zachte BH's aan Jess ...ik kan niet wachten.
 2. De temperatuur is gelukkig gezakt. Ik heb nog moeite met eten...alles staat me tegen, dus nog slanker straks...ha ha.. Behalve mijn borsten, die zijn zo pijnlijk gezwollen. Bont en blauw natuurlijk. En de BH knelt enorm. Maar uit doen is geen optie. Dag 4 nu, dus ik hoop dat ze binnenkort slinken. Heb de kliniek wel gebeld. Het is zoals het is, niks aan te doen. Wel mag ik op mijn zij slapen. Wat verschilt dat toch per pc.
 3. Nou, dat strakke...pfff.... De verpleging heeft de BH aangemeten, dus het zal goed zijn, maar tjonge...wat zal ik blij zijn als ik die definitief uit mag laten. Heb je gevraagd of het oké was..dat strakke? Maar ja..nog maar dag 4 PO van mijn BVK.
 4. Dat is toch weer geruststellend om te horen. Bij mij zijn ze ook behoorlijk gezwollen. Ik hoop dat dat gauw wat minder wordt, want met de bh om lijkt het wel of je in een harnas zit. Dat eten zal niet meevallen, want dat gaat mondjesmaat erin. Maar wat erin gaat is gezond. Moest in de kliniek 's nachts chips en cola eten/drinken. Echt smerig!! Vanwege het vochtverlies, snap ik wel...maar het kwam er direct weer uit. Eet en drink zoiets nooit. Hebben toen een infuus aangelegd. De narcose werkt nog behoorlijk na. Goh..nog 18 kilo eraf! Wat knap. En een cupmaat kleiner, heerlijk. En nu zo houden, maar dat gaat lukken natuurlijk. Je hebt er nu zoveel moeite voor gedaan. Sterk hoor. Bij mij nu 80C. Had op 80B gehoopt, maar wie weet als de boel wat slinkt. Het zal sowieso minder klotsen als ik flink wandel of fiets. Echt goed om te weten dat bij jou de vorm nu zo mooi is. Je twijfelt toch aan jezelf als je er voor het eerst naar kijkt. Ook heel goede avond en ik laat af en toe iets weten. Fijn om zo wat direct e.e.a. uit te wisselen. Je bent toch onzeker.🤨
 5. Ha... leuk dat je er bent. Ja, maandag was de operatie. Helaas kan ik dus niet tegen de narcose en was erg blij met de speciale 'kotszakjes'. Vreselijke nacht gehad. Mijn borsten zien er erg wonderlijk van vorm uit. Ik hoop dat ze wat bijkomen. Plat vanonder. Nauwelijks vloeiing en wel blauw. Hoe gaat het met jou?
 6. Gisteren geopereerd. Vreselijke nacht. Trillen en overgeven. Zetpil tegen misselijkheid werkte niet echt. Dus wat er van de pijnstillers in is blijven zitten ...niet al te veel. Vandaag heel veel pijn, dus is zit nog steeds te shaken.. Gelukkig in mijn eigen 'gemaakt' bed nog wel twee uur geslapen. Mijn man haalt nu zetpillen 1000 mg. paracetamol. Vanmorgen had ik er gelukkig ook een paar mee gekregen. Ook wat verhoging. Wat een toestand. Wat zijn eigenlijk de ergste dagen? Ook dames hier die niks binnen konden houden?
 7. En Tai Chi...iemand daar ervaring mee. Niet de vechtsport hoor, maar meer het gematigde langzame bewegen. Maar je armen maken daarbij wel ruime bewegingen. Ik ga ervan uit dat ik na een week of vier zoiets wel weer zou kunnen doen, maar hoop dat één van jullie daar iets over kan zeggen.
 8. Zou ik gewoon doen. De pc vraagt er wel om. Bij mij was daarom ook de vergoeding binnen drie dagen rond. Fijn hoor. Toch een zorg minder.
 9. Dag meiden, misschien vinden jullie het niet echt sporten, maar.... ik wandel 's morgens toch zeker een uur met de honden. Natuurlijk houd ik de eerste 4 tot 6 weken na de bvk niet zelf de honden vast. Maar hoe zit het met het wandelen zelf?? Je zwaait natuurlijk wel wat met je armen.
 10. Dat denk ik ook. Dus voordat je naar je huisarts gaat is het fijn als je zelf al gezocht hebt waar je naar doorgestuurd wilt worden en naar wie. Op de websites van klinieken, ook privéklinieken, staan vaak met welke zorgverzekeraars ze contracten hebben. Maar het moet altijd via de huisarts.
 11. Ach..ik weer, het is al een jaar geleden!!! Sorry. Hopelijk helemaal oké nu?
 12. Wat een lastige keuze Latte, maar heel goed dat je de knoop door hebt durven hakken. Ach...een leuke A is ook niet zo gek, als je dan eindelijk van die pijn af bent. Ik kan me heel goed voorstellen dat je geen vervangende protheses wilt hebben. Zelf ga ik 30 nov. voor een borstverkleining. Ook veel vel en hangende borsten. Uiteraard ook een tepelverplaatsing. Om te vergelijken kun je ook naar de borstverkleining verslagen e/o foto's kijken, dat is toch het dichtst bij wat jij laat doen. Weefsel verwijderen of ingekapselde protheses..? Misschien kun je je pc vragen of het goed te vergelijken is. Veel sterkte. Over een maandje ziet alles er heel anders uit. En over een paar maandjes ben je helemaal jezelf. 😘
 13. Zijn er hier ook leden die een onderooglidcorrectie hebben laten doen samen met een BVK of BV? Volgens mij moet je voor je bovenooglid zitten, maar kun je bij een onderooglidcorrectie plat liggen. Als je toch buiten westen bent, is zo'n combinatie dan oké? Een aantal dingen die je niet mag doen, tillen, bukken e.d. gelden voor beide ingrepen, dus dat zou dan in één keer achter de rug zijn. Zou de pc daar dan te lang mee bezig zijn vraag ik me af. Moet wel allebei netjes gebeuren natuurlijk.😁
 14. Hoe gaat het nu met je Jobo? Ik hoop zo dat alles toch nog goed genezen is. Heb je een second opinion kunnen vragen? Niet normaal hoe de pc met jou is omgegaan!
 15. Die Carefix/Bonnie ziet er best comfortabel uit. Andere compressie BH's lijken zo strak onder je armen te zitten. Is die C.Bonnie geschikt voor een lift/bvk? Of moet je dan juist iets hebben dat strak onder de armen zit. Ik hoef pas eind november, dus kan nog lang nadenken. Misschien te lang...want ik maak me nu al zorgen over die BH's. Pfff...