Adriaantje

Silver Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Adriaantje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En Tai Chi...iemand daar ervaring mee. Niet de vechtsport hoor, maar meer het gematigde langzame bewegen. Maar je armen maken daarbij wel ruime bewegingen. Ik ga ervan uit dat ik na een week of vier zoiets wel weer zou kunnen doen, maar hoop dat één van jullie daar iets over kan zeggen.
 2. Zou ik gewoon doen. De pc vraagt er wel om. Bij mij was daarom ook de vergoeding binnen drie dagen rond. Fijn hoor. Toch een zorg minder.
 3. Dag meiden, misschien vinden jullie het niet echt sporten, maar.... ik wandel 's morgens toch zeker een uur met de honden. Natuurlijk houd ik de eerste 4 tot 6 weken na de bvk niet zelf de honden vast. Maar hoe zit het met het wandelen zelf?? Je zwaait natuurlijk wel wat met je armen.
 4. Dat denk ik ook. Dus voordat je naar je huisarts gaat is het fijn als je zelf al gezocht hebt waar je naar doorgestuurd wilt worden en naar wie. Op de websites van klinieken, ook privéklinieken, staan vaak met welke zorgverzekeraars ze contracten hebben. Maar het moet altijd via de huisarts.
 5. Ach..ik weer, het is al een jaar geleden!!! Sorry. Hopelijk helemaal oké nu?
 6. Wat een lastige keuze Latte, maar heel goed dat je de knoop door hebt durven hakken. Ach...een leuke A is ook niet zo gek, als je dan eindelijk van die pijn af bent. Ik kan me heel goed voorstellen dat je geen vervangende protheses wilt hebben. Zelf ga ik 30 nov. voor een borstverkleining. Ook veel vel en hangende borsten. Uiteraard ook een tepelverplaatsing. Om te vergelijken kun je ook naar de borstverkleining verslagen e/o foto's kijken, dat is toch het dichtst bij wat jij laat doen. Weefsel verwijderen of ingekapselde protheses..? Misschien kun je je pc vragen of het goed te vergelijken is. Veel sterkte. Over een maandje ziet alles er heel anders uit. En over een paar maandjes ben je helemaal jezelf. 😘
 7. Zijn er hier ook leden die een onderooglidcorrectie hebben laten doen samen met een BVK of BV? Volgens mij moet je voor je bovenooglid zitten, maar kun je bij een onderooglidcorrectie plat liggen. Als je toch buiten westen bent, is zo'n combinatie dan oké? Een aantal dingen die je niet mag doen, tillen, bukken e.d. gelden voor beide ingrepen, dus dat zou dan in één keer achter de rug zijn. Zou de pc daar dan te lang mee bezig zijn vraag ik me af. Moet wel allebei netjes gebeuren natuurlijk.😁
 8. Hoe gaat het nu met je Jobo? Ik hoop zo dat alles toch nog goed genezen is. Heb je een second opinion kunnen vragen? Niet normaal hoe de pc met jou is omgegaan!
 9. Die Carefix/Bonnie ziet er best comfortabel uit. Andere compressie BH's lijken zo strak onder je armen te zitten. Is die C.Bonnie geschikt voor een lift/bvk? Of moet je dan juist iets hebben dat strak onder de armen zit. Ik hoef pas eind november, dus kan nog lang nadenken. Misschien te lang...want ik maak me nu al zorgen over die BH's. Pfff...
 10. Dag LadyC, 30 nov. krijg ik een bvk en lift door Prof. v.d. Lei. Het eerste gesprek was nogal snel, dus eigenlijk ben ik nog steeds onzeker en nerveus. Hoe gaat het nu met jou? Alles goed genezen? Kun je ook weer op je buik slapen b.v.?
 11. Gaat het herstel sneller als de bvk én lift niet een heel groot verschil betreft?
 12. Dag BB, Gelezen en begrepen. 😉 Maar ik was wel verbaasd dat ik bij het inloggen direct een hele rij blote borsten rechts zag verschijnen?? Ik snap het als je trots bent hoor, heus wel, maar dat was toch juist niet de bedoeling?