Ga naar inhoud

Josje1920

Leden
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Josje1920

  1. @Es1234567 @Juni @Fje1981 @Robijntje02

     

    Bedankt voor jullie reactie. Ik heb deze bevestiging misschien ook gewoon even nodig dat het niet meteen opvalt. Aan mensen waar ik het aan vraag geven ook aan dat ze het alleen maar zien omdat ik het zelf heb opgemerkt. Maar je kijkt er zelf gewoon zo precies naar. Ik moet gewoon even een manier vinden om het te accepteren dat het niet precies evenveel is in volume. 
     

    @Juni bij mij is er zowel links als rechts 340cc ingegaan.

    @Es1234567 @Fje1981 ik weet niet of mijn album open is anders zal ik jullie even toevoegen! 

     

    Ik laat weten wan mijn pc mij gaat vertellen! 

  2. Hallo allemaal,

     

    21 december ben ik door dr. van Straten geopereerd. Ik heb 340cc Mentor Xtra high profile gekregen. Van te voren wist ik al dat de vorm van mijn borsten verschillend zijn. Een tepel wijst wat meer naar buiten en deze borst hing wat lager. Ik ben nu 5 maanden verder. Echter vind ik mijn rechterborst groter dan de linker. Deze voelt ook wat harder en het voelt alsof deze wat zwaarder hangt. Ik zit hier iedere dag naar te kijken en aan te voelen. Misschien stel ik mijzelf aan, maar het stoort me enorm en ik ben er iedere dag mee bezig. Ik heb 4 juni een gesprek gepland staan met de chirurg. Ik wil toch graag weten wat de keuze is geweest om in de linker borst niet bijvoorbeeld de 365cc te hebben gedaan. Het spookt de hele tijd door mijn hoofd of dat dat niet mooier was geweest en of er wel goed genoeg is gekeken naar het verschil in mijn borsten of er niet te snel een beslissing is genomen etc. Ik weet zelf niet zo goed wat ik er mee moet. Wederom, misschien stel ik me aan en pieker ik er nu zo over omdat ik er nu iedere dag ermee bezig ben en erna kijk etc. Daarom wil ik graag hier jullie meningen vragen. Wat denken jullie? (Zie foto’s). In mijn album zal ik nog meer foto’s toevoegen. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie naar mijn nieuwe borsten kijken. Zien jullie het verschil in grootte?

     

    Liefs, J.

    FF52AD5C-F4B3-4B47-BA45-B6E75E0B5317.jpeg

    AFBD9697-586F-4AC8-8D50-E2DD5D52E63F.jpeg

  3. Hoi, 

     

    Ik wordt 21 december geopereerd bij Kliniek Heyendael. Ik heb een lengte van 1,72 en cup maat 70b/75a. Ik kan kiezen tussen de 340cc/365cc mentor Xtra. Ik twijfel zelf nog heel erg, want ik wil niet te grote borsten, maar wil ook niet achteraf spijt krijgen dat ik ze te klein heb genomen (aangezien ik lees dat men er heel snel aan went). Ik laat denk ik op de dag van de operatie de arts kiezen wat het mooiste resultaat zou geven. Ze hebben namelijk beide maten besteld. 

     

    Ik ga binnenkort nog voor een 3e keer passen denk ik. Je mag altijd langs komen daar om nog een keer te passen, dat is super fijn! Tijdens het consult wordt er van alles met je doorgenomen, maar je krijgt ook een mapje mee naar huis, waar alles nog eens in staat en je dus rustig thuis nog een keer door kan lezen!

     

    x

  4. Op 4-10-2019 om 12:46, Jellie zei:

    Ik ben 63 kg en 171 lang en heb ook de mentor rond met 370cc bij dr Frans Straten .

    Ze zijn nu nog wat gezwollen van de operatie , het is pas 10 dagen geleden , maar verder vind ik het prima. Het past goed met de rest van mijn lichaam.

    ik ga er zo heen voor de eerste controle !

     

    @Jellie Ah, hoe was je eerste controle? 

     

    Van welke cupmaat kwam je af en kun je al wat zeggen over welke cupmaat je nu hebt? Je vind ze dus niet te groot? Denk je dat je nog makkelijk strapless topjes etc. aan kan? Heb je eventueel voor en na foto's? 

  5. Hallo,

     

    Zojuist ben ik op consult geweest bij Kliniek Heyendael. Ik heb hier een erg goed gevoel bij en wil ook graag hier mijn borsten gaan laten vergroten. Ik ben zelf 1.72 cm, 62 kg en heb nu ongeveer een 75a/70b. Ik zou graag naar een volle C/kleine D willen. Er werd geadviseerd om 340cc of 365cc te nemen. Ik zelf twijfel echt enorm hierover. Bij de Kliniek zeiden ze dat ik 365cc prima kon hebben, dat dit goed paste bij mijn lichaam en dat het verschil met de 340cc maar heel weinig is. Ik krijg dual plane, mentor rond extra, hp.  Toch ben ik bang dat het dalijk te groot is, ik wil wel graag dat het er natuurlijk uit ziet. Niet dat ik in een keer twee grote ballonnen heb. Dr. Frans Straten zij dat ik mij daar niet druk over hoef te maken en dat beide maten heel mooi en natuurlijk zullen worden. Bij de 340cc ben ik weer bang dat ik het straks snel te klein vind als je er gewend bent. Ik ga sowieso nog eens langs om nogmaals beide maten te passen. Wie kan mij advies geven? 

     

    Groetjes...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.