Jellie

Silver Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Jellie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wie heeft er 1 kleur zwart ?
 2. Ik ben 24/9 door hem geopereerd en heb 365cc mentor xtra high gekregen en alles is vlot en soepel gegaan. Heb ook een lift erbij gehad en qua pijn viel het de eerste 2 dagen tegen daarna ging het echt al heel snel de goede kant op en ik was ook al snel van de pijnmedicatie af.
 3. Ik draag nog mijn sportbh maar dat komt vanwege het wondje en gaasje ertussen. Ik werk gewoon maar vermijd wel de hele zware dingen en verder doe ik mijn ding.
 4. Hi , het is herkenbaar ik heb namelijk precies hetzelfde ..... Ik ben nu bijna 6 weken po en precies op 3 landen punt een gaatje en sinds van de week ook halverwege de borst. Ik ben nu op aanraden van de kliniek begonnen met 2x daags spoelen en daarna betadine gaasje eroverheen afgedekt met gewoon gaasje. . Dit zorgt voor ontsmetting en gaasje zorgt er ook voor dat het niet steeds open getrokken wordt bij verwisselen van bovenste gaasje. Ik baal net als jij gewoon ook omdat de borst iets achter loopt met genezen en nog wat vocht vast aan houden is. Wel zie ik nu sinds vandaag verschil en is hij aan slinken en heb ik het idee dat wondje echt aan genezen is.
 5. Mag ik hier wat vragen ? Ik draag nu de Carefix maar die lopen naar elkaar toe waardoor het best pijnlijk wordt in mijn nek. Nu zoek ik dus een goede sportbh en heb gekeken op de site van de Hema maar de non padded is overal uitverkocht wat ze wel hebben is de padded. Maakt het echt zoveel verschil ? Ik zoek goede sportbh maar wel met gewone bandjes zoals een gewone bh zeg maar. Ik kan niet goed tegen alles wat ook maar iets bij elkaar komt in mijn nek .
 6. NIk kwam van een 75b af maar wel echt “ leeg “ en ze waren flink gezakt waardoor ik zelf ook zag dat ze gelift moesten worden . Het was in begin de eerste dagen echt wennen maar nu ben ik meer aan ze gewend en vind ze prima zo . Ik heb nu gewoon borsten die bij mij passen qua omvang . Als je van weinig hangend naar een goede cup gaat is dat wennen maar ik ben al goed aan ze gewend. Heb nu ongeveer een 75 e cup . Ik kijk ernaar uit om straks topjes te kunnen dragen en niks zoveel meer omhoog te moeten hijsen ! Controle is goed verlopen alles is al mooi soepel aan worden en qua omvang zullen ze niet veel kleiner meer gaan worden. Heb nu een band om en die moet omblijven tot eerste week november dan mag hij af en mag ik normale bh’s gaan dragen. Ze waren gister wel wat gevoeliger dan normaal maar de beschemende pleister is eraf en heb er nu gaasjes tegenaan. Hechtingen moeten met een week op gaan lossen.
 7. Alles is goed gegaan . De pleisters zijn eraf en ik moet nu tot aan eind deze maand een band dragen. Ik kwam van een lege hangende B/c cup af en die cup kreeg ik door alles goed omhoog te doen. Ik heb nu een lift gehad en 370 cc erin en kom nu uit op grote e cup zo. De rechterborst is al aardig in vorm en qua omvang valt het echt mee de linkerborst is nog wat groter en daar zit nog wat vocht in. Ik heb de xtra high profile erin
 8. Alles is goed gegaan . De pleisters zijn eraf en ik moet nu tot aan eind deze maand een band dragen. Ik kwam van een lege hangende B/c cup af en die cup kreeg ik door alles goed omhoog te doen. Ik heb nu een lift gehad en 370 cc erin en kom nu uit op grote e cup zo. De rechterborst is al aardig in vorm en qua omvang valt het echt mee de linkerborst is nog wat groter en daar zit nog wat vocht in. Ik heb de xtra high profile erin
 9. Ik ben 63 kg en 171 lang en heb ook de mentor rond met 370cc bij dr Frans Straten . Ze zijn nu nog wat gezwollen van de operatie , het is pas 10 dagen geleden , maar verder vind ik het prima. Het past goed met de rest van mijn lichaam. ik ga er zo heen voor de eerste controle !
 10. Ik ben blij met ze en ze passen ook bij mij. Hiervoor had ik echt bijna niks en theezakjes ?. Ze worden ook met de dag soepeler en zie ze veranderen enige is dat ze nog vrij hoog zitten maar wat wil ik ook. Ben pas 1,5 week geleden geopereerd . Doordat ik al sinds zondag niks aan pijnstilling slik en ik me zo goed voel en niks ervan merk vergeet ik vaak dat het pas 1,5 week geleden is. Ik ga straks naar de kliniek voor de 1e controle en dan mogen de pleisters etc eraf. Ben echt heel benieuwd
 11. Vind je borsten super mooi ! ik heb 370 cc gepast en laten plaatsen maar ze zijn wel aan de grote kant zeg maar ? Nu ben ik vorige week dinsdag geopereerd dus zal er denk ik nog veel zwelling en vocht inzitten
 12. Hi ! ik heb sinds afgelopen dinsdag 370 cc met de mentor die je benoemt. Er is nu nog niet veel van te zeggen maar vind mijn boobs nu al best mooi. Sinds gister staan ze ook niet meer zo gek strak van vocht . Ik heb in ieder geval tot nu toe goede ervaringen met de mentor en Heyendael .
 13. Nee krijg de borstband gelukkig pas 4/10. Zit serieus te knikkenbollen van de moeheid en slaap. Ik slik alleen magnesium maar dat deed ik al .
 14. Ik heb niet echt de drang om eruit te willen maar ben net stukje met de hond gaan wandelen en dat deed goed. Slapen opzich gaat goed alleen word ik steeds wakker in de nacht met rugpijn en kan mijn draai niet vinden. Vannacht heb ik wel beter geslapen dan gister en hoop dat het voorruit gaat . Beste slaap ik op de bank dan kan ik alle kanten uit en zelf omhoog komen. Qua pijnstilling zit ik nu op 8 paracetamols en vandaag 3 van die celebrex dingen. Merk goed als ze uitgewerkt zijn. verder soms ook kort van adem maar dat komt denk ik omdat ze zo vol vocht zitten en alles zo drukt