Juni

Silver Member
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Juni last won the day on June 15

Juni had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

About Juni

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. @Aardbeitje Jeetje meid wat een verhaal veel sterkte voor maandag🍀. Fijn om dat lezen dat je pc je serieus neemt en direct actie onderneemt. Xx
 2. @Aardbeitje geen probleem ik voeg je toe. Zal vh weekend tussenfotos plaatsen. Mag ik jouw album ook zien?
 3. Was het inderdaad. Voelde erg vreemd en was bang de hechtingen eruit te trekken😱. Maar is gelukt voelt wel beter zonder die pleisters.
 4. @Nog even wachten tuurlijk geen probleem ik heb je toegevoegd. Ik ben borstband loos. Bij mij zijn ze voor de spier geplaatst dus borstband was niet nodig. Heel langzaam beginnen ze te vormen. Kon wel even duren gezien ze erg strak en diep gehecht zijn. Volgende week plaats ik een tussenfoto. Zou ik ook in jouw album mogen kijken?
 5. Goedemorgen, wat fijn dat de barbamamas zich lekker chill beginnen te voelen😋. De Frankenboobies beginnen langzaam aan ook wat zachter en minder vierkant te worden. Gister de pleisters verwijderd en een paar lange stukken 'visdraad' afgeknipt. Volgende week plaats ik tussenfoto. Ik denk dat het helemaal goed gaat komen met onze boobies.
 6. @Janou wat goed om te lezen dat het zo goed gaat met je Barbamamas! Ik lees dat jij ook die maffe pijntjes/prikjes/blubjes ervaart. Onze boobies zijn hard aan het werk. Om over paar maanden een stuk fotogenieker te zijn 🙂. De Frankenboobies hebben zich ook netjes gedragen tijdens de eerste controle.
 7. Hoi ja heel maf. Sommige stukjes voelde ik alleen doorf de trilling😋. Zo leuk om te kunnen zeggen dan mn boobies door trillen. Andere stukken voelde ik wel en was ik bang dat mn hechting of tepel meekwam🤭. Volgende week mogen ze er helemaal af. Nu heeft ze ter ondersteuning nog wat geplakt. Slapen op mijn rug is geen probleem. Helaas kon ik, door mijn ziekte, al een klein jaartje moeilijk tot niet op mn zij of rug slapen. Dus ben mn rug al gewend. Lijkt me lastig als je inderdaad anders gewend bent. Helemaal op je buik. Soms neem ik van die melatonine tabletjes vd kruitvat als ik vermoed moeilijk in slaap te komen. Zal wel raar gevoel zijn als je uiteindelijk weer op je buik mag😉 . Hoe gaat het met jou?
 8. Goedemorgen ik heb je toegevoegd. Ik zou graag willen terugloeren😂. Ben benieuwd wat er in 3mnd allemaal veranderd. Ik zet vandaag de voor situatie er ook bij.
 9. Hoi tuurlijk geen probleem. Je kan nu de frankenboobies zien.
 10. Vandaag voor controle geweest. Wat een maf gevoel het verwijderen van de pleisters. Omdat niet alles even gevoelig is heel raar. Hechtingen zien er keurig uit. Geen irritaties of iets. Na het kijken weer netjes afgeplakt. En ik zie dat je nu ook langzaam wat boller beginnen te worden aan de onderkant. Zo benieuwd hoe het er over een maand of 3 uitziet. Volgende week mag k de pleisters verwijderen en als ik last krijg van lange hechtingen deze afknippen. Recept voor siliconenpleisters meegekregen en nog n tube litteken creme. Maak later deze week nog wel even een foto.
 11. @jesssik zie je beticht nu pas. Succes vandaag ik voeg je toe.