Juni

Silver Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Juni

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tijd vliegt nog anderhalve week dan is het zover. Inmiddels begonnen met de d6 en de hibiscrub. Zenuwen beginnen nu aardig te komen. En de bijna standaard twijfels doe ik er goed aan te groot te klein te plat of te bol🤔. Gister op advies van meerdere reacties op dit forum toch ook maar de boterhamzakjes met water gevuld. Kan haast niet meer wachten🤩. Ook al tig keer de fotos bekeken van de hang van zaken 🤪. En me verbaasd over het feit dat het op foto nog erger lijkt dan ik dacht. Super blij dat dit forum bestaat. Ga zo de pc nog even mailen of het verschil in cc ook goed genoteerd staat😊. Iedereen die de komende dagen, weken, maanden geopereerd gaat worden succes. Ik probeer na mijn operatie een verslagje neer te zetten.
 2. Wat een mooie operatiedatum😉. Ik ben de 10 ook aan de beurt lift en vergroting.
 3. Ik mocht bij Boerhaaven wel kiezen voor een arts maar liet het aan hun over. Blij met hun keuze. Je de klik en het vertrouwen is het allerbelangrijkst. En dat ze ook zelf opties aandragen die bij de persoon passen. Persoonlijk zou ik daarvoor zelfs bereid zijn meer te betalen. Over Jan van Hoyen heb ik ook meerdere goede dingen gelezen. Wanneer mag jij? En je gaat voor een wissel?
 4. Ik krijg 300 om 350 cc. Mijn borsten zijn ongelijk. Heel gek zelf nooit echt opgevallen, uiteraard wel dat ene cup wat meer vulling had dan de ander, maar verder niet. Nu zag ik de fotos die de pc had gemaakt en vond het toch wel confronterend🤔. Voordat ik dit topic startte heb ik opgevraagd bij boerhaave welke maat ik had gekozen🤭. Pc had het allemaal genoteerd en vertrouw hem blijkbaar 100%. Heb ook verder geen andere consulten gehad het voelde en voelt goed. Plus toen ik vermelde dat ik ziek ben ben ik uitgebreid onderzocht door anesthesist. Moest nog een keer bij de anesthesist langskomen voor bloedprikken en het inschatten van de risico's. Dat vond ik heel netjes. Ook het overleg over de medicatie en pijnstillers top. Kwam heel professioneel over. Een album wil ik ook zeker nog gaan maken. Met voor en na fotos.
 5. Hoi ik vind je borsten een heel mooi formaat. Moest even goed kijken maar zie wat je bedoeld. Links lijkt wat voller/ronder. Het lijkt of rechts bovenin nog wat hoger staat. Heeft de pc in beide hetzelfde aantal ccs gedaan? Mijn borsten zijn ook ongelijk er komt een verschil van 50cc in. Ben benieuwd wat je pc zegt.
 6. Ik heb mijn 1e consult, heel toepasselijk op 5 mei gehad. De ok datum had ik paar dagen daarvoor al in optie genomen. Was even puzzelen met mn werk. Wil toch echt wel 2 volle weken kunnen bijkomen. Emotioneel lijkt het me zeker. Momenteel heb ik lege hangborsten en door mijn ziekte regelmatig een flinke buik. Het idee al dat mn borsten meer naar voren steken dan mn buik maakt me blij. Samen met de pc hebben we daarom ook besloten voor ronde borsten met lift. Uiteindelijk zal het een d of eworden. Eigenlijk geen idee. Weet iemand hoe je dat kan bereken?
 7. Inderdaad het aftellen is begonnen. Ik mag 10 juni. Ja klopt dat twijfelen blijft nog wel even. Of eigenlijk is het niet echt twijfelen ik denk meer spanning. Ik heb me al voorgenomen om me de eerste tijd niet te veel te focussen op verschillen. Ik zag al dat tijdens de eerste paar maanden er veel veranderd.
 8. Gefeliciteerd! Hopelijk is het voorspoedig gegaan. Succes met je herstel en rustig aan.
 9. Yess datum is bekend, tijd volgt helaas 1 a 2 dagen van te voren maar goed dat mag de pret niet drukken. Hibiscrub en arnica zijn binnen dus daar kan ik binnenkort mee beginnen. Veel zin in maar toch ook best spannend. En langzaam beginnen de stemmetjes in mijn hoofd, dat ik meer onderzoek had moeten doen? zijn deze prothese wel een goed merk? worden ze niet te klein of te groot? Gaat het allemaal wel goed? Haha ben blij zodra ik wakker ben uit de narcose dan kan ik niet meet terug of twijfelen😋
 10. Heel spannend maar heb vertrouwen in dr. Bakker. Kon hier niet veel terug vinden over dr Bakker. Bij het maken van de afspraak had ik dan ook geen voorkeur. Maar het bleek een erg aardig en meedenkende arts te zijn. Hij neemt alle tijd tijdens het consult en laat ruimte voor vragen. Ik voelde me in ieder geval serieus genomen en geen nummertje. Het is ook het enige consult wat ik heb gehad. Als het goed voelt voelt het goed. Boerhaave heb ik gekozen vanwege de ruime openingstijden, hun site , snelheid van reageren, afstand en de prijzen zijn ook nog redelijk.
 11. Ja het idee alleen al nog paar weken. Arnica d6 druppels en hibiscrub zeep. Boerhaave gaf aan de druppel 2 en de zeep 1wk van te voren te gaan gebruiken. Arnica schijnt tegen zwellingen en blauwe plekken te zijn en de zeep om de borsten 'steriel' te maken. Mentor rond 300 om 350. Wilde zowieso meer bolling bovenop is nu vlak.
 12. Goedenavond allemaal, Ik ben 39 jaar jong, getrouwd en samen hebben we een leuk stel kinderen. Na mijn zwangerschap en door gejojo in mijn gewicht is er na de laatste -20 kg weinig over van mijn d/e cup. Het verpakkingsmateriaal is er nog wel maar de inhoud is vertrokken😉. Eind april, na lang wikken en wegen de stap gezet en een afspraak gemaakt bij Boerhaave. Na een korte kennismaking en het inventariseren van mijn wensen was het tijd voor het meten en passen. Hij gaf aan dat alleen een lift zou kunnen, ik zou dan ongeveer b/c overhouden. Omdat ik toch wel graag mijn 'oude' maat wilde benaderen zijn we protheses gaan passen. De eerste vond ik net te klein de 2e was precies goed en voelde ik me gelijk heel anders. Ik heb daarna ook geen grotere maat meer gepast het voelde perfect. Na alle gegevens te hebben doorgenomen en een uitgebreide uitleg te hebben gekregen over de risico's, hoe de operatie zal gaan gaan, waar de littekens komen etc. ging ik met een goed gevoel naar huis en is de operatie datum bepaald in juni. Volgende week alle spullen in huis halen want moet 2 weken voor de operatie starten met druppels en antibacteriële zeep. Ik heb er erg veel zin in en en vind het spannend tegelijk. Totdat ik mijn operatieverslag kan plaatsen lees ik nog gezellig mee. Groetjes.