Josje1920

Silver Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Josje1920

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kleine update: ik werd door de kliniek gebeld en ik mag 4 juni langskomen. Vind ik zelf persoonlijk heel fijn. Zo kan de chirurg er zelf naar kijken in plaats van alleen telefonisch antwoord op mijn vragen geven.
 2. @Fje1981 ja en als ik dan naar het verschil kijk dan vind ik dat ook helemaal niet storend. Maar naar m’n eigen borsten kijk je toch zo kritisch naar terwijl die van mij voor andere blijkbaar ook niet storend zijn haha Ik hoop dat die van mij straks ook gewoon steeds natuurlijk worden en het verschil ga accepteren
 3. @Fje1981 wow borsten kijken op de voorsituatie inderdaad heeeel erg veel op de mijne haha
 4. @Marlies84 Vervelend zeg. Ik had inderdaad ook liever gehad dat er van te voren iets meer aandacht was besteed aan de ongelijkheid.. heb je eventueel foto’s? @Fje1981 bedankt voor het toevoegen!
 5. @Fje1981 ik ben 1.72 en weeg 63 kg. Ik droeg zelf altijd een 75a of 70b. Nu verschilt het een beetje per merk. Ik heb van de Hunkemöller een 75D en van een ander merk een 70D.
 6. @Es1234567 @Juni @Fje1981 @Robijntje02 Bedankt voor jullie reactie. Ik heb deze bevestiging misschien ook gewoon even nodig dat het niet meteen opvalt. Aan mensen waar ik het aan vraag geven ook aan dat ze het alleen maar zien omdat ik het zelf heb opgemerkt. Maar je kijkt er zelf gewoon zo precies naar. Ik moet gewoon even een manier vinden om het te accepteren dat het niet precies evenveel is in volume. @Juni bij mij is er zowel links als rechts 340cc ingegaan. @Es1234567 @Fje1981 ik weet niet of mijn album open is anders zal ik jullie even toevoegen! Ik laat weten wan mijn pc mij gaat vertellen!
 7. @bent001 ik zal vanmiddag even foto’s op mijn pagina zetten van de voorsituatie. Wanneer ben je geopereerd en heb je foto’s? Vind je het volume bij mij ook opvallen dat er verschil in zit of zie je vooral dat de vorm anders is?
 8. Hallo allemaal, 21 december ben ik door dr. van Straten geopereerd. Ik heb 340cc Mentor Xtra high profile gekregen. Van te voren wist ik al dat de vorm van mijn borsten verschillend zijn. Een tepel wijst wat meer naar buiten en deze borst hing wat lager. Ik ben nu 5 maanden verder. Echter vind ik mijn rechterborst groter dan de linker. Deze voelt ook wat harder en het voelt alsof deze wat zwaarder hangt. Ik zit hier iedere dag naar te kijken en aan te voelen. Misschien stel ik mijzelf aan, maar het stoort me enorm en ik ben er iedere dag mee bezig. Ik heb 4 juni een gesprek gepland staan met de chirurg. Ik wil toch graag weten wat de keuze is geweest om in de linker borst niet bijvoorbeeld de 365cc te hebben gedaan. Het spookt de hele tijd door mijn hoofd of dat dat niet mooier was geweest en of er wel goed genoeg is gekeken naar het verschil in mijn borsten of er niet te snel een beslissing is genomen etc. Ik weet zelf niet zo goed wat ik er mee moet. Wederom, misschien stel ik me aan en pieker ik er nu zo over omdat ik er nu iedere dag ermee bezig ben en erna kijk etc. Daarom wil ik graag hier jullie meningen vragen. Wat denken jullie? (Zie foto’s). In mijn album zal ik nog meer foto’s toevoegen. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie naar mijn nieuwe borsten kijken. Zien jullie het verschil in grootte? Liefs, J.
 9. Hoi, Ik wordt 21 december geopereerd bij Kliniek Heyendael. Ik heb een lengte van 1,72 en cup maat 70b/75a. Ik kan kiezen tussen de 340cc/365cc mentor Xtra. Ik twijfel zelf nog heel erg, want ik wil niet te grote borsten, maar wil ook niet achteraf spijt krijgen dat ik ze te klein heb genomen (aangezien ik lees dat men er heel snel aan went). Ik laat denk ik op de dag van de operatie de arts kiezen wat het mooiste resultaat zou geven. Ze hebben namelijk beide maten besteld. Ik ga binnenkort nog voor een 3e keer passen denk ik. Je mag altijd langs komen daar om nog een keer te passen, dat is super fijn! Tijdens het consult wordt er van alles met je doorgenomen, maar je krijgt ook een mapje mee naar huis, waar alles nog eens in staat en je dus rustig thuis nog een keer door kan lezen! x
 10. @Jellie Ah, hoe was je eerste controle? Van welke cupmaat kwam je af en kun je al wat zeggen over welke cupmaat je nu hebt? Je vind ze dus niet te groot? Denk je dat je nog makkelijk strapless topjes etc. aan kan? Heb je eventueel voor en na foto's?
 11. Hallo, Zojuist ben ik op consult geweest bij Kliniek Heyendael. Ik heb hier een erg goed gevoel bij en wil ook graag hier mijn borsten gaan laten vergroten. Ik ben zelf 1.72 cm, 62 kg en heb nu ongeveer een 75a/70b. Ik zou graag naar een volle C/kleine D willen. Er werd geadviseerd om 340cc of 365cc te nemen. Ik zelf twijfel echt enorm hierover. Bij de Kliniek zeiden ze dat ik 365cc prima kon hebben, dat dit goed paste bij mijn lichaam en dat het verschil met de 340cc maar heel weinig is. Ik krijg dual plane, mentor rond extra, hp. Toch ben ik bang dat het dalijk te groot is, ik wil wel graag dat het er natuurlijk uit ziet. Niet dat ik in een keer twee grote ballonnen heb. Dr. Frans Straten zij dat ik mij daar niet druk over hoef te maken en dat beide maten heel mooi en natuurlijk zullen worden. Bij de 340cc ben ik weer bang dat ik het straks snel te klein vind als je er gewend bent. Ik ga sowieso nog eens langs om nogmaals beide maten te passen. Wie kan mij advies geven? Groetjes...