Ga naar inhoud

Kelly_E

Leden
  • Aantal items

    435
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Kelly_E

  1. 2 uur geleden, Engeltje73 zei:

    Ik ben geholpen in België, en dus ook diverse dingen voorgeschreven, antibiotica heb ik in België gehaald en paracetamols in NL aangezien deze ontzettend duur zijn in België.Rekening ingediend bij CZ en alles terug gekregen....

    @Engeltje73 ja het gaat me vooral om de medicijnen die je niet zonder voorschrift krijgt. Paracetamol kan je hier ook gewoon in de apotheek kopen dus dat is niet echt een probleem. Zal mijn voorgeschreven medicijnen dan nog snel uit Nederland meenemen dan. Ik ben er dan toch ;) zal misschien wel duurder uitkomen dan maar ja beter mijn medicijnen hebben dan naar België komen en ze niet meekrijgen. 

    Weet nog altijd niet of ze hier voorschrift van Nederland aanvaarden. 

    Het is wel zo dat als je hier in België medicijnen koopt dat de ziekenkas zoals wij dat noemen sowieso tussenkomt en dat wordt direct van het bedrag afgetrokken. 

  2. 22 minuten geleden, rtx zei:

    Het handigste is om degene die je komt ophalen direct daar even naar de lokale apotheek te laten gaan! Zodra je klaar bent met de operatie krijg je het recept en diegene kan het dan direct ophalen, mijn moeder was denk echt een kwartiertje weg 

    @rtx goed idee! Kan het even voor de operatie vragen dan weet mijn vriend wat te doen terwijl hij moet wachten ;) 

  3. 2 uur geleden, Boobmom zei:

    Klopt....die hoef ik gelukkig maar half door.... Maar ik heb dat ook altijd met november...en we zijn alweer op de helft van deze maand....

     

    En toch vind ik het aftellen stiekem snel gaan....er vliegt zo een week voorbij. Iedere keer als het ma is, denk ik....oh nu nog maar zoveel weken....begon met aftellen bij 12 weken, as maandag nog 8, al eeen derde van de wachttijd voorbij

    @Boobmom ga je ook bij dr. Straten?

  4. @rtx hoeveel cc heb je nu uiteindelijk gekregen? Want vind het niet direct terug. Las in je verslag alleen dat Frans ging kijken tussen 325 en 350 wat het beste leek. 

    Had net zoals jou ook wat meer schrik om te groot te gaan dan te klein dus heb ook heel lang met die aantal cc's in mijn hoofd gezeten. Ben zelf ook 183cm en slank dus wel een beetje vergelijkbaar met jou. Maar nu heb ik het losgelaten en ik vertrouw erop dat het perfect gaat zijn. 

    Bij mij draait het uiteindelijk meer om wat mijn omgeving ervan zou denken (ook omdat ik het mijn ouders niet vertel) maar toen dacht ik, ja als ik een vergroting laat doen moet het wel enigszins te zien zijn want anders waarom doe ik het? Dus nu denk ik "whatever" wat iedereen denkt ;) 

  5. Op 8-11-2018 om 19:22, rtx zei:

    @Kelly_E oe spannend voor jou! Goed dat jij op tijd bent mrt overmaken haha, ik was het zelf helemaal vergeten doordat ik in het buitenland was. Toen dacht ik tien dagen voor de operatie opeens shiiiit ik heb nog niet betaald. Direct de kliniek gebeld natuurlijk en gelukkig vonden ze het niet erg. 

     

    Ik ga je toevoegen aan mijn album. Jij alvast heel veel succes! Ik ga jouw topic ook even volgen voor tegen die tijd

    @rtx ziet er al super uit meid! Weer een prachtig resultaat van dr. Straten ;) altijd weer blij als ik dat zie dat ik voor hem gekozen heb. Kijk ernaar uit en kijk er ook naar uit om echt gewoon lekker niets te doen en te herstellen. 

  6. 4 uur geleden, rtx zei:

    Even korte update :)

    Vandaag 8 dagen PO en net mijn controle gehad bij de kliniek. Eerst anderhalf uur in de auto, wat gelukkig heel goed ging. Bij de kliniek heeft de consulente mijn pleisters eraf gehaald, hechtingen losgeknipt, even gekeken en gevoeld en ze vond het er allemaal heel goed uitzien en zei dat ik zelfs voor loop op het herstel. Super fijn om te horen natuurlijk!

     

    Aan het eind de borstband om gekregen en weer in de auto gestapt. Nu in de auto merk ik wel echt dat ik die borstband om heb, doet wel pijn aan de bovenkant van 'm.n. mijn linkerborst. Zal vast gewoon even wennen zijn.

     

    Ik probeer straks ook nog even nieuwe foto's te plaatsen!

    @rtx wat een goed nieuws dat je voor loopt op je herstel!

    Ik heb net het overige bedrag overgemaakt aan de kliniek van Heylendael, binnen 3 weken is het aan mij :) 

    Ik krijg er steeds meer zin in. 

     

    Mag ik meekijken in je album?

  7. 3 minuten geleden zei Adnil:

    "Kliniek Heyendael maakt gebruik van de expertise van twee ervaren plastisch chirurgen: oprichter en chirurg Frans Straten en chirurg Roman Lisovets. Beiden hebben de beroepsethiek hoog in het vaandel. Zij staan bovendien voor een natuurlijk resultaat bij iedere behandeling.: 

    @Adnil ha dat wist ik niet :) ben zelf eens gaan kijken en die blijkt andere specialiteiten te hebben. Maar voor borstvergroting moet je bij Frans zijn ;) 

    • Like 1
  8. 39 minuten geleden zei Adnil:

    Knoop(je) doorgehakt. Ik heb 5 november een afspraak bij Kliniek Heyendael. Dus Dr Frans Straaten. Want die andere chirurg doet geen  borsten (toch?). Ok wil kijken wat hij zegt zodat ik vergelijkingsmateriaal heb en daarna de knoop doorhakken. Nu maar hopen dat ik het mijzelf niet nog moeilijker maak.

    @Adnil kliniek Heylendael is van Frans zelf. Bij mijn weten loopt er geen andere chirurg rond dus weet niet direct op wie je het hebt ;) 

  9. 6 uur geleden zei Adnil:

    Vandaag bij Veldhoven geweest bij Dr Wijnberg.  En nu weet ik het helemaal niet meer! Ik vond de kliniek prettig en het verhaal helder. Ik ben te spreken over de chirurg.  Een beetje een bijzondere man die grapjes maakt maar dat houdt het wel lekker luchtig. Hij gaf alleen aan dat hij bij mij max 245 cc plaatst. En hij wil 215cc standby voor  als het niet past. Hij adviseert anatomisch voor de spier. Op zich is mijn wens ook een mooi natuurlijk ogende borst maar had toch wel graag minimaal een c cup en weet niet of ik dat hiermee ga redden. Dr Wijnberg zegt dat groter niet past. Ik heb ook straie op mijn borsten dat kan erger worden als ik vergroot.  Hoe groter hoe erger.  Manlief is in de gloria. Die wilt niet zo groot.  Maar ik weet het niet.  Ga ik hiermee gewoon mooie borsten krijgen? Of ga ik ze te klein vinden? Moet ik toch nog maar nog een ander? Maar geloof ik dat advirs dan wel als die er meer in willen stoppen? Het moet vooral mooi worden. Ik weet het niet meer :(

    @Adnil weet dat ze voor de spier normaal wel minder cc's adviseren, dit omdat je anders bij grotere implantaten de randen kan beginnen zien, zeker als je weinig weefsel van jezelf hebt. Met Dual plane kan je normaal wel meer cc's plaatsen (ook wel afhankelijk van de conditie van je huid en hoeveel rek mogelijk is) 

  10. Op 20-9-2018 om 22:45 zei Adnil:

    Bedankt voor alle reacties. Ik had het fotoalbum nog niet gevonden maar nu wel! Wat mij opvalt is het enorme  verschil tussen de foto's kort na de operatie en langer na de operatie. Ik denk dat de foto's op de site van Heyendael van kort na de operatie zijn.  Ik zie wel hele mooie foto's in de albums.  Wat fijn dat er zoveel vrouwen zijn die dat willen delen. Niet dat ik nu weet wat ik moet doen hoor! Maar ja ik ben nu eenmaal een enorme twijfelkont. Misschien moet ik gewoon bij allebei op consult gaan. 

    @Adnil Ik vind dat de foto's van Heyendael op de website ook niet echt goed weergeven wat Frans Straten kan hoor. Maar hier vind je inderdaad veel betere voorbeelden. 

  11. 7 minuten geleden zei San41:

    @Kelly_E thx meis ,ja loop namelijk met het zelfde probleem en vind het wel interssant om te herposten en met meiden het erover te hebben die het zelfde ervaren. Ben ook heel benieuwd naar jou verloop als je geweest bent. Wanneer ben jij geopereerd ? Voor mij is het nog maar heel recent hoor gisteren 1 week 

    @San41 ja ik help hier ook iedereen graag met de kennis die ik zelf vergaart heb en de info die ik opzoek. We zitten immers allemaal in hetzelfde bootje ;) en dat is wat ik ook zo geweldig vind aan dit forum :57: iedereen is zo lief! 

     

    Ik ben nog aan het aftellen voor mijn operatie. Op 28 november is het aan mij! Dus nog een paar nachtjes slapen.. :lazy2:

    Jij bent al aan de beurt geweest lees ik! Bij wie ben je geweest, en heb je ook dual plane?

  12. 3 minuten geleden zei Stephh90:

    Hier ook een buikslaper. Ik heb de eerste 2 weken op mn rug geslapen, niet fijn maar begon er aan te wennen, na 2 weken op mijn zij maar dat is soms best pijnlijk, heb ook dan het gevoel alsof er dan een zwaar gewicht aan me hangt terwijl ik gewoon in een strakke sport bh slaap. Ben 3 weken po, ben ook benieuwd of ik ooit nog comfortabel kan buikslapen. 

    @Stephh90 Ik heb het uiteindelijk wel tijdens mijn consultatie gevraagd en mijn pc zei dat ik ook na de bv terug op mijn buik mag slapen (natuurlijk niet de eerste weken/maanden). En ook mijn vriendin die ook al een bv heeft laten doen zegt dat ze dat nu terug kan en dat je alles terug mag hernemen na een bv. Ik krijg zelf wel ronde implantaten en mijn vriendin heeft ook ronde, kan me dus niet uitspreken over anatomische. Lijkt me toch net iets lastiger om op te liggen omdat die voorgevormd zijn, en heb ergens gelezen dat je met anatomische ook geen push up mag aandoen?

     

    Maar goed, ik krijg ronde dus ik ga er wel van uit dat ik na een tijdje terug op mijn buik zal kunnen slapen :43:

    Mijn vriendin zei dat het even duurt alvorens het goed aanvoelt (hoort natuurlijk ook bij het genezingsproces omdat ze ook zeggen dat het een jaar kan duren) maar nu voelen ze aan alsof ze bij haar lichaam horen.

  13. 47 minuten geleden zei beblessed:

    Jullie hebben helemaal gelijk, snap het ook wel. Is alleen zo moeilijk :24:

     

    Maar heb vandaag nog niet gerookt dus ga het volhouden, was alleen bang dat het misschien te laat was ofzo snap je.

    @beblessed of het te laat is weet ik niet. Zou ik eens in de papieren voor de richtlijnen moeten kijken. Weet dat er iets in staat van roken maar weet niet meer precies wat. 

  14. 57 minuten geleden zei beblessed:

    Hoi dames, het komt nou echt dichtbij. 

    Echter ben ik een mega ketting roker, al een paar keer geprobeerd te stoppen maar ook steeds weer gaan roken, nou ben ik al wel heel erg geminderd naar een paar sigaretten per dag. 

    Ik lees nou ergens dat straten niet opereert als je niet gestopt bent, zou hij dan wel opereren als ik nou nog stop? Aangezien het iets minder als twee weken is nog :(

    @beblessed als Frans zegt dat hij niet wil opereren als je niet gestopt bent met roken dan zou ik hier niet zo lichtzinnig overgaan en is het ook je taak hem dit te melden. Nicotine zorgt ervoor dat wonden minder goed genezen dus krijg je verhoogde kans op infectie.. en je borsten zitten dicht bij je hart en longen.. het is duidelijk tot wat dit kan leiden denk ik. 

    Zelfs als hij zou willen zou hij je niet mogen opereren dan want hij zou je in gevaar kunnen brengen op die manier. Het gaat uiteindelijk over prioriteiten stellen meid. 

  15. 47 minuten geleden zei Denca:

    Ik had pech ... moest 12:45 melden, operatie voor mij liep uit, werd pas om 15:45 geopereerd... honger als een beer zoals je begrijpt. Hahahaha

    @Denca ow wauw, dat is echt wel heel laat! En zo lang dat je moeten wachten hebt :20:
    Kan zelf normaal wel lang zonder eten en heb niet zo gauw honger maar kan me wel ineens heel flauw voelen en beginnen draaien en dan heb ik wel iets nodig... dus dat wordt lastig als je dan niets mag eten :blink: maar we zien wel, misschien mag ik wel als eerste. We zullen het toch moeten afwachten.

  16. 3 minuten geleden zei vuurzonnetje:

    @jewel88 heb je toegevoegd en geantwoord in pb ;) 

     

    @Denca heb je toegevoegd! En inderdaad goed gezien de carefix ava hahaha enige nadeel ervan zijn die afdrukken ja xD ja dat sowieso, ondanks dat je je goed voelt weet je nooit hoe het wondje eruit ziet, maar t zag er heel mooi uit gaf de arts aan! Dus heel blij mee. 

     

    @MCR eigenlijk geen last van mn borsten nee, voel t soms wel steken en jeuken maar dat hoort er wel bij volgensmij! Voor nu heb ik gewoon het meeste last van de ongemakken van het slapen en niet alle bewegingen kunnen doen. Je moet toch rustig aan blijven doen. 

    Hoe bepalen jullie de maat voor die Carefix Ava eigenlijk? Ik krijg mijn sport BH mee in de kliniek (heb ik zo gevraagd) omdat ze dan toch direct de goede maat kunnen geven maar zou wel een extra willen bestellen. Uit ervaring (zoals iedereen) dat merken nog wel is kunnen verschillen.

  17. 3 uur geleden zei Denca:

     

    Jaaaa ! Is het bevestigd :tatice_04:! Super..

    Nu aanbetalen en dan is het helemaal officieel... Nu kan het aftellen écht écht écht beginnen.

     

    Ik hoorde trouwens een week van te voren hoe laat ik mij moest melden ^_^.

     

    @Denca ja had het hier al ergens gelezen, een weekje op voorhand. Geen idee hoe ze die planning maken.. was jij vroeg op de ochtend of best nog lang moeten wachten?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.