Spring naar bijdragen
Borsten Forum

beblessed

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bij straten in rozendaal, 1 week van tevoren.
 2. Heb tijdstip doorgekregen, 11.45 melden. Zie er wel tegenop dat ik dan mega honger of dorst heb. Hoe hebben andere dames dat ervaren die wat later aan de beurt waren? Was ook totaal niet zenuwachtig maar begin nou toch wel erg zenuwachtig te worden.
 3. Mooie tijd!! Ik ben dag eerder aan de beurt moet me om 11.45 melden. Denk dat ik dan al omgevallen ben vd honger
 4. Jullie hebben helemaal gelijk, snap het ook wel. Is alleen zo moeilijk Maar heb vandaag nog niet gerookt dus ga het volhouden, was alleen bang dat het misschien te laat was ofzo snap je.
 5. Hoi dames, het komt nou echt dichtbij. Echter ben ik een mega ketting roker, al een paar keer geprobeerd te stoppen maar ook steeds weer gaan roken, nou ben ik al wel heel erg geminderd naar een paar sigaretten per dag. Ik lees nou ergens dat straten niet opereert als je niet gestopt bent, zou hij dan wel opereren als ik nou nog stop? Aangezien het iets minder als twee weken is nog
 6. Dat is idd erg lang zonder eten. Mocht je dan smorgens nog wel eten ofzo? Ik hoop wel dat ik een beetje vroeg aan de beurt ben, hoef ik niet zolang zenuwachtig te zijn
 7. Anders bel je ze even om het na te vragen. Kan altijd toch.
 8. Ik had eerst gepland en daarna verlof maar was genoeg keuze ook binnen een maand. Ongeveer week van tevoren krijg je tijd te horen.
 9. Nee dat kon je ter plekke kiezen. Leuk dat je ook bijna aan de beurt bent!
 10. Hoi dames, over een maandje is het zover. Nou was ik van plan bij straten de trumph te kopen zodat ik gelijk de goede maat heb, maar wil ook als extra de carefix ava bestellen. Mijn omtrek is 78 cm en bh maat heb ik meestal 75 soms 80. Kan ik dan beter de M of de L nemen?
 11. beblessed

  Doorgeven aan je werk

  Ik heb het gezegd, heb niet veel verlofuren meer staan dus zal merendeel onbetaald verlof worden. Maar daar had ik al rekening mee gehouden.
 12. Ik werk in een supermarkt, vandaag te horen gekregen dat het eigen uren of evt onbetaald verlof wordt aan gezien ik niet veel verlofuren meer heb staan. Nou is dat niet zo heel erg, maar iemand die ook in een supermarkt werkt of werkte en ervaring heeft? Hoelang kun je het beste thuis blijven? En wat kon je nog doen voor die 6 weken?
 13. Thanx voor de antwoorden. Heb gebeld voor een operatiedatum en het wordt 23 oktober Twijfelde nog of ik 425 cc of 450 cc wou dus ze worden beide meegenomen. Scheelt natuurlijk vrijwel niets..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×