Spring naar bijdragen
Borsten Forum

MCR

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

2 Volgers

Over MCR

 • Verjaardag April 7

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Voor degene die geïnteresseerd zijn, ik ben vandaag gebeld dat mijn operatie definitief vast is gesteld op woensdag 26 september om 8 uur sochtends. Wij moeten dan om 6 uur al wegrijden, nu is het allemaal echt en kan niet meer terug Haha.
 2. Mij was in de veronderstelling dat ik al had gereageerd maar blijkbaar is dat niet goed gegaan Maar het ziet er al allemaal al goed uit! Hoe voel jij je nu? Ik heb 300 cc dual plane. Dat is voor mij ook de max volgens van der weij. Eigenlijk stond mijn operatie donderdag 27 september gepland maar ik kreeg een belletje van boerhaave dat de operatie naar een dag eerder is verplaatst... het was even schakelen Haha vooral met de planning voor de kids...
 3. Ik ben nu een maand 3 dagen en 8 uur gestopt Haha zegt mijn app tenminste maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik afgelopen zaterdag uit ben geweest en wel een paar sigaretjes heb gerookt maar daarna niet meer. Mijn doel is uiteindelijk ook wel gelegenheidsroker worden ik hoop gewoon dat ik ook na de bv er vanaf kan blijven
 4. Jaa dat is zeker schakelen. Het is nu woensdag 26 september. Vind het al wel super spannend. Ohja jij ging op dezelfde dag als mij erheen 300 is voor mij de max ik ben zelf 1.60 en 50 kilo. Voor jou komt het nu ook lekker dichtbij!
 5. Hooi Jaa ik ben de afgelopen weer niet echt actief geweest maar heb zondag nog een keer gepast en het wordt gewoon 300! Kan niet wachten Haha maar ik werd opeens afgelopen woensdag gebeld dat mijn operatie naar een dag eerder werd verplaatst. En ook nog eens i.p.v. 8 uur naar 13 uur. Ik was wel even van slag want had alles al geregeld en nu moest ik alles omgooien en kan niet bij het korfbaltoernooi van me dochter zijn. Maar goed het is voor een goed doel en ze vond het niet erg (ze weet ervan). Oma komt nu kijken. Hoe gaat het met jou? Ga jij nog een keer Passen?
 6. Ik ben afgelopen zondag bij van der weij geweest met een laatste pasbeurt. Ik moet voorlopig wel stoppen met salsa ik hoop ik het nieuwe jaar dat ik weer mee kan doen. Moet het langzaam opbouwen. Vind het wel super jammer
 7. @vuurzonnetje zou ik misschien ook je in album mogen kijken? Ik ben aankomende woensdag aan de beurt bij van der weij.
 8. Wat fijn dat alles goed is gegaan! Nu lekker uitrusten...hoop dat je herstel goed verloopt
 9. ben zelf ook benieuwd, maar van der weij zei dat hij niet graag in een gezonde spier snijd als het onnodig is. Ik vind het zelf wel erg natuurlijk ogen waarvan ik de borsten van hemb gezien van Van der weij (voor de spier). Onder de 2 dan ga je randen zien. ik ben zelf ook bij van straten geweest, die plaatst ze altijd dual plane. Heb daar ook geen pinchtest gehad.
 10. Hallo dames, ik zit op Salsa en ik heb op 27 september de operatie gepland staan. Ik lees dat je na 6 weken weer mag sporten, maar dat je dan langzaam moet opbouwen. Heeft iemand ervaring met het weer oppakken van dansen? Ik heb zelf het idee dat ik beter de volgende periode weer mee kan gaan doen omdat als ik weer meedoe dat het niet langzaam opbouwen is en aan me arm wordt getrokken. Wat denken jullie?
 11. @oussie23@Kelly_E ik heb op 27 september de operatie staan. Morgen staat nog een consult om nog een keer te passen maar zoals het nu gepland staat krijg ik 300 cc dual plane. Mijn pinchtest was namelijk 1,7 en onder de 2 plaatst hij het achter de spier. Ik geloof als hij dat zegt dat het dan ook echt moet omdat ik zelf idd niemand hier op het forum ken die dual plane bij van der weij heeft gekregen.
 12. Ja het is voor mij ook eerder een moeten dan een willen Haha, ik hoop voor mezelf en me portomonnee dat ik gestopt blijf na de operatie maar ik zie dat een beetje somber in Aankomende zaterdag wordt lastig voor mij. Dan ga ik uit met vriendinnen die roken, dus ik hoop dat ik mezelf kan bedwingen...
 13. @Kelly_E ik dacht dat eerder idd ook maar van straten heeft me het zelfde advies gegeven. En ik heb net even gekeken naar de foto’s van Wouter van der Pot maar ze hebben idd gelijk dat van mij is echt minimaal... en tijdens het passen werden verschillende protheses er niet beter op. Ik heb as zondag een consult weer met vd weij dan kaart ik alles nog een keer aan
 14. Ah jammer! Idd niet vergeten foto’s te maken, hihi kan je nog even terug kijken. Lees dat je ook gestopt bent met roken. Vandaag is voor mij dag 25, eerste week is het moeilijkst daarna is het gewoon een kwestie van afblijven. Ik heb er zelf nu ook nog steeds erg zin in maar doe het niet want weet waarvoor ik het doe. Je kant het!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×