Imker

Silver Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Imker last won the day on October 5

Imker had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Imker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wat een heftig proces, maar wat al een mooi resultaat na twee weken! Hopelijk verloopt je herstel verder voorspoedig en kun je er weer heerlijk van genieten!!
 2. Klopt het dat er bij die sportbh geen rits zit aan de voorkant of zie ik het gewoon niet, haha? Ziet er in een shirtje echt goed uit hoor! Ik vind sowieso de metingen bij de hunkemoller soms een beetje gek haha. Hoe gaat het met het blauw? trekt dat al meer weg?
 3. Ja, wij hebben wel echt veel kussens ook hier en ik wil sowieso proberen meer recht op te gaan slapen de komende dagen (lekker alvast testen). En anders is zo'n rugsteun nog steeds zo besteld, toch?
 4. Dat geeft niet, ik heb er nog soms zelf moeite mee wie nu precies wat en wanneer heeft gehad haha. Ik wilde zo'n voedingskussen halen. Moet zeggen dat ik een extra kussen heb dat heel stevig is, als ik dan in zo'n voedingskussen lig, misschien is dat wel genoeg. Als mijn vader niet thuiskomt door de week, dan kan ik in het verstelbare bed van mijn ouders slapen, dus denk dat ik het eerst zo ga proberen.
 5. Pff, ben afgelopen week met een nieuwe baan begonnen. Dat was allemaal zo snel gegaan en de communicatie is nog echt een chaos, maar ik heb het eindelijk zover dat ik mijn twee weken 'vakantie' gewoon kan opnemen. Ik was echt even bang dat ik het niet geregeld ging krijgen op het werk omdat ik het wel met de recruiter van het bedrijf erover had gehad, maar vervolgens van niemand meer een reactie had gekregen. Mag gelukkig gewoon 'op vakantie', dus nu staat niks meer in de weg. Behalve misschien toch wel de zenuwen. Maar dat noem ik gewoon gezonde spanning
 6. Ik ben afgelopen week met een nieuwe baan begonnen, dus heb het even op het forum niet meer allemaal meegekregen. Maar wat gaat je herstel de goede kant op, zeg! Ook het blauwe trekt heel mooi weg. Ik vind het er echt goed uitzien, hopelijk ben jij ook alweer een stuk tevredener. Fijn dat je ook alweer rustig op de loopband staat en alweer bijna volledig aan het werk bent. Het was even afzien, hé! Ik denk ook dat ikzelf langer met een sportbh ga rondlopen, dan dat ik direct weer aan de gewone BH's ga. Heb ik toch een veiliger gevoel bij.
 7. Op de foto's zonder BH zie ik het verschil nog steeds niet, maar vind ik ze wel erg mooi! Begint het blauwe nu ook een beetje weg te trekken, of hoop ik dit alleen maar voor je? Enne... als ze zo lang stil hebben gestaan, kunnen ze misschien nu ook in een rap tempo veranderen hé!
 8. Ziet er al veel beter uit hoor in BH! Wat een verschil al toch? Fijn ook dat bewegen en dingen doen weer steeds beter gaan. Dat klinkt inderdaad veelbelovend dan, gelukkig maar En hopelijk trekt dat blauwe (of ja zwarte...) gauw weg!
 9. Ik heb net naar je foto's gekeken, en jeetje wat ben je er even goed lekker positief in gebleven. Heftig ook om die open wond te zien. Je had toch ook al een redelijk mooie vorm in je ' vroegere' borsten moet ik zeggen. Fijn dat je herstel goed verloopt, dat is nu vooral het voornaamste! Kun je later hopelijk toch nog naar je gewenste maat!
 10. Fijn dat de medicijnen dan goed hun werk doen! Grappig dat je zoveel verschillende verhalen hoort. De ene moet echt stil blijven liggen en de andere moet juist meer bewegen, haha. Klopt 28 oktober word ik geopereerd! Begin het nu toch steeds spannender te vinden, wel.
 11. Hee! ja dat klopt! Jij bent gister aan de beurt geweest. Hoe is dat gegaan? Ben ook heel erg benieuwd hoe jouw ervaring is!
 12. Die lipo maakt het wel allemaal erger, alsof ze je goed te pakken hebben gehad, haha! ik durf niet te zeggen of ze scheef zijn, kan ook door het verband komen, dat die bij de ene hoger zit? Dat opgezwollen lees ik bij meer mensen! Dus dat zal wel normaal zijn. hoe voel jij je vandaag?
 13. Fijn dat het allemaal goed is gegaan! En mooi dat het je tot nu toe heel erg meevalt. En ach emotioneel zijn mag, is toch ook niet niets. Laat je maar lekker verwennen en doe rustig aan!!
 14. oh, dat is inderdaad een groot verschil qua zwelling ja. Dat was mij echt niet opgevallen op de andere foto's. Wat een vertekend beeld zijn foto's toch soms ook. Gaat het wel al beter met je linkerborst?
 15. Alle beetjes helpen, toch! Oh, dat had ik niet meegekregen! Ziet er inderdaad wat onrustiger uit bij je hechting, maar denk ook dat dit redelijk normaal is dat het toch nog een beetje blauw wordt, niet? Vind ze wel al heel mooi hoor!