Imker

Silver Member
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Imker last won the day on December 21 2019

Imker had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

3 Followers

About Imker

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Ik droeg toen alleen maar truien, dus je zag sowieso niets. Maar nadat de borstband af mocht, heb ik nog een hele poos deze bh aangehad. Had ook een andere gekocht, maar die irriteerde ontzettend. Dus dat was alleen als nood. Harde tepels zie je, maar dat is bij elke sportbh die wordt gebruikt na een borstvergroting. En ik heb er gelukkig niet heel veel last van
 2. Hoi! ik ben bang dat ik te laat heb gereageerd🙈 sorry! met mij gaat het erg goed en met mijn borsten nog wel beter! ik heb toentertijd wel een bh bij de kliniek gekocht en die draag ik nu nog steeds als ik geen beugelbh draag. Dus ja heel erg tevreden!
 3. Ik ben ook bij Verdonck geweest en ik heb uiteindelijk voor de Motiva progressive plus gekozen, mede op aanraden van Verdonck. Vanwege de blueseal en wat ik allemaal had gelezen ben ik uiteindelijk voor motiva gegaan. Omdat ik volume boven miste ging ik dus voor de plus. prothesekeuze is heel persoonlijk, ik denk dat daarom Verdonck zich er nog niet helemaal uitlaat. Zou je kiezen voor Motiva, dan denkt hij vast mee over de twee varianten!
 4. Ik ben inmiddels 4 maanden verder en heb nog geen controle gehad. Zou tussen de 3 en 6 maanden zijn. bij mij plopte rechts opeens naar zn goede plek, die heeft ook lang hoger gezeten. (Ben linkshandig) geduld is een schone zaak😝
 5. Ik heb 235 cc gekregen en kwam van een 70B af. Ik heb uiteindelijk geen foto’s in mijn album geplaatst, maar ik heb wel foto’s van toen ik 8/10 weken verder was in bh en toen zagen ze er al natuurlijk uit en ik zie het nog steeds veranderen. Draag nu niet voorgevormde bh’s in 70C en voorgevormde in 70D. Precies wat ik wilde (ben erg smal gebouwd). ik kan ze eventueel wel in een DM versturen, als je wil. Geldt ook voor jou @Griet22
 6. Hoi Griet, ik ben afgelopen oktober geopereerd door Dr. verdonck. Ik heb de motiva round gekregen omdat ik het volume bovenin miste. Ik ben nu bijna 4 maanden verder en ik ben erg tevreden over het resultaat, mijn bh’s gapen niet meer. ze ogen bij mij totaal niet onnatuurlijk en vallen ook nog steeds meer uit elkaar als ik lig. Het ronde blijft natuurlijk wel, maar stoort mij niet. ik was met de ergonomix bang dat ik dat volume bovenin zou missen en dr. Verdonck raadde de round ook aan! Totaal geen spijt van, terwijl ik wel echt een natuurlijk resultaat wilde. heeft Verdonck een voorkeur uitgesproken?
 7. Hee Beyonce, met automaat moet het helemaal goedkomen! Ik moest na twee weken weer elke dag 150 km rijden. Onderhands sturen (even lastig met rotonde’s en bochten, maar went snel) en dat ging prima! (Had gewoon een geschakelde auto) ben pas na 2,5 maand weer normaal gaan sturen en heb oprecht minimaal last ervan gehad.
 8. Ik heb gezegd dat ik op vakantie ging. Was toevallig net van baan gewisseld, dus heb er van gemaakt dat ik naar de Ardennen ging met mijn hond en niemand die er verder naar heeft gevraagd. Overigens kon ik door het winterse weer lekker truien dragen, dus niemand heeft mijn borstband of sportbh gezien. Tevens vermoed niemand iets omdat ze mij natuurlijk nog niet zo goed kende.
 9. Ik had een 70B en heb met 235 cc een 70D weten te behalen. Cc’s zeggen niet alles! dus laat je daar vooral niet te veel door leiden. Kijk naar wat mooi is en bij je past😊
 10. Bij Verdonck ga je een hele andere ervaring hebben! Ik ben in oktober geopereerd door Verdonck en ben erg tevreden. Hele fijne man, lekker gemoedelijk en luistert goed. Neemt ook prima de tijd voor je!
 11. Hoi hoi! Nee, ik ben in nov 2018 op consult geweest bij Dr. Verdonck en had gelijk een goed gevoel bij hem. Ik had mij ingelezen op het forum en toen ook gekeken qua locatie. En ik ben super tevreden over het resultaat. ik heb zo’n 3.500 EUR betaald gok ik? Inclusief borstband. Misschien wat meer, maar rond die koers
 12. Sorry dat ik hier niet op gereageerd heb, maar heb kennelijk helemaal geen melding gehad! 15cc is een minimaal verschil, maar heeft Verdonck specifiek voor 220/250 gekozen of gaf hij aan dat 235/250 ook nog prima zou gaan? Niet dat je daarna je linkerborst groter hebt omdat er 15cc meer in zit. Ik heb geen album, maar ik kan eventueel wel een foto sturen in bh en/of jurkje (zonder bh) zodat je de ronding bij mij kan zien. Moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het formaat en ze voelen steeds meer eigen. Zit nu op 70D voorgevormd en niet voorgevormd is een 70C, dus voor mij een prima maatje. Als je wil stuur maar een PB, want ik zit nu via de laptop
 13. Het lijkt mij zo raar om een borstvergroting te hebben ondergaan en dan geen bh aan te hebben😅 Ik was zo gehecht aan mijn sportbh🙈 welke soort prothese heb je nu gekregen? Lijkt mij wel gek dat je Nio inderdaad niet meer hebt gesproken. Maar als het heel ernstig was geweest, hadden ze lijkt mij wel iets over je protheses gekregen. ben benieuwd hoe je herstel gaat en doe vooral weer lekker rustig aan!
 14. Oh dat is al bijna! Tijd vliegt voorbij. Voor je het weet zijn ze er al! Beste tip die ik heb: neem de eerste week die tramadol. Zeker ‘s nachts. Ik heb als een roosje geslapen door de tramadol. voor mij was een voedingskussen niet de oplossing, maar ik had het geluk dat het bed van mijn ouders verstelbaar was, dus bijna de volledige twee weken rechtop geslapen. en probeer elke dag een beetje te lopen. Vanaf dag 2 waggelde ik achter mn moeder en mijn hond aan. Meestal niet het hele rondje, want dat was te veel, maar heb het wel goed opgebouwd daardoor. plus regel een wasafspraak bij je kapper. Aangezien je niet kan douchen met dat verband de eerste twee weken. heb je al een topic? Dan ga ik volgen, ben benieuwd!
 15. Het profiel heeft hij zelf gekozen. Ik heb gewoon duidelijk aangegeven wat ik wilde. Ik had een lege B-cup die enorm gaapte en ik wilde dus dat de bovenkant mooi vol werd. Dat zou bij mij met de ergonomix niet lukken en dus kreeg ik de progressive plus. Ik heb wel een kort bovenlijf en heb 8 weken een borstband gedragen. Zou gewoon even het consult afwachten en kijken wat hij zegt. Je moet namelijk ook een goed gevoel hebben bij de chirurg. Erg fijne en gezellige man wel! Ik zal zo op mijn telefoon eens kijken om wat foto's te sturen. Mocht ik dat onverhoop vergeten, dan stuur mij even een privéberichtje!