Charlie25

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Charlie25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Nog even wachten Goed dat je er eerlijk over bent. Voordat je het weet zit je in allerlei leugens. Heb zo'n idee dat ik ook slecht kan liegen hierover. Ik heb dit eerlijk gezegd ook nog niet uitgesloten op dit moment.
 2. @Nog even [email protected], ik vreesde er al voor. Bedankt voor jullie snelle reactie!
 3. Hoi allemaal, Zoals vele is mijn operatie uitgesteld. Ik heb vaststaande verlofdagen en kan helaas geen verlof aanvragen. Voor het eerst heb ik weer verlof vanaf 20 juli. Ik zie het alleen niet zo zitten om in de zomer geopereerd te worden. Volgens de kliniek kan ik een ziektebriefje gebruiken. Dit zou zowel als in Nederland als in België geldig zijn volgens de kliniek. Ik woon namelijk in België en werk in Nederland. Voor mij zou dit fijn zijn. Dan kan ik eerder geopereerd worden. Iemand die gebruik heeft gemaakt van een ziektebriefje? Is dit wel legaal, ziek melden voor plastische chirurgie? Liefs, Charlotte
 4. Kun je niet bij de andere arts uit dezelfde kliniek een afspraak maken? Kun je in ieder geval wel passen en je vragen stellen? Online komt er ook nog wel eens een afspraak vrij. Ik had een paar dagen geleden gebeld en kon pas 31 maart op consult. Een dag later stond op de site 12 maart ineens vrij na 5 uur. Even goed in de gaten houden ?
 5. Bedankt voor je reactie! Ik heb al even een kijkje genomen op de motiva pagina. Bedoel je de Instagram pagina van Wouter van der pot? Heb helaas geen insta Spannend, nog maar een maandje wachten dan ?
 6. Precies wat jij zegt. Ik wil niet hangende borsten maar een te volle bovenkant vind ik niet mooi. Ik wil ook niet te veel laten bijsteken en denk door ronde protheses wat meer volume te creëren aan de bovenkant. Verdonck had alles opgemeten, maar liet niet echt een iets los over wat hij vond. Terwijl ik toch wel even die bevestiging/advies nodig heb van hem. Daarom is het wel super fijn dat je hier foto's van voor en na de operatie kan zien op dit forum. Dat neemt alleen niet mijn twijfels weg. De volgende keer neem ik foto's mee en ga ik wat duidelijker om zijn mening vragen. Goede tip!?
 7. Hallo iedereen, Ik heb 1 consult gehad bij Dr. Verdonck. Een hele aardige man! Het ging achteraf gezien zo snel allemaal en mocht helaas ook geen foto's bij het passen maken. Ik ga dus graag nog een tweede keer langs. Ik heb 75a (volgen Verdonck een kleine b) en wil graag naar een c/d Zelf weet ik niet zo goed wat voor soort implantaat ik moet kiezen. Dus keuzestress.. Je kon kiezen uit mentor, motiva ergonomix of progressive plus. Het meeste nijg ik naar mentor of motiva progressive plus. Ik zie van allemaal mooie foto's en ervaringen. Hoe ben jij uit je keuze gekomen? of wat gaf de doorslag? Groetjes, Charlotte