Mieke2

Silver Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About Mieke2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh hoe heerlijk he dat gevoel 🙂. Ze zien er al prachtig uit! En die bikini ... genieten maar!
 2. Ik heb dat gevoel ook wel een beetje zoals jij het omschrijft. Ben zelf ook nog maar net 14 dagen po dus ... Bij mij is het enkel mijn rechterborst en ik heb de indruk dat het komt omdat ik rechtshandig ben en deze spieren uiteraard meer gebruik dan de linker. Maar heb ook een constante druk.
 3. haha ja zo is dat idd wel... die mannen trekken het zich niet aan 😉. Ik dacht dat ik jou al had toegevoegd aan mijn album... Ik kijk het even na 🙂 en bedankt dat ik mag meekijken!
 4. @Loesje3 Hey Loesje, hoe gaat het ondertussen met jou? Al terug wat gewend aan het werken? Ik begin maandag ook terug te werken... heb er wel schrik voor eerlijk gezegd. Bij mij is het ook nog wel een andere situatie. Ik start na 5 maanden thuis te zijn met een burn-out/depressie. Ik hoop dat het goed gaat. Niemand weet op het werk dat ik deze operatie heb laten doen, dus hoop geen opmerkingen te krijgen en hopelijk valt het niet op. Ik vind persoonlijk niet dat het opvalt, maar met meer dan 100 vrouwen samen zit de kans er dik in dat er toch iemand oog voor gaat hebben ... Spannend!
 5. @Nog even wachten Oh spannend allemaal he! 🙂 Het gaat zowiezo heel snel allemaal vind ik. Als ik dit nu lees dat je aan het aftellen bent ... Ik ben ondertussen meer dan 2 weken PO, kan het zelf nog niet geloven. Wordt wel tijd dat ik terug wat actiever ga doen, want het huis heeft hier ook een grondige poetsbeurt gehad voor de operatie, maar na 2 weken en 3 mannen in huis 😏 ... Ach ja, komt ook weer wel goed. Wil gewoon mijn nieuwe borsten goed soigneren 😉. In ieder geval succes voor maandag!!! Mag ik ook mee in je album kijken aub?
 6. Hey meiden, Ik draag momenteel een sportbh maar wel 1 die toch comfortabel zit. Er is mij niet gezegd dat hij zo strak moet zitten. Heb dus 1 die gewoon aanpast aan mijn lichaam en dan de borstband erboven. Voelt zo wel goed aan. Ik heb het gevoel dat de borstband toch wel voorkomt dat de implantaten naar boven komen. Mijn rechtse deed in het begin heel vervelend en kwam precies altijd naar boven. Heb de band nog iets strakker aangedaan en nu na paar dagen voel ik wel dat ze mooi aan het zakken zijn en de rechtse niet meer naar boven komt. Oef...
 7. Ja is even doorbijten he. Komt wel goed en de kindjes dat komt ook wel goed. Je vooral niet schuldig voelen. Ze zijn nog klein en onthouden deze paar weken wss niet eens. Ik heb 2 jongens maar zijn al 7 en 10 dus zij kunnen zich zelf al goed redden. En je krijgt er idd iets heel erg moois voor terug. Ben zelf ook zo blij met de beslissing! 😁
 8. @Elize89 heb net even je album bekeken. Ziet er goed uit! 😊 Met dat snel teveel doen heb ik ook last van ... Ik weet ook niet echt wat ik al wel mag doen of niet. Ok niet tillen of stofzuigen. Dat doe ik nog niet echt. Maar de was in de machine en uit de machine. Wil ook graag beginnen poetsen maar merk ook dat een doek uitwringen niet aangenaam voelt. En strijken zou dat al mogen als het ok aanvoelt? Ben bang om iets fout te doen maar van niks doen terwijl ik me ok voel is ook zo lastig 😕.
 9. Oh dankjewel 😊. Nee mijn tepels zijn okan. Dat was van het insnoeren en ze zaten geplooid precies. Lijkt idd of er iets mis is maar ze zijn ok hoor 😉.
 10. Heb je toegevoegd 😊. Mijn voorsituatie is wel heel brede borstkas en tubureuze borsten. Dus is niet zoals bij de meesten hier. Maar ben er supertevreden mee 😁
 11. Ik heb iedereen toegevoegd denk ik ... anders hoor ik het wel. De kwaliteit van de foto's is niet geweldig, maar heb ze zelf genomen met de gsm dus niet zo goed. Maar het verschil zie je wel denk ik 😉
 12. Ja ik draag sinds donderdagavond een sportbeha en idd de beruchte martelband 😣. Met de rechterborst die altijd precies naar boven schiet ben ik wel geruster met de band dat ze niet nog hoger kan komen. Eerst was er het strakke verband maar nu met de bh is het veel aangenamer. Bij mij zijn ze totaal nog niet gezakt dus kan je dit ogenblik niet laten zien 😊.
 13. Hello ladys, Het gaat best goed met mij. Ik neem al paar dagen geen medicatie meer. Het op de rug slapen begint ook te wennen precies. Al 2 nachten doorgeslapen. Het verband heb ik er eergisteren ook afgedaan. De zwelling was zo fel geminderd dat het verband aan het afzakken was, dus ik dacht weg met dat ding en kan ik ze eindelijk bewonderen. Best spannend! Ik heb mijn vriend erbij gehaald om te helpen 🙂. Hij was ook benieuwd natuurlijk. En toen ging het eraf ... zo zalig dat gevoel van irritatie dat wegvalt en de vrijheid voor de borsten 😅 HEERLIJK! Het was wel even wennen want ik had mezelf nog nooit gezien MET borsten. Hoe mooi!!! Ik ben zoooo blij. Ze zijn niet perfect en dat maakt mij ook niets uit, maar ik weet inderdaad zoals jullie allemaal dat het allemaal zijn vorm nog moet aannemen. De rechterborst blijft echt heel hoog hangen en doet soms wel vervelend aan de borstband. Maar dat komt allemaal goed. Gewoon al het gevoel om borsten te hebben is onbeschrijflijk. Ik vind ze prachtig en ze passen perfect op mijn lichaam. Ik ben ook wel erg blij dat ik niet groter gegaan ben. De pc had 2 maten voorgesteld die voor mijn lichaam zouden passen. De 400cc zou toch voor mijn gevoel te groot geweest zijn. Nu valt het niet op dat ik een operatie heb gehad. Ik heb nog niemand die het niet weet zien kijken van wow wat heeft zij laten doen. De mensen die het wisten, tja die ogen gaan automatisch naar de mooie tweeling 😂. Ik voel me goed en dat is het voornaamste. Ik ga vandaag of morgen een album aanmaken met de foto's die ik tot nu toe heb. Wie graag een mee wil kijken, vraag gerust!