Griet22

Silver Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Griet22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Beyonce Hoe is het donderdag geweest. Voor zo ver je al iets kunt zien tevreden? @Projectx Leuk een lotgenote voor 31/3. Bij welke pc laat jij het doen? Op het werk heb ik wel wat kunnen regelen. Al moet ik zeggen dat ik nu wel wat stress heb met dat Corona gedoe. Onze reis is ondertussen ook al in het water gevallen dus zou het eigenlijk beter zijn dat dit een weekje vroeger zou doorgaan. Maar zal al blij zijn als ze mijn datum niet uitstellen denk ik.
 2. @denishaawh Ik heb een topic gemaakt bij operatie verslagen. Daar ga ik mijn ervaring wel delen. Ik heb zelf heel veel aan dit forum waardoor ik mijn ervaring ook wel wil delen.
 3. @denishaawhMijn eerste afspraak met een chirurg was ook geen succes. Ik ben vervolgens na wat rondlezen op het net bij Dr. Verdonck uitgekomen. Dat was een enorm verschil. Ik heb een super goed gevoel bij hem en hij neemt ook de tijd om naar je te luisteren en alles goed uit te leggen. Verder kan ik nog niet helpen want mijn ingreep is pas gepland voor 31/3
 4. Na 2 kindjes en 2 keer borstvoeding ben ik totaal niet meer tevreden van mijn twee slappe vodde borsten. Ik wil niet meer onzeker zijn in mijn bikini en ga er 31/3 iets aan laten doen. Best spannend allemaal. Ik wil het liefst dat er niemand het weet en voorlopig weten ik en mijn partner hier alleen van. Ik heb hem duidelijke instructies gegeven om hier tegen iedereen over te zwijgen. Op mijn werk weten ze dus ook van niets. Best vervelend maar ik denk dat het best is zo. Ik hoef momenteel ook geen commentaar ook al besef ik dat niet iedereen daar vervelend commentaar zal op geven. Ik doe dit nu gewoon even voor mezelf en daar heb ik geen mening van iemand anders voor nodig... Ik ben wel bang dat de mensen het verfschil gaan zien. Liefst wil ik geen te grote borsten maar gewoon terug volle borsten zoals voor mijn zwangerschappen. Ik vind het dan ook super moeilijk om te beslissen welke implantaten ik moet kiezen. Iedere dag gaan alle keuzes wel eens door mijn hoofd en blijf ik twijfelen. Ik vrees dat dit zo zal blijven tot 31/3. Uiteindelijk is het wel een belangrijke keuze. Ben zo bang dat ik spijt ga hebben dat ze te groot zijn of dat het te erg opvalt. Ondertussen ben ik al 2 keer bij Dr. Verdonck geweest om te passen. Hij heeft me alles super goed uitgelegd en ik begrijp de verschillen wel goed. Toch blijft het moeilijk kiezen... Voorlopig heb ik gekozen voor 275cc progresive plus motiva. Ik heb nu een slappe B75 en hoop hiermee een C te krijgen. Ik twijfel nog erg over de ergonomix omdat als ik de foto's hiervan zie ik echt wel zie dat deze een natuurlijke vorm hebben. Maar ik ben bang dat ik na een tijd weer veel volume bovenaan kwijt ga zijn. Uiteindelijk is mijn huid door de borstvoeding heel fel uitgerokken... Ik had toen een D. Twijfel, twijfel twijfel. Maar het doet wel deugd hier te lezen dat bijna iedereen hier vooraf zeer sterk twijfelt en nadien wel bijna altijd zeer tevreden is van hun keuze. Het is ook leuk om te zien dat ik niet alleen ben met al die vragen en dat we hier samen over kunnen hebben. Gezien ikzelf al veel heb kunnen lezen hier en mij dit toch wat gesterkt heeft plaats ik hier ook mijn verhaal...
 5. @Nog even wachten bedankt voor de link. Hoe gaat het ondertussen met jou? tevreden? @Robijntje02 Ja ik heb hem gevraagd wat hij dacht het beste was. Maar hij heeft gezegd dat het allebei goed kan en dat het echt een persoonlijke keuze is. Dus die heeft het er mij niet gemakkelijker op gemaakt. @Insolence Hier ook hetzelfde probleem ik heb vrijdag ook voor een 295 cc progresive plus gekozen maar twijfel omdat die ergonomix toch het meest natuurlijk zijn en nog zacht aanvoelen, dat spreekt me toch ook aan. Ondertussen heb ik wel al beslist om voor 275cc te gaan ik heb nu een B en wil eigenlijk echt iet super veel groter maar gewoon terug volle borsten. Volgens wat ik al allemaal gelezen heb ga ik met 295 zeker op een D uitkomen en ik denk dat het voor mij teveel gaat zijn.
 6. @dientje Leuk om een lotgenoot te hebben 😀. Het zo spannend allemaal en tegelijk zo moeilijk. Komende dagen ga ik proberen om in voorsteltopic mijn situatie eens voor te stellen en ga ik ook al eens wat voor foto's nemen. Als ik nu merk hoe moeilijk ik dit alles vind wil ik na mijn ervaring dit wel delen met anderen en zo kunnen wij elkaar inderdaad een beetje volgen. Ik ben afgelopen vrijdag nog eens terug geweest bij Dr. Verdonck in Blankenberge. Ik wilde toch nog eens passen en hem nog enkele vragen stellen. Nu heb ik voorlopig gekozen voor een Motiva progresive plus, deze zou blijkbaar de druppelvorm nog aannemen maar heeft een iets stuggere gel waardoor je meet het push up effect hebt. Ik heb reeds 2 kindjes en mijn borsten zijn dus door de borstvoeding al 2 keer fel uitgerokken waardoor ik nu bovenaan niets meer heb en wil dat totaal niet meer. Vandaar mijn keuze voor progresive plus en niet de ergonomix. Ik heb hem uiteindelijk ook het verschil gevraagd tussen full en demi en.... Dit bepaalt blijkbaar de bete van het inplantaat. Als je fijn gebouwd bent zal je eerder voor een full gaan omdat dit smaller is.... Daarom ik wel gaan voor full denk ik gezien ik maar 1M58 ben en vrij smal gebouwd ben ook. Demie zijn vallen iets platter waardoor ze breder uitvallen en dat vind ik bij mezelf niet mooi. Uiteindelijk heb ik alleen de keuze moeten maken tussen hoeveel cc en motiva ergonomix of progresive plus. Vraag me niet waarom ik dan niet meer moest kiezen tussen full of demi... Nuja ondertussen twee dagen verder ben ik alweer aan het twijfelen over mijn keuze. Nog een paar weekjes piekeren zeker.
 7. Na lang piekeren toch een datum vastgelegd op 31/3 bij Dr. Verdonck. Alleen blijf ik maar twijfelen tussen Motiva Progressive plus of Motiva Ergonomix. Ik wil graag dat ze er natuurlijk blijven uitzien, maar ben bang dat ze bovenaan te plat gaan vallen naar mijn zin. Nu keek ik gisteren naar Temtation Island en ik kreeg plots toch een kleine paniek aanval. Bij veel van die dames zie je dus echt dat er aan gewerkt is en dat wil ik net niet. Ben heel erg bang de foute keuze te maken. Heeft er hier iemand de Progressive plus want ik kan me niet echt voorstellen wat dat klein beetje meer push up dan is. Gggggrrrr. Ik vind dit zo een moeilijke beslissing.
 8. Bedankt @Eviboobs Het ziet er inderdaad mooi uit. Ik hoop ook op zo'n resultaat.
 9. @Eviboobs Ik ben momenteel aan het twijfelen om voor motiva ergonomix te gaan mag ik een kijkje nemen in je album? @Nog even wachten mag ik bij jou ook volgen?
 10. @ishy oh wow, wat is je situatie zo herkenbaar. Leuk dat je uiteindelijk de beslissing hebt kunnen nemen. Alleen heb ik de beslissing nog niet genomen. Ik denk er constant aan om gewoon de telefoon te nemen en te bellen voor de operatie vast te leggen. Maar dan moet ik ook kiezen welke en de cc's wat ik zo moeilijk vind. Ik ben wel eens benieuwt wat je van het resultaat gaat vinden. Wat vind je nu al?
 11. @dientje spannend allemaal hé en vooral die keuzestress... Ik vind het toch belangrijk om vooraf goed na te denken wat ik echt wil. Een vriendin van mij heeft een borstvergroting laten doen bij een arts waar geen keuze was. Zij heeft er nooit bij stilgestaan dat er opties waren. Ik vindt het toch zot dat je daar niet kan over nadenken...
 12. @Imker zou super leuk zijn als je dat wil doen.
 13. @Robijntje02 Mijn situatie nu is echt goed te vergelijken met jouw voorsituatie. Ik vind ze nu bij jou echt super mooi. Hoop ook zo'n resultaat te kunnen halen. Alleen vroeg ik me nog af waarom voor de spier. Verdonck plaatst ze dual plane.
 14. @Rosanna123Ik vind ze eigenlijk echt wel nog mooi. Zeker nu ze zo wat dichter op elkaar staan. Maar inderdaad ze zien er vrij rond uit. Mss dat ik me daar wel zou aan storen... @Imker Heb jij een album. Zou ik eens mogen kijken?
 15. Verdonck heeft geen echte voorkeur uitgesproken. Hij zei dat het vooral persoonlijke voorkeur was. Ik denk dat ik het hem wel nog eens ga vragen