Griet22

Silver Member
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Griet22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Fje1981 Ik hoop maar dat ik drama maak voor niets. Vandaag bikini gaan kopen en het zag er best nog wel ok uit. Ik had graag ook een nieuwe bh gekocht maar ik durf nog niets met beugels aandoen. Ik heb ook geen idee hoe lang je daarmee moet wachten. Ik heb 275 cc Motiva progressive plus , Dual plane geplaatst
 2. @Fje1981 Ik heb je toegevoegd. Ik geloof inderdaad nog altijd wel dat Verdonck wel een goede arts is dus goed zal het wel moeten komen. Ik hoop alleen dat het van zichzelf goed gaat komen. Leuk dat ik ook eens een kijkje mag nemen in jouw album.
 3. @Veerveertje Ik probeer inderdaad te geloven dat mijn ene borst gewoon wat meer tijd nodig heeft. Bedankt voor je berichtje. @Mila86 Ja ik heb ook gedacht om toch een afspraak vroeger te vragen maar ik moet bijna 2 uur rijden voor in de kliniek te komen. Ik vermoed ook dat hij me daar toch zal terug sturen met de woorden geduld. Dus voorlopig heb ik een afspraak op 8 augustus. Die gaat ook in Blankenberge door wat een stuk minder ver is voor mij. Voorlopig wacht ik dus nog maar even af. Ik ga nu ook proberen om iedere week foto's te nemen zodat ik mss duidelijk kan zien of aantonen dat er al dan niet verbetering is...
 4. Ik heb dan toch maar een mailtje gestuurd met wat foto's. Ondanks ik gevraagd had om ze aan Dr. Verdonck over te maken heb ik geen idee of hij ze wel gezien heeft. Het antwoord was zoals verwacht. Het resultaat wordt pas na 6/ 9 maand bekeken. Na 3 maand mag ik wel eens op controle komen. Ik heb die afspraak dan ook maar onmiddellijk vast gelegd want hoe meer ik er over nadenk en het bekijk... Ik kan me niet inbeelden dat dit nog helemaal goed komt... Het zou wel plots spectaculair moeten gaan zakken. Maar ik hoop mss toch een beetje van wel.
 5. Ik moest de band nog nog eens 6 weken dragen. Dus nu nog 2 eigenlijk. Verdonck had gezegd dat ze pas na 3 maand echt kijken naar het resultaat en daarvoor afwachten waardoor ik precies nog niet heb durven iets doorsturen. Maar ik twijfel wel al de hele tijd. Mss dat ik het inderdaad toch maar eens doe vandaag.
 6. ja ik vind Veeveertje haar borsten wel super mooi. Ik kan alleen maar hopen dat het ook zo wordt. Ik ga de komende 2 weken echt mijn best doen om de band zoveel mogelijk te dragen. Nog even op de tanden bijten zeker voor een mooi resultaat.
 7. @dientje @Nog even wachten Ik zal jullie toevoegen... Ik probeer er ook eens een foto op te zetten van vandaag want ze zijn inderdaad al weer wat veranderd. en dan kan je mss zien wat ik bedoel met mijn hangborst 🙈 De band moet ik eigenlijk nog dragen maar ik moet eerlijk zijn soms vergeet ik hem eens. Voor het slapen doe ik hem wel nog steeds aan. Nu de pijn en de druk zo wat weg is heb je daar zoveel last niet meer van, maar nu met het warme weer oogt het niet altijd even mooi zo onder een topje Bij mag het mijn linker borst die duidelijk hoger zat. Ik had daar ook vooral pijn in niet mijn linker dus ik herken wel wat je bedoeld met de last in de ene borst...
 8. @dientje Bij deze een kleine update. Wanneer mijn verband er af ging schrok ik wel even van de vorm. Die was echt raar, heel blokkig. Dokter Verdonck gaf aan dat het nog wel veel zou veranderen en dat ze pas na de zomer het resultaat zouden bekijken. Mijn borstband deed ik blijkbaar veel te strak, ik vermoed dat ik daardoor zoveel pijn nog had want nu momenteel is alle pijn weg. Mijn ene borst staat wel nog altijd heel hoog, Ik vind het echt geen zicht. Mijn borsten zijn ondertussen een stuk zachter geworden waardoor ik het idee krijg dat ik een borst met aan de onderkant een hangborst heb. Maar mss stel ik mezelf dat teveel voor. Laatste week is voor mij ongelooflijk druk geweest met de kindjes en het werk waardoor ik toch al een week niet meer staan staren heb in de spiegel 😀 Nu keek ik vandaag nog eens en zag precies toch een verbetering. Dus geduld zal echt nodig zijn... Ik moet wel zeggen dat het zalig is om zonder een push up bh met super veel vulling deftige borsten te hebben. Ik vind het leuk om met mijn dunne sport bh gewoon rond te lopen in huis wetende dat het borsten zijn die er in zitten en geen watte 😀
 9. @Elhamii Over je littekens zou ik me niet zo snel zorgen maken. Dat heeft zijn tijd nodig. De vorm, tja dat is iets waar ik momenteel ook heel onzeker over ben. De eerste week toen ze uit het verband kwamen waren het precies vierkantjes. Nu bijna 6 weken verderf heb ik wel al verbetering gezien maar mijn ene borst komt precies achter, of veranderd juist niet. Ik probeer mezelf de hele tijd te zeggen dat ik geduld moet hebben... Heb je toevallig een album? Mag ik anders eens meekijken?
 10. Ik heb een album gemaakt, maar helemaal niet zo tevreden van de foto's . Nuja inderdaad geduld zal het wel zijn. ondertussen zie ik ze wel wat veranderen en ik heb twee dagen de borstband eens af gedaan en de pijn is beter. Eigenlijk mag ik niet maar hoop dat die twee dagen het verschil niet gaan maken. Ik voeg je toe aan mijn album dan kan je zien hoe ze bij mij geworden zijn.
 11. Ik heb 5 mijn mijn nieuwe boobs gekregen van Verdonck. Ik kan zeggen dat ik links nog steeds pijn heb en met momenten neem ik nog wel eens een pijnstiller. Rechts totaal niet. maar ik zie ook het verschil tussen de twee. De borst die pijn doet zit ook nog steeds hoog. Ik denk dat daar mijn spier nog niet goed hersteld is waardoor alles wat op zich laat wachten. Verdonck had 2 weken na de ingreep gezegd dat het nog wel kon dat het pijn deed. Dus ik denk dat jij je nog geen zorgen moet maken. Iedereen heeft zijn eigen herstel proces...
 12. Als ik jouw resultaat mag krijgen zal ik dolgelukkig zijn. ik vind ze echt wel prachtig. Ik denk dat op foto het blokkerige best nog meevalt. Maar als ik voor de spiegel oogt het toch heel bizar. Ik probeer deze week mss eens een foto te posten.
 13. Ik heb 5 Mei mijn nieuwe borsten gekregen. Na 14 dagen ingepakt te zijn mocht ik ze begin deze week eens zien. Ondanks ik dit wel al gelezen had schrok ik dat ze zo hoekig waren. Zo een vierkantige borsten had ik nog niet zien passeren op het forum. Daarbij kwam ook nog eens dat mijn borsten helemaal niet gelijk zijn. Nu ben ik ondertussen nog maar een 3 weken PO en weet ik ook dat ik wel veel geduld moet hebben. Ik heb de indruk dat mijn ene borst nog wat moet zakken. Ik draag een borstband maar volgens mijn arts is dit enkel om de protheses op zijn plaats te houden, niet om ze te doen zakken. Nu heb ik de indruk dat ze er na een week alweer wat beter uitzien, maar het verschil blijft. Heeft er hier iemand tips over hoe ik het herstel of op zijn plaats komen van mijn borsten kan stimuleren?
 14. @Insolence Na een paar super drukke dagen toch even de tijd om nog te antwoorden. Ik had een heel slappe B vooraf. Ik heb op 1,5 jaar tijd twee kindjes gekregen en beiden 6 maanden borstvoeding gegeven en mijn borsten waren echt letterlijk leeg gezogen... Ik wilde geen te grote borsten gezien ik maar 1m58 ben en 49kg weeg. En ik vooral wil dat ze gewoon weer zijn als voordien. Ik heb gekozen voor 257CC progresive plus Motiva. Dr. Verdonck vond dat ik best nog wel wat groter kon gaan maar heb na lang twijfelen daar niet voor gekozen en momenteel vind ik dat ze echt niet groter moeten zijn. Ik vraag me wel af als alles zo wat in elkaar zakt of ze dan groter gaan zijn of als ze zo gaan blijven zoals nu. Woensdag is mijn verband er af gegaan en ik had zoveel zenuwen dat ik zelf vergat te kijken. Wanneer ik dan uiteindelijk voor de spiegel ging staan was het toch wennen. Ik dacht wel onmiddellijk van ja ok, dit is goed. Ik was me namelijk al een hele week aan het inbeelden dat ze totaal verkeerd gingen uit komen en had al gedroomd van verschrikkelijk lelijke borsten. Dus dat was het al niet. Nu drie dagen verder weet ik nog niet goed wat ik er moet van vinden. Mijn rechter staat een stuk hoger dan mijn linker wat een raar zicht geeft en ze zien er nog zo vierkantig uit. Het gevoel is wel super. Zalig om lekker in die sportbh te zitten en het gevoel te hebben van ronde volle borsten. Mijn littekens zijn wel echt super mooi ik heb er alle vertrouwen in dat die weg gaan zijn op termijn. Ik mag nu mijn borsten insmeren om te hydrateren. Maar ik ben hem wel vergeten vragen met wat ik dat best doe... Ik had tijdens het druk verband best nog wel wat pijn maar nu het drukverband er af is totaal niet meer. Ik deed de borstband ook veel te strak. Dr. Verdonck zei dat hij enkel dient om alles op zijn plaats te houden niet om naar beneden te drukken dus hij moet niet te strak. Hoe gaat het ondertussen met jou. Kan je de nieuwsgierigheid om onder het verband te kijken tegen houden?