Recommended Posts

Hey, 

 

Ik ben een mama van 36 jaar en heb kort op elkaar twee kindjes gekregen waardoor mijn borsten twee slappe voddekes geworden zijn ?.

Momenteel heb ik een B75 ben 1M58 en weeg 51kg. 

Ik heb beslist om een borstvergroting te laten uitvoeren door Dr. Verdonck. Ik heb al heel veel goed gelezen over hem en bij mijn eerste consult had ik ook een zeer goed gevoel. Alleen nu nog beslissen wat ik wil. Super moeilijk. Ik heb al altijd borsten gehad met bovenaan weinig volume. Dus had ik nu graag wel wat meer gehad. Ik heb alleen bang dat de motiva round te vals gaan uitzien. Ik wil nog altijd dat ze er heel natuurlijk uitzien. Wie heeft round en wie ergonomix? En waarom zijn jullie tevreden of net niet? 

Ik hoop maar dat ik de juiste beslissing neem...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Griet22 welkom op het forum?

Ik heb hele mooie resultaten Hier gezien met de motiva Round☺️?
Maar zelf wilde ik de ergonomix vanwege de natuurlijke vorm. Ik zie dat we qua lengte en gewicht beetje zelfde zijn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Griet22 ja moeilijk he... Wat adviseerde Verdonck bij jou?

Ik denk dat je wel op zijn advies af kunt gaan, hij is een zeer kundige arts, en houdt van natuurlijke resultaten.

 

Ik ben o.a. op consult geweest bij Straten, Verdonck en Nio. Straten werkt met Mentor en adviseerde mij High Profile.

Verdonck en Nio werken met Motiva en adviseerden mij allebei Full. Dus voor mij was het duidelijk; Motiva Full is het dus geworden.

Wouter van der Pot werkt volgens mij voornamelijk met Ergonomix (deze zijn ook zo'n 500 euro duurder dan de Round) van Motiva.

Op Instagram is hij ook heel erg actief en kun je ook voorbeelden zien.

Verdonck zei tegen mij dat de Ergonomix als nadeel hebben dat ze na verloop van tijd meer gaan hangen... (?)

Nio zei tegen mij dat er bijna geen verschil te zien is tussen de Round en de Ergonomix. (?).

Dit zijn dus hun woorden he, maar ik vind de Ergonomix er soms inderdaad ook nog best 'rond' uitzien, ipv druppelvormig..

@Rosanna123 heeft Ergonomix Demi en zij vindt dat deze implantaten er van opzij meer anatomisch vallen, maar van voren juist ronder. Eerst had ze High Profile (Mghan)  en na de wissel Low Profile (Demi dus) (Motiva). Het aantal cc's was hetzelfde gebleven. Ze zien ervan opzij kleiner uit dan voor haar wissel, maar van voren juist voller, zegt ze. De cc's bij de Demi zitten echt in de breedte. Rosanna schrijft in haar topic dat de Ergonomix in een druppel zou moeten vallen, maar dat zij dat niet ziet, en van voren vind ze ze zelfs ronder dan haar vorige Mghan protheses.

Rosanna, als ik je verkeerd citeer, zo je me dan willen corrigeren?

Verdonck zei tegen mij dat jij Demi meer gebruikt bij bredere lichamen.  Ik denk dat het misschien dat het daarom best vol oogt bij Rosanna, aangezien Rosanna ook heel slank is..? Maar dat er toch voor Demi is gekozen, om de ruimte tussen haar borsten te verkleinen.

Ik ben ook slank (omvang van 70 cm), dus vandaar volgens mij ook de keuze voor een smaller implantaat, de Full, door bovengenoemde artsen bij mij.

 

Ikzelf  ben dus puur op het advies van de artsen afgegaan wat het profiel betreft; en ik ben er zelf tot nu toe heel erg blij mee. Heb nu echt een mooi decolleté. Als je echt van heeeeeeel erg natuurlijk houdt, dan hou je waarschijnlijk ook niet zo van een wat voller decolleté, maar ik denk dat als ik niet voor de Full Round was gegaan, ik het misschien net iets te plat had gevonden en/of net iets te weinig verschil met mijn voorsituatie. Bij mij zit er ook niet veel cc in;  'slechtst' 255 cc..

Tja, konden we maar alle verschillende implantaten, en verschillende cc's en verschillende profielen een week lang dragen, om de verschillen te kunnen zien hi hi;  maar dat gaat helaas niet...

Ik zal je toegang verlenen tot mijn album; kun je zelf even kijken... Ik heb ze trouwens ook nog eens voor de spier; maar desondanks geen koplampen effect, gelukkig.

Heel veel succes met je keuze!!

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Robijntje02 Ja klopt :) Van de zijkant zijn ze een stukje platter (demi ergonomix) dan mijn high profile protheses, maar vooral van voren zien ze er heel rond uit. Ik kan me goed voorstellen wat jouw pc zegt, dat demi mooi is bij wat bredere vrouwen en full als je wat smaller/slanker bent. Tijdens mijn consult werd de indruk gewekt dat demi sowieso natuurlijker is, maar als ik het zo achteraf bekijk lijkt me dat niet waar. Een brede borst (demi) kan er op een slank en smal lichaam heel onnatuurlijk uitzien, daar ben ik het lopende voorbeeld van ;) Dat wat het verschil betreft tussen demi en full. 

 

Wat betreft round/ ergonomix @Griet22, bij mij schetsten mijn pc het beeld alsof ergonomix vergelijkbaar is met een anatomische prothese en geen volume bovenin geeft. Zelf heb ik lang geleden anatomische protheses gehad en daarmee is de ergonomix onvergelijkbaar. Met anatomische protheses krijg je een duidelijke druppelvorm en die zie ik er nu niet in, ik heb gewoon een ronde borst met volume bovenin. Als je er meer een beeld bij wil, kan ik je wel toevoegen aan mijn album of je kan op de Instagram van Wouter vd Pot kijken, hij werkt veel met ergonomix. Het is best persoonlijk wat je natuurlijk vindt, dus zou vooral zelf kijken naar voorbeelden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Griet22 welkom hier!

van beide protheses heb ik al hele mooie resultaten gezien! Zelf heb ik de full round van motiva. Heel blij mee!

Ik had eerst anatomische protheses maar die gaven geen vulling bovenin en vond m'n borsten niet dicht genoeg bij elkaar, vandaar dat ik deze keer echt rond wilde en niks wat ook maar druppelvormig zou ogen. Al zie is nu wel dat de ergonomix ook gewoon echt ronde protheses zijn om te zien...oogt toch anders dan echte anatomische protheses. Kijk idd eens op de instagram pagina van wouter van der pot en mymotiva.?

 

Liefs,

LD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Rosanna123 oh jee , vandaar dat ik het idee heb dat ze Bij mij rond en breed zijn.  
Ik dacht echt dat ze uiteindelijk een druppel vorm zouden krijgen, maar gewoon geduld moet hebben . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ld1234 en @Lindan Ik heb jullie toegevoegd.

Vind jij ze ook te rond en te breed, Lindan? In de loop van de tijd neemt die bolling wel iets af hoor, maar ik blijf het alsnog onnatuurlijk vinden. Zo'n brede borst past gewoon niet op mijn tiny lichaam. Ik ga later dit jaar explantatie laten doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rosanna123 bedankt dat je me toegevoegd heb. Ik moet wel zeggen dat ik ze echt heel mooi vind bij je.
Maar het is inderdaad geen druppel vorm. 
Ik kan natuurlijk nog niet heel veel zeggen omdat ik pas 4 weken PO ben. Ik heb altijd grote borsten gehad en ik hoop op een hang druppel effect , zodat ze natuurlijk lijken. 
 En zoals hij nu nog is , lijkt hij eerder rond en geen druppel. Mijn voorsituatie was hangerig slapjes en volumeloos. Ik hoop dat met de tijd de borsten wat natuurlijker smaller gaan ogen . Is dat niet het geval dan ben ik ook niet ontevreden omdat het Uiteindelijk veel mooier is dan wat mijn voorsituatie was.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rosanna123 ik vind je borsten persoonlijk wel heel mooi..ze staan nu ook wat mooier bij elkaar, maar snap dat je ze te rond vind en de belangrijkste mening hierin is je eigen mening!

Het voorbeeld in je eigen topic met lipofilling vind ik ook super mooi en als jij daar gelukkiger door wordt dan is dat het juiste om te doen. 

 

Liefs,

LD

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rosanna123

 

Ik heb een afspraak voor de ergonomix full, maar ben aan het twijfelen voor de demi... zou ik ook eens mogen kijken aub? 

Share this post


Link to post
Share on other sites