Evelien86

Evelien86 : Dr. Ortiz : 30 september 2019 : Belgian Beauty Clinic

Recommended Posts

Hoi allemaal!

 

Wat een ideaal forum dit! Zoveel informatie en persoonlijke verhalen, echt super hulpzaam, daarom deponeer ik ook maar mijn verhaal. 

 

Ik zal me even voorstellen; ik ben Evelien, 32 jaar (bijna 33 ?) moeder van een dochter van 5 jaar. Ik ben 1.86, weeg 75 kilo heb nu cupmaat 80 C. Maar zonder BH is het een verdrietig hoopje ellende ?

Ik heb al ruim 10 jaar de wens om mijn borsten te laten vergroten. Heb nooit de stap durven zetten en het leek me ook logischer te wachten na kinderen. Want geloof me, een lijf dat een kind geproduceerd heeft, daar worden je borsten niet gezelliger op!

 

Na wat turbulente jaren, altijd voor iedereen en alles klaar te hebben gestaan, hard werken voor brood op de plank en een kindje alleen opvoeden vond ik het tijd worden een mooi cadeautje aan mezelf te geven ?

Ik heb maanden lang heel internet uit geplozen en kwam elke keer weer terug bij dr. Verdonck werkzaam bij Belgian Beauty Clinic. Ik kan alleen maar positieve verhalen vinden over deze man en BBC! ?

 

22 juni had ik een afspraak bij hem. Op zaterdag, hoe ideaal is dat!! Vanaf het eerste moment een prettig gevoel. Ik had een hele waslijst aan vragen mee en was goed voorbereid.

Dr. Verdonck deed zijn verhaaltje en legde alles uit, toen was 90% van mijn lijst al beantwoord. Toen we gingen passen pakte hij direct de juiste maat, hij snapte precies wat ik in gedacht had! Voor de zekerheid nog wat andere maatjes geprobeerd maar waar hij mee begin was gewoon top!

 

Echter was er 1 nadeel. Volgens hem heb ik "ernstige asymmetrie" ? ik zag wel dat mijn ene borst ietsje groter was en tikkie lager hing. Maar dat heeft me nooit gestoord en al helemaal niet gezien als "ernstig". Blijkbaar is mijn borstbeen niet gelijk, aan de linker zit er een bolling en rechts is het holler. 

We kwamen uit op Motiva Ergonomix met Qid, 350 cc, full en mét lipofilling.

Hij adviseerde me een afspraak te maken bij een vrouwelijke collega van hem, Dr Ortiz. Zij is, hoe is het begreep, gespecialiseerd in liposuctie en leid zelf ook artsen op. 

 

Vanaf het moment dat dr. Verdonck me vertelde dat ik "ernstige asymmetrie" had zag ik niks anders meer in de spiegel.?

 

Dus afgelopen maandag 11 augustus had ik de afspraak staan bij dr Ortiz in Belgie.

Ook bij deze vrouw had ik direct een heel prettig gevoel. Ze snapt wat ik wil.

Ik ben vrij lang en slank maar heb niet een heel smalle taile dus ze adviseerde me vet weg te halen bij mijn onderrug/taille en dat te gebruiken om mn borsten gelijk te maken. Ik werd er gelijk helemaal enthousiast van! Slankere taille én grotere borsten! ?

 

Na het einde van het consult had ik geen enkele twijfel meer en heb direct een afspraak gemaakt voor 30 september! Over 7 weken al! Super spannend!

 

Deze week afspraak bij de dokter voor mammografie en iets van buik echo (voor het geval ze daar vet weg gaan halen zodat ze weten hoe vlak mijn organen onder mn huid/vetlaag ligt ofzo??)

 

Wellicht heeft iemand nog tips voor me, heel graag!! Ik kan wel wat gebruiken, de spanning zit er eigenlijk best goed in sinds in de aanbetaling gedaan heb en de afspraak definitief is ?  

 

Bye! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heujj, wij tweeën op dezelfde dag met hetzelfde "probleem" en dezelfde operatie! De spanning zit er inderdaad goed in!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi meiden,

Gisteren was my D-day ?
Na een rit van 2.5 uur (lang leve de files) en uurtje gewacht te hebben in de wachtkamer was ik aan de beurt.
Eerst heeft een zuster infuus aangebracht en foto's gemaakt, toen kwam dr Ortiz alles aftekenen en daarna weer foto's gemaakt.
Ik lag om 11.30 op de operatie kamer, op mijn buik want ze begonnen met liposuctie. Om 14.30 was ik klaar en werd pas 15.30 soort van wakker. Ik lag te rillen als een rietje op de uitslaapkamer, helemaal alleen, dat was geen fijn momentje. Toen ik naar de wc ging ik werd alles zwart voor mijn ogen en omdat ik 1.86m ben en de zuster een een stuk kleiner moest ik op de grond gaan liggen ? Ik heb als een klein kind liggen janken omdat toen het besef kwam dat ik komende dagen afhankelijk ga worden. Luchte wel ff op ?
Om 16.00 werd ik in mijn drukpak gepropt, aangekleed en mocht ik naar huis om weer in de file te komen staan...
Ik had een morfineachtige pil dus voelde alsof ik dronken was en zat heel de tijd druk te kletsen en zag alles wazig ?

Eenmaal thuis lekker smoothie van mams op, kwam mijn vriend langs en toen had ik weer een emotioneel momentje. Komt door de narcose dat emotionele denk ik?

Gisteravond rond 21.00 1 ibuprofen en 1 paracetamol op en heb eigenlijk vrij goed geslapen, ben 3 keer wakker geweest, moest 1 keer plassen en kreeg de slappe lach omdat ik amper mijn bed uit kwam ? lachen en hoesten is echt geen pretje!

Net om 10.00 weer 1 para en 1 ibu op en mijn bedje weer in.

Ik moet zeggen, tot nu toe valt het me alles mee. Aan mijn borsten heb ik geen pijn aan. Mijn rug en taille is pijnlijker.
Het vervelendste is de benauwdheid, het voelt alsof er eerst een vrachtwagen over me heen gereden is en er nu een olifant op me zit. Dat drukpak van de lipo zit echt bizar strak! Dus ik denk dat het daar door komt. Waren jullie ook zo benauwd??

Ik zal even foto's plaatsen in de galery. Het wordt her en der al blauw ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat het allemaal goed is gegaan!! Rust maar lekker uit, goed veel drinken en komende daagjes even doorbijten :). Het benauwde is heel herkenbaar, heb ik nu 10 dagen post OP nog steeds een beetje. Maar zodra de ergste zwelling weg is zal dat vast afnemen. Gewoon lekker rustig doen en probeer beetje met je buik adem te halen i.p.v. met je borst. 

 

Maar hey, happy new boobs!!! ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat het allemaal goed is gegaan! En mooi dat het je tot nu toe heel erg meevalt. En ach emotioneel zijn mag, is toch ook niet niets.

 

Laat je maar lekker verwennen en doe rustig aan!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat fijn dat het achter de rug is. En dat alles goed is gegaan. Ik hoop dat je je goed blijft voelen! 
Bij mij zijn vandaag mijn hechtpleisters verwijderd. Super spannend wat daar onder zat. Gelukkig ziet het er top uit. 
 

lekker rustig aan doen!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij wel. Al durf ik het nog niet. Ik denk dat ik nog een paar dagen wacht met “ echt” douchen. Die hechtpleisters geven toch net een veiliger gevoel. 
Ik was heel benieuwd wat er onder de pleisters zat hihi. 
Hoe voel jij je nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja snap dat wel. Ik durf nu niet eens mijn bh uit te doen om te kijken ? Ik voel me steeds ietje kutter, het is te merken aan mijn spieren dat het 24uur geleden is. Komende 24uur zullen niet beter worden vermoed ik. Maar verwacht daarna dat het wel weer minder kut zal zijn. Hoe was dat bij jou/jullie?

 

Ik heb morgen ook eerste lymfedrainage waar de lipo gedaan is, sta niet te springen om naar de fusio te gaan. ? dan moet dat pak uit enzo..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net wat foto's erop gezet. Ze zijn beetje ongelijk, ik weet niet of dat door het verband komt of omdat ze gewoon scheef zijn geworden?? Ben ook mooi blauw van lipo, haha. Mijn middel is ook helemaal opgezwollen.. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die lipo maakt het wel allemaal erger, alsof ze je goed te pakken hebben gehad, haha!

 

ik durf niet te zeggen of ze scheef zijn, kan ook door het verband komen, dat die bij de ene hoger zit? 

 

Dat opgezwollen lees ik bij meer mensen! Dus dat zal wel normaal zijn.

 

hoe voel jij je vandaag?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, ik ga er maar vanuit dat het door het verband komt ? 

Ik voel me best aardig, zolang ik medicijnen op juiste tijden blijf nemen en niet te lang stil blijf liggen/zitten gaat het prima. Als ik lang stil lig word ik stijf en dat is pijnlijker. Jij bent einde deze maand toch @Imker?

Share this post


Link to post
Share on other sites