Bemeltje

Gold Member
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bemeltje last won the day on October 13

Bemeltje had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

3 Followers

About Bemeltje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ze heeft wel echt haar beste gedaan, denk ook dat het verschil zeker kleiner is geworden. Ik was heeeeel bang voor de narcose en operatie. Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon zo dat je slaapt en opeens wakker wordt haha, dus dat is wel fijn. De volgende keer zou ik wel minder nerveus zijn. Mijn bovenbenen, waar het vet weg gehaald is zijn gevoelig. Ik heb dag en nacht een drukpak aan want de pijn dempt want ik merk dat, wanneer het uit is het veel gevoeliger en pijnlijker is. Maar niet dat ik er de hele dag last van heb. De borsten zijn dus veeeel meer aanwezig! Het drukpak is trouwens wel een ramp.
 2. Hee, ja klopt! Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik weet niet of je er nu al veel aan hebt want het staat nog allemaal super strak en bol. Ik vind het daarom zelf ook nog moeilijk te beoordelen. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik voorheen nooit last hebt gehad van de asymmetrie, alleen van de grootte. Ik hoop natuurlijk symmetrische borsten te krijgen maar verwacht het niet. Ik zie wel al dat ze ergens vet bijgespoten heeft, maar ik zie ook wel nog steeds de originele vorm van mijn oude tietjes terug.
 3. Ja uiteindelijk gaat de tijd toch wel snel he, ondanks dat niemand geduld heeft! Zal vast bijtrekken met de tijd. Belooft veel goeds hoe ze er nu al uit zien. Hier gaat het goed. Met de Tramadol gestopt, wel nog paracetamol. Ben langzaam wel klaar met rusten en thuis hangen maar als ik teveel doe krijg ik de straf erna. Dus steeds beetje kijken waar de grens ligt tussen rusten en dingen doen.
 4. Wat ik echt nog even wil.melden is de service ben de Belgian Beauty Clinic. Ik vind ze erg attent en ze zijn dag en nacht bereikbaar. Gisteren kreeg ik zelfs een berichtje van Dr. Verdonck (die mij niet eens geopereerd heeft, maar hem had ik aan de telefoon toen ik iets wilde vragen) hoe het met me ging. Heel attent. Mag wel gezegd worden vind ik!
 5. Ja, we wachten gewoon geduldig af he! Heb even in je album gekeken. Ik vind ze super mooi!! Ook echt een mooie 'reis' gemaakt. Die zwelling was wel heftig ja! Is die nu helemaal weg?
 6. Hee @vithoufiore , Heb even stukken uit je topic gelezen aangezien hier altijd zoveel gebeurt haha! Ik zit nu zelf ook op dag 10 po en er lijkt nog niet heel veel verandering te komen in het harde, bolle. Behalve rechts lijkt een beeeeetje te gaan zakken, of iig zwelling af te nemen. Ben nu wel benieuwd naar je foto's. Mag ik meekijken in je album?
 7. Ik heb even gekeken, ze zijn heel mooi vind ik! Gelukkig ben je toch wel happy ermee
 8. Hee @nkm, Ik lees dat je ze graag wat voller had gehad. Is dat nog steeds zo? En zijn ze al helemaal gezakt? Ik ben wel benieuwd, mag ik in je album kijken?
 9. Hee, Ik heb vandaag overdag de Tramadol vervangen door paracetamol. Dat ging best prima, je voelt wel het verschil maar ik vind het zo fijn dat ik niet meer zo moe en duizelig ben! Vanavond voor het slapen gaan pak ik hem wel nog denk ik. Dankje!
 10. Hey meiden, Ik ben nu 7 dgn PO. Ik vind het zo wisselend, ik kan al best veel zelf naar mijn idee. Ik kom vanaf dag 3 zelf uit mijn bed en ik kan me ook gewoon zelf aan kleden. Langer dan 10 minuten lopen aan een stuk lukt me dan weer niet, dan trekken mijn borsten helemaal samen en gaat mijn hele lichaam op spanning staan. Ook ontneemt het me dan de adem. Maar de ene dag gaat het beter dan de andere. Mijn borsten zitten ook nog echt hoog en zijn erg bol, kan niet wachten totdat ze zakken. Ik dacht dat dit al vrij snel ging gebeuren maar dat kan dus nog even duren? Ook zit ik nog steeds op de pijnstillers (waarvan 2x per dag Tramadol) terwijl ik bij sommigen lees dat ze het zwaardere geschut maar 3 dagen gebruikt hebben. Ik ben echt bang voor de pijn als ik ermee afbouw... Ik zeg ook iedere dag tegen mezelf: GEDULD!! oja, emotioneel ben ik ook een wrak trouwens haha
 11. Ja, slapen lukt best goed. Meestal wordt ik wakker tussen 3 en 4 en dan pak ik nog een ibuprofen. Gelukkig! Maar waarschijnlijk komt dat ook door de Tramadol 🀣
 12. Vind het dus eng om het weg te laten vanwege de pijn, maar kan niet wachten om ermee te stoppen vanwege de moeheid en duizeligheid. Beetje onlogische zin hiervoor πŸ˜…
 13. Vandaag voelde ik me redelijk. De pijn viel mee, al pak ik nog steeds smorgens en voor het slapen gaan Tramadol en tussendoor ibuprofen. Ik kan echt nog niet zonder. Misschien dat ik binnenkort de ochtend Tramadol eens weg laat. Ben er een beetje bang voor. Vind het namelijk best heftig hoe moe en suf ik ervan wordt.
 14. Ooh super lief ☺️ dankjewel. Het was inderdaad iets anders dan ik me voorstelde haha. Zo chill als het lukt om in die zen modus te komen! Was bij mij dus mislukt πŸ˜‚ En ik heb borstennnnn... Nu nog geduld πŸ˜‹ ik ga morgen jouw verhaal nog eens lezen!
 15. Buh ja, sommige dingen waren niet leuk. Maargoed, ik kan nu langzaam gaan focussen op de nieuwe beebies hihi 😁 dankjewel voor je lieve bericht!