Bemeltje

Gold Member
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Bemeltje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik lig echt dubbel om jou chick hahaha.. dadelijk vallen ze! Zou ik ook hebben denk ik hahaha
 2. Hey @nkm, wat fijn dat het zo goed is gegaan allemaal! Was al wat voor mij om iemand niet goed uit de narcose te zien komen haha..help. Zou ik mee mogen kijken in je album?
 3. @Sf1992 hee, hoe haat het nu met je? Ben je nog steeds tevreden? Ik ben zelf bij Verdonck op consult geweest en hij raadde mij aan om naar Ortiz te gaan...vandaar mijn nieuwsgierigheid!
 4. @Plattepannekoek haha, nee hoor geeft niet. Ik denk dat Verdonck het ook wel gezegd had als ik beter voor de Progressive had kunnen gaan. En ik kan nog steeds kiezen.. Mijn vriend wil graag de Ergonomix 😛
 5. Heey @Patries78 We hebben ongeveer hetzelfde postuur, alleen heb ik geen borsten haha. Ik wilde vragen of ik ook je foto´s mag bekijken? Ik ken trouwens ook een meid waarbij het litteken open ging en ontstoken was, dat is ook allemaal goed gekomen. Maar het ziet er mooi uit!!
 6. @nkm oooh vandaag was jouw grote dag. Zo leuk dat je happy bent haha!! Laat dat maar zo blijven haha Ben benieuwd naar je verslag! Slaap lekker xx
 7. Hey @Plattepannekoek , gesprek bij Verdonck en maandag bij Schiettecatte maken alleen maar meer twijfel bij mij. Soms denk ik dat ik beter minder informatie had kunnen krijgen. Heb in mijn eigen topic wat uitgebreider beschreven hoe en wat. Ik wil niet jullie topics overnemen met mijn getwijfel hahaha. Hopelijk kun je al beter slapen!! Lijkt me shit zeg..slaap vind ik wel essentieel. Laten we hopen dat het alleen maar erop vooruit gaat. Ben er benieuwd naar je resultaat. Bovenstaande fotos maken me nu ook alweer aan het twijfelen over de Progressive, ik was eerst echt zeker van de Ergonomix haha.
 8. Ooh @MissyJoy wat goed! Fijn dat het zo goed aan het genezen is. Draag je ook een borstband? Kan me goed voorstellen dat je iedere mogelijkheid om in de spiegel te kijken aangrijpt hahaha, zou ik ook doen
 9. Nou, na mijn afspraak bij Schiettecatte was ik een beetje verward. In principe beschreef hij hetzelfde probleem als Verdonck, assymmetrie door de botstructuur. Schiettecatte adviseerde net zoals Verdonck dat voor het beste resultaat siliconen en lipofilling nodig zijn. Het verschil is dat Schiettecatte meteen zei dat hij met twee verschillende groottes zou gaan werken omdt er zeker een maat verschil in cup zit nu. Dat zei Verdonck niet, sterker nog, hij wilde echt liever twee dezelfde maten kiezen. Ook adviseerde Schiettecatte anatomisch, waarvan ik meteen duidelijk gemaakt heb dat ik die niet wil ivm draaien. Prima, dan maar rond. Ook wilt Schiettecatte VOOR de spier plaatsen omdat dual plane ervoor zorgt dat met het spannen van de borstspier de borst meebeweegt. Ik lees juist overal dat ze tegenwoordig heel vaak dual plane doen. OVerigens zeggen beide pc´s wel dat ze de linker borstplooi iets zouden verlagen. En dan het aantal cc. Volgens Schiettecatte kan er maximaal 255cc in, terwijl Verdonck op mijn aanvraag 315 wilt proberen, anders gewoon 295cc. En zoals ik hier lees is Verdonck niet iemand die voor grote, onnatuurlijke borsten zal gaan? Ik snap dus het verschil tussen beide adviezen niet. Mijn gevoel zegt dat ik voor Verdonck moet gaan, ook omdat ik heel graag Motiva wil. Ik heb vandaag Verdonck een email gestuurd met de vraag waarom hij niet twee verschillende groottes erin wilt zetten. Ik ben gewoon een beetje teleurgesteld. Ik dacht: Ik ga er nu eindelijk voor. Gewoon 2 siliconen erin, waarschijnlijk de een iets groter dan de ander, en dan is het goed. Dan ben ik tevreden. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het niet mooi zou worden zonder lipofilling. Zo misvormd is het toch niet? Of ben ik dan zo naief? Dat ik gewoon iemand ben die snel tevreden is. Ik wilde altijd gewoon grotere borsten, geen perfecte... Ik heb me nooit gestoord aan de assymmetrie. Iemand nog tips? Of enig idee waarom Verdonck twee dezelfde wilt plaatsen? @best_boobie misschien?
 10. @MissyJoy Chickk, wat fijn dat het zo goed gaat! Niet schuldig voelen hoor! Moet je van genieten
 11. Afgelopen donderdag voor de tweede keer bij Verdonck geweest met mijn vriend en nu ook mijn moeder erbij. Maandag ga ik nog naar Veldhoven Kliniek maar ik heb gewoon een goed gevoel bij Verdonck. Nog een keer gepast en we zijn uitgekomen op 295/315 cc Motiva Ergonomix. Wanneer ik voor hem kies zou hij tijdens de operatie kijken of 315 past, anders wordt het toch 295. Ook zou hij dan de linker borstplooi iets verlagen zodat de symmetrie beter zou worden. Even maandag bij dr. Schiettecatte afwachten en anders maak ik dinsdag een afspraak bij BBC
 12. @Plattepannekoek Haha, we zullen zien hoe het herstel gaat verlopen. Ben in ieder geval gestopt met roken en weer wat meer gaan sporten. Ik ben zelf ook echt niet van de medicijnen en pijnstillers, als het niet hoeft pak ik het niet. Maar wat ik zo lees uit de verhalen is het toch wel nodig de eerste 3 dagen. Wel goed om te weten dat je dus zelf een bh moet kopen. Hoe gaat het nu? En met @MissyJoy?
 13. Alhoewel..ik vraag het me nu af of hij overlegd zou hebben. Ik vroeg het hem zojuist en toen deed hij er heel simpel over zo van 'Ja dat kunnen we wel een beetje bij jou doen, we proberen het altijd zo mooi mogelijk te maken natuurlijk'. Net dus de tweede keer bij Verdonck geweest, mocht ik bij hem gaan dan weet ik in ieder geval dat het de Motiva Ergonomix 295 of 315cc worden. Ik twijfel niet, voor mij mag het 315 zijn maar hij zou dan kijken of dat zou passen en tijdens de operatie beslissen.
 14. @Marg23 Nee dat zou hij echt wel overlegd hebben. Vandaag 2e keer naar Verdonck
 15. @Lies-L hey! Wat fijn dat het vandaag al wat beter gaat. Zelf had ik bedacht om mijn haar bij de kapper te laten wassen en dan twee invlechten te laten maken. Dan laat ik die gewoon een paar dagen zitten en dan weer opnieuw invlechten. Of door mijn moeder of vriendinnen. Ik heb wel het geluk dat mijn haar niet snel vettig wordt. Succes met het herstel!