Bemeltje

Gold Member
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bemeltje last won the day on October 13 2019

Bemeltje had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

3 Followers

About Bemeltje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morgen ben ik alweer 7 weken po! Eigenlijk kan ik alles weer, het voelt alleen soms raar bij mijn linker borstspier. Bijvoorbeeld als ik voorover hang met mijn armen naar beneden (ik doe yoga). Rechts voelt helemaal eigen, is ook al een stuk zachter. Ik heb toch het idee dat er bij de linkerborst te weinig vet is ingespoten aan de binnenkant, had graag wat meer ronding gezien. Maaaaar ik ben zeer zeer zeer tevreden en echt super blij ermee! Ben ook nog eens zo blij dát ik er blij mee ben. Totaal geen spijt van ofzo. Heb wel nog een mini korstje rechts bij een litteken, hopelijk valt dat snel eraf. Ik wil zo graag zwemmen en naar de sauna. Oja, bij de Hunkemöller heb ik 75E gemeten en soms 80D. Heftig hoor! Hahhaha maar o zo leuk om bh's te passen
 2. Super goed! Blij als het verband eraf is he, kun je ze eindelijk aanschouwen!
 3. @nkm Wat zijn ze mooi! Zo mooi ingedaald en rond 👌🏾past heel mooi bij je. Dat ze groter hadden gemogen snap ik wel. Dat gevoel heb ik zelf ook. Ik troost me maar met de gedachte dat mijn chirurg zei dat ik het maximale heb wat er de eerste keer in kon zonder al teveel kans op complicaties.
 4. Ahh haha, ja het is heftig. Ik heb de Tramadol meer dan een week geslikt! Ik had het echt nodig hoor... Ik hou totaal niet van medicatie maar in dit soort situaties moet je denk ik niet jezelf kwellen met meer pijn dan nodig is. Rust voor je lijf is ook veel waard na zo'n ingreep.
 5. Haha grappig dat je dat zegt.. ik voel me al lang po. Dus ik word me door jou weer even bewust dat het helemaal niet lang is! Dankje 😁
 6. Jaa, na 2 weken ging het steeds beter! Morgen is het zover he?!!! Spannend 🙏
 7. Gaat erg goed. Ben weer op mijn oude energieniveau en aan het werk. De huid rondom is nog erg gevoelig, de tepels en littekens schuren ook een beetje langs mijn kleding en aan het eind van de dag wordt ik er helemaal gek van. Haha ja achja, in de weken na de operatie kun je genoeg slapen! Ben benieuwd!
 8. Jaa i know, daar ga ik wel van uit. Ben al heel tevreden hoor.! Ik begrijp nu trouwens wel wat het kleine-borstensyndroom is 😂 ik mag ook echt niet klagen maar soms denk ik wel dat ze wel groter hadden mogen zijn haha..een troost is wel dat dit het grootste is wat er nu in kon.