Jump to content

Bemeltje

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bemeltje last won the day on October 13 2019

Bemeltje had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

3 Followers

About Bemeltje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Robijntje @Ld1234 @Nog even wachten @Griet22 @Lindan @Veerveertje Wat een lieve reacties allemaal! Ik ben er zelf erg blij mee maar ik vraag me wel eens af hoe anderen dat zien haha. Dankjewel Tja, dat ze te vinden zijn.. dat is dan zo, dank voor je opmerkzaamheid. Succes girls!
 2. Hee, heb toevallig laatst nog eens foto's gemaakt. In het begin stonden ze echt heel hoog en recht, ze zakken nu steeds meer. Ben nu ongeveer een half jaar po. Bij Hunkemoller kom ik nu uit op 75E of 75D. Bij andere zaken is het vaak 75D of zelf 75C. Zit wel wat verschil in. Ik heb beide kanten 295 cc.
 3. Hee, ik heb nu ee half jaar de ergonomix full maar ik heb echt wel een bolling bovenin. Het lijkt nu in ieder geval echt nog niet op een anatomische prothese.
 4. Morgen ben ik alweer 7 weken po! Eigenlijk kan ik alles weer, het voelt alleen soms raar bij mijn linker borstspier. Bijvoorbeeld als ik voorover hang met mijn armen naar beneden (ik doe yoga). Rechts voelt helemaal eigen, is ook al een stuk zachter. Ik heb toch het idee dat er bij de linkerborst te weinig vet is ingespoten aan de binnenkant, had graag wat meer ronding gezien. Maaaaar ik ben zeer zeer zeer tevreden en echt super blij ermee! Ben ook nog eens zo blij dát ik er blij mee ben. Totaal geen spijt van ofzo. Heb wel nog een mini korstje rechts bij een litteken, hopelijk valt dat snel e
 5. Super goed! Blij als het verband eraf is he, kun je ze eindelijk aanschouwen!
 6. @nkm Wat zijn ze mooi! Zo mooi ingedaald en rond ??past heel mooi bij je. Dat ze groter hadden gemogen snap ik wel. Dat gevoel heb ik zelf ook. Ik troost me maar met de gedachte dat mijn chirurg zei dat ik het maximale heb wat er de eerste keer in kon zonder al teveel kans op complicaties.
 7. Ahh haha, ja het is heftig. Ik heb de Tramadol meer dan een week geslikt! Ik had het echt nodig hoor... Ik hou totaal niet van medicatie maar in dit soort situaties moet je denk ik niet jezelf kwellen met meer pijn dan nodig is. Rust voor je lijf is ook veel waard na zo'n ingreep.
 8. Haha grappig dat je dat zegt.. ik voel me al lang po. Dus ik word me door jou weer even bewust dat het helemaal niet lang is! Dankje ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.