Evelien86

Gold Member
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Evelien86 last won the day on September 26 2019

Evelien86 had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About Evelien86

Recent Profile Visitors

552 profile views
 1. Hey, Mijn dochter is wel stukje ouder (5 jaar) maar ik ben 10 dagen bij mijn ouders gaan wonen. En heb verteld aan mijn dochter (en school) dat ik een kijk operatie in mijn buik had. Na die tijd kan je zelf al wel weer wat. Maar liet wel de schoonmaakster komen, jumbo bestellen en thuisbezorgd app ? Gewoon grote pleister op de buik zodat ze zien dat "echt wat zit" en dan vallen je boobies niet zo op ? Mijn dochter vraagt nu na 8 weken nog of ze al wat harder mag knuffelen met me ? Iedereen om hulp vragen! Als ze niet willen helpen zeggen ze wel nee ? Succes!!
 2. Jeetje wat vervelend meid! Ik snap je frustratie! Wellicht vragen of er nog een hechtpleistertje op gaat? En tot die tijd goed schoonhouden! Succes!
 3. Hey @Anennas Hoe veel dagen po ben je?
 4. Hierbij een foto update! ? Ben nu 29 dagen po en voor mijn gevoel is er weinig anders sinds dag 1, maar nu ik de foto's naast elkaar heb zie ik wel wat verschil. Ze zijn nog erg hard en voor mijn gevoel zitten ze nogsteeds in mijn nek ? We wachten het rustig af ?
 5. Veel succes maandag Imker! Gaat helemaal goed komen! Mag ik straks in je album meekijken?
 6. Hey @sebb ik heb Motiva Ergonomix Demi 360 cc. Vandaag 17 dagen po. Mijn foto's staan open.
 7. Haha, dat proces is heeeel erg herkenbaar! Waarom snijden in een gezonden lichaam. Maar als je er al zolang over nadenkt is het gewoon tijd om te doen! Ik heb er tot nu toe geen sec spijt van gehad!! Dat zal jij ook niet krijgen!
 8. Thanks! Heb net nieuwe foto's erop gezet. Nu 13 dagen po, voel me heel goed, soms wel wat pijntjes hier en daar maar over het algemeen gaat het super! Zolang ik me maar rustig hou.. De borst die voorheen groter was is nogsteeds groter, ik had verwacht dat de borst waar eigen vet bij gegaan is groter zou zijn. Ze zijn nog wel mega hard! Vanaf 9 dagen po geen medicijnen meer op. Voelde me toen stuk beter!
 9. Ik zie net pas jouw voorsituatie foto, lijken idd op de mijne! Die na foto's is ook wat ik beetje in gedachte had. Tot nu toe lijken ze er totaal niet op ? Ze zitten nog in mijn nek voor mijn gevoel en met 13 dagen po zijn ze nog snoeihard! Ik zal straks weer even nieuwe foto's plaatsen. Heb je er al zin in? voor je het weet ik het einde van de maand ?
 10. Ja, ik ga er maar vanuit dat het door het verband komt ? Ik voel me best aardig, zolang ik medicijnen op juiste tijden blijf nemen en niet te lang stil blijf liggen/zitten gaat het prima. Als ik lang stil lig word ik stijf en dat is pijnlijker. Jij bent einde deze maand toch @Imker?
 11. Net wat foto's erop gezet. Ze zijn beetje ongelijk, ik weet niet of dat door het verband komt of omdat ze gewoon scheef zijn geworden?? Ben ook mooi blauw van lipo, haha. Mijn middel is ook helemaal opgezwollen.. ?
 12. Nee je bent geen mietje! Elk lijf is anders, en reageert er anders op. We komen onszelf wel tegen, ik zie het maar als een wijze levensles. What doesnt kill you makes you stronger! Ik durf mijn bh en pak nog niet uit te doen ? zodra ik dat wel durf ga ik gelijk foto's maken en uploaden.
 13. Jaaa geduld, geduld, geduld, dat lees is hier heeeeuulll vaak ? en qua pijn bij jou? Worden je borsten al wat zachter? Ik vind de pijn goed te doen, ik had me voorbereid op helse pijn continue en dat heb ik gelukkig niet. Het is wel continue ongemak. Ik heb gisteravond voor het slapen zo'n zwaardere pil genomen ipv van paracetamol en werd vanmorgen om 6.30 wakker gemaakt door mijn dochtertje. Dus heb top geslapen! Was alleen helemaal stijf toen ik wakker werd ?
 14. Oh ik heb ook een bolle buik! Zelfs is dat strakke pak staat hij nog bol ? Ben sowieso helemaal opgezwollen door die lipo, ben net een rollade ? Ben ook als een vent aan het boeren de hele tijd ? Waar komt al dat lucht vandaan? Volgens mij is het een bijwerking van de narcose... @Kim1979 mijn moeder had stoelgang thee gekocht, binnen paar uur spoelde ik helemaal door, wellicht wat voor jou ook?