Evelien86

Gold Member
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Evelien86 last won the day on September 26

Evelien86 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Evelien86

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. Hey @sebb ik heb Motiva Ergonomix Demi 360 cc. Vandaag 17 dagen po. Mijn foto's staan open.
 2. Haha, dat proces is heeeel erg herkenbaar! Waarom snijden in een gezonden lichaam. Maar als je er al zolang over nadenkt is het gewoon tijd om te doen! Ik heb er tot nu toe geen sec spijt van gehad!! Dat zal jij ook niet krijgen!
 3. Thanks! Heb net nieuwe foto's erop gezet. Nu 13 dagen po, voel me heel goed, soms wel wat pijntjes hier en daar maar over het algemeen gaat het super! Zolang ik me maar rustig hou.. De borst die voorheen groter was is nogsteeds groter, ik had verwacht dat de borst waar eigen vet bij gegaan is groter zou zijn. Ze zijn nog wel mega hard! Vanaf 9 dagen po geen medicijnen meer op. Voelde me toen stuk beter!
 4. Ik zie net pas jouw voorsituatie foto, lijken idd op de mijne! Die na foto's is ook wat ik beetje in gedachte had. Tot nu toe lijken ze er totaal niet op 🙈 Ze zitten nog in mijn nek voor mijn gevoel en met 13 dagen po zijn ze nog snoeihard! Ik zal straks weer even nieuwe foto's plaatsen. Heb je er al zin in? voor je het weet ik het einde van de maand 😃
 5. Ja, ik ga er maar vanuit dat het door het verband komt 😅 Ik voel me best aardig, zolang ik medicijnen op juiste tijden blijf nemen en niet te lang stil blijf liggen/zitten gaat het prima. Als ik lang stil lig word ik stijf en dat is pijnlijker. Jij bent einde deze maand toch @Imker?
 6. Net wat foto's erop gezet. Ze zijn beetje ongelijk, ik weet niet of dat door het verband komt of omdat ze gewoon scheef zijn geworden?? Ben ook mooi blauw van lipo, haha. Mijn middel is ook helemaal opgezwollen.. 🙈
 7. Nee je bent geen mietje! Elk lijf is anders, en reageert er anders op. We komen onszelf wel tegen, ik zie het maar als een wijze levensles. What doesnt kill you makes you stronger! Ik durf mijn bh en pak nog niet uit te doen 🙈 zodra ik dat wel durf ga ik gelijk foto's maken en uploaden.
 8. Jaaa geduld, geduld, geduld, dat lees is hier heeeeuulll vaak 😅 en qua pijn bij jou? Worden je borsten al wat zachter? Ik vind de pijn goed te doen, ik had me voorbereid op helse pijn continue en dat heb ik gelukkig niet. Het is wel continue ongemak. Ik heb gisteravond voor het slapen zo'n zwaardere pil genomen ipv van paracetamol en werd vanmorgen om 6.30 wakker gemaakt door mijn dochtertje. Dus heb top geslapen! Was alleen helemaal stijf toen ik wakker werd 🤣
 9. Oh ik heb ook een bolle buik! Zelfs is dat strakke pak staat hij nog bol 😅 Ben sowieso helemaal opgezwollen door die lipo, ben net een rollade 🤣 Ben ook als een vent aan het boeren de hele tijd 🙈 Waar komt al dat lucht vandaan? Volgens mij is het een bijwerking van de narcose... @Kim1979 mijn moeder had stoelgang thee gekocht, binnen paar uur spoelde ik helemaal door, wellicht wat voor jou ook?
 10. Ja snap dat wel. Ik durf nu niet eens mijn bh uit te doen om te kijken 🙈 Ik voel me steeds ietje kutter, het is te merken aan mijn spieren dat het 24uur geleden is. Komende 24uur zullen niet beter worden vermoed ik. Maar verwacht daarna dat het wel weer minder kut zal zijn. Hoe was dat bij jou/jullie? Ik heb morgen ook eerste lymfedrainage waar de lipo gedaan is, sta niet te springen om naar de fusio te gaan. 🙈 dan moet dat pak uit enzo..
 11. Ik denk dat het heel fijn is als die er eenmaal af zijn? Mag je nu dan eindelijk douchen? 😃
 12. Hi meiden, Gisteren was my D-day 😃 Na een rit van 2.5 uur (lang leve de files) en uurtje gewacht te hebben in de wachtkamer was ik aan de beurt. Eerst heeft een zuster infuus aangebracht en foto's gemaakt, toen kwam dr Ortiz alles aftekenen en daarna weer foto's gemaakt. Ik lag om 11.30 op de operatie kamer, op mijn buik want ze begonnen met liposuctie. Om 14.30 was ik klaar en werd pas 15.30 soort van wakker. Ik lag te rillen als een rietje op de uitslaapkamer, helemaal alleen, dat was geen fijn momentje. Toen ik naar de wc ging ik werd alles zwart voor mijn ogen en omdat ik 1.86m ben en de zuster een een stuk kleiner moest ik op de grond gaan liggen 🙈 Ik heb als een klein kind liggen janken omdat toen het besef kwam dat ik komende dagen afhankelijk ga worden. Luchte wel ff op 😬 Om 16.00 werd ik in mijn drukpak gepropt, aangekleed en mocht ik naar huis om weer in de file te komen staan... Ik had een morfineachtige pil dus voelde alsof ik dronken was en zat heel de tijd druk te kletsen en zag alles wazig 🙈 Eenmaal thuis lekker smoothie van mams op, kwam mijn vriend langs en toen had ik weer een emotioneel momentje. Komt door de narcose dat emotionele denk ik? Gisteravond rond 21.00 1 ibuprofen en 1 paracetamol op en heb eigenlijk vrij goed geslapen, ben 3 keer wakker geweest, moest 1 keer plassen en kreeg de slappe lach omdat ik amper mijn bed uit kwam 🤣 lachen en hoesten is echt geen pretje! Net om 10.00 weer 1 para en 1 ibu op en mijn bedje weer in. Ik moet zeggen, tot nu toe valt het me alles mee. Aan mijn borsten heb ik geen pijn aan. Mijn rug en taille is pijnlijker. Het vervelendste is de benauwdheid, het voelt alsof er eerst een vrachtwagen over me heen gereden is en er nu een olifant op me zit. Dat drukpak van de lipo zit echt bizar strak! Dus ik denk dat het daar door komt. Waren jullie ook zo benauwd?? Ik zal even foto's plaatsen in de galery. Het wordt her en der al blauw 🙈
 13. Ik ben gisteren geholpen bij Belgian Beauty Clinic door mevr dr Ortiz. Ik zal even berichtje schrijven en foto plaatsen.
 14. Bij een natuurwinkel. Ik vind het ook gewoon een lekker theetje, van Jacob Hooy. Online bestellen kan denk ik ook. Succes ermee 😬 Hoop dat het weer snel op gang komt!
 15. Wellicht kan je iets van detox thee drinken, dit kan helpen met vocht afdrijven.