Jump to content

Ringaroundtherosie

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Ringaroundtherosie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zou best kunnen dat je je doorgesneden zenuwen voelt die weer herstellen. Dat voelde bij mij eerst heel pijnlijk in 1 borst, later voelde het meer als kriebels of een trekkend gevoel.
 2. Wat ik me afvraag bij LF.. is het niet mogelijk dat bij het afsterven en afvoeren van de vetcellen die verplaatst zijn naar je borsten, deze niet gelijkmatig afsterven waardoor je ongelijke borsten krijgt?
 3. Klinkt goed imker! Jij mag dus koelen? Denk dat ik dat ook even ga proberen tegen de spanning in mijn borst zit al flink aan de brandnetel thee hier haha.
 4. Nou het zit erop! Ik meldde me gisteren om 13.00 bij boerhaave, een goede vriendin is meegegaan en ook de hele tijd gebleven. Vragenlijst ingevuld, vervolgens naar mijn bed begeleid en omgekleed. In de tussentijd werden er 2 dames die net geopereerd waren binnengebracht, onze bedden werden gescheiden dmv een gordijn. Na mij kwam een meisje binnen die ook aan de beurt was, hopelijk was mijn zenuw geratel niet te vervelend voor haar ? eerst kwam de anesthesist, ik kreeg een dubbele dosis van het middel tegen misselijkheid in mijn infuus voor de zekerheid. Daarna dokter B
 5. Morgen is het zover! Ik voel nog geen zenuwen maar ik zal wel weinig slapen vannacht gok ik ik hoop zo dat het allemaal goed uit zal pakken en ik geen complicaties krijg! En dat het snel eigen gaat voelen natuurlijk. Blijft een gek idee..
 6. Ja we lijken best op elkaar qua boobs hè!! ? vind het wel gek dat de arts bij jou sprak van extreme asymetrie .. come on. Echt niet hoor! Mijn voorsituatie foto vind ik ook veel erger qua verschil in borsten dan wanneer ik mezelf in de spiegel zie. Zal wel door de houding komen om die rare selfie te nemen denk ik Haha. Of ik er zin in heb.. Ik heb er geen duidelijk antwoord op eigenlijk! Het voelt als iets waar ik naartoe ben gegroeid en wat gewoon iets is wat gaat gebeuren, terwijl het allemaal gevolg is van mijn eigen keuze natuurlijk. Maar het voelt als zoiets als;
 7. Ik vind het er mooi uit zien Evelien86! Je hebt dual plane denk ik hè? Fijn dat je het redt op drogist pijnstillers!! Beterschap, ik blijf je progressie volgen
 8. Ik vond mijn drukpak ook ellendig met al die haakjes op de zijkant, waardoor het naar binnen rimpelde en pijnlijke druk op de wonden gaf. Is dat ook jouw probleem ermee? Maar ik herken wat je zegt, de steun is wel fijn en mis je als het uit is. Ik had zo'n corrigerende Hema broek tot de knieën voor als ie in de was zat, dat was ook wel fijn.
 9. Thanks!! Ze lijken me gelijk op de foto hoe heb je de ingreep ervaren? Heb je ook ongemak waar het vet weggehaald is, of overstemmen je borsten dat?
 10. Hey Bemeltje! Zag dat je inmiddels geholpen bent, wat vond je ervan?? Zou ik je resultaat mogen zien in je album?
 11. Wat een fijn nieuws! Het is je gegund heb je ook een foto van hoe je er nu uitziet?
 12. Ja gelukkig geen bobbels of onregelmatige huid, dat hoor je ook wel eens als bijwerking van de lipo. Dat gezegd hebbende, sport ik wel 3 a 4 keer in de week (voornamelijk krachttraining), dat helpt met de boel strak te houden. Ik heb ook verhalen gelezen van vrouwen die wel bobbels overhielden, maar die zaten voor de operatie minder strak in hun vel dan ik. Het helpt zeker als je geen al te dunne, slappe huid hebt van jezelf zodat je huid goed 'meeveert' naar de nieuwe vorm. En dat drukpak blijven dragen natuurlijk. Veel succes morgen voor jou en Bemmeltje! Spannend!!
 13. Ja, ik had ook 3 maanden een drukpak aan. Het is heel fijn als je daar vanaf bent haha! Na 6 weken was het niet meer dag en nacht, maar alleen overdag. En dat dan ook nog 6 weken. Ik heb geen bobbels op mijn benen, wel 2 deukjes vlakbij mijn kruis.. in het begin vond ik dat lelijk, maar het is minder prominent geworden met de jaren (en ik ben een beetje aangekomen sindsdien, dat helpt ook wel). Viel gelukkig niet op. Ik heb wel geen bindweefsel massage gehad, denk dat dat wel slim is om te doen! Waar het drukpak een opening had bij mijn kruis kwam er wat huid van mijn dijen doorheen gepi
 14. Klinkt ook heel logisch als advies. In eerste instantie gaf Xander Bakker hetzelfde aan en adviseerde dus lipofilling om het verschil kleiner te maken. Later hebben we juist dat verschil in grootte van 2 protheses geprobeerd met pasmodellen en dat zag er goed uit naar onze beider mening.. echt gelijke borsten is vast een utopie met zo'n borstkas, maar ik ben bang dat het verschil tussen mijn borsten alleen maar meer op gaat vallen als ze groter zijn. Nu valt het niet enorm op.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.