Ringaroundtherosie

Silver Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ringaroundtherosie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja we lijken best op elkaar qua boobs hè!! 😂 vind het wel gek dat de arts bij jou sprak van extreme asymetrie .. come on. Echt niet hoor! Mijn voorsituatie foto vind ik ook veel erger qua verschil in borsten dan wanneer ik mezelf in de spiegel zie. Zal wel door de houding komen om die rare selfie te nemen denk ik Haha. Of ik er zin in heb.. Ik heb er geen duidelijk antwoord op eigenlijk! Het voelt als iets waar ik naartoe ben gegroeid en wat gewoon iets is wat gaat gebeuren, terwijl het allemaal gevolg is van mijn eigen keuze natuurlijk. Maar het voelt als zoiets als; ik heb uitslag dus ik zal er eens mee naar de dokter gaan voor zalf en dan zal het daarna vast beter zijn. Alsof ik het onderga ipv ervoor kies, als je een beetje begrijpt wat ik bedoel 😅 En soms denk ik ook ineens, neeee wat doe ik! Waarom risico nemen als ik nu feitelijk nergens last van heb! Het is een proces denk ik haha. Herken je dat?
 2. Ik vind het er mooi uit zien Evelien86! Je hebt dual plane denk ik hè? Fijn dat je het redt op drogist pijnstillers!! Beterschap, ik blijf je progressie volgen
 3. Ik vond mijn drukpak ook ellendig met al die haakjes op de zijkant, waardoor het naar binnen rimpelde en pijnlijke druk op de wonden gaf. Is dat ook jouw probleem ermee? Maar ik herken wat je zegt, de steun is wel fijn en mis je als het uit is. Ik had zo'n corrigerende Hema broek tot de knieën voor als ie in de was zat, dat was ook wel fijn.
 4. Thanks!! Ze lijken me gelijk op de foto hoe heb je de ingreep ervaren? Heb je ook ongemak waar het vet weggehaald is, of overstemmen je borsten dat?
 5. Hey Bemeltje! Zag dat je inmiddels geholpen bent, wat vond je ervan?? Zou ik je resultaat mogen zien in je album?
 6. Wat een fijn nieuws! Het is je gegund heb je ook een foto van hoe je er nu uitziet?
 7. Ja gelukkig geen bobbels of onregelmatige huid, dat hoor je ook wel eens als bijwerking van de lipo. Dat gezegd hebbende, sport ik wel 3 a 4 keer in de week (voornamelijk krachttraining), dat helpt met de boel strak te houden. Ik heb ook verhalen gelezen van vrouwen die wel bobbels overhielden, maar die zaten voor de operatie minder strak in hun vel dan ik. Het helpt zeker als je geen al te dunne, slappe huid hebt van jezelf zodat je huid goed 'meeveert' naar de nieuwe vorm. En dat drukpak blijven dragen natuurlijk. Veel succes morgen voor jou en Bemmeltje! Spannend!!
 8. Ja, ik had ook 3 maanden een drukpak aan. Het is heel fijn als je daar vanaf bent haha! Na 6 weken was het niet meer dag en nacht, maar alleen overdag. En dat dan ook nog 6 weken. Ik heb geen bobbels op mijn benen, wel 2 deukjes vlakbij mijn kruis.. in het begin vond ik dat lelijk, maar het is minder prominent geworden met de jaren (en ik ben een beetje aangekomen sindsdien, dat helpt ook wel). Viel gelukkig niet op. Ik heb wel geen bindweefsel massage gehad, denk dat dat wel slim is om te doen! Waar het drukpak een opening had bij mijn kruis kwam er wat huid van mijn dijen doorheen gepiept en dat gedeelte is nog steeds te onderscheiden door de vorm na 3 jaar. Stoor me er verder niet aan. Wat wel goed is om rekening mee te houden, is dat je lichaam zich niet laat foppen qua vetpercentage. Het wil terug naar de oude staat voor de lipo zogezegd.. dus wat er weggezogen wordt, komt ergens anders weer terug. Dat is bij mij ook gebeurd, waar alles zich vroeger op mijn bovenbenen hechtte qua vet, gaat het nu sneller naar mijn lovehandles haha. Maar ik ben wel van die 'rijbroek' af en daar ging het me om!
 9. Klinkt ook heel logisch als advies. In eerste instantie gaf Xander Bakker hetzelfde aan en adviseerde dus lipofilling om het verschil kleiner te maken. Later hebben we juist dat verschil in grootte van 2 protheses geprobeerd met pasmodellen en dat zag er goed uit naar onze beider mening.. echt gelijke borsten is vast een utopie met zo'n borstkas, maar ik ben bang dat het verschil tussen mijn borsten alleen maar meer op gaat vallen als ze groter zijn. Nu valt het niet enorm op.
 10. Wat toevallig, ik zat net in de galleries te neuzen en zag jouw voorsituatie foto. En dacht; die lijken wel op mijn boobs 😁 ben ook heel benieuwd naar je ervaring! Ik heb een aantal jaar geleden lipo gehad aan de binnen en buitenkant van mijn bovenbenen dus weet daar wel een en ander van.. hoop vooral dat het geoogste vet inderdaad goed op zn plek blijft bij jullie!
 11. Oh, ik ben heel benieuwd naar je ervaring met de lipofilling erbij dus als je het wilt beschrijven, lees ik graag mee! Waar gaan ze het vet vandaan halen bij je? Ik ga de 28e bij Xander Bakker in de Boerhaave kliniek. Had bij hem het beste gevoel.
 12. Ik ben nog eens teruggegaan om opnieuw te passen. We zijn uitgekomen op 280 cc in de ene borst, en 315 cc in de borst met de lager liggende ribben. Beide prothesen moderate profiel en even breed. Daarmee zou het verschil toch wel kleiner gemaakt kunnen worden volgens de chirurg.. en wie weet in de toekomst nog lipofilling als ik er niet tevreden mee ben. 28 oktober operatie!
 13. Hoi allemaal! Ik hoop dat ik het topic zo goed heb aangemaakt, anders vindt best_boobie hem hopelijk om het beter te doen 😁 Ik heb van mezelf een mooie 75a cup, nooit heel ontevreden over geweest maar met het passen van trouwjurken werd ik toch wel met mijn neus op de feiten gedrukt hoe klein ze zijn.. geen enkel decolleté kreeg ik opgevuld en dat dat me dwars. Toen besefte ik me pas echt hoeveel suffe trucs ik al jaaaaren uithaal om nog te pretenderen dat ik grotere borsten heb dan het geval is.. Na ruim een half jaar onderzoeken, wikkenen wegen en veel plaatjes kijken, heb ik vandaag een operatie datum vastgelegd bij Xander Bakker in de boerhaave kliniek. Ieks haha! Het wordt mentor anatomisch voor de spier, moderate profiel. 280 cc links En 315 rechts omdat mijn borstkas rechts tubereus is en dus wat indeukt, waardoor mijn rechterborst kleiner oogt. Hopelijk wordt dat verschil zo wat gelijker getrokken. Ik kies voor anatomisch voor de spier omdat ik een natuurlijk resultaat wil, en niet belemmerd wil worden in mijn krachttraining. Zijn er nog meer ladies die bij Xander Bakker zijn geweest, of de komende tijd een afspraak met hem hebben? Lijkt me leuk om te kletsen!
 14. Hoi! Bij 2 verschillende consulten (van de 3) is gebleken dat mijn ribbenkast asymmetrisch is, en onder mijn rechterborst wat indeukt. Links is dat niet het geval. Dit zorgt dat mijn rechterborst kleiner oogt, maar de weefseldikte is wel gelijk. Zijn er meerdere dames die dit hadden, en is het bij jullie gelukt om het verschil in borsten (nagenoeg) gelijk te krijgen? Zo ja, op welke manier? Zo nee, is het verschil in grootte tussen je borsten storender geworden na de vergroting? N.B.= De arts van mijn voorkeur zegt dat het optische verschil in grootte van mijn borstrn niet per se goed op te lossen is met 2 verschillende cc protheses, maar dat een lipo filling dat wel kan. Helaas is mijn budget niet toereikend.
 15. Dankjewel! Echt super mooi en natuurlijk, precies wat ik ook wil hoe voelen ze inmiddels aan bij jou? Zijn ze al zachter geworden? En voel je de prothesen of de plooien zitten als je ze aanraakt?