Ann1997

Ann1997 : 4 maart 2019 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Hallo allemaal! 

 

Ik ben Ann, 21 jaar oud en werk als schoonheidsspecialiste. 

 

Al van jongs af wil ik mooie volle borsten, maar hier heeft de natuur mij niet in geholpen. 
Ik denk al een 3 tal jaar aan een borstvergroting maar heb nooit de stap durven te zetten om op consultatie te gaan. 

Steeds opnieuw probeerde ik in mijn hoofd mezelf om te praten en mezelf te doen geloven dat ik met deze mini borsten gelukkig ben, 
nu vorige week er nog iemand een "grapje" om maakte wist ik dat ik er nooit vrede mee zou hebben hoe ze nu zijn. 

Vorige week heb ik Belgian Breast Clinic gecontacteerd en eindelijk mijn consultatie vastgelegd, deze is voor 8 januari! 

 

Ik heb een 75AA/75A hangt van merk tot merk af, soms krijg ik een A'tje perfect gevuld andere keren niet. Ik ben 1m70 en weeg 62kg. 

 

Van de soorten implantaten heb ik tot nu toe weinig kennis maar weet wel dat ik als eindresultaat een grote C/ kleine D wil. 
 

Ik hoop dat ik hier op het Borstenforum een beetje wegwijs raak in de soorten implantaten en een idee krijg van wat ik mag verwachten voor en na de operatie. 

 

Liefs Ann xoxo

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Ann1997,

 

wat goed dat je deze stap hebt durven nemen!! Ik wordt zelf 8 januari geopereerd door Dr. verdonck in de Belgian Breast clinic.

onze situatie is eigelijk een beetje hetzelfde. Ik ben 1.75 cm en weeg 62 kg. 

Zelf kom ik van een 75A af en wil ook graag een volle C/kleine D.

 

uiteindelijk ben ik uitgekomen op 355cc Motiva ergonomix. Ik vind het belangrijk dat het natuurlijk lijkt en persoonlijk vind ik de eindresultaten van Motiva het natuurlijkst. Vandaar mijn keuze.

je kunt op dit forum gelukkig heel veel informatie lezen!! En als je vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd stellen

 

xxx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Ann1997! Ikzelf word op 18/01/2019 geopereerd door Dr Verdonck. Ik ben 20jaar, 1.65m groot en weeg 60kg. Ik heb nu een grote A/kleine B.

 

Ik heb gekozen voor de motiva ergonomix omdat deze het meest natuurlijk lijken, ik zou niet graag willen dat mensen snel zouden merken dat ik valse borsten heb dus hou het graag zo natuurlijk mogelijk. Momenteel twijfel ik nog tussen 275cc en 295cc, daarmee zou ik toch al op een grote C/kleine D komen zei Dr Verdonck, wat voor mijn lichaam ideaal is.

 

Ik dacht voor de consultatie altijd dat ik tussen de 290cc en 330cc wou, maar tijdens het passen leek dit meteen veel te groot tegenover mijn redelijk smal lichaam. Er is eigenlijk weinig verschil tussen in afmetingen dus het kiezen neemt veel twijfels met zich mee bij mij haha. Ik denk dat ik ga vragen om beide maten te bestellen zodat ik op de dag van de operatie de knoop kan doorhakken. 

 

Veel succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@boobiebabe, ooh minder dan een maand en het is al aan jou! Tijd zal snel gaan zeker met de feestdagen die er aankomen! 

 

Ik wil ze zelf ook zo natuurlijk mogelijk, wil het niet te veel mensen vertellen. 

Was de 355cc de grootste die je gepast had bij de consultatie?

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Laura20

Ik wil ook echt niet dat anderen gaan opmerken dat ik een borstvergroting heb gehad dus ga waarschijnlijk ook voor het meest natuurlijke resultaat gaan. 

 

Ik zou in jou plaats voor 295cc gaan, 20cc extra is echt niet veel en je moet rekening houden dat als ze dual plane gezet worden je 20% minder hebt van wat je ziet tijdens het passen 

 

Xx 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ann1997

Jaa dat de tijd maar snel voorbij gaat. Ik ben echt elke dag aan het aftellen :63:.

ik heb het ook niet aan veel mensen verteld.. ik ben twee keer op consult geweest. Tijdens mijn eerste consult vond ik 355 te groot en had ik in eerste instantie gekozen voor 330. Omdat ik begon te twijfelen heb ik nog een consult ingepland en toen toch voor de 355 gekozen. Ik vond de 330 eigenlijk hetzelfde als wat ik nu met een maximizer heb.. mag wel een beetje groter zijn als ik het toch laat doen. Dus vandaar dat ik uiteindelijk gekozen heb voor 355cc .

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Ann1997

 

Je hoeft bij Verdonck niet bang te zijn dat het te groot wordt. Andere artsen plaatsen doorgaans meer dan Verdonck dus mocht je het maximale mooi vinden wat Verdonck aangeeft dan gaat dit nog steeds heel natuurlijk zijn. Wellicht handig om te weten voor je consult in januari ;) 

Ik had dit graag willen weten dan had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt :36:

 

Het is wel handig dat je al een beeld hebt van wat je graag wilt. Dan heeft Verdonck ook wel een idee wat hij je kan laten passen. Ik vond het heel overweldigend dus ik had mijn vragen opgeschreven en iemand meegenomen omdat ik dat toch niet alleen zou kunnen onthouden :P 

 

Bij Verdonck heb je de keuze uit Sebbin, Motiva of Mentor (dat is volgens mij niet veranderd). Soms kun je uit alle 3 kiezen en soms geeft Verdonck al aan wat het beste bij je past. Er zit overigens wel een prijsverschil in, maar ik weet eigenlijk niet of dat nog gewijzigd is (ik heb vorig jaar bij Verdonck mijn borstvergroting gehad).

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Ellen, 

 

Ik lies hier inderdaad veel dat dr Verdonck voor het natuurlijke gaat wat dus perfect aansluit bij mijn wensen. Ben jij eigenlijk bij meerdere pc's op consultatie geweest? 

 

Waarschijnlijk ga ik mijn vriend meenemen als ik op consult ga, alleen staat hij er nog niet 100% achter heb ik de indruk en ben dus ook bang dat hij mijn keuze in grootte gaat beïnvloeden. Dus twijfel nog wel of ik hem juist wel moet meenemen en niet mijn zus of mama bijvoorbeeld. 

 

Handig trouwens om te weten met welke hij werkt, kan ik deze online nog vergelijken. Het verschil in prijs ga ik niet bekijken, het is iets dat je voor langere tijd hebt en dus ook wel 'perfect' moet zijn, prijs is dan maar een bijzaak denk ik. 

 

xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik ben ook bij Laura Zaal (soms ook nog bekend als Moojen-Zaal maar ze is denk ik gescheiden) van Velthuis kliniek in Hilversum. Zij wilde rond en voor de spier obv mijn wensen, maar zij doet eigenlijk bijna altijd anatomisch en dual plane dus ik voelde mij daar niet prettig bij.

Daarna ben ik bij dr. Straten van Kliniek Heyendael geweest. Hele aardige man en consulente en hij maakt echt prachtige boobies. Maar ik wilde heel graag Motiva. Als hij met motiva had gewerkt had ik waarschijnlijk voor hem gekozen. 

Dus uiteindelijk bij Verdonck terecht gekomen en daar 2x een consult gehad omdat ik twijfelde over de maat en nog een keer wilde passen. Mijn vriend stond er gelukkig wel achter en heeft eigenlijk weinig gezegd. Hij keek mee en reageerde alleen als ik om zijn mening vroeg. Dat passen was eigenlijk voornamelijk zelf voor de spiegel en Verdonck die dan wat dingen zegt.

 

Ja prijs boeide mij dan ook niet zo en Motiva is de duurste en ik kwam speciaal daarvoor :P 

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Ann1997 

 

Super goed van je dat je de stap gaat zetten! Ik wou dat ik de tijd kon terug draaien en die stap ook op mijn 21ste al heb gezet :6: Ik ben bijna 32 en loop al ruim 10 jaar met de gedachten dat ik ooit een borstvergroting wil. Mijn voorsituatie is hetzelfde als bij jou, ook een 75A draag alleen maximizers dus voor een normale bh is een 75A soms te groot. 28 februari heb ik mijn operatie gepland staan bij Velthuis Kliniek in Eindhoven. Ik dacht aan een volle c/kleine D, maar bij het passen bleek het toch niet genoeg in mijn ogen haha. Blijkbaar heb ik toch een heel ander beeld qua grootte. Op mijn profielfoto heb ik een prothese van 460cc gepast. Klinkt mega veel maar staat toch wel bescheiden terwijl ik maar 1.62 ben. 460cc  was helaas niet mogelijk, uiteindelijk besloten om voor 440cc ronde prothese van Mentor te gaan en dual plane te plaatsen.

 

Ik zou jou als tip mee willen geven om wat foto's te laten zien aan je chirurg van borsten zoals jij ze mooi vind. Ik zei dus tegen mijn chirurg volle C kleine D, maar de foto's die ik liet zien waren een cup e! Op de foto's die ik liet zien was ook duidelijk te zien dat mijn voorkeur uit gaat naar ronde prothese, omdat ik de bolling aan de bovenkant juist heel mooi vind. Je kunt hier in de galerij  foto's vinden maar ook op heel veel sites van klinieken. Dan weet jouw chirurg wat je voor ogen hebt en kun je samen kijken of dat mogelijk is. 

 

Ik zou tijdens het consult inderdaad wel iemand meenemen die volledig achter jouw keuze staat. Wat jammer dat je vriend er niet helemaal achter staat, de mijne was zo blij als een kind in een snoepjeswinkel :4: En ik ben het ook met je eens, niet naar de prijs kijken, maar gaan voor het beste gevoel. Ik ben in Waalre geweest was 800,- goedkoper dan waar ik me nu laat opereren. Maar uiteindelijk toch een beter gevoel in Eindhoven. Ook krijg ik de nieuwste prothese van Mentor, was ook weer 400,- duurder. Op zo iets moet je niet besparen vind ik, maar gaan voor het beste! Dan spaar ik liever een paar maandjes extra door :1:

Succes met je consult op 8 januari! :35:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee Ann :)

 

Super spannend, en je consult komt nu echt heel dichtbij! 

Inderdaad zeker iemand meenemen, al is het alleen maar om extra informatie te kunnen onthouden. 

En nog een tip: staar je niet blind op het aantal cc's. Waar je op uitkomt is super afhankelijk van je figuur, en de breedte en projectie van je prothese. Ik ben met 285cc van een 70A naar een 70E gegaan, al zien ze er op het oog eerder uit als een mooie C. 

 

Heel veel succes (en plezier) alvast! 

 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @NatasBrabant

 

Heb er echt lang over nagedacht maar na de zoveelste "grappige" opmerking, of kleedje dat ik moest terug hangen omdat het niet mooi op mijn lichaam paste heb ik de beslissing gemaakt om een consultatie te plannen. 
Als ik van mensen in mijn omgeving hun (vaak negatieve) mening over plastische chirurgie hoor begin ik toch terug te twijfelen. Ben nogal gevoelig voor de mening en reacties van anderen... 

 

Ik probeer mij niet te veel te focussen op bh maten of aantal cc's, het eindresultaat is uiteindelijk toch bij iedereen anders en zo kan ik ook niet achteraf teleurgesteld zijn denk ik. Dank je trouwens voor de tip van de foto's, visueel kan ik beter laten zien wat ik wil dan met mijn woorden denk ik ? Snel nog een paar voorbeeldjes zoeken dus. 

 

Zit er bij jou veel tijd tussen je eerste consult en de operatiedatum? Zou graag al de operatie begin maart hebben aangezien ik dan twee weken vrij ben, maar lijkt nogal snel :4:

 

Nu we een aantal weken en gesprekken verder zijn begrijpt mijn vriend wel dat dit iets is dat ik voor mezelf doe en niet voor anderen. Gelukkig staat hij nu dus voor 100% achter mij :43:

 

Groetjes Ann 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Marg23

 

Het komt inderdaad heel dicht bij! Krijg een beetje gezonde zenuwen al :4:

Ik probeer inderdaad de cijfertjes allemaal een beetje los te laten en meer naar foto's te kijken en zo te bepalen wat ik mooi vind. De chirurg zal uiteindelijk wel nog steeds het beste weten welke cc's er het best inpassen voor het resultaat dat ik wil. ^_^

 

Groetjes Ann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Ann1997 


Poging 2... net een heel mailtje getypt, klik ik per ongeluk het venster weg. Lekker handig

Vervelend die opmerkingen die je krijgt! Ik ken ze ook helaas, maar tegenwoordig maak ik ze vaak al zelf voordat iemand anders er wat van kan zeggen. Maar blijft natuurlijk niet leuk. 

Je moet je vooral niet laten beïnvloeden door negatieve reacties van andere. Dan zou ik inderdaad gewoon je mond dichthouden. Ik heb het bijvoorbeeld wel tegen al mijn vrienden/vriendinnen en mijn zus al verteld omdat bij ons plastische chirurgie heel normaal is. Alleen mijn ouders en mijn collega's weten het nog niet, zij zijn zo ver ik weet behoorlijk anti... Na de operatie vertel ik het natuurlijk wel. Van 2 ruggen naar big boobies kun je niet verborgen houden haha. Maar wat super dat je vriend er nu wel 100% achter staat!! Dat geeft je stiekem toch een fijner gevoel

Hoe is jouw consult verlopen vandaag? Ben heel benieuwd! Had je wat aan de foto's gehad? En hoe reageerde je vriend?

Ik heb mijn eerste consult gehad in oktober en vervolgens het 2e gesprek en bij een andere kliniek in november. Ik had eerder geopereerd kunnen worden, maar ik heb bewust gekozen net voor de carnaval, omdat ik dan makkelijk vrij kan vragen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @NatasBrabant

 

Consult vandaag is echt aangenaam verlopen! Had bang dat het "ongemakkelijk" ging worden, maar dr. Verdonck is een hele vlotte en grappige man. 

 

Bij het passen en meten kon ik wel nooit lang rechtstaan, had altijd wat flauwtes. Was eerder op de dag bloed gaan doneren dus zal waarschijnlijk daar wel mee te maken hebben. 

 

Mijn voorkeur gaat nu naar Motiva, ziet en voelt het natuurlijkste aan en dat wil ik echt. Ik zou dan waarschijnlijk voor 275cc gaan, maar ben er nog niet volledig uit.  Denk aan nog een 2e consult te plannen met hem. 

Nu eerst een afspraak krijgen voor een echografie en als dat vlot gaat zou het voor begin maart worden! :43:

 

Voor jou is het dan ook niet zo heel lang meer aftellen nu! 

 

Xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites